eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍖 😋 گوشت چرخ شده 250 گرم يك عدد پياز متوسط يك حبه سير فلفل دلمه اي نگيني گوجه خرد شده نگيني پنير پيتزا جعفري و ريحان خرد شده نمك فلفل زردچوبه 🔸اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت 25 دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار دهيد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات مواد لازم: 4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید) 1 عدد پیاز 1 عدد بادمجان 1 عدد کدو (به دلخواه) 1 عدد هویج فلفل سبز و یا فلفل قرمز جعفری سیر نمک روغن زیتون طرز تهیه: سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
‌✔️ علایم سوختن واشر ✔️ تمام شدن دیسک و ✔️ ✔️ مصرف بالای ✔️ روشن شدن 🆘پاسخ و رفع ایرادات فنی در👇 http://eitaa.com/joinchat/1136263199C04cf245991 http://eitaa.com/joinchat/1136263199C04cf245991 مشاوره شبانه روزی رایگان☝️
دسر_کرمچیز_پرتقالی پنیر ماسکارپونه صد و پنجاه گرم خامه فرم گرفته دویست و پنجاه گرم پودر ژله پرتقالی یک بسته پرتقال یک عدد آب جوش یک لیوان پودر ژله رو در آب جوش حل کنید پرتقال را پوست کنده و پالپ اونو جدا و خورد می کنیم و کنار می گذاریم پنیر ماسکارپونه رو با هم زن میزنیم سپس خامه فرم گرفته رو اضافه کرده و ژله خنک شده را اضافه و با هم زن مخلوط می کنیم،و در آخر تکه های پرتقال رو اضافه و مخلوط کرده و در قالب ریخته و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار میدیم تا ببنده پ.ن.به جای پرتقال از هر میوه ای که دوست داشتید می تونید استفاده کنید و متناسب با اون پودر ژله رو تغییر بدید. پ.ن2.اگه خامه فرم گرفته نداشتید خامه صبحانه جایگزین کنید و بسته به ذائقه تون دو سه قاشق شکر اضافه کنید پ.ن3.به جای پنیر ماسکارپونه هم می تونید پنیر لبنه استفاده کنید که کم چرب تره. 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
آموزش رنگ کردن موها برای عید💖 @سشوار @لمه @بافت @فر @شلاقی کردن موها 👏👏👏 حالت دادن به موها برای زیر شال و روسری 😍 استایل وحجاب شیک 👌👌 همه رو اینجا یاد بگیر💃👇 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 آرایشگاه تعطیله؟ منم آوردم خونتون 💃 💖بدو خوشگلم جانمونی یه وقت ☝️🏃‍♀
🥘 مواد لازم: 1_2 سینه مرغ بدون پوست مکعبی خرد شده (نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،1 قاشق روغن زیتون، و هر ادویه دلخواه برای مرینیت مرغ) 5 عدد قارچ اسلایس شده 5 عدد گوجه گیلاسی 3 تا 4 حبه سیر رنده شده 1/2 لیوان نخود پخته مقداری اسفناج مقداری روغن زیتون 1 آووکادو کوچک پوره شده طرز تهیه ابتدا تکه ها ی مرغ را با پودر پاپریکا، 1 قاشق روغن زیتون، نمک،فلفل یا ادویه دلخواه مرینیت کنید ،و برای حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند،سپس یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گذاشته و مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته و طلایی شوند،از ماهیتابه در آورده و در یک بشقاب گذاشته و روی انرا بپوشانید تا گرم بماند،مقداری روغن زیتون در همان ماهیتابه اسپری کنید سیر را اضافه و تفت دهید و بعد به ترتیب قارچ،نخود و گوجه گیلاسی را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کاراملی و نرم شوند در اخر اسفناج ،نمک و فلفل بزنید، حرارت را خاموش کنید و همراه با مرغ و پوره آووکادو سرو کنید نوش جان🤗 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 💢✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کیک شکلاتی یا اضافه های کیک های که برش دادین رو بعد از پخت با کمی شیر یا سس شکلاتی یا گاناش یا خامه صبحونه مخلوط میکنیم تا خمیر بشه نه زیاد شل بشه نه زیاد سفت با دست به اندازه گردو گرد کنید و بزارید روی کاغذ روغنی و توی فریزر بزارید تا سفت بشه شکلات تخته رو ذوب کنید و با چنگال یکی یکی توپک ها رو توی شکلات بزنید و بیرون بیارید تا شکلات اضافی ازش ریخته بشه روی توری یا کاغذ روغنی بزارید همشو که اماده کردین بزارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره و در اخر با همون شکلات توی قیف بریزید و روی توپک ها رو خط بندازید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: سینه مرغ : 700 گرم، تخم مرغ: 2 عدد، پنیر موزارلا: 1 پیمانه، ریحان خرد شده: 2 قاشق غذا خوری، جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری، پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذا خوری، پودر سوخاری: 2 قاشق غذا خوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم، پاپریکا: 1 قاشق چایخوری،پودر سیر: 1 قاشق چایخوری، روغن زیتون یا مایع برای سرخ کردن در رسپی اصلی دو قاشق غذاخوری پودر بادام به دلخواه ابتدا سینه مرغ را به قطعات خیلی خرد می کنیم. در کاسه نسبتا بزرگی ریخته، تخم مرغ، پنیر، جعفری، ریحان، پیازچه، نمک و فلفل ، پودر سیر، پاپریکا، پودر سوخاری را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته از مواد با قاشق داخل تابه ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم تا سرخ شود. حتما حرارت ملایم باشد تا کاملا مغز پخت شود حدود 7-8 دقیقه تا دو طرف طلایی شود. بجای سینه مرغ میتوانید سینه بوقلمون هم جایگزین کنید. برای چاشنی از هر طعم دهنده ای دلخواه دیگری مثل پونه کوهی، ادویه ایتالیایی، زیره آسیاب شده، فلفل چیلی... استفاده کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 🔸خمير يوفكا (من از شكل دايره اي استفاده كردم شما ميتونيد از هر مدلش كه دوست داريد برش بزنيد و استفاده كنيد) گوشت چرخ كرده ،پياز داغ ، قارچ ،فلفل دلمه نگيني شده ،ذرت ،پنير پيتزا و ادويه ها شامل نمك ،فلفل سياه ،پاپريكا ،پودر سير و اوريگانو براي درست كردن فيلينگ گوشت رو بهمراه پياز داغ و ادويه ها تفت ميديم سپس فلفل دلمه و ذرت رو اضافه ميكنيم و در نهايت قارچ رو اضافه كرده اجازه ميديم تا خوب پخته شود در انتها اگه دوست داشتيد ميتونيد كمي پنير پارمزان به مواد اضافه كنيد،خمير يوفكا رو كمي به محلول شير و تخم مرغ زده شده آغشته كرده و داخل قالب مافين گذاشتم و از مايه قارچ رو گوشت داخلش رو پركنيد و روش پنير پيتزا بريزيد و در فر 175 درجه به مدت 20 دقيقه قرار دهيد يا تا زمانيكه لبه هاي خمير طلايي رنگ شود و پنير آب شود ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوسفند :یک کیلو سیر : یک حبه پیاز ریز خرده شده :2عدد رب گوجه فرنگی :1ق غ روغن زیتون سماق :یک و نیم ق چ فلفل سیاه :یک ق چ نمک دریا نکته: حتما پوست نازک داخل دنده گوسفند را در بیارید . دنده ها رو به اندازه ی 4انگشت خرد کنین. اگه دندها بزرگ باشه موقع خوردن سرد میشه و چربی دنده میماسه و اصلا خوب نیست. پیاز را با سیر له شده ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، فلفل سیاه و نیمی از سماق مخلوط کنین کمی از سس رو برای روی کباب بردارین و بقیه رو در کاسه ی گودی بریزین و گوشت رو داخل اون اضافه کنین . مواد رو با دست مخلوط کنین تا گوشت کاملا با این مواد آغشته بشه. بعد گوشت رو به مدت 12ساعت در داخل یخچال قرار بدین تا مزه دار بشه. بعد از سپری شدن زمان استراحت گوشت و دنده رو به سیخ بکشین و روی منتقل یا کباب پز با حرارت ملایم کباب کنین. روی کباب های در حال پخت از اون سس آماده شده بمالین و کباب ها را با دورچین و در کنار چلو سرو کنین. نووش جان🙏🏻💐 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥔 😋 🔸سه عدد سيب زميني پخته رو بعد از خنك شدن رنده ريز كردم و همراه پنج قاشق كره آب شده و نمك و كمي زعفران مخلوط كردم، داخل قالب چرب شده ريختم و و فشار دادم تا شكل قالب رو بخودش بگيره ،از قالب خارج كردم و داخلش مايه گوشتى ريختم ،براي مايه گوشتي پياز رو تو تابه تفت دادم تا طلايي بشه و بعد گوشت چرخ كرده اضافه كردم و بعد از اينكه آبش كشيده شد ،كمي رب و نمك و فلفل و زرد چوبه و فلفل دلمه اي نگيني اضافه كردم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
CQACAgQAAx0CVBp6RAACEstgfNg-pTG9zSwRsQGkWZqk2-rVfAACBgsAAsI76VM2HoAdtG6CkB8E.mp3
11.04M
🌙 🍃گرد حرم دویده ام 🍃صفا و مروه دیده ام 🎤حاج 👌بسیار دلنشین 🔴جدیدترین های روز 🎤 @zakerin0 🔉 💚 @yaran0 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم کلم بروکلی یک پیمانه گل کلم یک پیمانه زیتون بدون هسته نصف پیمانه انار دون شده نصف پیمانه گوجه نگینی نصف پیمانه مغزتخم آفتابگردون یک سوم پیمانه کنجد یک قاشق غذاخوری تخم کتان یک قاشق غذاخوری گردو خرد شده یک سوم پیمانه نارنگی فیله شده نصف پیمانه جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری نان سالاد یک پیمانه نمک وفلفل بمیزان لازم موادلازم برای سس سالاد: عسل یک تادو قاشق غذاخوری نصف لیمو ترش تازه روغن زیتون یک سوم پیمانه سرکه بالزامیک یک سوم پیمانه نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 🔸داخل به ها را بعد از شستن خالى كرده طوريكه به كف و ديواره به آسيب نرسد و سطح داخلى و بيرونى آنها را به كمى آب ليموترش تازه آغشته كنيد و كنار بگذاريد. چند عدد آلو بخارا را در كمى آب خيس كنيد. پياز خرد شده را كمى تفت دهيد 🔸گوشت چرخ كرده ،ادويه هاى دلخواه ، نمك و فلفل و كمى رب يا پورهء گوجه فرنگى به پياز افزوده و خوب مخلوط و تفت دهيد. به ازاى هر 200 گرم گوشت چرخ كرده 1 ق غ سرپُر برنج ( خشك و پخته نشده) و 1/2 ق غ زرشك به مخلوط گوشت و پياز اضافه كرده و با مقدار كمى آب بپزيد تا سس غليظ و مايه كاملا پخته شود. اكنون مقدارى دلخواه خلال پسته و بادام به مايه دلمه بيفزاييد. 🔸داخل دلمه ها را از مواد گوشتى پُر كنيد . در قابلمه مناسبى مخلوط آب و زعفران و كمى كره ، آب ليموترش و خيلى كم رب گوجه فرنگى و نمك ريخته روى حرارت گذاشته و اجازه دهيد به جوش آيد ( ميتوانيد براى لعاب دار شدن چند عدد از دانه هاى به را نيز بيفزاييد). سپس به ها را داخل قابلمه چيده و آلوها را نيز به همراه كمى زرشك اضافه كنيد و با حرارت ملايم بپزيد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه زنجبیلی رو این طوری درست کنید بچه ها عاشقش میشن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
با سایدیش سبزیجات سیب زمینی تنوری کدو و هویج طرز تهیه مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه 190 پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛 😋 ▫️گوشت گوسفند ▫️کنگر پاک شده؛1کیلو ▫️نعنا و جعفری سرخ شده:200گرم ▫️پیاز ▫️آب غوره ▫️نمک و فلفل و زردچوبه 🔸ابتدا پیاز رو خرد کنیبن،تفت بدین،زردچوبه و فلفل برنیبن. گوشت رو تفت بدبن. سبزی سرخ شده رو اد کنیبن،بزارین بپزه. کنکر رو پاک کنیبن، تیغ هاش و بگیرین. بشورین تا گلش حسابی پاک بشه. خرد کنیین و سرخ کنین. در اواسط پخت به گوشت و سبزی اضافه کنیبن. در اواخر پخت غوره ی سرخ شده یا آب غوره رو اضافه کنیبن. نمک بزنیبن. با یه کته دودی نووووش جان بفرمایین ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز 2 عدد متوسط سیب زمینی 3 عدد متوسط رب انار 2 قاشق غ خ رب گوجه فرنگی 1 ق غ پاپریکا:1ق چ مغز گردو (اختیاری) 100 گرم نمک و فلفل سیاه زردچوبه و روغن طرز تهیه: پیاز و سیب زمینی رو با رنده ی بسیار ریز رنده کنین. آبش رو کاملا بگیرین. با گوشت و ادویه و گردو ورز بدین. بزارین استراحت کنه. کف ماهیتابه رو روغن بریزین. با دست فرم بدین. من اندازه ی کف ماهیتابه درست کردم. چون قصد دارم تک نفره سرو کنم. حسابی سرخش کنین. رب انار،رب گوجه (یا پوره ی گوجه فرنگی رو با کمی آب حل کنین. روی شامی ها بریزین و اجازه بدین15دقیقه بجوشه و شامی بپزه و رب غلیظ بشه👍🏼 سیب زمینی و گوجه ی سرخ کرده و یه کته ی باحال از ملزومات این غذاست👍🏼 ماست چکیده،زیتون ،پیاز،سبزی خوردن فراموش نشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥕 مواد لازم: 3 عدد هویج نصف یک بوته کلم بنفش متوسط 5 تا 6 قاشق غذاخوری سرپر ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری سس مایونز (اختیاری) 1 حبه سیر نمک طرزتهیه: هویج ها و کلم بنفش را رنده کنید. آنها را به صورت جداگانه با 1 قاشق روغن زیتون 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. مجددا آنها را در ظرفهای جداگانه بریزید و خنک کنید. ماست، سس مایونز، سیر و نمک را باهم مخلوط کنید و به هویچ و کلم بنفش بزنید و آنها را جداگانه با سس خوب مخلوط کنید. داخل ظرف سرو یک قاشق از مخلوط هویچ و روی آن یک قاشق مخلوط کلم بنفش بریزید. برای تزیین روی آنها نیمه گردو شوید بگذارید. دوست داشتید می توانید شوید و گردو را داخل مواد نیز استفاده کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯