#دسر_شير_عسلي
شير عسل1قوطي شير 2 ليوان خامه صبحانه1بسته پودر ژلاتين 3 ق غ ابتدا پودر ژلاتين رو داخل ظرف شيشه ايي ريخته با ٥ ق غ اب حل كرده ميزاريم بخار كتري تا ذرات ژلاتين حل و شفاف بشه شير،شيرعسل،خامه را باهم مخلوط كرده خوب هم زده تا خامه داخل شير حل بشه ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيممم وقتي مايعمون گرم شد از رو حرارت برداشته (نيازي نيست بجوشونيم )ژلاتين رو اضافه كرده خوب باهم قاطي ميكنيم قالب مورد نظر رو چرب كرده مواد رو داخل قالب ريخته بندا 5 ساعت داخل يخچال قرار داده بعد از اينكه دسر خودشو گرفت بكمك انگشت كناره هاشو از قالب جدا كرده و توي ظرف سرو برگردونده بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو مينماييم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سینه_مرغ_سوخاری
سینه مرغ رو نواری برش های طولی زدم به مدت یک ساعت با روغن زیتون،زردچوبه، پاپریکا،نمک،فلفل،کمی آبلیمو مرینیت کردم و فرستادمش تو یخچال استراحت کنه..بعد همونطور که توی استوریم هست به ترتیب توی آرد،تخم مرغ و 3 مدل پودر سوخاری غلت دادم ، نیم ساعت گذاشتم بمونه تا خودش رو بگیره تا توی روغن پودر سوخاریش کنده نشه ..با روغن زیاد به شکل شناور و حرارت نسبتا بالا سرخش کردم..نگران پخته نشدنش نباشید با همون چند دقیقه که داره سوخاری میشه پخته هم میشه..
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_بالرین_یخچالی
شیر ۴پیمانه شکر1+یک سوم پیمانه ارد سفید دو ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ پودرکاکایو۶ق غ کره یک بسته 50گرمی بیسکوییت پتی بور یا اناتا سه بسته وانیلی سه بسته کاکاعویی چون قالبم ۲۲ سانتی هست از ۶ بسته بیسکوییت استفاده کردم ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده(ارد.نشاسته.کاکائو.شکر)چندبار با الک درشت الک میکنیم بعد یک لیوان از شیر را کم کم به مواد اضافه کرده تامواد یکدستی بدست بیاد بعد بقیه شیر را کم کم اضافه کنیدمواد را روی حرارت کم گذاشته ومدام هم بزنید تا یکدست شود ودر اخر کره را اضافه کرده واز روی حرارت برداریدتاکمی موادحرارتش کم بشه حالا بصورت دورانی یکی یکی بیسکوییت هارو اغشته به سس کرده وبیسکوییت بعدری رو آغشته ب شیر وراه درمیان بیسکویت ساده و راه بعد بیسکوییت کاکائویی بچینید تا انتهای کار ودر اخر بقیه سس را روی بیسکوییت ها ریخته وب دلخواه تزیین کنید ۲۴ساعت یا شب تا صبح در یخچال بزارین .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#تهچین_دنده😋
یه غذای من دراوردی
دنده گوسفندی رو نمک زدم و با پیاز خلالی سرخش کردم بعد گذاشتم ته قابلمه و روش زعفران دم کرده ریختم سپس برنح آبکش شده رو اضافه کردم دم کن گذاشتم و اجازه دادم سه ساعت با حرارت خیلی کم دم کشید..دوستان چون دنده چربی داره نیازی نیست روغن ته قابلمه بریزید. امتحان کنین چون خیلی خوشمزه پ.ن ازدنده بره که خیلی گوشت نرم ولطیفی داره استفاده کنید
#مافين_مرغ_پنير
تخم مرغ 2 عدد ماست 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان آرد1/5ليوان بكينگ پودر1 ق غ سينه مرغ پخته شده 1عدد قارچ1 ليوان فلفل سبز نصف ليوان نمك،فلفل،آويشن بميزان لازم پنير پيتزا 1 ليوان ابتدا تخم مرغارو باهمزن دستي هم زده تا از لختگي در بياد بعد ماست و روغن مايع رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم اردرو بهمراه بينگ پودر الكً كرده اروم اروم ب مايع اضافه كرده هم ميزنيم مرغ ابپز رو ريش ريش كرده و قارچ رو هم ريز خرد كرده ي كم تفت ميدهيم بعد مرغ وقارچ،فلفل سبز ريز خرد شده را بهمراه نمك،فلفل،آويشن ب مايع اضافه ميكنيم در اخر پنير پيتزارو مخلوط كرده خوب قاطي كرده داخل قالب مافين رو چرب كرده از مواد داخل قالب ريخته و داخل فر با درجه حرارت 180بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم.
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
#بر سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟
شب گذشته من و فریده در خانه باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج میرود ...
متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫
ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇
https://eitaa.com/joinchat/3995467780Cb20f64abb1
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه خداحافظی با زوار اربعین
#کربلا
#یا_اباعبدالله_الحسین
#اللهم_الرزقنا_زیارٺ_الحسین
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج
@sedzaker
هدایت شده از ذاکرین
دیدی هرجوری که بود ایندفعه هم اومدم..._۲۰۲۲_۰۵_۲۶_۲۲_۳۹_۵۱_۲۴۵.mp3
12.67M
" دیدی هرجوری که بود ایندفعه هم اومدم...
کربلاییسیدرضا نریمانی
رزق شبانه🌙🌿
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
هدایت شده از ذاکرین
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
سلام صبح بخیر و شادی🍃🍃🍃
امیـدوارم ساعاتی
مملو از عشـق و زیبایی
دقایقی لبریز ازمهربانی
و خیر و برکت و سلامتی
داشته باشید🙏
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_ویترینی
برای این ژله من از یک بسته ژله آلوورا دوبسته ژله شاتوت و توت فرنگی(با هم مخلوطشون کردم. یعنی از هر طعم یکی) و یک بسته پرتقال استفاده کردم. اول توت فرنگیامو و گل هارو(گل هام طبیعیه) چیدم و ژله آلوورا رو که با یک و نیم لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد. آهسته ریختم روش و گذاشتم یخچال تا ببنده. بعد دو بسته ژله شاتوت و توت فرنگیمو با دو لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد بعد بهش یک و نصفی بستنی لیوانی وانیلی اضافه کردم خوب مخلوط کردم وریختم روی لایه قبلی وگذاشتم یخچال تاببنده لایه انتهایی هم به همین شکل ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش بازکردم وگذاشتم سردشدبعدبهش نصف بستنی اضافه کردم و ریختم روی لایه قبل وگذاشتم یخچال تا خووب ببنده.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_ماست و #لیمو
ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عددروغن مایع 100گرم بیکینگ پودر1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر ابتداروغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذاریددمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پاناكوتا_وانيلى
شير ٦ليوان شكر ١٨ق غ ژلاتين ٦ق غ + ١ليوان آب جوش خامه ٣٠٠گرم رنگ خوراكى نارنجى و زرد كمىژلاتين رو با آب سرد بنمارى كنين شكر رو داخل شير بريزين و بزارين رو شعله تا شكر حل بشه خامه رو بنمارى كنين تا كاملا شُل شده و روون بشه بعد خامه و ژلاتين به شير اضافه كنين قالب رو با مقدار خيلى كمى روغن چرب كرده كمى از مواد (در حد چند قاشق)داخل ظرف جدا بريزين با كمى رنگ خوراكى زرد رنگيش كنين.همين كار رو درباره رنگ نارنجى نيز انجام بدين تو قسمت هاى لازم با قاشق پاناكوتا هاى رنگيتون رو بريزين بزارين يخچال تا نيم بند بشه بعد بقيه مواد كه پاناكوتا سفيد وانيلى هست آروم آروم با قاشق روى لايه قبلى بريزين با توجه به اندازه قالبتون مقدار مواد رو چند برابر كنين يه شب تا صبح داخل يخچال بمونه كافيه بعد قسمت هاى زنبور رو هم با رنگ خوراكى مشكى و زرد و قلمو و كمى اب رنگ كنيد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فلافل
دو لیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چند بار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه. سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین. سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین.به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین. اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن که روی فلافلها رو گرفته...خوب سرخشون کنین.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کیک_شکلاتی
آرد 200گرم/ یک و نیم پیمانه+1ق غ
شکر 200گرم/ یک پیمانه
کره 100گرم
شیر 125گرم/ نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
نمک 1پنس
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
خامه صبحانه 100گرم
آرد ، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را سه بار الک میکنیم
در یک ظرف، کره، خامه و شکر را با هم زن برقی بزنید
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید
وانیل را اضافه کنید
نصف آرد را اضافه کنید و کمی بزنید
شیر را اضافه کنید و کمی بزنید
بقیه آرد را اضافه کنید و بزنید
در قالب بریزید و در فر با دمای 180درجه بمدت حدود 50دقیقه بپزید.
*توجه داشته باشید دو سوم قالب بیشتر پر نشود.
کیک بسیار حساسی هست، بذارید کاملا سرد بشه و بعد با گاناش یا خامه تزیین کنید...
______________
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد
موادش: کاهو،کلم بنفش، بیبی اسفناج، هویج، گوجه، پرتقال، آناناس تازه(کمپوتش نیست یعنی) و فیله مرغ گریل شده
برای درسینگ اینجور سالادا بهترین گزینه همون که بارها گفتم! مخلوط سرکه بالزامیک ، روغن زیتون یه کم رب انار و چاشنی سالاد و تخم گشنیز، البته من توی این آب پرتقالم ریختم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#كيك_سينابون
تخم مرغ4عدد آرد 2 ليوان روغن مايع نصف ليوان ماست 3/4 ليوان وانيل1ق چ بكينگ پودر2 ق م شكر1 ليوان مواد مياني: شكر 2 ق غ پودر نارگيل 3 ق غ دارچين 2 ق م تخم مرغ با هم زن خوب همزده تا از لختگي در بياد بعد شكر و وانيل رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد ب تدريج روغن مايع و ماست رو اضافه كرده همزده اردو بكينگ پودر رو ك سه بار الك كرديم طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم بشكل دوراني هم ميزنيم مواد مياني را باهم مخلوط كرده قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم يك مقدار از مايع كيك وو داخل قالب ريخته بعد مواد مياني رو ريخته دوباره ماباقي مايع كيك رو ريخته داخل فري ك از قبل با درجه حرارت 180گرم كرديم بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#استانبولی
يادتون باشه اگه ميخواين يه تركيب فوق العاده داشته باشين تو پياز داغ كردن و گوجه ميكس كردن دست و دلباز باشين😉 پوره ي گوجه رو توي پياز داغتون حسابي بپزيد كه آبِ اون كاملا بخار بشه و وقتي به برنج اضافش كنيد كه اونم تقريبا بدون آب باشه. سيبزميني هارو هم من معمولا سرخ نميكنم بخاطر سالم تر بودنش اما اگه با كمي روغن زيتون يا كنجد روي شعله ي كم سرخشون كنيد غذاتون معركه ميشه!سالاد شيرازيِ من درآورديِ من تركيبي ست از گوجه پياز خيار فلفل دلمه اي كدو سبز و مقادير فراووني آبِ ليموي تازه و كمي نمك.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شامی_لبنانی
یه غذای نونی وفوق العاده خوشمزه پیشنهادمیکنم حتما درست کنید
موادش هم گوشت چرخ کرده ،پیاز رنده شده،سبزی شامل گشنیز ،جعفری،تره،یکعدد تخم مرغ،سویا مقداری،کمی آرد که حالت چسبندگی پیدا کنه و نمک و ادویه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری بکین پودر.همه رو مخلوط کنید خوب ورزدهیدو درروغن سرخ کنید.پ.ن بکین مودرجهت پف کردن استفاده میشودپ.ن هم ازآردمعمولی هم آردنخودمیشه استفاده کرد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شانامو 😋
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی ۱عددشیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه میکنیم وکمی با همزن میزنیم بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم حالا ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید وبه مخلوط اضافه کنید ودرآخر پودر ژلاتین روکه بن ماری کردید وبه دمای محیط رسوندید اضافه میکنیم وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک #پلوی خوشمزه و خوشگل در کنار #بلدرچین
پلوی زعفرانی دم کردم. کشمش پلویی رو تفت دادم،زرشک رو با کمی شکر(اختیاری )تفت دادم. خلال پرتقال رو که قبلا تلخیشو گرفتم( تو پیج توضیحش هست) و باشکر و کره تفت دادم(روغن ) و بعد از دم کشیدن با برنج مخلوطش کردم و خلال پسته هم روی همه ی مواد ریختم. بلدرچین رو بازعفران ،پیاز،کرفس،پختم و سرخ کردم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_خیس
یک و نیم لیوان شکریک و نیم لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دولیوان اردیک قاشق غذاخوری بکینگ پودر کمی وانیل ۵۰گرم پودرکاکائو ۳عددتخم مرغ ابتدا شیر و روغن وشکر رو باهمزن میزنیم بعد پودر کاکائو رو الک میکنیم کمی باهمزن هم میزنیم بعد یک لیوان از این مواد رو برداشته و کنار میزاریم بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم باهمزن کمی هم میزنیم همزن رو میزاریم کنار و ارد و بکینگ پودر که باهم مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد کم کم اضافه و با لیسک هم میزنیم کف و دیواره هاش قالب رو چرب میکنیم کف قالب کاغذ روغنی میزاریم و مواد رو میریزم و تو فر از قبل داغ شده به مدت ۵۰دقیقه میزاریم تا بپزه بعد که پخت داغ داغ از قالب در میاریم کاغذروغنی رو جدامیکنیم قسمت قله ای کیک رو برش میدیم ودوباره توقالب میزاریم واون یک لیوان سسی که نگه داشتیم رو با قاشق همه جای کیک میریزیم و میزاریم به خورد کیک بره بعد از یک ساعت از قالب دراورده و برش میدیم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورش_ آلو_قیمه
ابتدا یک عدد پیاز درشت رو نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم وقتی رنگ پیاز یه مقدار تغییر کرد چهارصد گرم گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم و گذاشتم یه مقدار با هم تفت بخورن بعد زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی و سه قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کردم و دوباره گذاشتم همه ی مواد باهم تفت بخورن،من برای اینکه خورشتم تلخ نشه همیشه لیمو رو میشکنم و داخل لیمو رو به خورش اضافه میکنم فقط یه لیموی سالم رو برا قشنگی میندازم داخلش،بعد یه مقدار آب بهش اضافه کردم و دو تا چوب دارچین هم انداختم داخلش و حرارت رو ملایم کردم یک ساعت آخر هم آلو و لپه هایی رو که از قبل پختم به خورشتم اضافه کردم،و ده دقیقه آخر هم سه قاشق زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماهی_شکم_پر
ماهی هارو با زعفرون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، ادویه و سیر خرد شده مرینیت میکنیم و اجازه میدیم چند ساعت داخل یخچال بمونن سبزیجات معطرو سرخ میکنیم و کم کم بقیه مواد رو اضافه میکنیم شامل پیازداغ عسلی، گردو نگینی، زرشک و آلو سلیقه ای هست که من خیلی مزه ش رو میپسندم همه رو که تفت دادیم چند قاشق رب انار هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب باهم ترکیب شن موادمون رو داخل شکم ماهی ها میریزیم و میدوزیم برای پخت هم میشه از فر استفاده کرد هم تابه دوطرفه که من از تابه استفاده کردم پس زمینه ی عکس خودتون صدای رعدوبرق و بارون بهاریو تصور کنید و لذت ببرید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_چغاله_بادام
چغاله بادام : 400 گرم گوشت خورشتی : 400 گرم نعنا و جعفری : نیم کیلو نمک و زردچوبه : به میزان لازم پیاز : 1 عددابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت بدید بعد به خورشت تون اضافه کنید در آخر نمک رو هم اضافه کنید( اگر دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته .
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شوید_پلو_ماهی_حلوا
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#توت_فرنگی_آبنباتی
خيلي سادست:دو ليوان شكر+سه چهارم ليوان آب+سه ق غ عسل رو داخل يك قابلمه كوچيك بجوشونيد ،حدود ده دقيقه تايكربع.بعد#توتفرگي ها رو كه از قبل شستيد و كاملا خشك كرديد و به سيخ چوبي زديد(عكس دوم) در اين شربت كه نسبتا غليظه بزنيد (همون موقع كه داغه) و روي يك ظرف يا فويل كه كمي چرب كرديد بذاريد تا خنك و آبنباتي بشه.فقط اينو بگم كه تا تازست بايد خورده بشه چون بمونه توتفرنگي آب ميندازه.فوق العادست راستي ميتونيد همون اول چند قطره رنگ خوراكي قرمز به شربت اضافه كنيد كه رنگش قرمز بشه ولي من تا جاي ممكن از رنگهاي خوراكي استفاده نميكنم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
برخیز که پاییز تو را می خواهد
این صبح دلآویز تو را میخواهد
تا چشم گشوده ای به مهر سحری
خورشید دلانگیز تو را میخواهد
سلام، روزتون بخیر و شادی🌹🍂🍃🍃
᯾❁ @fast_food ❁᯾