هدایت شده از کانال اخبار رسمی 🇮🇷
#اسفناج_پلو
برنج چهار پیمانه
اسفناج یک کیلو
چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط
پیاز یک عدد
زرد چوبه و نمک به میران لازم
ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_انار_یلدایی
ابتدا دو بسته ژله انار با دولیوان اب جوش مخلوط کنید.تا کاملا تمام ذراتش اب بشه.بهش یک و لیوان اب سرد اضافه کنید.بزارید خنک بشه.حدود دو لیوان انار دون شده بهش اضافه کنید.اگه می خواین دونه های انار داخلش غوطه ور نشه ،بزارید ژله خودشو بگیره.بعد انار اضافه کنید.قالب چرب کنید ژله داخلش بریزد.(خیلی سوال درباره برگردوندن ژله از قالب می پرسن.من فقط قالب چرب می کنم.بعد ژله داخلش می ریزم)بزارید یخچال تا سفت بشه.دور قالب با چاقو خالی کنید.داخل ظرف برگردونید.قالب من داخلش کمی گود بود.من یک بسته ژله الورا با یک لیوان اب جوش مخلوط کردم.بزارید حتما سرد بشه.(دقت کنید حتما در دمای محیط سرد بشه نه یخچال در این فاصله شیر هم از یخچال بیرون بزارید.بعد که هر دو به دمای محیط رسید،شیرکم کم اضافه کنید.داخل قالب بریزد.تا مجدد سفت
بشه
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عروس_داماد_آجیلی
#یلدایی 🍉🍉🍉
برای شب یلدا میتونید به این صورت هر طرحی که خواستید آجیل رو تزیین کنید👌
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_با_سس_پرتقال
مواد لازم :
دو پیمانه آرد سفید
یکپیمانه آرد نرم برنج
۳ تا زرده تخم مرغ
یک و نیم پیمانه پودر شکر
۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق
وانیل شکری یک و نصف ق چ
سس غلیظ پرتقال ( میتونید از شربت سن کوئیک استفاده کنید )
طرز تهیه :
آردها رو الک کنید و با پودر وانیل و شکر مخلوط کنید و زرده ها و کره رو اضافه کنید و خمیر یکدستی تهیه کنید . از خمیر چونه های کوچک درست کنید و به دلخواه طرح بزنید . داخل سینی چرب کاغذ بندازید . فر رو از قبل گرم کنید . روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و حدود ده دقیقه بپزید تا طلایی بشه اما تغییر رنگ نده . بذارید خنک بشن و با قاشق چای خوری داخل گودی بالا کمی سس پرتقال بریزید تا داخل شیارها شود . با پودر پسته تزیین کنید
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_یاقوتی
✍🏻مواد لازم:
🔘یک بسته ژله انار یا آلبالو
🔘یک بسته ژله آلورا که بیر نگ هست
🔘چهار پنج ق چ خامه ( بچه ها هر جا
توی دستورها نوشتم خامه صورتی منظورم همون خامه ی صبحانه است که سفید رنگه با بسته های صورتی رنگ)
🔘و سه تا کاسه با سایزهای مختلف
🔻طرز تهیه:
خب حالا ژله انار را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب حل میکنم . ژله انار رو روی بخار کتری میزاریم تا خوب حل و شفاف بشه . ژله آلورا را با فقط یک لیوان آب جوش حل کنید . .
بعد کف کاسه یا قالب را کمی چرب کردم بعدش چند تا قاشق ژله قرمز کفش میرزیم میزاریم یخچال نیم بند بشه .
حالا از یخچال دراورده مابقی ژله قرمز را توی کاسه میریزیم و حالا یه کاسه یخ میزاریم توش وسطش که تکون نخوره. دوباره بره توی یخچال تا ببنده ( شل نباشه و خیلی سفت هم نشه چون موقع برش لایه ها جدا میشن دست میزنی نچسبه به دستت )
توی تصویر مشخصه خامه رو هم میزنیم یکدست که شد اول کمی پودر آلورا باهاش رقیق میکنیم . بعد کل خامه رو میریزیم توی ژله آلورا تا یکدست بشه فقط حتما خنک باشه.( میتونید به جای خامه از بستنی وانیلی و یا شیر استفاده کنید اما با خامه خوشمزه تره).
خب حالا ژله قرمز رنگ رو از یخچال دربیارین و یخها را از توی کاسه خارج کرده و به جاش آب جوش بریزین و و کمی کاسه رو تکون بدین و آروم دربیارین .
اگر کمی زیرش آبکی شده بود دوباره سه دقیقه بزارین بخچال ببنده.
خب حالا چند تا قاشق ژله سفید را توی گودی کاسه زله قرمز رنگ بریزین چند دقیقه بزارین یخچال خودش رو بگیره وقتی بست مابقی رو بریزین .
و دوباره کاسه یخ وسطش بزارین .
فقط به اندازه ای ژله سفید بریزین که بالای ژله قرمز نیاد .بزارین تویخچال وقتی دراودرین به جای یخ اب جوش بریزین که کاسه دربیاد.
و با دونه های انار و مابقی ژله پر کرده و توی یخچال یه پنج ساعتی بمونه بهتره
بعدش ده ثانیه توی اب گرم بزارید.و بعدش دورش با چاقو آزاد کنید . کناره ها رو بادست تکون بدین هوا بره کف بشقاب رو کمی خیس کرده و ژله رو برگردونید و تزیین کنید.
اگر دوس دارین سرعت کارتون بالا باشه میتونید بزارین فریزر فقط حواستون باشه یخ نزنه و خیلی سفت نشه
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_انار
اگه میخواید ژله شب یلداتون به شکل انار باشه کافیه فقط ژله قرمز رنگ رو داخل یک ظرف گرد درست کنید و بعد از اینکه خودشو گرفت از قالب جدا و روش کلاهک انار بزارید میشه دورش هم دونه های انار ریخت 👌❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#تارت_کیک_شکلاتی_با_کرم_انار
بازم کیک برای عزیزانی که میانهی خوبی با خامه ندارن.
پیشنهاد میکنم این کیک رو امتحان کنید عالیه
مواد لازم:
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان
شکر دوسوم لیوان
روغن مایع دوسوم لیوان
پودر کاکائو دو قغ
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قغ
طرز تهیه:
پودر کاکائو را با روغن مخلوط میکنیم تا حسابی رنگ باز کند.
تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم، اول شیر و بعد مخلوط روغن و پودر کاکائو را اضافه میکنیم.
بکینگ پودر و آرد را مخلوط میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم.
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم.
وقتی کیک را از فر بیرون آرودیم میگذاریم سرد شود.برای سس انار یک لیوان آب انار، یک لیوان شیر، دو قاشق نشاسته و چهار قاشق شکر را مخلوط و بعد از سرد شدن روی کیک میریزیم. برای گاناش صد گرم خامه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نجوشد، بعد صدگرم شکلات را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی سس میریزیم.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_لاری 😍😋
گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و۲عددمغز ران
دوتا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین
زعفران غلیظ ۱قاشق غ
ماست چکیده پرچرب ۱لیوان
نمک ۲قاشق چ
فلفل پاپریکا۲قاشق چ
فلفل تند۱قاشق چ
پودرگل محمدی یه غنچه
تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین
لیموترش تازه ۲عدد
روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم)
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#بیسکوییت_شکلاتی
#ویژه_شب_یلدا
ابتدا شکلات تلخ یا شیرین رو به روش حرارت غیر مستقیم (بنماری), روی بخارکتری ذوب کنید، سپس شکلات آب شده رو روی بیسکوییت های ساقه طلایی یا پتی بور یا هر بیسکوییتی که دوست داشتید بریزید و با انار و خلال پسته یا هر نوع ترایفلی که در دسترس داشتید تزیینشون کنید.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_کرفس 🍲 😋
🔸ابتدا قسمت ساقه کرفس رو از برگش جدا کردم و قسمت برگش رو کاملا ریز کردم و ساقه ها رو هم اندازه بند انگشت خرد کردم و نوارهای باریک روی ساقه رو ازش جدا کردم.
بعد داخل روغن سرخش کردم و بعد برگهای ریز شده کرفس رو هم بهش اضافه کردم و خوب سرخ کردم.
سپس یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم وکمی زردچوبه زدم و بعد گوشت خورشتی اضافه کردم و خوب تفت دادم و کمی فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کردم بعد سبزی سرخ شده کرفس رو با کمی سبزی قورمه اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفتشون دادم و بعد کمی اب داخلش ریختم و گذاشتم جا بیفته .نیم ساعت آخر یه قاشق نعنا خشک رو تو روغن تفت داده و بهش اضافه کردم ,عطر خیلی خوبی به خورشتمون میده ,بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کردم.برای چاشنیش هم از ابغوره استفاده کردم.
💥خورشت کرفس هر چقدر تند و ترش باشه خوشمزه تره.
💥بجای سبزی قورمه میتونید از مقداری نعنا و جعفری خرد شده و تفت داده شده هم استفاده کنید .ولی من سبزی قورمه رو ترجیح دادم خیلی خوش طعم تر میشه.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
علاقه و احساستون رو به آدمایی ک لیاقتشو ندارن اثبات نکنید.
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
آدما بالاخره هـمشون میرن ؛ حالا هر چی عزیز تر رفـتنشون دردناکتر..
#تتلو
#ژله_ویترینی_انار
ابتدا دو بسته پودر ژله انار رو با دو لیوان آب جوش حل کرده تا کاملا شفاف بشه بعد داخل یه قالب ۲۵ در ۳۰ ریختم و به مدت نیم ساعت میزاریم یخچال تا ببنده بعد با کاتر انار (شکل کاتر سلیقه ایه)قالب میزنیم .قالب اصلی مون رو داخلش یه آب گردوندم و خالی کردم و گذاشتم فریزر بعد از اینکه ژله ها رو به شکل انار قالب زدم به دیواره قالبم به صورت مرتب از کف قالب گرفته تا بدنه چیدمشون.برای زمینه اصلی ژله از ژله لیمو استفاده کردم.هر بسته ژله لیمو رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم وقتی کاملا حل شد نصف لیوان بستنی وانیلی که به دمای محیط رسیده اضافه کردم .بعد قاشق قاشق داخل قالب اصلی مون میریزیم .چون اگه یکباره بریزیم ممکنه انار هایی که به دیواره چسبیدن داخل ژله شناور بشن .من این کار رو در چند مرحله انجام دادم و وسط هاش چند دقیقه ای داخل یخچال گذاشتم تا کمی ببنده و دوباره ادامه کار و ژله رو تا حدی میریزیم که انار ها رو کلا پوشش بده.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
به خدا اعتماد کن!
به زمانبندی هاش!
به حکمتش!
گاهی شاید بعضی اتّفاقات به ظاهر برات خوش نباشه، صبرت رو از دست بدی و حتی به نومیدی برسی، ولی بعدها به حکمت و معناش پی می بری.
اونوقته که متوجه می شی باید اینطوری می شده تا تو به این جایی که الان هستی برسی.
پس، در مقابل موانع و مشکلات زندگیت صبور باش و امیدت رو از دست نده! شاید خدا چیزهای بهتری برات در نظر داره.
پس فقط بهش اعتماد کن!
••• ❣
@reyhaan22