فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
#دسر_هلو
یا شلیل
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم
هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن
نشاسته ذرت ۳ غ ق
شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان.
خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه)
آب سرد دو سوم لیوان
طرز تهیه :
💞اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار
بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین).
بعد یکم روی حرارت میزاریمش.
بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم😍😋
┏━━🍃🍂━━┓
@khalaghaneh
┗━━🍂🍃━━┛
#دونات_گوشت 😋
🔸چهار عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا كشدار بشه،يك ليوان ماست و نصف ليوان روغن مايع ريختم،كمي نمك و زعفران زدم و در انتها يك و نيم ليوان آرد و يك قاشق غذا خوري بيكينگ پودر اضافه كردم و مخلوط كردم،از اين مايه تو قالب چرب شده به اندازه نيمي از قالب ريختم و روش مواد گوشتي مثل مايه ماكاروني
و فلفل دلمه نگيني ذرت كمي پاپريكا و آويشن ريختم و بعد مجددا روش از مايه ريختم ،
تو فر با دماي١٦٥ به مدت نيم ساعت آماده شد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنى_انبه_خونگى 🥭 😋
انبه ٢عدد پوست گرفته خرد شده
شير عسل ١قوطى
پودر هل ١/٤ق چ
خامه صبحانه ١٥٠ ملى ليتر(كمتر از يك پاكت)
پسته نيمكوب ١٠٠ گرم
داخل غذا ساز يا بلندر انبه،شير
🔸عسل و هل را مخلوط كنيد تا يكدست بشه
داخل يك ظرف خامه را با همزن برقى هم بزنيد كه كمى فرم بگيره و مخلوط انبه را ارام ارام بهش اضافه كنيد،دورانى هم بزنيد(فولد كردن) سپس پسته هم اضافه كنيد و داخل هر ظرف يا قالب دلخواه ريخته داخل فريزر بزاريد براى ٤ ساعت و بعد با پسته تزيين كنيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_خیار_شوید 🥒 😋
🔸خیاری که استفاده میکنین چه برای خیار شور چه برای این نوع ترشی حتما محلی باشه من خیار رو شستم با پوست حلقه حلقه کردم زیاد نباید نازک یا ضخیم باشه حلقه های خیار رو ریختم تو بطری لا به لاش از شوید و سیر و فلفل هندی و فلفل تند و اتیشی گذاشتم بعد سرکه و آب رو به نسبت دو به یک باهم یکی کردم و یه مشت نمک درشت توش ریختم و هم زدم و تا جایی که روش رو بپوشونه ریختم بعد 2 ساعت درش رو بستم که گازش بره بعد تو یخچال گذاشتم بعد 1 ماه قابل استفاده
من امروز شوید تازه خونه نداشتم ولی شویدهام تازه خشک شده بودن از اونا استفاده کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده آشپزی
#گل رز دو رنگ با آلو
#میوه_آرایی
ایده برای دیزاین میز مهمانی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرینیت_کردن_ماهی
طعم دار و بدون بو و عالللی....
داشتم میگفتم که ماهی رو همیشه از سمت گوشتش سرخ کنین اینجوری متلاشی نمیشه و درسته میمونه...
آب نارنج رو فریز کنین برای طعم دار کردن ماهی هاتون و گلپر هم فراموش نشه که سردی ماهی رو میگیره
با این روش دیگه ماهیتون غلط بکنه بو بده
میتونین با زعفرون دم کرده و کره و کمی روغن هم سرخ کنین ماهی رو عالی میشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پاکوره_هندی_ترد_و_کرسبی
آرد سفید یک پیمانه
آرد نخود خام نصف پیمانه
مایه خمیر یه قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری
زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری
پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم .
آب ولرم یک پیمانه
مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها .
مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم .
نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی با ماست (رژیمی)
مواد لازم:
ماکارونی مهره ای
هویج اب پز شده و مکعبی خرد شده ۲ عدد
ذرت
خیارشور
کمی شوید خرد شده
جعفری خرد شده
ماست چکیده یک و نیم پیمانه
کلم بنفش خرد شده
۳حبه سیر رنده شده
فلفل قرمز
نمک
ماکارونی را آبکش کروه و همه مواد را باهم مخلوط میکنیم. ادویه و ماست را اضافه کرده و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مزه ها خوب باهم ترکیب شود. این سالاد به دلیلِ نداشتنِ سس مایونز خییلی سالم و رژیمیه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_خوشمزه
مواد لازم :
_خمیر پیتزا
_سس کچاب یا رب چهار قاشق
_گوجه دو عدد
_سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم
_پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
_یک عدد زرده تخم مرغ و چهار قاشق شیر (برای رنگ سطح لقمه ها ) .
پ.ن : مدت زمان پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
پ.ن : مواد روی لقمه ها رو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترفند_سلامتی
ترکیب نیمرو بافلفل سیاه و زردچوبه چه می کند؟
میزان سوخت و ساز را افزایش می دهد.
میزان گلبولهای قرمز را بالا می برد.
عضله سازی می کند.
سلامتی مغز راتامین می کند.
استخوانهای سالم ایجاد می کند.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریز_کردن_بادمجان_کبابی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_لازانیا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محلبی_بابیسکوییت_لیدی_فینگ
یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر
سس شکلات آماده
مواد لازم برای محلبی
۱ لیتر شیر
۲ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
۱ عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه
طرز تهیه: 🍮
بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید.
شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید.
به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید.
دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید.
با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالاد_الویه
مواد لازم:
خیارشور
سینه مرغ
کالباس
هویج بخارپز
نخود سبز
سیب زمینی آبپز
تخم مرغ آبپز
ماست
سس مایونز
روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی هارو رنده یا با گوشت کوب میکوبیم. تخم مرغها رو رنده و اضافه میکنیم یکم ورز میدیم. روغن زیتون رو اضافه و ورز میدیم. مرغ ریش شده و کالباس رنده شده را ورز میدیم بعد خیارشو رنده شده. در حین ورز دادن هم سس ها و ماست رو قاشق قاشق اضافه میکنیم. آخرای کار هویج رنده شده و نخود فرنگی رو میریزیم که له نشن موقع ورز دادن یا هم زدن. مقدار سیب زمینی باید بیشتر از بقیه باشه و مقدارش غالب باشه. راز خوشمزه تر شدن یه سالاد الویه هم خیار شور زیادشه. من خیارشورشو کم نمیزنم. وقتی هم که میچشم اگر خواستم ترش مزه باشه با یک قاشق سرکه ترشیش رو تنظیم میکنم ک اون دلخواه هست.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پیتزایی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_تنوری
سیب زمینی روبرش میزنیم روغن، نمک و فلفل میزنیم.
یک ساعت در فر قرار میدیم و بعداز فر خارج میکنیم
سوسیس ها رو داخلش میزاریم.
روشون سس میزنیم وبعدهم پنیر میزنیم و دوباره تا آب شدن پنیر در فر قرار میدیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_ورشمیل_فوری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_خانگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#چوب_شور_خانگی
شیر1/2پیمانه
روغن1/4پیمانه
نمک کمی
بکینگ پودریک قاشق مربا خوری
آردبه مقدار لازم
طرزتهیه:
شیرو نمک را باهم مخلوط می کنیم.بکینگ پودررا افزوده سپس آرد را به اندازه ای اضافه میکنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد.
به خمیر نیم ساعت استراحت میدهیم.
سپس به شکل چوب شور فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.
سپس روی آنها نمک می پاشیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک #غذای بسیار جالب و #خوشمزه
مواد لازم:
۸۰۰ گرم خمیر پیتزا
یک چهارم فنجان کره آبشده
یک قاشق غذاخوری سیر له شده
یک قاشق غذاخوریجعفری
دو قاشق غذاخوری پارمسان
یک فنجان سس مارینارا
دو فنجان پنیر موزارلا
یک فنجان سوسیس
نصف فنجان فلفل سبز
۴۰ دقیقه پخت در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانیگراد
۵ دقیقه گریل شدن با بالاترین دما
طبق فیلم درست کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ چ_جو_هفت_رنگ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو_مجلسی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷آخرین دوشنبه بهاریتون
🌾عالی و بینظیر
🌷ان شاءالله امروز
🌾برای تک تک دوستانم
🌷همون روزی بشه که
🌾آرزوشـو دارند
🌷پراز خیر و برکت
🌾پراز دلخوشی
🌷پراز موفقیت و
🌾پراز محبت خدا در زندگی
🌷روزتـون زیبا و درپناه خـدا
#چیز_کیک_کاراملی 🍨 😋
▫️بیسکویت پتی بور ۱ بسته خرد شده
▫️پنیر ماسکار پونه بدون نمک یا پنیر لبنه بدون نمک، ۱ بسته
▫️خامه صبحانه پاکتی ۱ بسته
▫️پودر قند به مقدار دلخواه
▫️پودر کرم کارامل نصف بسته
▫️شیر نصف لیوان
▫️نسکافه ۱ ق غ
🔸اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید و به اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید.
پنیر وخامه و پودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه.
نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزارید خنک بشه و به مایع پنیری اضافه کنید
ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید
روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید
و روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا کرم لوتوس بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنی_چوبی_توت_فرنگی_وهندوانه 🍓🍉 😋
▫️هندوانه کوچک: 1 عدد
▫️توت فرنگی: 500 گرم
▫️آب لیمو: 1 تا 2 عدد
▫️شربت آگاو: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
(جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، انواع شیره مثل شیره انگور)
🔸1_ همه ی مواد را دربلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم
🔸2_ مایه ی بستنی را در قالب ها ریخته و آن ها را برای 1 ساعت در فریزر می گذاریم
🔸3_ سپس قالب ها را درآورده و چوب بستنی ها را در قالب ها می گذاریم و دوباره آن هارا به فریزر برمی گردانیم
🔸4_ حدود 6 ساعت بستنی ها در فریزر بماند تا کاملا بستنی ها منجمد شود و سپس قالب ها را درآورده و زیرشیر گرم گرفته تا بستنی ها ازقالب جداشوند و آماده میل کردن شوند
♦️این مقدار مواد برای 10 تا 15 عدد بستنی چوبی می باشد و اگر این تعداد زیاداست می توان نصف یا یک چهارم مواد را استفاده کرد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_مواج 🥮 😋
▫️تخم مرغ ۴عدد
▫️شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
▫️ماست خامه ای یکلیوان
▫️روغن مایع یک لیوان سر خالی
▫️وانیل یک قاشق مربا خوری
▫️بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
▫️آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
▫️پودر کاکائو برای لایه های کیک
🔸 ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه
حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پاستا_پنه_آلفردو 🍝 😋
▫️پاستا پنه ۲۰۰گرم
▫️قارچ ورقه شده ۳۰۰گرم
▫️مرغ سینه یا فیله خورد شده۲۰۰گرم
▫️خامه یک پاکت صورتی
▫️شیر۲۰۰گرم
▫️پودر سیر ونمک وفلفل سیاه
▫️سیر یک حبه
▫️پنیرپارمزان
🔸اول مرغ خورد شده رو با ادویه ها مخلوط میکنیم وروغن میریزیم و کامل مرغ رو تفت میدیم بعد ک کامل پخت بهش قارچ رو اضافه میکنیم وحرارتو زیاد میکنیم بعدش سیر له شده وبعدش شیر وخامه ودر آخر پاستا از قبل کامل پخته وآبکش شده وبعدش پنیر پارمزان رو
همه موادو مخلوط کرده ومیذاریم پنج دیقه رو حرارت بمونه زیاد نذارید سفت شه چون بعد از سرد شدن سفت میشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#لیمو_پرورده 🍋 😋
لیمو : ۲ کیلو
شکر : ۲ کیلو
🔸سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ژله_راه_راه 🍡 😋
🔸من ژله الوورا رو با بستنی درست کردم و ژله های رنگی رو ساده با یک لیوان اب جوش و کمتر از یک لیوان اب سرد اول تو هر لیوان یه مقدار ژله رنگی ریختم ( سعی کردم هر لیوان از رنگهای مختلف استفاده کنم) گذاشتم یخچال تا سفت بشه لایه بعدی الوورا با بستنی ریختم دوباره گذاشتم یخچال تا سفت بشه سری بعدی دوباره ژله های رنگی همین طور ادامه دادم تا تموم بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛