eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر1/2پیمانه روغن1/4پیمانه نمک کمی بکینگ پودریک قاشق مربا خوری آردبه مقدار لازم طرزتهیه: شیرو نمک را باهم مخلوط می کنیم.بکینگ پودررا افزوده سپس آرد را به اندازه ای اضافه میکنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد. به خمیر نیم ساعت استراحت میدهیم. سپس به شکل چوب شور فرم داده و در روغن سرخ میکنیم. سپس روی آنها نمک می پاشیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک بسیار جالب و مواد لازم: ‌۸۰۰ گرم خمیر پیتزا یک چهارم فنجان کره آبشده یک قاشق غذاخوری سیر له شده یک قاشق غذاخوریجعفری دو قاشق غذاخوری پارمسان یک فنجان سس مارینارا دو فنجان پنیر موزارلا یک فنجان سوسیس نصف فنجان فلفل سبز ‌ ۴۰ دقیقه پخت در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانیگراد ۵ دقیقه گریل شدن با بالاترین دما طبق فیلم درست کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷آخرین دوشنبه بهاریتون 🌾عالی و بینظیر 🌷ان شاءالله امروز 🌾برای تک تک دوستانم 🌷همون روزی بشه که 🌾آرزوشـو دارند 🌷پراز خیر و برکت 🌾پراز دلخوشی 🌷پراز موفقیت و 🌾پراز محبت خدا در زندگی 🌷روزتـون زیبا و درپناه خـدا
🍨 😋 ‌‌‌‌‌ ▫️بیسکویت پتی بور ۱ بسته خرد شده ▫️پنیر ماسکار پونه بدون نمک یا پنیر لبنه بدون نمک، ۱ بسته ▫️خامه صبحانه پاکتی ۱ بسته ▫️پودر قند به مقدار دلخواه ▫️پودر کرم کارامل نصف بسته ▫️شیر نصف لیوان ▫️نسکافه ۱ ق غ 🔸اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید و به اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید. پنیر وخامه و پودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه. نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزارید خنک بشه و به مایع پنیری اضافه کنید ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا کرم لوتوس بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍓🍉 😋 ▫️هندوانه کوچک: 1 عدد ▫️توت فرنگی: 500 گرم ▫️آب لیمو: 1 تا 2 عدد ▫️شربت آگاو: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، انواع شیره مثل شیره انگور) 🔸1_ همه ی مواد را دربلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم 🔸2_ مایه ی بستنی را در قالب ها ریخته و آن ها را برای 1 ساعت در فریزر می گذاریم 🔸3_ سپس قالب ها را درآورده و چوب بستنی ها را در قالب ها می گذاریم و دوباره آن هارا به فریزر برمی گردانیم 🔸4_ حدود 6 ساعت بستنی ها در فریزر بماند تا کاملا بستنی ها منجمد شود و سپس قالب ها را درآورده و زیرشیر گرم گرفته تا بستنی ها ازقالب جداشوند و آماده میل کردن شوند ♦️این مقدار مواد برای 10 تا 15 عدد بستنی چوبی می باشد و اگر این تعداد زیاداست می توان نصف یا یک چهارم مواد را استفاده کرد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮 😋 ▫️تخم مرغ ۴عدد ▫️شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ▫️ماست خامه ای یکلیوان ▫️روغن مایع یک لیوان سر خالی ▫️وانیل یک قاشق مربا خوری ▫️بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ▫️آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ▫️پودر کاکائو برای لایه های کیک 🔸 ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍝 😋 ▫️پاستا پنه ۲۰۰گرم ▫️قارچ ورقه شده ۳۰۰گرم ▫️مرغ سینه یا فیله خورد شده۲۰۰گرم ▫️خامه یک پاکت صورتی ▫️شیر۲۰۰گرم ▫️پودر سیر ونمک وفلفل سیاه ▫️سیر یک حبه ▫️پنیرپارمزان 🔸اول مرغ خورد شده رو با ادویه ها مخلوط میکنیم وروغن میریزیم و کامل مرغ رو تفت میدیم بعد ک کامل پخت بهش قارچ رو اضافه میکنیم وحرارتو زیاد میکنیم بعدش سیر له شده وبعدش شیر وخامه ودر آخر پاستا از قبل کامل پخته وآبکش شده وبعدش پنیر پارمزان رو همه موادو مخلوط کرده ومیذاریم پنج دیقه رو حرارت بمونه زیاد نذارید سفت شه چون بعد از سرد شدن سفت میشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍋 😋 لیمو : ۲ کیلو شکر : ۲ کیلو 🔸سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍡 😋 🔸من ژله الوورا رو با بستنی درست کردم و ژله های رنگی رو ساده با یک لیوان اب جوش و کمتر از یک لیوان اب سرد اول تو هر لیوان یه مقدار ژله رنگی ریختم ( سعی کردم هر لیوان از رنگهای مختلف استفاده کنم) گذاشتم یخچال تا سفت بشه لایه بعدی الوورا با بستنی ریختم دوباره گذاشتم یخچال تا سفت بشه سری بعدی دوباره ژله های رنگی همین طور ادامه دادم تا تموم بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️دو لیوان شیر ▫️شش قاشق نشاسته ذرت ▫️شش قاشق شکر ▫️بیست گرم کره ▫️دو قاشق غ گلاب ▫️زعفران به میزان لازم ▫️وانیل کمی 🔸اول شیر رو با نشاسته خوب مخلوط کنین که گلوله نشه و بعد بزارید روی حرارت . بقیه مواد هم اضافه کنین و به غلظت فرنی که رسید توی قالب چرب شده بریزید و حداقل سه ساعت توی یخچال بمونه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍹 😋 🔸برای چهار شات دسر یک عدد موز و نصف یک هلو یا هر میوه ی شیرین دیگه ای که دوست داشتین رو خرد میکنیم و کنار میزاریم؛نصف بسته بیسکوییت دلخواهتونو هم با غذاساز،گوشکوب یا دست خرد کنین و بهش دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید(قابل حذف)؛خب لایه اول یا همون کراست از بیسکوییت خرد شدمون میریزیم و یکم صافش میکنیم؛لایه بعدی میوه هارو اضافه میکنیم و بعد از دو بسته دنت با طعم های مختلف استفاده میکنیم و تو هر شات یک قاشق غذاخوری پر از هر طعمش میریزیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزئین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸یک لیوان آرد و نیم ساعت با شعله ملایم بو بدید تا بوی خامیش گرفته شه و مدام هم بزنید.یک لیوان شیره انگور و نصف استکان گلاب و یک سوم استکان زعفران دم شده مخلوط کردم و گذاشتم بمونه,اگه دوس دارید حلوا شیرین تر باشه دو ق غ شکر هم اضافه کنید چون شیره انگور شیرینیش خیلی نیست.ارد که کمی تغییر رنگ داد دو سوم لیوان روغن مایع بریزید کمی هم بزنید تا ارد تو روغن تغت داده بشه ولی نه خیلی چون رنگش تیره میشه و از اونجایی که با شیره داریم درست میکنیم حلوا خودش رنگش قهوه ای خواهد شد.بعد از روغن شیره رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید وقتی حلوا تو تابه جمع شد و نچسبید و حالت گهواره ای گرفت حلوا آماده اس ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍧 😋 ▫️شیر ۲لیوان ▫️شاتوت ۱/۴لیوان ▫️شکر ۱/۳ لیوان ▫️ثعلب ۱قاشق مربا خوری ▫️وانیل کمی 🔸شیر و شکر رو روی گاز می زاریم تا شکر حل بشه ولی نجوشه .ثعلب رو توی کمی شیر حل می کنیم .شاتوت رو میکس می کنیم و وقتی دمای شیر افتاد شاتوت و ثعلب رو بهش اضافه می کنیم وانیل رو هم اضافه می کنیم .بستنی رو در یک ظرف فلزی می ریزیم و در فریزر می زاریم .تقریبا هر یک ساعت یکبار از فریزر در میاریم و هم می زنیم و دوباره تو فریزر می،زاریم این کار رو ۵-۶ بار انجام می دهیم تا بستنی خودش رو بگیرد .و در آخر در ظرف مورد نظر سرو می کنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗 😋 🔸زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده كمى ادويه و زعفران بزنيد و بزاريد غليظ بشه سس شما اماده ست ♦️اين سس رو ميتونيد همراه با مرغ سرو كنيد و يا پخت مرغ نيم پر رو توى اون كامل كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌯 😋 🔸اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم. ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم. از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍹 😋 ▫️شیر ۲لیوان ▫️شکر 3/4لیوان ▫️نشاسته ذرت ۲ ق ▫️موز یک عدد ▫️توت فرنگی ۶ عدد ▫️پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم 🔸ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت: داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
زعفرونی 🍛 😋 🔸دو تا پیاز که خرد و سرخ می شه و بعد زردچوبه روش می زنین نیم کیلو گوشت چرخ کرده، بعد به پیاز اضافه می شه. . نیم کیلو لوبیا (اول تو آب جوش، پنج دقیقه بجوشه و بعد تو آب یخ بریزین و بعد فقط با گوشت تفتش بدین. برنج سه پیمانه، بجوشونین و ابکش کنین رب چهار قاشق، به گوشت می زنین نمک و فلفل و زعفرون و دارچین هم به گوشت می زنین. وقتی برنج ابکش شده را توی قابلمه ریختین و مایه گوشت و لوبیا را بهش اضافه کردین، حتما کره را اب کنین، توش کمی اب جوش بریزین و زعفرون توش حل کنین و وقتی برنج شروع به بخار کرد روش بریزین و یک پارچه به جای دمکن روی در قابلمه بزارین. دم کشید نوش جون کنین. ♦️پودر دارچین بای پلو عالی هست ولی رنگ برنج تیره می شه. تو آب برنج چوب دارچین بزارین و پودر را هم به گوشت بزنین، نه به پلو ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮 😋 ▫️آرد سه لیوان ▫️شکر یک و نیم لیوان ▫️آب جوش ۳/۴لیوان ▫️روغن مایع ۳/۴لیوان ▫️تخم مرغ ۶ عدد ▫️بکینگ پودر سه ق چ ▫️پود کاکائوتیره چهار ق غ ▫️وانیل یک ق چ 🔸تخم مرغ و وانیل و شکر و با همزن دور تند به مدت هفت تا هشت بزنید کمتر نه که پف کافی نمیکنه روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید پودر کاکائو و آبجوش رو باهم مخلوط و به مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه و با لیسک یا همزن دور کند و خیلی کم هم می زنیم تا گلوله آردی باقی نمونه قالب قطر ۲۵ ارتفاع ۱۰سانت رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰تا یک ساعت طبقه وسط میزاریم با سیخ چوبی چک میکنیم تمیز بیرون اومد کیک پخته و آمادست نکته:از مواد به اندازه سه تا چهار کاپ کیک اضافه ست که حتما جدا بریزید داخل قالب کاپ کیک و بپزید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
☕️ 😋 ▫️شیر ۲/۳ فنجان ▫️قهوه فوری ۲ قاشق چای خوری ▫️شکر ۲ قاشق چای خوری ▫️آب ۲ قاشق چای خوری 🔸پودر قهوه فوری، شکر و آب را داخل ظرفی بریزید با همزن ( ترجیحا همزن برقی ) بزنید تا قهوه کرمی و کشدار شود فوم بدست آمده را روی شیر بریزید و هم بزنید و میل کنید . این قهوه به دو صورت سرد و گرم سرو میشود هر دو نوعش خوش عطر و طعم است ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍡 😋 ▫️ارده ۱/۲ پ ▫️خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ ▫️وانیل ۱/۲ ق چ ▫️پودر کاکائو ۴ ق غ ▫️کنجد ۱/۴ پ برای تزئین 🔸همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گلوله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️🌸 🌺به آخرین سه شنبه بهار ۹۹ 🍃خوش آمدید 🌺امروز تون زیبا و بینظیر 🍃لحظاتتون سرشاراز آرامش 🌺دلتون از محبت لبریز 🍃تنتون از سلامتی سرشار 🌺زندگیتون از برکت جاری 🍃وخدا پشت پناهتون باشه
🍧 😋 🔸اول از همه دو بسته تی تاب رو خورد کردم و ته لیوانا ریختم یه بسته خامه صبحانه و یه بسته پنیر ماسکارپونه ۴ قاشق غذا خوری شکر رو خوب با هم مخلوط کردم و با همزن زدم یه بسته ژله حالا هر طعمی که دوست دارین رو با ۱/۵لیوان آب جوش (یک لیوان پر و یک نصفه) حل کنید و صبر کنید به دمای محیط برسه نصفش رو به مواد پنیری اضافه کنید خوب هم بزنید بعداین مواد رو روی تی تاب ها بریزید بذارید یخچال یک ربع که گذشت در بیارین و بقیه ژله رو روی مواد پنیری بریزید ♦️دلیل سه رنگ شدنش اینه که بعداز تی تاب ، لایه ای که سفید هست بدون ژله اس ، لایه بعدی که صورتیِ کم رنگِ با ژله اس ، لایه ی آخر هم فقط ژله اس ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم: بیسکوییت پتی بور: ۲ بسته کره: ۱۵۰ گرم پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۲ لیوان پودر گردو: به میزان لازم شیر: ۱/۲ لیوان طرز تهیه: ۱. بیسکویت‌های پتی بور و مغز گردو رو به شکل قطعات کوچک خرد می‌کنیم (این کار را با احتیاط انجام دهید تا بیسکویت‌ها زیاد خرد و له نشوند) ۲. کره را ذوب کرده و شیر را گرم می‌کنیم. ۳. پودر کاکائو، پودر شکر، کره ذوب شده و شیر گرم را داخل کاسه ریخته و خوب به هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند (شیر را حتما گرم کنید تا از ماسیدن کره جلوگیری شود). ۴.بیسکویت و مغز‌های خرد شده را داخل سس شکلات ریخته و به آرامی مواد را مخلوط می‌کنیم. روی سطح صاف سلفون پهن کرده و مواد را روی سلفون می‌ریزیم. ۵. لبه‌های سلفون را روی مواد برگردانده و کیک را با دست به شکل سوسیس فرم داده و رول می‌کنیم. ۶. . در ظرف گودی مقداری روغن بریزید و آن راخوب داغ کنید و قطاب‌های پیچیده شده را در روغن داغ سرخ کنید و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شده و سرد شوند. ۷.سپس روی آن‌ها پودر شکر بپاشید و در ظرف مناسب در بسته بگذارید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
# حلوای_سنتی مواد لازم: آرد 1پیمانه شکر 1 پیمانه آب 2 پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه زعفران دم کرده مقدار لازم هل مقدار لازم روغن مایع نصف پیمانه کره مقدار لازم طرز تهیه: شکر و آب و با هم روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد. نزدیک جوش شد زعفران را اضافه کنید.بعد به جوش اومدن شعل را خاموش کرده و گلاب و هل را اضافه کنید. آرد را تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه. من با شعله متوسط یک ربع تفت دادم. بعد آرد را الک کرده و دوباره روی شعله بگذارید و روغن را بهش اضافه کتید. یک ربع تا بیست دقیقاش تفت بدید. شهل را اضافه کرده و در پایان شهد را بریزید و تند تند مخلوط کنید تا خوب جمع بشه. حین هم زدن کمی کره اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت داخل ظرف سرو ریخته و تزیین کنید. ⚠️نکات: اگر دوست دارید حلواتون تیره رنگ بشه باید زمان بیشتری برای تفت دادنش بگذارید. کاملا سلیقه ایه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍡 😋 ▫️ارده ۱/۲ پ ▫️خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ ▫️وانیل ۱/۲ ق چ ▫️پودر کاکائو ۴ ق غ ▫️کنجد ۱/۴ پ برای تزئین 🔸همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گلوله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛