eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🔷مواد لازم 🔹ماست سفت (یا کیسه ای) 50 گرم 🔹پنیر سفید ( یا خامه ای) 200 گرم 🔹آرد ذرت 2 ق غ 🔹سفیده تخم مرغ 4 عدد 🔹شوید (خوردشده) 2 ساقه 🔹جوز هندی 1/4 یک عدد 🔹سیر ( ریز خوردشده) 2 سر 🔹اسفناج 300 گرم 🔹کالباس (کالباس دودی یا هرنوع کالباس) 200گرم 🔹نمک به میزان لازم ♨️طرز تهیه : فر رو با دمای 180 درجه گرم می کنیم. اسفناج رو می شوییم و آبکش می کنیم و در قابلمه در بسته 5 دقیقه می پزیم تا نرم بشه. دوباره آبکش می کنیم و خوب می چلونیم تا آبش کاملاً بره. سیر و شوید و نمک و جوز هندی رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. سفیده های تخم مرغ رو می زنیم نه خیلی زیاد و به اسفناج اضافه می کنیم. آرد ذرت رو اضافه می کنیم. مخلوط رو روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن می کنیم و 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم کردیم می پزیم. از فر در میاریم و صبر می کنیم کمی خنک بشه با کاغذ لوله ش می کنیم تا فرم بگیره. و می گذاریم کاملاً سرد بشه. در این فاصله ماست و پنیر رو مخلوط می کنیم و روی سطح اسفناج پخته پهن می کنیم. تکه های کالباس رو روی پنیر می چینیم و رولت رو سفت می پیچیم و داخل یک فویل می بندیم و 20 دقیقه فریز می کنیم. موقع سرو با یک کارد تیزبه ضخامت 2و نیم سانت برش می زنیم. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موزاییکی: 1.5 فنجان شیر داغ 2 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری کاکائو 2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنیم 2 بسته بیسکویت پتی بور دستور واضح و با صدا داخل کلیپ هستش حتما گوش بدید😍😍 . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوششون بیاد نوووش جاااان❤🌈 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🔷مواد لازم 🔹مرغ درسته 1 عدد 🔹نمک 3 پیمانه 🔹پیاز 1 عدد 🔹سیر یک بوته 🔹کره 50 گرم 🔹زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری 🔷مواد لازم برای سس 🔹خیار شور 2 قاشق 🔹پیازچه 1 قاشق 🔹روغن زیتون 1 قاشق 🔹زیتون 2 قاشق 🔹سس سفید 2 قاشق 🔹سس قرمز 2 قاشق ♨️طرز تهیه مرغ نمکی مرغ را حدودا" 2 ساعت در آب نمک می خوابانیم. بعد مرغ را از آب درآورده و خشک می کنیم. سپس داخل آنرا یک بوته سیر و یک پیاز می گذاریم. سپس کف ظرف را به اندازه 3 سانت با نمک پر می کنیم و مرغ را با پوست توی نمک می گذاریم و بسته به اندازه مرغ حدودا" یک ساعت و ربع به هیچ عنوان درب ظرف را برنمی داریم تا پخته شود و در آخر کره آب شده وزعفران را روی آن می ریزیم. (در زمان سرو) حتما" درب قابلمه را دم کن خوبی می گذاریم تا آب آنرا بگیرد و مرغ شور نشود. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🔷مواد لازم 🔹ماهی قزل آلا : 300 گرم 🔹پیاز: 1 عدد 🔹سیر: 1-2حبه (مقدارش دلخواهه) 🔹جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری 🔹آرد ذرت یا پودر نان برای قوام : 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه من نریختم ) 🔹زردچوبه، فلفل و نمک : به مقدار لازم 🔹روغن زیتون : به مقدار لازم ♨️طرز تهیه ماهی رو خام در غذا ساز یا چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم. پیاز و سیر را هم همراه ماهی چرخ می کنیم. بعد پودر نان یا آرد ذرت را اضافه می کنیم،اگر می بینید موادتون شل نیست می تونید اصلا استفاده نکنید. سپس جعفری خرد شده ، زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد رو به شکل دلخواه حالت می دیم و در روغن زیتون با حرارت ملایم سرخ می کنیم. سپس کتلت ماهی قزل الا را با سبزیجات دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هدایت شده از خانومانه ⭐
تو‌،‌ کمی کمتر برو، من کمی بیشتر می‌آیم باید برایِ دیدنِ هم کاری کنیم...
هدایت شده از خانومانه ⭐
من هرگز خنده قلبم را با ثروت‌های توانگران معاوضه نمی‌کنم و نیز به آن خرسند نمی‌شوم که اشک‌هایم را که خویشتنِ در حالِ احتضارم فراخوانده‌است با آرامش مبادله کنم. 📕 زیبایی زندگی ✍🏽
هدایت شده از خانومانه ⭐
' چه زمستان غم انگیز بدی خواهد شد ماه دی باشد و آغوش کسی کم باشد...
خیاری که استفاده میکنین چه برای خیار شور چه برای این نوع ترشی حتما محلی باشه من خیار رو شستم با پوست حلقه حلقه کردم زیاد نباید نازک یا ضخیم باشه حلقه های خیار رو ریختم تو بطری لا به لاش از شوید و سیر و فلفل هندی و فلفل تند و اتیشی گذاشتم بعد سرکه و آب رو به نسبت دو به یک باهم یکی کردم و یه مشت نمک درشت توش ریختم و هم زدم و تا جایی که روش رو بپوشونه ریختم بعد 2 ساعت درش رو بستم که گازش بره بعد تو یخچال گذاشتم بعد 1 ماه قابل استفاده س. 🔷 من امروز شوید تازه خونه نداشتم ولی شویدهام تازه خشک شده بودن از اونا استفاده کردم. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 ما را بہ یڪ ڪلاف نخ آقا قبول ڪن یا ایّها العزيز ! أبانا ! قبول ڪن...
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
بعضی سکوت کردنا شأن آدمو دو سه پله بالاتر میبره🌱"
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیـر یعنی‌: در جوانی‌ رفته‌ باشی‌ کربلا رحم‌‌ کن‌ بـر مـن‌ بـرات‌ کربلا گم‌ کرده‌ام‌.. 💔 ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‎‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقادیر برای ۴ نفر🔻 پیاز : ۲ عدد مغز ران گوساله: ۴۰۰ گرم فلفل سیاه و سفید: ۱ قاشق چایی خوری زرد چوبه: نصف قاشق‌غذا خوری نمک: ۱ قاشق چایی خوری زعفران: ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری لیمو عمانی: ۳ عدد ۲ لیوان آب زرشک سیاه: ۳ قاشق ‌غذاخوری زرشک قرمز: ۳ قاشق ‌غذاخوری(برای رنگ و طعم) خلال بادوم: ۷۰ گرم خورشت خلال یه خورشت سنتی هست که مخصوص غرب کشورمون هست، و اینکه کرمانشاهی های دوست داشتنی واقعاً متخصص هستن توی تهیه این خورشت. ابعاد گوشت حبه قندی باشه خیلی بهتره. خلال بادوم رو به مدت ۲ دقیقه با یک قاشق روغن و ۲ قاشق زعفرون تفت بدید. (مثل فیلم) مدت پخت: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر ▪︎▪︎□□▪︎▪︎□□▪︎▪︎□ مواد لازم: کدو سبز 3 عدد پنیر پیتزا یا پنیر چدار 100 گرم🧀 تخم مرغ 2 عدد🥚 آرد سوخاری 100 گرم🥡 آرد 2-3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری🧂 پاپریکا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری🌶 پودر سیر نصف قاشق چایخوری🧄 برای سس: پودرسیر🧄 چند شاخه شوید🌿 خامه ترش یا ماست🍶 سس مایونز 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی کاراملی 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
حالا من با ماکارونی فرمی درست کردم اما با همین ماکارونی رشته ای ها هم میشه درست کنید برای مهمونی ها و تولدها خوبه ، غذای دانشجویی هم میشه اصلا هم کار خاصی نداره . مثل همیشه مایه ماکارونی رو با مواد دلخواهتون درست کنید قبلا گذاشتم( میتونی پیاز نگینی خرد شده و گوشت چرخکرده یا سویا و قارچ و سبزیجات دلخواه و فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی باشه یا اینکه فقط سوسیس خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه باشه موادش دلخواه) . فقط پودر سیر یا پوره سیر و اویشن فراموش نشه. در یک ظرف مناسب آب بریزید و پس از جوش آمدن، ماکارونی را با نمک و یک قاشق روغن روی حرارت بگذارید و بپزید تا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و بگذارید سرد شود زیادی اب روی ماکارونی نگیرین بیمزه میشه. تخم مرغ و قارچ و بقیه مواد را در ظرف گودی بریزید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و پنیر پیتزا هم خوشمزش میکنه من میریزم و بعدش خوب به هم بزنید و در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و از مواد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را برش بزنید و پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود اما بعدش درش رو نزارین .داغ داغ سرو کنید که پنیرش کشدار باشه برای هر بسته ماکارونی 250 گرمی فرمی من چهار الی پنج تا تخم مرغ میریزم بستگی به سایز تخم مرغا داره وقتی هم میزنی خودتون متوجه میشین. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسر هم یه گزینه عالی برای یلدا میتونه باشه پودر ژله انار 2 بسته خامه قنادی 200 گرم (جای خامه قنادی خامه صبحانه میشه ترجیحا خامه قنادی اما اگه از خامه صبحانه استفاده کردین شکر هم مقداری بریزین ، میزان شکر رو خودتون چک کنین ) شیر نصف لیوان آب 3 لیوان انار دون شده به میزان لازم . دو بسته پودر ژله رو با سه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه . دو قسمت کردم و یکیش رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم یخچال ببنده و دیگریش رو کنار گذاشتم توی محیط خنک بشه . اونی که توی یخچال قرار دادم وقتی بست با چاقو برش دادم و تکه تکه کردم . خامه قنادی رو یه کم با همزن زدم نمی خوایم فرم بگیره فقط کمی سفت بشه . شیر رو به خامه اضافه کردم و هم زدم نیازی دیگه به همزن نیستش و بعد ژله ای که توی محیط بود و به دمای محیط رسیده بود رو ریختم و هم زدم . بعد کمی یخچال قرار دادم تا مواد کمی نیم بند بشه و مثل سفیده تخم مرغ حالت کشسانی پیدا کنه . بعد ژله خرد شده ام رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم برای این میزاریم یخچال نیم بند بشه ژله های خرده رو اضافه می کنیم که همه جا به طور یکنواخت پخش بشه و ته نشین نشه . بعد داخل قالب ریختم . چون خامه داره قالب من هم پلاستیکی بود نیاز نیست قالب چرب بشه . اما اگه خواستین نهایتا با مقدار جزیی روغن مایع . بعد گذاشتم یخچال تا بسته بشه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم وقتی دیدم حسابی آزاد شده روش یه ریس گذاشتم و برگردوندم و داخلش انار دون شده ریختم . 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص فصل آوردم 😋 مواد لازم🔻 برای 3 نفر کدو حلوایی خرد شده 350 گرم (2 لیوان خرد شده) سیب زمینی 1 عدد هویج 1 عدد بلغور جو یک سوم پیمانه دال عدس یک سوم پیمانه پیاز یک عدد آب مرغ 2 تا 3 لیوان نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز ، زنجبیل و ... کره 1 ق غ طرز تهیه🔻 پیاز رو با یه کم کره تفت دادم . بهش ادویه جات اضافه کردم . هویج و سیب زمینی و کدوحلوایی رو هم ریختم و آب مرغ اضافه کردم . اکر آب مرغ ندارین می تونین عصاره مرغ رو با آب ترکیب کنین و داخلش بریزین . گذاشتم یه کم بپزه . بلغور جو و دال عدس رو از قبل خیس کردم . داخلش ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه زودی می پزه . بعد با گوشت کوب برقی میکسش کردم . نمکش رو هم چیدم . یه کم حعفری هرد شده داخلش ریختم . دو قاشق خامه رو با مواد سوپ مخلوط کردم و داخلش ریختم . ریختن خامه دل به خواهی هست ولی خوب خوشمزه اش می کنه 😁😊 . و بعد از حرارت برداشتم و بعد آماده سرو هستش . با آب لیمو تازه ، لیموی تازه نوش جان کنین که خیلی میچسبه. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرانرژی و مفید این شیرینی مقوی و بدون شکر یعنی تضمین سلامتی 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه ترکدار لیمویی مواد لازم👇🏻 2 عدد تخم مرغ نصف استکان یا یک چهارم لیوان روغن‌مایع 1 استکان یا نصف لیوان پودر قند 1 ق غ بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری شکر 3 لیوان آرد پوست رنده شده 2 عدد لیمو آب نصف لیموترش همچنین: یک کاسه پودر قند برای پاشیدن روی قرابیه ها طرز تهیه👇🏻 همه مواد لازم خمیر را مخلوط کرده فقط آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر ی به دست آورید که کمی به دست می‌چسبد و نیم ساعت در یخچال نگه می‌داریم سپس چانه هایی به اندازه گردو درست می‌کنیم و روشون شکر فراوان می‌پاشیم و داخل سینی فر می‌زاریم. بعد از اینکه همه رو درست کردیم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میپزیم (حدود 15تا20دقیقه) تا خوب ترک بخوره و تهش کمی قهوه ای بشه و وقتی کاملا خنک شد از سینی فر خارج کرده و سرو میکنیم❤ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽‌ آموزش 🍌 🥮 😋👆 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🍘 😋 🔸۵ تا سیب زمینی متوسط بزارید تو آب تا بپزه بعد بزارید خنک بشه و رنده کنید با دو تا تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی معطر (من گشنیز و جعفری و نعناع )استفاده کردم.و کمی پودر سوخاری یا آرد نخودچی بریزید و خوب مخلوط کنید بعدم سرخ کنید.(میتونید یه پیاز رنده شده و که خوب آب اضافیشو گرفتید به این مواد اضافه کنید که دلبخواه 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 بادام زمینی ... ۱ پیمانه سیر ... ۳ حبه ادویه پاستا/نمک/فلفل پرک/آویشن...به میزان لازم پنیر لبنه رامک ... ۱ بسته شیر ... ۱/۲ پیمانه پیاز ... ۱ عدد کدو سبز خرد شده ... ۱ پیمانه بیبی اسفناج ... ۱ پیمانه پاستا ... ۳۰۰ گرم گوجه گیلاسی سرخ شده ... ۲/۳ پیمانه کنجد و سیاه‌دانه ... به میزان لازم 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند برای تمیز کاری👌🏻😍 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی مرغ و قارچ🤭 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هدایت شده از خانومانه ⭐
. مرگ اگر ترس داشت من که... عاشقت نمیشدم !!!
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی مرغ و قارچ🤭 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هدایت شده از خانومانه ⭐
‌ دوست دارم که یک شبه شصت سال را سپری کنم، بعد بیایم و با عصایی در دست کنار خیابانی شلوغ منتظرت شوم تا تو بیایی و مرا نشناسی ولی دستم را بگیری و از ازدحام خیابان عبورم دهی !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ یه غذای خوشمزه🤩😋 😋😍 موادلازم 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 2 سیر جعفری 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای خوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکای قرمز 11 سیب زمینی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 240 میلی لیتر آب 1 فلفل جعفری آماده سازی گوشت چرخ کرده را با پیاز ، نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن ، سیر و جعفری اضافه کنید. پایه سیب زمینی ها را برش بزنید تا هنوز بماند و برش هایی برای پر کردن گوشت چاشنی درست کنید. سیب زمینی ها را به یک قالب منتقل کنید. رب گوجه فرنگی را در آب حل کرده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید. برش های گوجه فرنگی و فلفل سبز را بگذارید. به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. با جعفری سرو کنید. نوووش جاااان 😍 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
کجایی؟ ای زِ جان خوشتر...