حلوا نخودچی چگونه تهیه میشود؟😋😍
❗️ارد نخودچی یک پیمانه
❗️اب یک سوم پیمانه
❗️شکر یک سوم پیمانه
❗️گلاب 4 قاشق غذا خوری
❗️زعفرون هل وانیل به میزان لازم
❗️کره 100 گرمی
تهیه
✅اول اب گلاب شکر وانیل. هل و زعفرون. میزاریم جوش بیاد بعد از حل شدن زیر شوخام ش کنید که زیادداغ نباشه شربت
✅بعدارد میریزیم داخل تابه از الک رد میکنم که بهش اکسیژن برسه تا گوله نشه
✅حدود ده دقیقه با دمای خیلی کم تفت میدیم مدام و بعد کره اضافه کنید یک دقیقه با کره تفت بخوره
بعد شربت داخل تابه میریزیم
✅اول ارد گوله گوله میشه اما باید سریع هم بزنید تا گولها از هم باز شه
✅مایع اولش شله اماکم کم میبنده
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد تاکو کلاسیک چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای 4 نفر
♨️4 عدد نان تورتیلا گندم
♨️روغن350 گرم
♨️گوشت چرخکرده بوقلمون
♨️یک عدد پیاز خرد شده
♨️یک حبه سیر رنده شده
♨️225 گرم کنسرو گوجهفرنگی
♨️یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
♨️نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
♨️¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
♨️4 پیمانه کاهوی ریز شده
♨️¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده
♨️¼ پیمانه پیازچه خرد شده
♨️12 عدد گوجهفرنگی گیلاسی
طرز تهیه
🥄برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند. سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخکرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.سس گوجهفرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک سالاد خیار مجلسی و خاص و خوشمزه و ترد😍
این سالاد از ترکیب خیار وسیر و سویا سس و کنجد وشکر قهوه ای و پاپریکا درست شده یه ترکییییییب برندست. خیلی راحت درست میشه و برای دیزاین ظرف های مهمونی هم عالیه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*اسنک ژامبون🥪
به خوشمزگی اسنک های بیرونه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#ژله_مورب
✅مواد لازم :
ژله با طعم دلخواه
(من ۵ رنگ استفاده کردم)
بستنی وانیلی
آب جوش
نوش جان❤️
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان قطعی ریزش مو طی هشت روز
توسط محقق تبریزی در آنتن زنده
شبکه ســـه ســیــمــا!!😳😳
ویدیو داخل لینک را حتما مشاهده کنید
تا با تاثیرات عجیب این روش درمانی
آشنا شوید 👨⚕👨🏻✨🩺
بـیـش از ۳۰هـــزار خـانم و آقـا از
این روش معجزه_آسا نتیجـه گرفتن 😍
روی لینک زیر کلیک کنید 😃👇
https://www.20landing.com/60/328
https://www.20landing.com/60/328
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*امروز یه صبحـــــانه یــادت میدم که
اگه کوچولوت تخم مرغ نمیخوره هم
شیفته اش شه😜😁
با نون تست و پنیر و تخم مرغ یه صبحانه
خوشمــزه درست کن 😍👌🏻
نوش جان👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#مرغ_یونانی
۳/۴ پ ماست
۱/۲ پ ابلیمو
۲ق روغن زیتون
۲ ق سرکه
۶ حبه سیر
طرزتهیه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا تابه ای👌😍
نه فر میخواد نه همزن🤌
✅برای خمیر:
آرد گندم ۲لیوان🌾
تخم مرغ ۱عدد🥚
ماست ۲ قاشق غذاخوری🍥
وانیل نوک قاشق چایخوری🍥
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
کره ۵٠ گرم🧈
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر قند ۱قاشق غذاخوری
✅مواد میانی:
گردو پودرشده نصف لیوان🥜
پودرقند ۱قاشق غذاخوری🍥
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودردارچین یک قاشق مرباخوری
✅شربت:
شکر نصف لیوان
آب نصف لیوان
گلاب و زعفران مقدارلازم🌺
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ ژامبون تنوری چمن😋🌯
۲ ق غ مایونز
۱ ق غ سس کچاب
۱ ق چ سس خردل
نصف ق چ شکر
۳ ق غ سرکه خیارشور
فلفل قرمز
۱ مشت پنیر پیتزا
ی مشت چیبس
۴ یا ۶ ورق کالباس
۱ عدد گوجه
۱ عدد نون
بنظر من نمک نیاز نداره، چون ژامبون و چیبس نمک دارن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند جالب بسته بندی گوشت که جای کمتری میگیره و کیسه فریزر کمتری مصرف میشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان خانگی 🥐😍
برای بچه مدرسه ای عالیه👌😋
آرد فانتزی ۵٠٠ گرم
بیکینگ پودر ٢ گرم
سفیده تخممرغ ١ عدد
شکلات صبحانه ۴ ق غ
روغن ١٠٠ میلی لیتر
شیر ٢۵٠ میلی لیتر
کره ٣٠ گرم
نمک ٢ گرم
مخمر ١٠ گرم
شکر ۴۵ گرم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی😍
بیسکوییت اورئو ۱۰ عدد
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
خامه صبحونه ۲۰۰ گرم
شکلات بن ماری ۱۰۰ گرم
بیسکوییت خرد شده ۴ عدد
پودر قند ۳ ق غ
پودر ژلاتین ۱ ق غ
آب سرد ۳ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
خامه ۵۰ گرم
شکلات ۵۰ گرم
کره ۳ ق غ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهترین عدسی🙂
عدس ریز ۳ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
بلغور گندم ۴ ق غ
پیاز ۱ عدد
پودر دارچین
نمک و فلفل
زردچوبه
گلپر
زیره
کره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا هویج🥕
هویج ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب ۱/۵ پیمانه
هل ۴ عدد
زعفران ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جار کیک شکلاتی😍 🍫
بیسکویت شکلاتی
شکلات تلخ
خامه قنادی
شیر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کالباس_خونگی ☝️☝️☝️☝️☝️☝️
🥳🥳🥳🥳
مخلوط ران و سینه مرغ ۷۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳ ق غ
شیرخشک قنادی ۳ ق غ
سیر ۵ حبه
تخم گشنیز ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ
جوز هندی ۱/۴ ق چ
اویشن ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱/۴ ق چ
فلفل ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید)
نمک ۱ ق غ سرخالی
💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید
سس خردل ۱ ق غ
سس کچاب ۱ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
یخ ۶ تکه
طرز تهیه
مرغ و سیر رو توی خردکن بریزید یا ۳ یار از چرخگوشت رد کنید تا کاملا له بشه
بعد بهش زرده تخم مرغ، ادویه ها، شیرخشک، آرد، یخ، سس کچاب و سس خردل رو اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه در آخر روغن رو اضافه کنید.
در آخر هم برای خوشکل شدن کالباس بهش هویج پخته شده، قارچ تفت داده شده و پسته و .... اضافه کنید.
برای راحتی کار بجای کاور کالباس از قالب استفاده کردم
هر قالبی که دارید با چند قطره روغن چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید حسابی فشرده کنید و بعد روش فویل بکشید.
قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید و تا نصفش آب بریزید.
در فر ۱۸۰ درجه یک و نیم تا ۲ ساعت بزارید بپزه.
بعد از پخت فویل روشو بردارید و وقتی به دمای محیط رسید دوباره روش فویل بکشید و ۲۴ ساعت بزارید تو یخچال بمونه.
کالباس خوشمزه مون آماده ست.
به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید😍
آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم 🌾
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#اکبر_جوجه دستور اصلی😊
اول بگم که روی ویدیو بزن تابتونی فیلم رو بصورت کامل ببینی.
😍خوشمزه ترین اکبرجوجه رو کجا خوردی؟؟؟
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
مرغ اکبر جوجه باید زیر۱کیلو باشه تا کاملا مغزپخت بشه
نمک کمی فلفل وزعفران
را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم (پوست مرغ رو نکنید)تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود.
حالا پیاز خلالی میکنیم بهمراه کمی زعفران به مرغها اضافه کرده پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود.
مرغ ها رو داخلش میزاریم تاخودشون رو بگیرن و شروع کنن به شرخ و پخته شدن بعد
کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند.
بعد ده دقیقه یه لیوان ابجوش اضافه میکنیم حرارت متوسط رو به کم درب قابلمه هم میزاریم مرغ اروم سرخ ومغز پخت بشه
دراین مرحله نباید حرارت زیاد باشه وگرنه مرغ خشک میشه
بعد کمی رب انار با کره تفت میدیم
روی مرغ پخته شده میریزیم و نوش جان میکنیم
آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خانگی 😍
طعمش بی نظیره👍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کله_پاچه 😋
کله پاچه رو خوب تمیز کنید.
من کله رو به دو قسمت تقسیم کردم شما میتونید کامل هم بپزید
روی زبان چند برش افقی بزنید
کله و پاچه ها را داخل قابلمه بذارید
سه عدد پیاز
۴ حبه سیر
زردچوبه ،فلفل سیاه، ادویه کاری و نمک به میزان لازم
یک پیمانه نخود ( حتما نخود را از شب قبل خیس کنید)
و آب به اندازه ای که قابلمه تقریبا پر بشه.
در قابلمه رو ببندید و با شعله ملایم روی گاز قرار بدید.
هر بار کفهای روی قابلمه یا سیاهی های دور قابلمه را بگیرید.
(میتونید قبل از بارگذاشتن یکبار بذارید یه قل بخوره کفهای روی قابلمه را کاملا بریزید و بعد مواد و ادویه جات و آب اضافه کنید)
چند تکه چوب دارچین اضافه کنید.
در قابلمه را بذارید و اجازه بدید با شعله ملایم خوب بپزه.
توی قابلمه حدودا ۸ ساعت زمان لازمه تا کله پاچه خوب بپزه
با زودپز ۲ الی ۳ ساعت کافیه.
در آخر دو تا سه قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید😊
آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#پیتزا_ایتالیایی😍
سلام به روی ماهتون
پیتزا دوستان ،دستا بالا تا همو بشناسیم✋🏻😅
مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی
آرد سفید ۵۰۰گرم
آب ۳۰۰گرم
روغن مایع یا زیتون ۴۵گرم
شکر ۵گرم
نمک ۸گرم
بکینگ پودر۳گرم
مخمر۳ گرم
ابتدا تمام مواد خشک رو باهم ترکیب میکنیم
آب رو در چندمرحله اضافه میکنیم
وقتی خمیر منسجم شد حدود چهار تا پنج. دقبفه زمان میبره
روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم با دستگاه۶دقیقه ورز میدیم
اگر دستگاه ندارید تمام این مراحل روبا دست انجام بدید فقط اینکه زمان ورز
دادن بیشتر میشه
🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم تاپینگ پیتزا
گوشت چرخکرده۳۰۰گرم
سس باربیکیو۲ق غذاخوری
سس خردل۲ق غذاخوری
سس کچاپ ۲ق غذاخوری
پودر پیاز/پودرسیر/نمک/فلفل
پاپریکا/ریحان خشک
تمام مواد باهم ترکیب میشه
یکی دو ساعت میره یخچال بره استراحت
بعد تو تابه ی داغ بدون روغن تفت میدیم تا اب گوشت جذب و گوشت تغییر رنگ پیدا کنه
سس پیتزا
گوجه رسیده ترجیحا پوست کنده۳عدد بزرگ
پیاز متوسط۱عدد
سیر دوحبه کوچک
فلفل دلمه سبز
رب ۱ق غداخوری
نمک فلفل پودر پاپریکا ریحان خشک
کره یکی دو قاشق
پیاز و سیر رو پوره میکنیم
با کمی کره تفت میدیم رب اضافه میکنیم
و بعد میکس گوجه وفلفل اضافه میشه میجوشه
و بعد تمام ادویه ها اضافه میشه
۲۰دقیقه با حرارت کم با در نیمه باز اجازه میدیم جا بیوفته.
برای پخت پیتزا خمیر رو نازکه نازک باز میکنیم،استراحت دوباره میدیم بعد تایمی که تو ویدیو گفتم
بعد چنگال میزنیم
چون خمیر بسیار نازک هست نیازی به نیم پخت کردن نداره
سس میزنیم و از مواد گوشتی میریزیم و میره داخل فر از قبل گرم شده با دمای۲۰۰ درجه
۲۰تا۲۵دقیقه ای کامل میپزه
بعد پخت ترکیب پودرسیروپپدر پیاز و پودر اویشن رو میریزیم در صورت علاقه پنیر پارمسان میریزیم
نوش جانتون🌺
🍕🍕🍕🍕🍕
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مواد لازم #شله_زرد_نذری 😊
برنج ایرانی ۱پیمانه(لیوان دسته دار فرانسویی)من از برنج نیم دون استفاده نکردم.
شکر ۲لیوان
آب ۸برابر پیمانه ی برنج بعضی برنج ها تا ۱۰برابرم اب میکشن
گلاب ۱لیوان
خلال بادام نصف لیوان دوست داشتین پرخلال باشه کمی بیشتر.
زعفران دم کرده به میزان لازم(بستگی به جنس زعفرون و رنگ دهیش داره)
هل ودارچین اسیاب شده ۱قاشق مرباخوری یا عرق هل دوقاشق غذاخوری.میتونید از چوب دارچین استفاده کنید بعد پخت از داخل شله زرد خارج کنید
کره۲۰گرم.
مواد لازم برای تزیین، دارچین خلال بادام و پسته و غنچه ی گل محمدی.
💚💚من مواد لازم رو دو برابر ونیم کردم۲۲عدد کاسه ی ماست خوری بزرگ بهم شله زرد داد💚💚
طرز تهیه رو دقیق در فیلم گفتم،انشالله مفید واقع بشه.
🥘🥘🥘🥘🥘🥘
طرز تهیه
اول برنج رو میشوریم با نصف پیمانه اب که درمواد لازم گفتیم وکمی گلاب و زعفران از شب قبل خیس میکنیم.
میتونید قبل پخت با دست برنجی که خیس خرده و راحت خرد میشه رو با چنگ دست خرد خرد کنید
موقع پخت
مابقی میزان پیمانه اب رو میزاریم جوش بیاد برنج خیس شده رو با ابی که درون خیس شده داخل اب جوش میریزیم
با حرارت کم اجازه میدیم برنج حسابی وا بره میتونید کمی گوشت کوب برقی بزنید،برنج وا رفت و حسابی پخت شکر رو اضافه میکنیم
بعد خلال بادامی که در نصف پیمانه گلاب خیس کردیم رومیریزیم ۲۰تا۳۰دقیقه که گذشت پودر دارچین و هل بعد
زعفران رو میریزیم ۲۰دقیقه تانیم ساعت روی حرارت کم اجازه میدیم زعفران رنگ باز کنه
بعد گلاب کره رومیریزیم بعد بیست دقیقه یه دم کن تمیز میزاریم حرارت رو کم میکنیم و بیست دقیقه میزاریم جا بیوفته
در اخر تزیین میکنیم😍
#افطاری
#شله_زرد_نذری
#شله_زرد_مجلسی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻