فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_خیس👩🍳
✅️ ۱۵۰ گرم سفیده تخم مرغ
✅️ ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ
✅️ ۱۶۰ گرم شکر دانه ریز
✅️ ۱۴۰ گرم آرد قوی
✅️ ۵۰ گرم روغن مایه
✅️ ۲۰ گرم پودر کاکائو
✅️ ۱۰ گرم شیر یا گلاب
✅️ بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
✅️ واین نصف قاشق مرباخوری
✅️ ۲۰ گرم شربت بار یا عسل
رسپی با پیمانه 👇
✅️ ۴عدد تخم مرغ زرده و سفیده شود
✅️۱ پیمانه شکر دانه ریز سر خالی
✅️ ۱ قاشق غ شربت بار یا عسل پر
✅️۱ قاشق غ پودر کاکائو سر پر
✅️ ۴ قاشق غ گلاب یا شیر
✅️۱ پیمانه سر پر آرد
✅️۶ قاشق غ روغن مایه
✅️ ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
✅️نصف قاشق مرباخوری وانیل
رسپی سس👇
✅️ ۱۰۰ گرم شیر
✅️ ۱۰۰ گرم شکر
✅️۷۰ گرم روغن مایه
✅️ ۳۰ پودر کاکائو
✅️ ۲ قاشق شکلات نوتلا
رسپی پیمانه ای👇
✅️ ۱ لیوان فرانسوی شکر
✅️ ۱ لیوان فرانسوی شیر
✅️ ۱ لیوان سر خالی فرانسوی روغن مایه
پارت 1⃣
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش بادمجون شکمپر🍓
#کلیپ_آموزش_بادمجون_شکمپر😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش بادمجون شکمپر🍓
#کلیپ_آموزش_بادمجون_شکمپر😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍝شکستن پاستا یا نودل
به طور حتم شکستن پاستا باعث میشود راحتتر در قابلمه جا بگیرد. اما شخصیت پاستا را هم از بین میبرد. به جای شکستن پاستا، بهسادگی آن را در قابلمه بگذارید، صبر کنید نرم شود و بقیهاش هم در آب قرار بگیرد. پاستای دراز مثل اسپاگتی، فتوچینی و لینگویینی برای سسهای سبکتر و نرمتر ایدهآل هستند بنابراین شکلی که فرم داده شدهاند، اشتباه نیست. علاوه بر طعم بهتر، وقتی پاستا را در بشقاب میکشید، قیافه بهتری دارد. پاستای شکستهنشده کامل به شما اجازه میدهد به آن درست مثل رستورانهای گرانقیمت شکل بدهید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش ایده تولد🍓
#کلیپ_آموزش_ایده_تولد😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش تست صبحانه🍓
#کلیپ_آموزش_تست_صبحانه😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیا_با_قارچ
با صدا ببینید🔈
دوروز لوبیا روخیس کنین وچندبار آبش روعوض کنین که نفخش گرفته بشه 😉
لوبیا چیتی ۱ونیم لیوان
پیاز ۲عدد
سیر۴حبه
ادویه ۱/۲ق چ
زردچوبه۱ق چ
رب گوجه فرنگی ۲قاشق سوپ خوری
قارچ ۱۰عدد
نمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا آب لوبیا های خسی شده را ریخته ودوباره آب میریزیم ومیزاریم تا کاملا پخته شود بعد پیاز نگینی خرد شده راسرخ میکنیم وسیر وادویه ها ورب گوجه فرنگی رابهش اضافه میکنیم وتفت میدیم بعد موادربی رابه به لوبیای پخته اضافه میکنیم ویک ساعتی میزاریم تا طعم بگیره بعدوآبش کمشه یک ربع قبل از اینکه ازروی حرارت برداریم قارچ خرد شده رااضافه میکنیم درهنگام پخت بعضی از لوبیاها له میشه وخواک لعاب پیدامیکنه اگه خوراکتون لعاب نداشت یه ذره از لوبیارا درون ظرف دیگه بریزین وبا گوشت کوب له کنین ودوباره بریزین تو قابلمه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل_لبنانی
با صدا ببینید🔈
نخود نیم کیلو
پیاز یک عدد کوچک
سیر دو حبه
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
ادویه کاری فلفل نمک
نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید.
بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه.
بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید.
با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_مقوی
با صدا ببینید🔈
سينه مرغ ٢ عدد
بروكلي ٤٠٠ گرم
سير ٢ عدد
برنج قهوه اي گيلتاز ٢ پيمانه
ليمو ١ عدد
نمك براي برنج ١ قاشق مربا خوري
روغن براي برنج ٢ باشق غ خ
گوجه گيلاسي ١٠٠ گرم
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و پودر سير ( از هر كدوم ١ قاشق چ خ ) روغن زيتون ٥ قاشق غ خ
كره ( سليقه اي )
برنج قهوه اي ( ٢٦٠ گرم ) با اب سرد بشوريد آب كه جوش اومد ليمو نمك روغن بزنيد برنج رو با دماي متوسط نيم ساعت بپزيد آبش رو بكشيد ١٥ دقيقه با دماي كم دم بزاريد،بقيه مراحل هم آسونه فقط سيرو زياد تفت ندين كه بسوزه دوست داشتين سويا سس هم ميشه زد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلانچ_کردن_قارچ
با صدا ببینید🔈
ابتدا آب را درون قابلمه متوسط بگذارید تا جوش آید.بعد قارچ ها را با مواد ضدعفونی کننده مخصوص سبزیجات بشویید و آبکش کنید.قارچ ها را اسلایس کنید.زمانی که آب جوش آمد قارچ ها را درون ظرف بریزید .بعد نمک و آبلیمو را اضافه و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید بماند در این مرحله قارچ ها را آبکش کرده و بعد داخل آب پر از تکه های یخ به مدت ۲ دقیقه قرار دهید.مجددآبکش کنید ، آب قارچ ها که تمام شد درون زیپ کیپ قرار داده و داخل فریزر بگذارید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش ساندویچ مرغ و قارچ🍓
#کلیپ_آموزش_ساندویچ_مرغ_و_قارچ😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش شیرینی مادلن فرانسوی🍓
#کلیپ_آموزش_شیرینی_مادلن_فرانسوی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍓 آموزش شیرینی گردویی🍓
#کلیپ_آموزش_شیرینی_گردویی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
😔عـلـت اصـلـی مـرگ بـازیـگـر مـعـروف کــشـورمــون زنــده یــاد #شهرام_عبدلی مـشـخـص شـد😭🖤خـیـلـی دردنــاکــه
⚫️جـزئـیـات کـامـل در👇
https://eitaa.com/joinchat/1213726825C2c52fb3d7f
https://eitaa.com/joinchat/1213726825C2c52fb3d7f
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
هدایت شده از
🖤إِنَّـــا لِلَّهِ وَإِنَّــا إِلَیْـــهِ رَاجِـعُــونَ 🖤
🥀 متاسفانه بعد از شهرام عبدلی یکی دیگه از بزرگترین هنرمندان #پیشکسوت کشورمون رو از دست دادیم 😭😞
جامعه ی هنری عزادار شد 😭🖤طاقت اینو دیگه نداشتیم 😭🖤
🔴جزئیات کامل اینخبر👇
https://eitaa.com/joinchat/1213726825C2c52fb3d7f
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-چندبارقرارهازرفتارآدمهابرنجیو
تصمیمنگیریکه ؛
حرفاتروفقطبهخدابگی؟..
-بدونتعارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی ویژه
.
.مواد لازم:
بلال ۳ عدد یا ۴ پیمانه ذرت مکزیکی
پیاز قرمز ۱ عدد متوسط یا ½ پیمانه
قارچ ۱ پیمانه خرد شده
فلفل هالوپینو خرد شده ۱ ق.غ
گشنیز خرد شده ۲ ق.غ
پنیرلاکتیکی یا تبریز ۳ ق.غ
پنیر پازمزان ⅓ پیمانه
ادویه ها:
نمک 1 ق.چ
فلفل سیاه ½ ق.چ
پودر سیر 1 ق.چ
پودر پیاز ۱ ق.چ
پاپریکا ۱ ق.چ
آویشن ۱ ق.چ سرخالی
.
اب لیمو ترش برای هر پیمانه ۱ عدد یا ۲ ق.غ
سس فرانسوی برای هر پیمانه ۱ ق.چ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
4_6030458950615306166.mp3
6.09M
#موزیک_تایم 🎤🎼
#پیشنهاد_دانلود 🤌🏻🪐
میبینمت از دور ...
#ترفند_آشپزی
برا خوشمزه تر شدن کباب تابه ای...
ب هر روشی ک درست میکنید...
۱ الی ۲ قاشق خامه ب مواد اضافه کنید...گوشت لطیف میشه...
پیاز و با رنده ریز رنده کنید...آبش و هم نگیرید...
و بهتره داخل فر درست بشه ..چون حرارت یکنواخت تو کل محیط هست و زمان پختش کمتره و کل آبش و از دست نمیده و تردتر و ابدارتره...
و ی حرکت خیلی خوشمزه...
ی مقدار کره پاستوریزه در حد ۳۰ گرم و بگذارید ب دمای محیط برسه..نرم بشه..با سماق مخلوط کنید و این مخلوط و بمالید ب سطح اون ظرفی ک میخواید گوشت و داخلش پهن کنید...و بعد گوشت و پهن کنید و نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_آلبالویی😍😋
یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمهای بریزین، ۴ قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد
مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزهدار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه
حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، ۲ تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و ۱ لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین ۱ ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه
اواسط پخت ۱ ق غ رب آلبالو، ۱ ق غ رب نارنج محلی و ۱ ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه
با کته زعفرونی نوش جان کنید،
به دلخواه شکر رو کمتر یا زیادتر کنید با توجه به ذائقهتون
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-ارمنییکبارروزدحاجتخودراگرفت
خوشبهحالماکهعمریدرپیاتآوارهایم ..✨️'
-حضرتغیرت
#پنکیک_كرم_دار 🥞 😋
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱۰ ق غ
روغن ۶ ق غ
شکر ۵ ق غ
آرد ۷ ق غ سرپر
بکینگ پودر ۱ ق م
نوتلا يا شكلات صبحانه به ميزان لازم
.
🔸تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل ۲ دقیقه بزنید ، حالا شیر و روغن و شکر رو اضافه کنید تا حل شدن کامل با همزن بهم بزنید ، حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه بذارین استراحت کنه ، حالا به اندازه مشخص با ملاقه داخل ماهیتابه داغ مایه رو بریزین و بعد از ۳۰ ثانیه قبل از اینکه حباب ایجاد بشه به اندازه ای که روی سطح رو بپوشونه نوتلا یا شکلات صبحانه بریزین و بعد دوباره همون مقدار روش دوباره از مایه پنكيك بریزین و با احتیاط به یکباره برگردونید و بعد ۳۰ ثانیه آماده میشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
᯾❁ @fast_food ❁᯾