فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_نان_بائو
آب گرم - 210 میلی لیتر
شیر - 30 میلی لیتر
شکر - 1 قاشق غذاخوری.
خمیرمایه - 7 گرم(1 قاشق مرباخوری )
آرد - 450 گرم
نمک - 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری.
کره - 20 گرم
🍞🥐🍞🥐🍞🥐🍞
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_دلمه_گوجه_خوشمزه
مواد لازم
۵ عدد گوجه فرنگی متوسط و سفت
پنیر پیتزا
۳ ق غ ذرت
شوید خرد شده
۱ ق غ مایونز یا ماست
۱ حبه سیر
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#_تاس_کباب_اراکی
مواد لازم
چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم
هویچ : ٢ عدد
سیب زمینی :٢عدد متوسط
بِه :٢عدد
گوجه :١عدد
آب :٢لیوان
پیاز :١عدد بزرگ
آلو بخارا : هر چقدر دوست دارين😉بچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه
نمك فلفل زردچوبه
✍طرز تهیه :
اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید
روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد
بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه
صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيداصن ديگه نگم براتون😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کته کباب به روش جدید🥰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی 😍😋
آرد 3 پیمانه، نمک 2 ق.چ، آب1 پیمانه، نمک 2 ق.چ، پودر فلفل سیاه 1 ق. چ، پودر فلفل قرمز 1 ق. چ، زردچوبه 1 ق. چ، پودر تخم گشنیز 1 ق.چ، سیر 2 حبه، فلفل قرمز تند 1 عدد، روغن 4 ق.غ، پیازچه100 گرم، اسفناج 100 گرم، گشنیز 100 گرم، تره 100 گرم
🔴آرد، نمک و آب رو مخلوط کنید و خمیر تهیهشده رو بعد از ورز دادن، 20 دقیقه استراحت بدید. سبزیها رو ساطوری کنید و سیر و فلفل قرمز خردشده رو با سایر ادویهها و روغن به سبزیها اضافه کنید و هم بزنید. خمیر رو روی سطح تمیزی باز کنید و گلولههای کوچکی ازش بردارید و پهن کنید. مقداری از ترکیبات رو به صورت دایرهای روی خمیر بریزید. لبهی خمیر رو برگردونید و داخل تابه روغن سرخ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند_آشپزی
نكاتى مهم براى تهيه كتلت
•براى جلوگيرى از وا رفتن كتلت از مقدارى ارد سفيد يا ارد نخود و با ارد سوخارى توى مواد كتلت استفاده كنيد
•دارچين و گلپر و زردچوبه و كارى ادويه هاى مناسب اين هستن
•استفاده از سير هم مزه جالبى ميتونه به كتلت بده
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک وفلفل به میزان لازم
سوسیس دوعدد
پیازچه ۲قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی
دانه چیا 3ق غ، آب جوش2 لیوان،، پودر ژلاتین 3ق سر پر، شیر 1 لیوان، بستنی 1 لیوان، شکر 2ق غ، ژله موزی 1 بسته، موز 1 عدد
🔴دانه چیا یا (تخم شربتی )رو داخل نصف لیوان آب جوش بریزید ده دقیقه بذارید داخل آب جوش بمونه ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بریزید که حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی بخار کتری بذارید که حل بشه و شفاف بشه (بن ماری )
شیر، شکر و ژلاتین بن ماری شده و دانه چیا (تخم شربتی )خیس شده و بستنی رو خوب مخلوط میکنیم که بستنی کامل حل بشه
قالب گودی انتخاب و چرب کنید و مایع دسر رو داخلش بریزید و بذارید8 ساعت داخل یخچال بمونه بعد لبه های دسر رو ظرف جدا کنید و توی ظرف سرو برگردونید
مرحله دوم
ژله موزی رو داخل یک لیوان پر آب جوش حل کنید و بذارید سرد بشه و نصف ژله رو توی قسمت گود ژله بریزید و موز خرد شده رو روی ژله بچنید و بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه بعد بقیه ژله موزی رو روی موز ها بریزید با این روش موزها کامل زیر لایه ژله ای میره و حالت ویترینی میگیره 👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#بهترین_دمنوش_برای_جلوگیری_از_تجمع_چربی_واضافه_وزن
دمنوش بارهنگ بهترین دارو برای دستگاه گوارش محسوب می شود و از تجمع چربی در بدن و اضافه وزن جلوگیری می کند
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_شیرمال
مواد برای تهیه #خمیر :
مایه خمیر. 3 ق چایخوری
شکر 4 ق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
ارد 3 لیوان
شیر ولرم 1 لیوان
روغن مایع 6 ق غذاخوری
نمک 1 پنس
.
۱.ابتدا #مایه_خمیر را با یک قاشق چایخوری شکر، مخلوط کرده و شیر ولرم در حدی که دست را نسوزاند به آن اضافه کرده، روی ان را با بشقاب، حدود 10 تا 15 دقیقه درپوش می گذاریم تا مایه خمیر عمل کند.
۲.بعد در ظرفی تخم مرغ و سه قاشق چایخوری شکر و روغن مایع را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم .
۳.مایه خمیرِ عمل کرده را به ان اضافه می کنیم و کم کم ارد الک شده را در حد دو تا سه قاشق مخلوط کرده و هم می زنیم و تا جاییکه که خمیر به دست نچسبد ارد اضافه میکنیم.
۴. حدود 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم و بعد از ان ته ظرفی را چرب کرده و خمیر اماده شده را داخل ان قرار می دهیم و روی آن را با پلاستیک می پوشانیم و پارچه ای روی ان قرار می دهیم تا خمیر یکساعت استراحت کند.
.
مواد داخل نون شیرمال :
دارچین ۳ ق غ خ
شکر ۶ الی ۷ ق غ خ
شکر و دارچین و مخلوط کنید . خمیر رو با وردنه پهن کنید مواد رو داخلش بریزید و هر مدلی که دوست دارید بپیچید.
من بافتم
به این شکل که خمیر رو به شکل ۳ تا مستطیل در بیارید.
وسطش شکر و دارچین بریزید و لوله کنید.
حالا شما ۳ تا لوله دارید که میتونید خیلی خوشگل ببافیدشون .
در فر با دمای ۱۸۰ درجه، یک کاسه آب داخلش میذارید و میذارید ۱۰ دقیقه با رطوبت آب گرم بشه و بعد نون رو داخل فر میذارید ۲۰ دقیقه بپزه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از
#اتفاق_عجیب_شب_اول_عروسی_یک_دختر🔴🔴
تقریبا ساعت ۱ شب بود که مهمون ها کم کم خداحافظی میکردند و هر کدوم به سمت خونه هاشون میرفتند..... #خونه کم کم خلوت میشد....حوالی ساعت ۱.۳۰ بامداد بود که بالاخره همه رفتن و ما دوتا #تنها شدیم شوهرم رفت ی دوش بگیره منم رفتم سمت اتاق ک لباسمو عوض کنم اما تا دراتاق بازکردم ......⛔️👇
https://eitaa.com/joinchat/3932815377Ce5e18f058e
#ورودمجردممنوع🔞
هدایت شده از
🔴 #فوری/ عصبانیت شدید الناز شاکردوست از حرکت زشت یک هوادار: به من دست نزن نامرد
مشاهده فیلم لحظه تعرض به الناز شاکردوست 👇
https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512
ببین چی کار میکنه با الناز شاکر دوست حیا رفته🤦♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک #خوشمزه با بافت عالی😋😋
مواد تشکیل دهنده:
تخم مرغ - 4pcs؛
شکر - 200 گرم؛
کره - 150 گرم؛
شیر - 50 میلی لیتر؛
خامه ترش - 1قاشق
آرد - 220 گرم؛
بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری ؛
وانیل نصف قاشق چایخوری
کشمش، زردآلو، آلو، آجیل - به مزه
⠀
👩🏻🍳 آماده سازی:
ابتدا میوه خشک شده را در آب گرم 15 دقیقه صبر کنید نرم شوند.
تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده خوب هم بزنید، سپس کره ذوب شده و سرد را اضافه کنید، شیر و خامه را به مواد اضافه کنید، هم بزنید، آرد را با بکینگ پودر اضافه کنید، اضافه کردن وانیلین خمیر را هم بزنید خمیر آماده است.
میوه های خشک را به مکعب های کوچک ریز ریز کرده (به جز کشمش) . آجیل را خرد کرده. میوه های خشک و آجیل را در یک کاسه با خمیر اضافه کنید.
قالب را چرب کرده ، خمیر را ریخته و آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 180 قرار دهید!
نوش جان😋😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین کباب تابه ای😍🤌🏻
ببین مطمئنم مثل این کباب تابه ای رو هیچ جا نمیتونی پیدا کنی❤️😍
واقعا بینظیره،هم مجلسی طوره هم خوشمزه❤️
🌸برداشتن پسـت ها با ذکر منبع و بدون تغییر در کپشن،بلامانع است🌸
.
مواد لازم :
۵۰۰ گرم گوشت چرخی
۴ عدد پیاز متوسط(۲ تا برای رنده کردن و دوتا برای حلقه کردن)
۳ حبه سیر متوسط
نمک/فلفل سیاه/زردچوبه
۳ عدد گوجه
۲ عدد بادمجان
۱عدد فلفل دلمه ای
۴ ق غ رب گوجه
۲عدد لیمو ترش(یا آبلیمو)
.
طبق ویدیو،اول مواد گوشتی رو آماده کنید،حسابی ورز بدید و کمی سرخ کنید،نیازی نیست پخته بشه کامل چون یک ساعت میذاریم خوب پخته بشه فقط در حدی که کمی تفت بخوری سرخ کنید
بقیه مواد رو حلقه های باریک دربیارید،فقط بادمجون رو نیازی نیست باریک باشه،کمی پهن تر باشه خوشمزه تره🤌🏻🍆
بادمجونارم جدا سرخ کنید(بازم نیازی نیست کامل بپزه)
فقط قبل از سرخ شدن نمک بزنید که تلخیش بره
.
و در آخر،اول یک لایه از کباب ها رو بچینید بعد حلقه های پیاز و فلفل دلمه رو بچینیدو سس رو بریزید روش و دررظرف رو ببندید،بیست دقیقه ی آخر حلقه های گوجه و بادمجونم اضافه کنید،اگه از اول بذارید له میشن🙅🏻♀️
و بعد نوش جان کنید 😍❤️
حدود ۱ ساعت باید این مواد توی سس خوب پخته بشن❤️🤌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کدو_حلوایی 😋
▫️کدو حلوایی
▫️شیره انگور یا هر شیره ای که دوست دارید
▫️ارده
▫️کنجد و گردو یا هر مغزی که دوست دارین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز خوشمزه ترین #دسر رو براتون گذاشتم 😍😋
اگه مثل من عاشق طعم نسکافه ای این دستو ر از دست نده هم سالم و هم فوق العاده خوشمزه و برا مهمانی ها عالیه
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق نشاسته ذرت
۴ قاشق شکر
۲ قاشق آرد
۲ قاشق نسکافه (قهوه فوری)
۱ پاکت خامه
۱ قاشق کره
بیسکویت پتی بور
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اينم يه صبحانه ى عالى و كاملا فورى واسه شروع روز خوبتون😍😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار 🍗 😋
▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان
▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
🔸سس
▫️۱-سس مایونز ۱ پ
▫️۲-خیار شور ۲ عدد
▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم
🔸نکات
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار 🍗 😋
▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان
▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
🔸سس
▫️۱-سس مایونز ۱ پ
▫️۲-خیار شور ۲ عدد
▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم
🔸نکات
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_چلو_خروس
گوشت خروس محلی
پیاز رنده شده
سیر رنده شده
رب گوجه فرنگی
رب انار
پودر هسته ی انار ترش
زعفران
نمک ک فلفل
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خرما قالبی ها هم شیک مجلسی خوشمزه و مقوی هستن😋😍 مخصوص پذیرایی ،مجالس
🌹 مواد لازم
خرما بدون هسته و شیره نیم کیلو یا ۵۰۰ گرم
کنجد تفت داده شده نصف پیمانه
پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر
پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه
پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ
ارده ۳ قاشق
نکاتش
🌹میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه.
🌹کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه.
🌹قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره.
🌹در آخر یک ربع بذارین داخل یخچال بعد به راحتی از قالب جدا کنید.
🌹من از بيسکوئيت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده با یک ق پودر کاکائو هم استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾