eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
: 💞مرغ (هر قسمت مرغ که دوست دارید) آب سیب طبیعی و تصفیه نشده نمک و فلفل 💞آب سیب را در تابه ریخته و بگذارید بجوشد، سپس مرغ را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. دما را کم کرده و مرغ را برگردانید تا نچسبد. بگذارید روی دما بماند تا آب سیب خوب تبخیر شده و غلیظ شود و به مرغ بچسبد. می‌توانید مرغ را با دانه کنجد یا پیاز خردشده سرو کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️چگونه روی نسکافه یک طرح قلب زیبا بزنیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
پياز وخلال كردم تفت دادم وگوشت چرخ كرده را باهاش سرخ كردم زردجوبه فلفل قرمز وسياه ادويه كاري وپودر دونه گشنيز اضافه كردم تفت دادم وبعد مقداري جعفري وگشنيز ريز شده اضافه كردم ومخلوط ويه تفت كوچولو دادم ٤تا سيب زميني متوسط آبپز شده وله شده را به آن اضافه كردم ومخلوط كردم توي اين مرحله احتياج به تفت زياد نداره وميتوانيد فقط مخلوط بشه وبعد طبق فيلمي كه گذاشتم ميتونيد سمبوسه ها رو بپيچونيد. سس سمبوسه: تمرهندي را با آب جوش خيس كردم وبعد آنراصاف وشيره اش را گرفتم روي حرارت گذاشتم جوش كه آمد كمي رب گوجه فرنگي وفلفل قرمز(فراوان) ريختم و وقتي كم آب شد از حرارت برداشتم وسس آماده شد 😋 مقدار فلفل به خودتون بستگي داره من كه خيلي تند دوست دارم😋😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍥😍 📝مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه:👇👇 ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 ▫️دو پيمانه نخود خام(پیمانه پلو پز) ▫️يك عدد پياز متوسط ▫️یک عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده به دلخواه(من نریختم) ▫️ یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا سس ▫️سه حبه سير ▫️يك قاشق مربا خوری بيكينگ پودر ▫️جعفری خورد شده سه قاشق غذاخوری ▫️نمك - فلفل قرمز و سیاه،پودر تخم گشنیز و پودر زیره به میزان لازم 🔸نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده و در این مدت برای جلوگیری از نفخ چند بار آب ان را عوض کردم بعد از دوازده ساعت آبش رو خالی کردم وبا پیاز و سیر چرخ کردم حالا ادویه ها، جعفری،رب گوجه فرنگی( با چهار قاشق آب رقیق کردم) و بکینگ پودر را اضافه کردم خوب هم زدم تا بخورد هم برن. داخل ظرف گودی روغن مایع ریختم قالب فلافل را داخل روغن گذاشتم تا کمی چرب بشه از مایه با قاشق برداشتم و داخل قالب ریختم و با پشت قاشق صاف کردم داخل روغن گذاشتم و با حرارت متوسط اجازه دادم تا سرخ بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 همراه ما باشید💞 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نکاتی در مورد قالب کیک خانم های کدبانو لود کنید فیلمو خیلی عالیه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸میگو ها را بعد از تمیز کردن وشستن با نمک وفلفل وادویه میگو وزعفران و پاپریکا مزه دار کردم وحدود دو ساعت در یخچال گذاشتم در تابه ای یک پیاز بزرگ خلالی شده را با روغن تفت دادم تا طلایی بشه وبعد کمی زعفرون دم شده افزوده وقتی خوب یکدست شد کشمش وزرشک اضافه کردم وکمی تفت دادم در تابه دیگری میگوها را تفت دادم با کمی روغن تا طلایی بشه وبعد مخلوط کشمش وزرشک وپیاز داغ را اضافه کردم وکمی جعفری خرد شده هم به موادمون اضافه کردم وخوب که مخلوط شد شعله را خاموش کردم برنج هم جدا بصورت کته درست کردم وموقع سرو یا لابه لای برنج یا روی برنج بریزید ونوش جان کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌼بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌼 با توکل به اسم اعظمت میگشایيم دفتر امـــروزمان را باشد ڪه در پایان روز مُهر تایید بندگی زینت بخش دفترمان باشد 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من‌اومدم‌با یک خوشمزهه ۷۵۰ گرم سینه ی مرغ، ۲ ق غ آرد، ۱عدد سفیده ی تخم مرغ،۳ الی ۴ ق غ روغن نمک و فلفل سیاه و آویشن و چیلی و زیره و کاری ۱ ق چ ،۲ حبه سیر ‎سینه مرغ و نمک و فلفل سیاه و چیلی آویشن و زیره و کاری و آرد سفید و سیر و روغن و سفیده تخم مرغ را داخل غذاساز ریخته و قشنگ مخلوط میکنیم دستمان را ابتدا داخل اب میزنیم و مطابق فیلم شکل میدهیم نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و در ۳ ق غ آرد سفید سپس ۲ عدد تخم مرغ و نمک و بعد در پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم( میتوانید درست کنید و قبل سرخ کردن داخل فریزر نگهداری کنید برای چندماه) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 ارد سفید یک و یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان شکر سه چهارم لیوان ماست غلیظ و پرچرب یک لیوان تخم مرغ 3 عدد ب پ 1 ق غ هل کمی پودر نارگیل تفت داده نصف لیوان شیرعسل نصف قوطی 🔸اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر مخلوط آردو بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست باشن بعد قالب مستطیل 20×25 رو چرب کنید و مواد رو بریزید و چند بار بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت درجه 180 کیک که پخته شد همینطور که داغه شیرعسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملا سرد نشده برش نزنین چون خیلی لطیفه از هم میپاشه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋 با ماهی و سس پیازعطری برای ۴ نفر: 🐟در این ویدیو ماهی “سرخو” (حدود ۱/۵ کیلو) رو با ادویه های زیر و حدود ۵۰ گرم کره مزه دار کردم و داخل فر، اون رو کباب کردم. شما میتونید بعد از مزه دار کردن روی منتقل اون رو کباب یا داخل روغن اون رو سرخ کنید. 🧂ادویه ماهی: (دقت کنید که ممکن هست مقداری از این ادویه اضافه بیاد، داخل ظزف مناسب و با اسم ادویه ماهی برای دفعات بعد نگه دارید) تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری رزماری: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری مدت زمان در فر با دمای ۱۹۰ درجه آبدار: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ترد: ۵۰ تا ۷۰ دقیقه این که زمان رو به صورت تقریبی دادم، به علت اندازه برش ها و نوع فر هست. پس باید سر این ساعت ها سر بزنید و پخت رو کنترل کنید. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 ▫️آرد سفید ..... ۱ لیوان ▫️آب لبو ....... ۱٫۵ لیوان ▫️شکر .......... ۱ لیوان (من ۱لیوان سرخالی ریختم) ▫️گلاب ....... نصف لیوان ▫️روغن ...... نصف لیوان (کمتر ریختم) ▫️کره ....... ۵۰ گرم ▫️هل یا وانیل .......... نوک قاشق چ 🔸آردو تفت دادم که تغیر رنگ نده والک کردم. بعد کره و روغن اضافه ومجدداً کمی تفت دام، طوری که آرد داخل روغن قل بزنه وطلایی بشه. هل(یا وانیل) اضافه کردم. 🔸همزمان آب لبو + شكر رو داخل قابلمه ریختم وروی حرارت گذاشتم تا داغ شده وشکر حل بشه(نیاز به جوش خوردن نیست)، وگلاب هم اضافه وحرارت خاموش کردم. 🔸 بعد شربت روکم کم طی سه مرحله به آردطلایی شده اضافه کردمو روي حرارت كم ودريك جهت هم زدم تاجايي كه حلوا جمع شدو رد قاشق روي حلوا افتاد. ♦️درصورت نداشتن کره، از کلاً از روغن استفاده کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸۲تا سیب زمینی رو نگینی درشت خرد میکنم با ی ق نمک و اب میذارم آبپز بشه حواستون باش له نشه.ی پیاز بزرگ رو خلال میکنم سرخش میکنم زردچوبه میزنم تفت میدم و سوسیس خرد شده رو اضافه میکنم و چن دیقه ای تفت میدم.ی‌ق رب اضافه میکنم فلفل فراوون اویشن میزنم سیب زمینی پخته شده رو اضافه میکنم و همرو باهم ی تفت میدم و آمادس •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸ابتدا یه پیاز رو خورد کرده و سرخ میکنیم سپس مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و سرخ میکنیم و به پیاز داغ اضافه میکنیم مرغ رو کنار گذاشته در ظرفی دیگر دو قاشق رب گوجه رو با کمی روغن تفت داده سپس دو قاشق رب انار به اون اضافه میکنیم و این سس رو به مرغها اضافه میکنیم و یه استکان اب جوش به همراه الو و قیسی اضافه کرده میذاریم با شعله ی کم مرغ بپزه البته شمالیها به اون دونه های انار هم اضافه میکنن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
به نظر من بورک و پیراشکی خیلی خوشمزه تر میشه تا با گوشت چرخی موادمیانی هم (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
گوشت چرخ کرده رو با پیاز نگینی ریز ریز خرد شده،جعفری ساطوری،نمک و فلفل،ادویه کاری،پودر پاپریکا ،پودر سیر،سماق خوب با هم ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه. بعد با دست به شکل لوله ای شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید. ترکیب سالاد👈پیاز بنفش+جعفری+گوجه+نمک فلفل+آبلیمو +روغن زیتون .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات کرم فیل وانیلی ۲ ق غ ابتدا خامه صبحانه رو ‌کمی گرم کنید بعد بهش شکلات رو اضافه کنید بعد بزارید داخل یخچال ( ۱ساعت) سپس با همزن بزنید ، بعد کرم فیل و بهش اضافه کنید تا خوب فرم بگیره. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧇 😋 ▫️كره٧٠گرم ▫️ارد١٧٠گرم ▫️پودرقند٥٠گرم ▫️تخم مرغ يك عدد ▫️هل كمي 🔸ابتدا كره هم دماي محيط شده را با پودر قند باهمزن ميزنيم تا خوب مخلوط شود و بعد هل و تخم مرغ را اضافه كرده و بعد از مخلوط شدن ارد را الك كرده و كم كم به مواد اضافه ميكنيم و با دست ورز ميدهيم تا خمير لطيفي بدست أيد و بعد فر را با درجه ١٧٥گرم كرده و خمير كوكي را به دلخواه فرم ميدهيم و به مدت ١٥الي٢٠دقيقه داخل فر قرار ميدهيم و بعد از پخت با شكلات و مغز پسته و بادام ميتونيد تزيينش كنيد شيريني راحت و خوشمزه اي هست .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
گوشت مرغ چرخ كرده نيم كيلو،پياز رنده شده يك عدد متوسط،نصف ليوان جعفري ساطوري،پودر سير يك ق غ سرخالي،پودر پياز يك ق مرباخوري،نمك يك ق مرباخوري سرخالي،فلفل سياه نصف ق مرباخوري.همه مواد رو مخلوط و نيم ساعت در يخچال بذاريد،و بعد بصورت برگر دراورده و سرخ كنيد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍘 😋 ▫️گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم ▫️لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی) ▫️سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد ▫️پیاز متوسط ۱ عدد ▫️سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم) ▫️تخم مرغ ۲ عدد ▫️آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری ▫️نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم 🔸 لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم. ♦️با این مقدار بیست تا شامی درست شد. ♦️میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food