eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
_مشبک طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک دستور همبرگر خوشزه😋 برای پخت و پز: 2 کیلوگرم گوشت گاو چرخ کرده با چربی متوسط 3 پیاز خشک شده با اندازه متوسط 2 عدد سیر 2 عدد تخم مرغ 2 برش نان مرطوب است 2 قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه زیره فلفل دلمه ای فلفل قرمز پودر شده آویشن نعنا همه مواد در فریز به مدت۲ ساعت استراحت‌بدید بیرون‌بیارید کف سطحی که میخواید داخلش پهنش کنید مواد رو سلفونی بزنید بچسبه و مواد‌گوشتیمونو پهن کنید سپس سپس‌با قالب برش‌بزنید و توی روغن فراوان‌سرخ‌کنید اگه‌هم خواستید میتونید کاغذ روغنی روی سطحش پهن کنید دو لایه و اونو بردارید وفریز‌کنید هروقت خواستید استفاده کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین آش رشته😍😍 التماس دعا ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه نون پنير سبزي هم اينقدر تو دل برو و شيك؟😃 بريم سراغ دستور 😍😍 آماده ميكنين. براي درست كردن نون پنير سبزي فانتزي، خمير رو به شكل مستطيل تقريباً نازك پهن كنين و بصورت نوارِ پهن برش بزنين و اونارو طبق فيلم تا كنين. ته ظرف مورد نظر رو كاغذ روغني بندازين و نون ها رو روي كاعذ روغني با فاصله بچينين. يه عدد زرده تخم مرغ رو با ٣ قاشق غذاخوري شير مخلوط كنين با برس روي خمير بماليد. كمي كنجد روي خمير بپاشيد و در فر ١٨٠ درجه كه از قبل گرم كردين به مدت ٣٠-٢٥ دقيقه بزارين تا نون كاملاً بپزه و روي نون طلايي بشه. براي مواد داخل نون شما به دلخواه ميتونين از هر موادي استفاده كنين. من از گوجه ورقه شده، پنير و نعناع استفاده كردم. 📝ميتونين بجاي نعناع از ريحون استفاده كنين. 📝ميتونين از مرغ، پنير، گوشت و... هم استفاده کنین. . ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
مقداری کدو سبز، گوشت چرخ کرده، و برنج به اضافه روغن و ادویه و سیر و پیاز و گوجه برنج رو به حالت نیم پز برمیداریم یکم سفت باشه گوشت چرخ کرده رو در پیاز و سیر فراوان تقریبا سرخ میکنیم و نمک و فلفل و اگه ادویه دلمه هم دارید بهش اضافه کنید زمانی که تفت دادید برنج هم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تفاوت مهم این غذا با دلمه ما در استفاده از آب مرغ برای سس هست مقدار کمی پیاز و سیر رو تفت بدید مقداری زردچوبه یک قاشق غذاخوری رب گوجه به آن اضافه کنید و تفت بدید دو عدد گوجه رنده شده به آن اضافه کنید بعد از تفت دادن کدو هایی که پر کردید رو به ظرف منتقل کنید آب مرغ رو روی اون بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه بدید بپزه و آب آن. حسابی غلیظ شود ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عدد سیب زمینی 1 فلفل قرمز 2 عدد فلفل چیلی 2 گوجه فرنگی پیاز سبز جعفری 4 تخم مرغ 220 میلی لیتر (1 فنجان) روغن 370 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر نمک فلفل سیاه 440 گرم (3/2 فنجان) آرد (همه منظوره) بیکینگ پودر 20 گرم 50 گرم پنیر پنیر رنده شده روش ریز خرد کنید: سیب زمینی ، فلفل قرمز ، چیلی ، گوجه فرنگی ، پیاز سبز و جعفری. تخم مرغ ، شیر ، روغن ، نمک ، فلفل ، آرد ، بکینگ پودر را مخلوط کنید. سبزیجات و پنیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کردن. مخلوط را روی یک ورق پخت چرب قرار داده ، پنیر را بپاشید. به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
😵😵 ماسه تا رفیق بودیم با هم که حساب خرابکاری‌ های زیادی میکردیم و خیلی گناه های کبیره ای انجام دادیم و حداقل روزی یک بار ناموس مردم رو مورد اذیت قرار میدادیم یک شب من خودم تنها بودم و حسابی دلم میخواست که کسی رو اذیت کنم.رفتم سوار ماشین شدم و راه افتادم تو یه راه یه دختر چادری دیدم که داشت برای عزاداری امام حسین علیه السلام به مسجد می رفت رسیدم بهش به هزار زور و التماس تونستم سوار ماشینش کنم وقتی سوار ماشینش کردم بردمش........❌📛♨️😱 ادامه این داستان را در کانال زیر بخوانید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1859584013C1086636d4f
🍢 اول فیله های مرغ رو بصورت نوارهای باریک برش میزنیم، بعد با آب پیاز، آبلیمو، زعفرون و کمی سس مایونز مزه دار می کنیم، بعد از دو سه ساعت، نودلها رو به مدت 3 دقیقه میجوشونیم و بعد آبکش میکنیم و میزاریم یکم سرد بشه بعد دور فیله ها می پیچیم و سرخ می کنیم. به همین راحتی. برای وسطش هم کدوی ریز شده رو روی پیاز سرخ شده سرخ کردم و بهش زردچوبه و ادویه و فلفل زدم و کمی رب زدم و گذاشتم با یه استکان آب یکم بپزه ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍙مواد لازم : زعفران و خلال پسته برای تزیین به مقدار لازم شیر ۳ لیتر شکر ۵۰۰ گرم هل ساییده شده ۳۰ گرم برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم 🥣طرز تهیه : ۱- برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد. ۲- سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم. ۳- زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد. ۴- در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
مواد لازم ✨✨ آرد:یک و یک چهارم پیمانه، شیر: یک پیمانه، تخم مرغ: سه عدد، شکر: چهار قاشق غذا خوری، کره آبکرده: سه قاشق غذا خوری، بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری، نمک و وانیل: کمی طرز تهیه ✨✨ آرد، نمک، بیکینگ پودر را با هم الک می کنیم. زرده و سفیده را جدا می کنیم. سفیده ها رو با همزن خوب می زنیم تا کف کند. زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود سپس شیر ، کره و مواد آردی الک شده را اضافه کرده و با همزن می زنیم در آخر سفیده ها رو به مواد اضافه کرده با لیسک به صورت دورانی هم زده تا مایه یکدست شود. دستگاه وافل حتما داغ شود نیازی به چرب کردن نیست. مقداری از مایه را داخل دستگاه وافل ریخته درش را می‌بندیم حدود سه الی چهار دقیقه صبر کنید تا وافل ها پخته و رنگ بگیرد. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
😍😍 آرد:1لیوان کدو پخته و پوره شده:1لیوان شکر:1/2 لیوان شیر:1/4 لیوان گلاب:1ق غ روغن مایع:2ق غ بکینگ‌پودر:1ق چ__وانیل:1/4 ق چ دارچین:۱ ق چ تخم مرغ:1 عدد همه ی مواد رو بجز آرد توی کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد توی یه تابه روغن بریزید و اجازه بدید داغ شه. با قاشق یا ملاقه کوچیک از مواد توی روغن بریزید. در تابه رو بزارید و شعله رو کم کنید تا خوب پف کنه. وقتی یه طرفش سرخ شد مثل کوکو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
✅سالاد قارچ 😋😍 قارچ آبپز ماکارونی پیچی آبپز کاهو خرد شده ذرت زیتون سس مایونز ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
نخود خیس خورده وپخته شد1پیمانه روغن زیتون یک سوم پیمانه ماست ۳ ق غ ارده کنجد ۳ ق غ سیر تازه ۵ حبه نمک ،فلفل سیاه،فلفل قرمز طرز تهیه:نخود پخته شده رو توی غذاساز خوب میکس میکنیم (البته بعد از پخت نخود کمی از آبش رو نگه دارید اگه موادتون سفت شد یکم بهش اضافه کنید) سپس ماست و ارده و سیروروغن زیتون و ادویه هارو اضافه کنید و دوباره میکس کنید به همین سادگی. حمص معمولا با نون خاص مدیترانه ای سرو میشه ولی شما برای ساده تر بودن میتونید نونهای لواش رو بصورت مثلثی کوچیک برش بدید و سرخش کنید که چیپسی بشه بعد حمص رو تویه ظرف سرو کنیدو نونهارو اطرافش بچینید و در اصل حمص با اون نون چیپسیها خورده میشه و خیلی مزه جذابی داره😋😍 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یکبار درست کنید همیشه مشتریش میشید چون هم خیلی آسونو خوشمزه ‌س وهم اینکه تهیه ش براتون مقرون به صرفه ست _توضیحات روی کلیپ کامله ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب فصل اناره بگيد ببينم چيا درست كردين بااين ميوه ي خوشمزه ؟؟ رب ؟ترشي ؟ اناردون؟لواشك ؟ . _تهیه ی رب انار تو خونه این روزا خیلی ساده ست _قبلنا که این وسایل برقی نبوده خداییش سخت بوده ولی الان دیگه دستگاه مخلوط کن در هر خونه ای پیدا میشه وراحت میشه باهاش آب انار رو بگیرید ،سخت ترین مرحله ی رب انار ،دون کردن اناره که اونم اگر با دوستی ،خواهری ،همسایه ای ،بشینید هم انار دون کنید هم گل بگیدو بشنوید خیلی زود تموم میشه خیلیم خوش میگذره _اگر انارتون با کیفیت و پوست نازک و آبدار باشه ، هشت کیلو انار یک کیلو رب انار میده ولی اگر کیفیت انار معمولی باشه ده کیلو انار یک کیلو رب انار _هرچی مقدار انار کمتر باشه رب انار کمتر رو حرارت میمونه و قرمز تر میشه ،اگر در یخچال نگهداری کنید این رنگ قرمز رو پنج شش ماه حفظ می‌کنه_ _🔴اواخر پخت که داره غلیظ میشه باید گهگاهی هم بخوره تا ته نگیره _🔴این مدل رب انار به رب انار گوشتی معروف هستش چون از کوشت انار هم داخلش استفاده میشه ،اگه اب انار رو از صافی ریز رد کنید اونطوری رب انار حالت شیره میشه _🌹🌹توضیحاتشم روی کلیپ نوشتم ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اومدم با یه خیلی خیلی خوشمزه و دهن آب انداز 💓💓 مواد لازم: 1 کیلوگرم هویج 1 لیتر آب 5 قاشق غذاخوری نشاسته 1 فنجان شکر 1 فنجان آجیل درشت کشیده 1 بسته وانیل دستورپخت: ابتدا هویج ها را پوست گرفته و درون آب روی اجاق گاز قرار دهید تا کامل پخت شوند. سپس از آب جدا کنید و کاملا له کنید. نشاسته و شکر را اظافه و مخلوط کنید. حال بمدت 5 دقیقه روی اجاق گاز نگه دارید. و در ادامه وانیل و اجیل خورد شده را به آن اظافه کنید و بمدت 3 الی 4 شب در فریزر نگه دارید. بعد از دراوردن از یخچال ان را مطابق فیلم با چاقو برش داده و درون پودر نارگیل تزئین کنید. نوش جانتون💓💓 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍 🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی 🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر 🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر 🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها 🎧 ارضی 🎧کریمی 🎧 حدادیان 🎧 میر داماد 🎧 نریمانی 🎧 مطیعی 🎧 علیمی 🎧طاهری 🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa 🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
هدایت شده از ذاکرین
🍅 درست کردی؟ بهش میگن ترشی مشهدی 😋 آموزش این ترشی☝️🏼 خوشمزه همراه 🥫 فوت و فن ترشی اگه ترشی هات کپک میزنه 😷 فکر میکنی ترشی به دستت نمیاد 😕 اگه تازه عروسی🧖‍♀ بیا اینجا👇 http://eitaa.com/joinchat/3458859022C854ced1e01 هر روز یه مدل ترشی جدید یاد میده🤩🤞 🥗 مثلا 👇😍 ♦️ ترشی هـ🍑ـلو ، ترشی بنـ🥙ـدری ، لیته ، ترشی فـ❗️ـوری ، ترشی مخـ🥦ـلوط ، ترشی بـ🍈ـه ، ترشی هفت بیـ🥑ـجار ، ترشی بادمـ🍆ـجان شکم پر ، ترشی انبـ🍋ـه ، ترشی کدوحلوایی ، ترشی گـ🍒ـیلاس و هزاران ترشی دیگه...🤯
🌶🍆🥕🥒🍅🍆🌶🥕🍅🥒 با سلام و عرض ادب خدمت همگی اگر شما هم از اون دسته ایرانیایی هستین که بدون ترشی هرگز 😍 حتما اینو امتحان کنید راحت‌ترین و سریعترین ترشی که بعضیا بهش میگن ترشی بندری ولی من نمیدونم بنظرم ترشی فوری بهتره یعنی هر نوع سبزیجاتی که دستتون میرسه رو خیلی ریز خورد کنید فلفل فراموش نشه که این ترشی باید تند باشه سبزیجات من همینایی هست که توی عکس میبینید که شامل بادمجون کبابی شده ، خیار ،کرفس ،هویج ،سیر ،گوجه ،فلفل دلمه ای ،فلفل تند، گل کلم و البته اون کدو سبز و زرد و پیاز رو فاکتور بگیرید چون محض قشنگی اونجا نشستن،،، و یک دسته کوچولو هم گشنیز خورد شده و دو قاشق سوپ خوری شکر و یک قاشق نمک و اگر تمایل دارین رنگش قرمز تر بشه یک قاشق هم رب گوجه اضافه کنید و در نهایت سرکه تا حدی که سطح مواد رو پوشش بده و روی حرارت قرار بدید چند جوش که زد خاموش کنید و اجازه بدید سرد بشه . خدایی به نظرم به محض خنک شدن قابل مصرفه حتما امتحانش کنید خوشمزه تراز این ترشی اصن نیست🤤🤤🤤🤤 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝