eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یه لیوان) آب آلبالو ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) آلبالو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم آرد سفید ۲۸۰ گرم ( تقریبا دو لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵گرم (۱ ق م) مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه کردم . روغن رو هم اضافه کردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو من خودم طبیعی استفاده کردم (با آبمیوه گیری یا غذاساز می تونین استفاده کنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعی باشه . آب آلبالوهای بیرون شیرین تر هستند . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . هسته های آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه . داخل قالب به قطر ۲۵ در حدودا ۲۰ سانت (یا دایره ای به قطر ۲۳ سانت) رو کفش رو چرب کردم و مواد رو ریختم . روش آلبالوها رو چیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم کردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . بعد پخت با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبی هست حتما خودتون چک کنین . نکات: جای آب البالو می تونین از شیر یا ماست استفاده کنین . بدون فر توی فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونین درست کنین  ༺🍉 ⃟ با بانو 🍉 ⃟༻ ↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پاناکوتای پرتقالی🤩 مواد لازم برای قسمت پرتقالی : آب پرتقال ۲ لیوان آب ۱ لیوان نشاسته ۲ ق غ شکر ۳ ق غ مواد لازم قسمت پاناکوتای سفید : آرد۴ ق غ کره ۱ ق غ شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان خامه نصف پاکت ژلاتین ۲ ق غ وانیل ۱ ق چ
دسر سوپانگل مواد لازم: شیر: 1 لیتر تخم مرغ:1 عدد آرد:1 لیوان شکر: 1 لیوان پودر کاکائو :2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ: 1 پاکت (80تا 100گرم) کره مارگارین: 100 گرم آب سرد: 1 لیوان طرز تهیه: ابتدا شیر، تخم مرغ، آرد، شکر و پودر کاکائو را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و روی گاز بگذارید. مدام هم بزنید و مواظب باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد. پس از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی گاز بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود. 1 لیوان آب را هم در فریزر قرار بدهید که کاملا مثل یخ تگری باشد. در آخر آب سرد را به دسر اضافه کنید و با همزن برقی 5 دقیقه هم بزنید. بعد در کاسه یا جام های پذیرایی تقسیم کنید و روی آنها پسته یا هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون بکشید و در یخچال استراحت دهید (به دلیل اینکه رویه نبندد) این اندازه ها برای 6 کاسه یا جام کافی است. نکاتی برای تهیه دسر سوپانگل: می توانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیک ها بریزید که عالی می شه ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃 مثل همیشه اول از همه تخم ومرغ و شکر روباهمدیگه هم بزنیدبعدش وانیل و پوست رنده شده ی لیموترش رو بهش اضافه میکنیم روغن مایع و ماست رو اضافه کن و هم بزنید نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی سنتی قزوین که بسیار خوشمزه و خوش طعم و با بافتی نرم هستش😊😋 . برای حدودا ۱۴۰ عدد روغن جامد (صاف قنادی) یا نیمه جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) آرد سفید (قنادی ) ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان) آرد برنج ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان) پودر قند ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد زعفران و پودر کاکائو و پودر هل به میزان لازم اگر از روغن صاف قنادی استفاده نمی کنین می تونین از نیمه جامدها استفاده کنین فقط بهتره قبلش صاف کنین بزارین روی حرارت آب بشه بعد از حرارت بردارین از دما افتاد بزارین یخچال ببنده و بعد استفاده کنین . مواد به دمای محیط برسه . پودر قند و اردها رو جدا الک کردم . روغنو با پودر قند خوب مخلوط کردم بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد ابتدا آرد برنج و بعد آرد سفید رو کم کم ریختم آرد کم کم اضافه کنید ممکنه مقداری ازش بمونه برای من کمی موند ‌ خمیر رو شروع کردم به ورز دادن ، خمیر حالت دو دون میشه خیلی باید ورز بدین با دست مثل حالت شستن لباس بین دوتا دستاتون کلی باید ورز بدین تا خمیر جمع بشه به ۳ قسمت تقسیم کردم . قسمت ساده کمی پودر هل ریختم . یه قسمت رو ۱ ق چ زعفران غلیظ داخلش ریختم و قسمت سوم هم ۱ تا ۲ ق غ پودر کاکایو الک شده ریختم . خمیرها رو داخل کیسه فریزر توی محیط خنک ۱۲ ساعت استراحت دادم . چون آرد برنج داره این مدت استراحت نیاز داره . بعد خمیر ها رو جدا بین دو کیسه فریزر باز کردم قطر خمیر بستگی به علاقه شما و قالبتون داره من نسبت به قالب هام خمیر رو به قطر نیم سانت باز کردم و قالب زدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانی ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ مواد لازم: بیسکوییت پودر شده یا پتی بور یا لوتوس🍪 خامه صبحانه یا قنادی🥣 کرم بیسکوییت🍮 توت فرنگی🍓 بیسکوییت هارو به هر روشی که دوست دارید پودر کنید. خامه صبحانه یا قنادی رو با مقدار کمی کرم بیسکویت میکس کنید تا رنگش از سفید به کِرم تغییر کنه ( مثلا برای ۱ پاکت خامه صبحانه ۱ ق غ خ کرم بیسکوییت کافیه ) توت فرنگی هارو خورد کنید برای لایه ی میانی و برای لایه ی آخر دوتا ق غ خ خامه رو با دوتا ق غ خ کرم بیسکوییت میکس که که رنگش بیشتر شبیه کرم بیسکوییت بشه و تمام. اگه میخوای لای های بیسکویت ها نرم تر بشه و پودری نباشه ، به میکسِ خامه میانی یکم شیر اضافه کن که شُل تر بشه ، و بعد که آماده شد دسر رو به مدت ۲ ساعت بذارش یخچال😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 یه آموزش راحت و کاربردی و البته فوق العاده خوشمزه و خوش بافت🥰🥰 هم میتونین برای میان وعده درست کنین و با چای میل کنین هم میتونین سایز کوچیکتر قالب بزنین و به عنوان شیرینی عید درستش کنین🥳🥳🥳 شیر گرم ۷۰ گرم (۱/۴ پ+۲ ق س) شکر ۱۴۰ گرم (۳/۴ پ) تخم مرغ ۱ عدد کره ۸۰ گرم عسل ۱ قاشق سوپخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری آرد ۴۰۰ گرم ( ۳ پ) بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری 🍀رومال: زرده تخم مرغ + ۱/۲ ق چ خامه صبحانه 🌹 تخم مرغ و کره هم دمای محیط باشد 🌹 شیر خیلی داغ نباشه در حدی که گرم بشه کافیه 🌹 استراحت خمیر نیم ساعت در یخچال 🌹 دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه 🌹تا دو هفته تو یخچال و طولانی مدت تو فریزر ماندگاری داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ مواد لازم برای ۷۰۰ گرم شیرینی کره ۶۰ گرم روغن جامد ۹۰ گرم پودر قند ۱۲۵ گرم یا یه پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ ۲ عدد زعفران ۱ ق غ پودر هل ۱ ق چ بیکینگ پودر نصف ق چ ماست ۲ ق غ معادل ۶۰ گرم آرد قنادی ۳ پیمانه معادل ۳۸۰ تا ۴۰۰ گرم کنجد یا پودر پسته برای تزیین ✍رومال شیرینی زرده تخم مرغ ۱ عدد ماست ۱ ق چ زعفران ۱ ق چ عسل ۱ ق چ نکات 👇 🔹مدت زمان استراحت خمیر نیم ساعت در یخچال 🔸زمان پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه 🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه 🔸بعد از پخت رو شیرینیا پارچه بندازید 🔹مقدار موادی که برای رومال گفته شده برای دو برابر این شیرینی کافیه خمیر رو با قاشق یا با نوک انگشتانتون جمع کنید 🔸خمیر نیاز به ورز دادن نداره ورز دادن بیش از حد باعث میشه خمیر به روغن میوفته.
مواد لازم ۳/۴ پیمانه کره آب شده ۱ پیمانه شکر سفید ۲ عدد تخم مرغ ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۲٫۵ پیمانه آرد کامل ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری رنگ غذا (آبی، بنفش، صورتی، سبز و زرد) طرز تهیه در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ و وانیل را بیفزایید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را بیفزایید. خمیر به دست آمده را به مدت ۱ ساعت (یا یک شب تا صبح) در یخچال قرار دهید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. خمیر را درون ۵ کاسه مجزا تقسیم کنید. به هر کدام یکی از رنگ های غذا را بیفزایید. هر کدام از خمیرهای رنگی را به صورت لوله های باریک با طول ۲۰ سانتی متری رول کنید. سپس آن ها را در کنار هم قرار دهید. سر و ته رول های رنگی را به هم وصل کرده و آن را به هم بپیچانید. سپس به صورت حلزونی شکل دهید. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید. رول های خمیری را با فاصله از هم درون سینی بچینید. در میانه هر کدام یک چوب آب نبات (ضد حرارت) بگذارید. آن ها را به مدت ۸ دقیقه در فر بپزید نوش جان ♥️
آرد سفید ۵ پیمانه (۶٨٠ گ) بیکینگ پودر ١ و ١/۴ ق چ زنجبیل ١ ق غ(من پودر هل زدم) تخم مرغ ٣ تا بزرگ شکر دانه ریز ١ پیمانه(٢۴٠ گ) روغن مایع ١ پیمانه(٢٢۵ گ) وانیل ١ ق چ شکلات و پودر پسته برای تزیین دمای ١٧٠ سانتیگراد مدت ١٠ الی ١٢ دقیقه اول از همه آرد و بیکینگ پودر و زنجبیل رو با هم مخلوط و الک میکنیمو میزاریم کنار، بعد تخم مرغ رو به همراه شکر خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد وانیل و روغنروبهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مایعات اضافه میکنیم تا خمیر بدست بیاد و خمیر رو حدود ١ دقیقه ورز میدیم تا یکدست بشه و بعد مدل میدیم و داخل فر میزاریم و وقتی خنک شدن با شکلات تزیین میکنیم نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥪 مواد لازم: دوتا تخم مرغ⠀🥚 ژامبون یا کالباس مقدار دلخواه(من ژامبون مرغ استفاده کردم)⠀🥓 گوجه دو ورق⠀🍅 پنیر تست کف تابه گذاشتم🧀⠀ پنیر گودا هم وسط ساندویچ گذاشتم🧀 نون تست⠀🍞 ادویه هاش هم نمک و فلفل سیاهه⠀🌶🧂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات متفاوت مخصوص عید😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌📤فوروارد یادتون نره ⚘👇 🧜‍♀️➺ 🍮 دسروژله 🧜‍♀️➺ 🍾 ترفند 🧜‍♀️➺ 💄آرایشی 🧜‍♀️➺ 🍤 آشپزی مدرن ╰━━═━━⊰🍷👨‍🍳👩‍🍳🍷⊱━━═
بعضی وقتا با آدمایی حرف می‌زنیم که یک بار هم از نزدیک ندیدیمشون ولی اونقدر از کسایی که دور و اطرافمون هستن بهمون نزدیک ترن که دلمون میگیره از دوریشون انگار اونا بیشتر حواسشون بهمون هست انگار واقعاً باهاشون زندگی کردیم... درسته دورن ولی فقط کافیه چشمامونو ببندیم تا حسشون کنیم. کاش هیچ وقت دور نبودن.. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 شیر ۳ پیمانه شکر ۳/۴ پیمانه وانیل ۱/۲ق چ نشاسته ذرت ۳ ق غ تخم مرغ ۱ عدد خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیرخامه ای ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین ۳ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ بیسکویت پتی بور نصف بسته مغز گردو ژله یک بسته موز و گیلاس یا میوه دلخواه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
❤️پرسیدم ❤️محبت را کیست لایق؟❣ ❤️پاسخ امد❣ ❤️او که یادت میکند درهر دقایق ❣فدااااااتم رفیق❣ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تهشیر باقلوا 🔸طعم باقلوا به خودی خود خوشمزه‌ست ولی باقلوا با تهشیر هیجان‌انگیزتره. چه عاشق باقلوا باشی چه به هر دلیلی امتحانش نکردی، نمی‌تونی از ترکیب خاص و هیجان‌انگیز تهشیر و باقلوا بگذری✨ با تهشیر، باقلوا رو خوشمزه‌تر کن☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‎ مواد لازم برای پنکیک مدل کارتونا🤤⁣ ⁣ ‎آرد ۳ صفر ۶ ق.غ یا ۹۰ گرم⁣ ‎شکر ۳ ق.غ یا ۴۰ گرم⁣ ‎بکینگ پودر ۱ ق.چ⁣ ‎شیر ۵ ق.غ⁣ ‎عسل ۱ ق.چ⁣ ‎نمک ۱ پینچ⁣ ‎تخم مرغ ۲ عدد⁣ ⁣ ‎مدت زمان پخت ۱ دقیقه هر طرف⁣ ‎ماهیتابه نچسب باشه روغن نیاز نیس⁣ ‎دمای گاز متوسط رو به کم⁣ __⁣ ⁣ ‎اگه دقیقا به همین شکل درستش کنید یه پنکیک جذاب و خیلییی خوشمزه بهتون میده✨⁣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر توت فرنگی و پاناکوتا بیسکوییت ۱۵ عدد کره ۱۰ گرم شیر ۲ لیوان خامه ۲۰۰ گرم شکر ۵ قاشق ژلاتین ۴ قاشق چای خوری وانیل ۱ قاشق چای خوری توت فرنگی ۱۰ عدد شکر ۱ قاشق اب یخ ۲ قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰این کرپ پنیری خوشمزه رو از دست ندید🥰 🌸برای بچه ها درستش کنید که عاشقش میشن🙏: _شیر ۲۰۰ میلی لیتر _ تخم مرغ یک عدد _ نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر _ آرد ۱۶۰ گرم _ نصف قاشق چایخوری نمک _پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم _ روغن برای سرخ کردن در ماهیتابه _ یک تکه کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 فیله مرغ ۵۰۰ گرم قارچ به تعداد فیله پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم زعفرون دمکرده ۴ ق غ نمک ۲ ق م فلفل سیاه ، پاپریکا دودی پولبیبر هرکدام ۱ ق چ 🍃نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه 🍃 مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خونگی واسه خمیر این پیتزای تقریبا ۲-۳ نفره احتیاج داریم به👇🏻 ۲ پیمونه آرد ۲/۳ پیمونه آب ولرم(نه خیلی داغ نه خیلی سرد) ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری مخمر ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سس👇🏻 ۲ تا گوجه رنده شده ۱ قاشق ادویه پیتزا ۱ قاشق سس کچاپ اینکه روی پیتزا چی بریزینم کاملاً سلیقه ی خودتونه…من یکمی سوسیس دودی، فلفل و پیاز ریختم🌶🧅🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین دسر دنیااااا وااای وااای نگم از طعم بی نظیرش🥹 یه لیوان شکر یه لیوان آب جوش یه لیوان شیر دو قاشق نشاسته گل وانیل کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 مواد لازم فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد جعفری : یک پیمانه فلفل دلمه : نصف پیمانه پودر سیر : ۲ ق چ پودر آویشن : ۱ ق چ پاپریکا: ۱ ق چ نمک : مقدار لازم رب گوجه: یک ق غ ▶️ سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید ▶️ داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه ▶️ یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم ▶️ خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم ▶️ با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم ▶️ به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم ▶️ داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.