فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی چوکوگونا
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
۲ ق م پودر نسکافه کلاسیک☕️
۲ ق م پودر کاکائو 🍫
۲ ق م شکر🍚
۲۰۰میل آب جوش🔥💧
مواد دالگونا:
۱ ق م پودر نسکافه کلاسیک ☕
۱ ق م شکر قهوه ای
۲ ق م آب💧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_فوری😍😋
اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید
.
اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته
.
وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید.
بزازید یک ساعت بمونه
وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه
و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید
.
داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون گوشت و مرغ یه غذای راحت و خوشمزه درست کن😍 میتونی با انواع سبزیجات طبق سلیقه خودت درستش کنی😋
📍مواد لازم:
🥔سیب زمینی متوسط ۴ عدد
🧈کره ۱ ق غ
🧀پنیر پیتزا ۲ ق غ
🥛شیر یک چهارم لیوان
🧂نمک و فلفل سیاه
🍄قارچ ۲۰۰ گرم
🫑یک چهارم ۱ عدد فلفل دلمه
🥫رب گوجه ۱ ق غ
🧂نمک و ادویه دلخواه (من پودر سیر، فلفل سیاه، آویشن و ادویه تندوری ریختم)
🧀پنیر پیتزا برای روش
🔸میتونین با هر سبزیجاتی که دوست داشتین مثل ذرت، بادمجان و … درستش کنین یا از گوشت و مرغ هم استفاده کنین.
🔸سیب زمینی رو وقتی داغه با بقیه مواد ترکیب و له کنید.
🔸بذارین داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بمونه تا فقط پنیر روش آب بشه، میتونین یکی دو دقیقه آخر گریل رو روشن کنید که روش هم طلایی شه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی😍😋
بادمجان متوسط: ۶ عدد
لیموترش: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: ۱ بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید.پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید.بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید.سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی خرگوش بافر بدونفر🐰🍪
رسپی کوکی👇🏻
کره 150 گرم
پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم ق چ
آرد حدود دو پیمانه
برای تزئین 👇🏻
شیر 40 گرم
نمک یک پینچ
وانیل نصف ق چ
پودر قند 110 گرم(حدودا)
و شکلات تخته ای
🔺مقدار کوکی رو تو ویدئو یک سوم درست کردم.
نکات کوکی👇🏻
🔺ضخامت کوکی 3 تا 4 میلی متر باشه.
🔺برای درست کردن کاتر از کاغذ روغنی یا طلق، مقوا که از قبل ضد عفونی کردین استفاده کنید🙋🏻♀️
پخت کوکی بدون فر👇🏻
تابه ی درب دار که کف ضخیم داره رو کاغذ روغنی بزارید.کوکی هارو قرار بدید.
تابه رو روی حرارت متوسط با شعله پخش کن بذارید و بعد از 1 دقیقه شعله رو کم کنید و ده دقیقه بزارید بمونه.
دور کوکی ها طلایی شد آماده ست. صبرکنید تا خنک بشه و بعد کوکی هارو جدا کنید.
پخت کوکی در فر👇🏻
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه
نکات تزئین 👇🏻
🔺اگه غلیظ شد چند قطره شیر و اگه رقیق بود پودر قند اضافه کنید
🔺حتما به قیف متنقل کنید تا خشک نشه.
صبر کنید تا خشک بشه بعد با شکلات چشم بکشید🐰
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
#پای_آناناس
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
آرد:۲پ
ب پ:۲ق چ سرخالی
شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ
روغن مایع:۱پ
شکر:۱پ
پودر نارگیل:۳_۴ق س
وانیل:کمی
کمپوت آناناس به میزان لازم
تخم مرغ:۴عدد
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و برشی از آناناس رویش قرار میدهیم.پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.نکات خودم:_اسانس نارگیل و آناناس و وانیل استفاده کردم._روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد)_نصف دستور۶تا پای آناناس داد
༺🍉 ⃟ #آشپزی با
.
شیرینی بهشتی🌸
روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
آرد ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
پودر کاکائو یا زعفران یا رنگ دلخواه به مقدار لازم
هل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن و پودر قند الک شده رو حدود هشت دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ و پوک بشه؛
بعد اسانس مورد نظرمون رو اضافه میکنیم. من اینجا از هل استفاده کردم. به جاش از وانیل هم میتونین استفاده کنین؛
بعد از اضافه کردن هل حدود دو دقیقه مواد رو هم میزنیم. میزان زدن مواد با همزن رو حتما رعایت کنین چون در پوک و ترد شدن شیرینی تاثیر داره!
بعد از حدود ده دقیقه زدن، همزن رو کنار میذاریم و نصف آرد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم.
از اینجا به بعد آرد رو قاشق قاشق اضافه میکنیم؛ تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که نه شل باشه و به دست بچسبه و نه خیلی سفت باشه و موقع شکل دادن ترک بخوره بسته به نوع آردتون ممکنه همه آرد مصرف بشه یا اضافه بمونه
.━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) .
#خیرات_فراموش_نشه😍
#پنکیک_رنگین_کمان
مواد لازم
آرد 2 فنجان
شکر 1/4 فنجان
شیر 1 و 1/2 فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
اسانس خوراکی
رنگ ژله ای
کره 3 ق س .
آرد رو الک کنید و با شکر مخلوط کنید. شیر . عصاره وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شه. مایه رو به چند کاسه منتقل کنید و رنگ مورد نظر رو به کاسه ها اضافه کنید. رنگ ژله ای از نظر من خیلی بهتر هست. شما میتونید با توجه به رنگ مورد نظر اسانس رو اضافه کنید. مثلا برای رنگ زرد اسانس موزی و یا برای رنگ قرمز اسانس تمشک و ... خب حالا نوبت پخت پنکیک هست. تابه ای نچسب رو دوی حرارت بزارید تا گرم شه. کمی کره توی تابه بندازید و مایه پنکیک رو طوری بریزید که پنکیک های گردی به ما بده. سایز پنکیک بستگی به میزان و مقدار مایه داره که سایز نرمال اون معمولا یک قاشق سوپخوری هست.
و در آخر مطابق سلیقه خودتون تزیین کنید
نوش جان♥️
.
#پنکیک_رنگین_کمان
مواد لازم
آرد 2 فنجان
شکر 1/4 فنجان
شیر 1 و 1/2 فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
اسانس خوراکی
رنگ ژله ای
کره 3 ق س .
آرد رو الک کنید و با شکر مخلوط کنید. شیر . عصاره وانیل و تخم مرغ رو اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا مایه یکدست و صاف شه. مایه رو به چند کاسه منتقل کنید و رنگ مورد نظر رو به کاسه ها اضافه کنید. رنگ ژله ای از نظر من خیلی بهتر هست. شما میتونید با توجه به رنگ مورد نظر اسانس رو اضافه کنید. مثلا برای رنگ زرد اسانس موزی و یا برای رنگ قرمز اسانس تمشک و ... خب حالا نوبت پخت پنکیک هست. تابه ای نچسب رو دوی حرارت بزارید تا گرم شه. کمی کره توی تابه بندازید و مایه پنکیک رو طوری بریزید که پنکیک های گردی به ما بده. سایز پنکیک بستگی به میزان و مقدار مایه داره که سایز نرمال اون معمولا یک قاشق سوپخوری هست.
و در آخر مطابق سلیقه خودتون تزیین کنید
نوش جان♥️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلک_شیک_توت_فرنگی😍😋
مواد لازم:
توت فرنگی ده عدد
شیر یک پیمانه
بستنی یک پیمانه
شکلات کیت کت(به دلخواه)دو عدد
شکر یا عسل دو ق غ(به دلخواه)
طرز تهیه:
برا درست کردن شیک ابتدا توت فرنگی رو خرد کنیدو تو فریزر بذارید و بعد که یخ زد با شیر و شکلات توی مخلوط کن بریزید و کاملا میکس کنید.بعد از میکس شدن بستنی رو اضافه کنید و اجازه بدین کاملا با هم مخلوط بشن.
برای شیرین تر شدن شیک میتونید از شکر یا عسل هم استفاده کنید.
*اگه میوه یخ زده ندارید میتونید میوه رو به همراه یخ توی مخلوط کن بریزید.
*برای غلظت بیشتر میتونید نصف پیمانه ماست یا خامه همبا مواد توی مخلوط کن بریزید.
#چلو_گوشت
ابتدا گوشت(من از گوشت گردن استفاده کردم) را با کمی روغن تفت دهید و بعد حدود ۳ برابر گوشت، پیاز خلالشده روی آن بریزید. کمی زعفران روی گوشت و پیاز بپاشید و به همراه چوب دارچین،درب قابلمه را ببندید تا با حرارت کم، آرامآرام گوشت و پیاز آب بیندازند و پخته شوند.
بعد از اینکه ابش کم شد اجازه دهید گوشت و پیاز کمی سرخ بشه سپس مقداری آب داغ (من سه لیوان ریختم) روی گوشت ریخته و اجازه دهید باحرارت خیلی کم بپزد و در آخر کمی یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و زعفران و مقداری آبلیمو (بسته به ذایقه) و مقداری نمک به غذا اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.در صورت تمایل میتوانید چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمهای برای معطرکردن خوراک استفاده نمایید اما بدون این مواد نیز، چلو گوشت شما بسیار خوشمزه و مطبوع خواهد بود.
طرز تهیه انواع #قهوه چگونه است؟😋😍
🫖مواد لازم:
56 گرم اسپرسو
56 قهوه دم کرده سرد
28 گرم شیر نارگیل
شربت ساده
دانههای قهوه برای تزیین
☕️طرز تهیه:
در یک ظرف مناسب به همراه یخ، اسپرسو، قهوه دم کرده سرد، شیر نارگیل و شربت ساده را ترکیب کنید. کمی به هم بزنید و سپس آن را با دانههای قهوه تزیین نمایید.
#نوشیدنی
#آشپزباشی
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
خـیرهبَرعَڪسحَـرَم،
زیرلَـبمۍٖگویـَم:
نوڪَرَتدِلـتَنگاَسـت،
خودِتڪآرۍکُـن💔(="
.
#سوپ_شلغم و قارچ ساده چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
▫️شلغم متوسط ۲ عدد
▫️سیب زمینی متوسط ۲ عدد
▫️هویج متوسط ۲ عدد
▫️پیاز متوسط ۱ عدد
▫️جو پرک ۱/۲ فنجان
▫️قارچ ۵ عدد
▫️جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
▫️آب مرغ ۲ لیوان
▫️نمک و آبلیمو به میزان لازم
🍵دستور تهیه: ابتدا شلغم، سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. آب مرغ را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس جو پرک و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید.حرارت را کم کرده، درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و صبر کنید تا سبزیجات و جو پرک پخته و نرم شوند.نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده را اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملا جا افتاده و غلیظ شود.سوپ را در ظرف سرو بکشید و با آبلیمو میل کنید.
#آش
#آشپزباشی
شربت خنک مخصوص روزهای گرم 🌞
آب 4 لیوان گلاب نصف لیوان شکر به اندازه دلخواه زعفرون دم کرده به اندازه دلخواه آب لیمو ترش یک عدد یا تقریبا دو قاشق غذاخوری آبلیمو تخم شربتی یا خاکشیر به میزان دلخواه
آب و شکر رو حل کرده و تخم شربتی و خاکشیر که از قبل آماده کردید و بقیه مواد رو به آب شکر اضافه کرده و بزارید خنک بشه به همین راحتی طعمش به طعم شربت به لیمو شبیهه 😋
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
وعدهآمدنتزودفراموششدُ
سرمانگرمبههردغدغهپوشالیست!
#العجلیامولایصاحبالزمان♥️
#نکات_آشپزی 🍥
اگه میخواهید پیتزا یا بعضی از غذاهای خمیری که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید 🍕🍕
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره
هدایت شده از ذاکرین
45.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📣فیلم سرود زیبای #درد_آشنا
با موضوع : دهه کرامت
کاری از دهه هشتاد و نودی های لنگرود
حتما از لینک زیر فایل با کیفیت را با لذت تماشا کنید
https://aparat.com/v/OIzFy
#انتشار_حداکثری
ارسال عدد ۱۳ به ۳۰۰۰۱۵۱۵۵۰=عضویت در فخرا
@FAKHRAA
@sedzaker
#ماكارونی_با_مرغ 🍝 😋
🔸ماكارونی كه هر مدل كه دوست داريد بزاريد با نمك و مقداري زردچوبه بجوشه...
بزاي مايه ماكاروني با مرغ،اول پياز عسلي(با كمي زردچوبه تفت دادم تا نرم و يه كم شيشه اي شد) كردم بعد سينه مرغ يا فيله رو به صورت نواري برش زدم و داخل پياز ريختم و همرو با هم تفت دادم براي ادويش از نمك+فلفل+آويشن+پاپريكا+ادويه كاري اضافه كردم باز با هم يه تفت دادم و رب بهش اضافه كردم و خوب همرو با هم سرخ كردم.
نصف ليوان آب اضافه كردم و ٥دقيقه جوشيد و خاموش كردم.
ماكاروني رو آبكش كردم و موادمو ريختم لابه لاش و ٣٠دقيقه با حرارت كم دم كردم.
#شام
#آشپزباشی
#ژله_نوشابه😍😍
ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی👌
#زرشک_پلو
زرشك پلو رو من اول يه پياز بزرگ و نگيني سرخ ميكنم تكه هاي مرغ رو با پيازا خوب تفت ميدم چند تا تكه فلفل دلمه اي و حبه سير درسته با سه ق غ رب گوجه خوب تفت ميدم و دو ليوان آب اضافه نمك و فلفل و زعفرون رو هم اضافه و حرارت رو كم ميكنم تا بپزه و جا بيفته اون سيب زميني ها رو با نايسر برش دادم و كنار هم گذاشتم تا شكل گل در بياد انتهاش رو با خلال فيكس كردمو تو روغن داغ سرخشون کردم