eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍫😍 لایه اول👇 کیک‌ لایه دوم 👇 2 قوطی خامه‌ 6 عدد پنیر کیبی‌ 3 قاشق غذاخوری شیر‌ 2 پاکت دریم ویب‌ 1 کارامل کرم‌ همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید.‌ لایه سوم👇 8 عدد شکلات مارس 2 قوطی خامه پنجاه گرم کره شکلات به روش بن ماری ذوب کنید و کره ذوب شده وخامه اضافه کنید و روی لایه دوم بریزید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ 👉به کدبانوها فوروارد کن❤️👩‍🍳
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاسه آبنباتی: برای کاسه آبنباتی توی دوتا بادکنک سایز متوسط تا جایی که تو کلیپ میبینید آب میریزیم و در بادکنکا رو محکم میبندیم نباید هوای اضافی تو بادکنکا بمونه، بادکنکا رو وارونه روی لیوان میذاریم، ۷۵ گرم شکر و ۳۰ گرم آب و ۱۵ گرم گلوکز مایع رو تو قابلمه ای میریزیم و بدون هم زدن روی حرارت میذاریم تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد نوک قاشق مرباخوری پودرکاکائو یا یکی دوقطره رنگ خوراکی ژله ای بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم بجوشه تا به دمای ۱۵۰ درجه برسه اگه دماسنج مایعات داشتین وقتی به دمای ۱۵۰ رسید گازو خاموش کنید ولی من دماسنج نداشتم وقتی مایع درحال جوش غلیظ شد و تا حدودی به سختی از قاشق سرازیر شد اونو سریع با قاشق روی بادکنکا میریزیم،باید سریع اینکارو انجام بدیم چون زود مثل نبات سفت میشه اجازه میدیم کاسه ها سفت و خنک بشن بعد با قیچی آروم در بادکنکو پاره میکنیم و آب داخلشو خالی میکنیم تا بادکنک از کاسه جدا بشه،این کاسه ها برای تزیین کیک و دسر خیلی شیکن،پیشنهاد میکنم حتما درست کنید. نکته:اگه قبل از غلیظ شدن مایع اونو از روی حرارت بردارین اون موقع کاسه هاتون سفت نمیشن هرچقدر زمان هم بگذره سفت نمیشن. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و بادمجان مجلسی ‌ ‌ نکته : مرغها از قبل نیمه آب پز شده و داخل روغن، کمی سرخ شده ‌ ‌ ● سس مورد استفاده از ترکیب آب مرغ و رب گوجه میباشد ‌ ‌ 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ های زیبای تزیینی که درست کردنش خیلی ساده هستش 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم. كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم. پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم. پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم. اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم. زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم. من داخل تنور گازى پختم. فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ 👉به کدبانوها فوروارد کن❤️👩‍🍳
Somayyeh شربت_توت_سیاه خوشمزه و خوش رنگ من توت سیاه شکر اب ابلیمو کمی توت سیاه حدودا یک کیلو میشد حسابی شستم تمیز شد بعد ریختم تو قابلمه شکر ریختم روش که روشو پوشوند و یک روز در یخچال گذاشتم اب حدود ۴لیوان ریختم تو قابلمه که توتهارو ریخته بودم رو شعله گذاشتم جوشید حدود سه ساعت بعد توی یه توری یا تنظیف قابلمه رو خالی کردم حسابی توری فشار دادم تا کامل شیره ش خارج شد دوباره شربتی که دراومد ریختم تو قابلمه گذاشتم روی گاز حدود ۴۵ دقیقه دیگه با شعله ملایم جوش زد و ابلیمو حدود یه ق غذاخوری ریختم ، قوام که اومد (حالتی که شربت سر میره از قابلمه) و بعد خاموش کردم سرد که شد ریختم تو شیشه فوق العاده غلیظ و پر رنگ شد مثل شربت مغازه و نوش جان کردیم . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆👆 📽 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ 👉به کدبانوها فوروارد کن❤️👩‍🍳
😍😍 مواد لازم ارد سفید صدو هفتاد و پنج گرم کره(مارگارین قنادی) صد گرم زرده تخم مرغ یک عدد پودر شکر شصت گرم وانیل نوک ق چ زنحبیل اسیاب شده یک ق غ طرز تهیه: ابتدا کره و‌پودر شکر و وانیل را بزنید سپس زرده تخم را اضافه کرده و باز بزنید بعد از ان زنجبیل را اضافه کرده کمی مخلوط کنید و در اخر ارد را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر شود سپس خمیر راروی تخته باز کنید و قالب بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰الی۱۸۰ به مدت تقریبی بیست دقیقه قرار دهید بعد پخت و خنک شدن از سینی جدا کنید و تزیین کنید و داخل ظرف در دار و داخل فریزر نگهداری کنید. من برای تزیین ابتدا پاپیون های شکلاتی با استفاده از طلق شکلات درست کردم و با رنگ پودری طلایی رنگ کردم و روی شیرینی اول با شکلات سفید خط انداختم و بعد پاپیون ها رو چسبوندم روش ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛