گوزلمه چگونه تهیه میشود؟😋😍
ابتدا نان لواش یا تافتون رو گرد برش بزنید کره را روی نانها با قلم مو بمالید و پنیر و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را روی نیمی از نان بریزید نیمه دیگر نان را روی پنیر و جعفری بکشید و در تابه که با کره چرب کرده اید سرخ کنید و برش بزنید و در ظرف تزیین کنید .
نکته شما میتوانید مواد داخلی این غذا رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجان و رب انار
پاییز🍂 وفصل ترشیای خوشمزش واین ترشی جز ترشی های ملس و بینظیره😋
ترشی بادمجون و رب انار
مواد لازم:
•بادمجون.......................1 کیلو
•سرکه.............................2 پیمانه
•نمک...............................1 ق چ خ
•رب انار(ملس)................1 پیمانه
•زرشک............................نصف پیمانه
•سیر...............................1 سر پیمانه=لیوان فرانسوی
طرز تهیه:
•ابتدا بادمجون ها رو به ابعاد کوچیک برش برنید
•به بادمجون ها سرکه اضافه کنید و حدود 30 دقیقه روی حرارت قرار بدید که بادمجون ها نرم بشن
•بعد از این مدت اجازه بدید بادمجون ها خنک بشن
•به بامجون ها سیر رنده، نمک، رب انار و زرشک رو اضافه و مخلوط کنید
•داخل ظرف شیشه ای بریزید و بعد از سه روز آماده خوردن هست
توجه داشته باشید که طی مدتی رب انار جذب بادمجون ها میشه
برای رقیق شدنش دوباره رب انار اضافه کنید به ترشی
#ترشی_بادمجان_رب
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا با شیر عسلی😍😋
مواد لازم:
مغز گردو حدود دویست گرم
چهار قاشق پودر قند🍚
دو قاشق چایخوری پودر هل🌼
خمیر باقلوا🫓
برای شهد:
دوسوم لیوان شکر🍚
یک لیوان آب💧
نصف بیشتر از یک قوطی شیر عسلی🍯
چند عدد هل 🌼
به صد و پنجاه گرم تا دویست گرم کره نیاز داریم که آب کنید و با کمی روغن مایع مخلوط کنید🧈🥃
و در فری که از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد کرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدین
حواستون باشه داغی فرها متفاوته پس مرتب چک کنید وقتی طلایی شد یعنی باقلوا آمادست.
از فر که خارج کردین سریع شهد خنک را روی باقلوا داغ بریزین و اجازه بدین یه چند ساعتی بمونه بعد نوش جان کنید من از روز قبل درست کردم
#باقلوا_شیرعسلی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیر مرغ😍😋
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمسان ۲ ق غ
فیله سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه ¼ ق چ
سس گوجه ۳ ق غ
پودر سیر ½ ق چ
ادویه ایتالیایی
نمک ½ ق چ
#پیتزا_با_خمیر_مرغ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه طوری😋😍
طرز درست کردن چیپس🍟
#چیپس
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳مرغ باسس قارچ وپنیر🍗🍥🍄🧀
سینه مرغ ۳ تکه ،قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد،،سیر ۲-۳ حبه
خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر (۱ پاکت صورتی)
نصف عصاره مرغ حل شده در ۲۰۰ میلی لیتر آب (۱ لیوان سر خالی) مارکهای مختلفی تو بازار هست مثل الیت
روغن ۴-۵ ق غ برای سرخ کردن
آرد یک و نیم ق غ،،نشاسته ۱ ق غ
نمک، فلفل سیاه و قرمز
جعفری خرد شده
پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی 😍😍
خرمالو
کیوی
پرتقال
نارنگی
لیمو
انار
#تزئین_میوه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی
𖡎✿𖡎✿𖡎✿𖡎✿𖡎✿𖡎✿𖡎✿𖡎✿
مواد لازم:
آرد قنادی🥡 یک و نیم پیمانه
تخم مرغ🥚 ۴عددخنک
شیر 🥛نصف پیمانه
شکر🍚 یک پیمانه
روغن مایع خوراکی 🥃نصف پیمانه
بکینگ پودر🥄 یک قاشق مرباخوری
وانیل🌸 یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو🍫 نصف پیمانه
شکلات تلخ برند سوربن یا کارات🍫 ۵۰ گرم
سایز قالب به اندازه ۷پیمانه آب گنجایش داشته باشه ( قالب۲۳یا۲۵)
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ گازی و۱۷۰ برقی به مدت ۴۵ دقیقه الی۱ساعت قرار بدین
میتونید از ترکیب خانه صبحانه هم دمای محیط با شکلات سکه ای تلخ به عنوان سس روی کیک استفاده کنید
#کیک_شکلاتی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه لذیز
4 تخم مرغ (زرده تخم مرغ جدا شده از سفیده تخم مرغ).12 قاشق غذاخوری شکر.2 قاشق غذاخوری روغن نباتی.1 قاشق غذاخوری کره روش
#صبحانه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
🍁الـهـی...
ای آرامش مطلق
ای که دلها
با نام و یاد تو
آرام میگیرد
عزت دوستان و عزیزانم را
تا عرش کبریایی خود بلند کن
و عطا کن به آنان
هر آنچه برایشان خیر است
و دلشان را لبریز کن
از شادی و محبت
شبتون پراز آرامش
فرداتون پراز بهترینها
#شبتون_بخیر 🌙✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# خورشت مرغ و گردو
مواد لازم :
گردو ۲۰ عدد
رب انار ۳ ق غ
سینه و ران مرغ
آلو خورشتی ۱۰-۱۵ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه
شکر ۲-۳ ق غ
پودر پاپریکا
زردچوبه
زعفران
#خورشت_مرغ_گردو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس ماهی
سس
سُس مخصوص ماهی، میگو و شنیتسل یک سُس محبوب فرانسوی به اسم تارتار😋
مواد لازم 👇
یک لیوان سس مایونز
۳ قاشق غذا خوری خیارشور خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری
۱قاشق غذاخوری پیازچه
۱ عدد تخم مرغ سنگ پز شده
نمک و فلفل
۱ قاشق چای خوری سُس ورکسترشایر
۱/۲ ق چ سُس خردل
۱ ق غ کیپر و شوید
در کنار کمی آب لیمو ترش
نکته 👇
من سس های تارتار زیادی رو امتحان کردم ولی این مدلی که آموزشش رو براتون گذاشتم مواد اصلیش دردسترس هست و پیدا میشه و در نهایت سس خوبی از کار در میاد راستی تو همین سس میتونید کمی لیمو ترش بریزید و من اگر بخوام مجدد درست کنم پیازچه کمتری میریزم و یا شوید استفاده میکنم
#سس_ماهی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت شلغم🌹👌
#پخت_شلغم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز
با مرغ و زرشک
مواد لازم 👇
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
جو پرک
جعفری و زرشک
طرز تهیه کامل در فیلم 📽️
#سوپ_جو_قرمز
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر مرغ
مواد لازم :👇
✔گوشت مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم (ترکیب سینه +ران مرغ)
✔دنبه گوسفندی ۵۰ گرم (به این دلیل استفاده میشه که چربی لازم را به گوشت بده وبرگر خشک نشه اگر دوست ندارین حذف کنید ویا جایگزین آن ۱ق غ خامه صبحانه یا ۳۰ گرم کره بزنید ولی با دنبه بهتره )
✔فلفل دلمه ای ۵۰ گرم
گوشت مرغ +چربی+فلفل دلمه ای را یکبارچرخ کنید سپس به آن
✔یک عدد پیاز متوسط رنده شده و اب گرفته
✔۳ حبه سیر رنده شده
✔۳۰ گرم (۳ق غ پر ) ارد سوخاری
✔مقداری جعفری ساطوری شده به دلخواه و
✔ادویه جات زیر را اضافه کنید ودر حد یکدست شدن حدود ۴_۳ دقیقه ای مخلوط کنید
فلفل سیاه ۱/۲ق چ اندازه گیری
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
پودر تخم گشنیز ۱ ق چ
پاپریکا ۱ق چ
آویشن ۱/۲ ق چ
پودر جوز هندی ۱/۴ ق چ
پودر زیره ۱/۴ ق چ یا دارچین
نمک به مقدار کافی
و در صورت دلخواه ۱ق غ سس خردل برای طعم بهتر می توان به گوشت اضافه کرد
#برگر_مرغ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم پلو کالیفرنیا
مواد لازم مخلوط :
یک عدد برگ کلم متوسط
گوشت چرخکرده (اختیاری)
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سر پر
نمک فلفل یک عدد پیاز
مواد لازم برای پخت برنج
چهار پیمانه برنج
۶پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری زیره
در صورت تمایل زعفران
نمک و فلفل
#کلم_پلو_کالیفرنیا
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ خوشمزه
مواد لازم
جو پرک یک پیمانه
هویج خورد شده نصف پیمانه
نخود فرنگی و ذرت نصف پیمانه
جعفری دو ق غ
اب مرغ
من یه تیکه از مرغم مونده بود ریش ریش و اضافه کردم
#سوپ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج ترفند که تا حالا به ذهنت نرسیده
#ترفند_آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو مهلبی
طرز تهیه ومواد اولیه کامل در ویدیو📽
#تیرامیسو_مهلبی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک خیلی آسون و کم هزینه س 😍فر و همزن هم نمیخواد 😍
مواد لازم :
تخم مرغ:۲عدد
آرد:۱ونیم لیوان
روغن:۱/۳لیوان
شکر:۱لیوان
ماست:۱لیوان
وانیل:نصف ق چ
بکینگ پودر :۱ق م
😍مواد میانی:
سیب:۲عدد
دارچین:۱ق م
کره:۱ق غ
شکر:۲ق غ
#کیک_سیب_دارچین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت لوبیا شاپوری😍😋
این غذا یک املت معروف قهوه خونه ای در گیلان هست که شاپور قهوه چی برای اولین بار تو قهوه خونه اش برای مشتریاش سرو کرد و این روزها یک عالمه طرفدار پیدا کرده املت لوبیا یا شاپوری یک املت مشتی و خوشمزه.
برای درست کردن این املت چندتا نکته هست تا بشه اون املت قهوه خونه ای گیلان.
اول از همه رب رو خوب تفت بدین بعد از اون تخم مرغ ها رو اضافه کنید و سفید اون رو با رب هم بزنید اگر دوست داشتید زرده رو هم ترکیب کنید اگر که نه مثل من بزارید خوشگل باقی بمونه
.
بعد از اون نوبت به خوراک لوبیا میرسه که از قبل آماده کردین یا از کنسرو اون استفاده کنید بهترین لوبیا، لوبیا چیتی محلی هست اما خوب لوبیا چیتی معمولی هم کارتون رو راه میندازه در پاره ای موارد دیده شده که از لوبیا کشاورزی هم استفاده میشه ولی بیشتر همون چیتی طرفدار داره.
نکته این هست که لوبیا نباید آب داشته باشه.
املت رو باید بزنین کنار بعد لوبیا رو یک طرف ظرف بریزید ولی من دورش ریختم.
در آخر نوبت فلفل سیاه، گلپر، نمک و روغن زیتون و آب نارنج هست که بریزید روی املت و حسابی ازش لذت ببرید.
#املت_لوبیا_شاپوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_کتلتی
مواد لازم
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعدبادست فرم دادم ودر روغن سرخ کردم.
درموردرب گوجه دقت کنیدکه زیادنریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی هارو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدیددرست کنید
وسط کاردونه دونه اضافه نکنیدکه روغن بیشتری جذب میکنه.
شامی های سرخ شده که ازروغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تاخشک و سفت نشه
#شامی_کتلتی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی بامرغ پخته
مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
پودر نخود ۱۰ عدد نخود یا دو قاشق پودر نخود
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
سیر ۴ حبه بزرگ
آب لبوخام ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز ،پودر سیر(چاشنی) به مقدار لازم
پسته و هویج در صورت تمایل
مرغ آماده طبخ رو همراه نمک و فلفل و پیاز و هویج بزارید خوب بپزه.
بعد از پختن مرغ، پوست و استخوان رو جدا کنید.
۲۵۰ میلی لیتر یا حدود ۲ ملاقه آب مرغ رو با ۱۰ گرم پودر ژلاتین مخلوط کنید(داغ باشه که ژلاتین حل بشه)
مرغ و ترکیب آب مرغ و پودر ژلاتین و آب لبو و چاشنی ها رو در میکسر بریزید.
اجازه بدید کامل کامل میکس و یه دست بشه.
مواد رو داخل بطری پلاستیکی بریزید، روش سلفون بکشید و بزارید یک شب در یخچال بمونه.
بعد از یک روز بطری رو برش بدید، کالباستون آمادس.
میتونید کالباستون رو برش بزنید،سرد یا به صورت سرخ شده استفاده کنید.
#کالباس_خونگی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# مرغ خوشمزه
سینه مرغ رو از وسط برش بزنید
داخل فویل بزنید و بهش نمک و فلفل سیاه و پامریکا اویشن بزنید داخل تابه دوطرفش رو سرخ کنید
برای سس
هم جعفری و پنیر پیتزا و روغنرو خوب مخلوط کنید و فویل رو دربیارید و داخلش بریزید
و پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ که کاملا اختیاریه قرار بدید کف سینی فر رو چربکنید مرغها و گوجه و قرار بدید به مدت ۲۵۰تا ۳۵ دقیقه تا کامل مغز پخت بشه
#مرغ_خوشمزه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم ژامبون خونگی خوشمزه
۷۰۰گرم گوشت ران وسینه مرغ
۶۰گرم روغن مایع
یک سوم لیوان آب یخ
دو قاشق غذا خوری شیر خشک
سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک عدد زرده تخم مرغ
سیر ۴-۵حبه
نمک ۲قاشق مربا خوری
جوزهندییک قاشق مربا خوری
زنجبیل پودر هل/فلفل سیاه/آویشن/پاپریکا
دارچین/تخم گشنیز/پودر کاری/پودر سیر
از هر کدوم نوک قاشق مربا خوری
مخصوصا هل و دارچین خیلی کم
سس خردل یا سس مایونز یک قاشق غذا خوری
#ژامبون_خونگی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻