eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
کاش خدا ما را برساند آنجا که دعا تحت قبه‌اش به اجابت میرسد.. ♥️ .
اِشتیاقے‌ڪه‌بہ‌دیدارِتودارَد‌دِلِ‌مَن دِلِ‌مَن‌دانَدومَن‌دانَم‌ودِل‌دانَدومَن .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلوچه ها عراقین ولی شنیدم در بعضی از شهرهای ایران هم به این شکل میپزن شما هم تو شهرتون از این کلوچه ها دارین؟ ✍مواد لازم خمیر ۴ پ آرد فانتزی یا سه صفر قنادی ۱۵۰ گ کره یا روغن حیوانی (یعنی سه چهارم پ)(در فیلم ۱۰۰ گ کره با ۵۰گ روغن حیوانی استفاده شده) ۱ ق چ نمک نصف پ شکر نصف پ شیر ولرم ۲ ق غ ماست(باید شیرین باشد) ۱ ق پودر هل ۱ ق غ مخمر خشک فوری مواد خمیر 👇 نیم کیلو  خرما کمی پودر هل و ۲ ق غ روغن حیوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بدون روغن و شكر 🔻بدون فر و همزن يه كيك خوشمزه و سالم درست كن😍😋👌🏻شيريني اين كيك فقط از شيره ي خرما هست كه طعم متفاوت و عالي به كيك ميده😃👌🏻 😋😉 تخم مرغ ٢ عدد وانيل نوك قاشق چايخوري شيره خرما نصف ليوان شير ٥ قاشق غذاخوري آرد ١٣ قاشق غذاخوري بكينگ پودر ١ قاشق غذاخوري سرخالي نكات👇 🔹حتما از پارچه دمكني استفاده كنيد 🔸از شيره ي انگور،توت و...هم ميتونيد استفاده كنيد👌🏻 😃اميدوارم اين كيك رژيمي و خوشمزه  كه بدون فر و همزن و بدون روغن و شكر درست ميشه رو امتحان كنيد و لذت شو ببريد😍🙏🏻
بیاخیال‌کنیم... دستانمان‌بین‌ضریح‌گره‌خورده‌اند(:" بیاخیال‌ڪنیم کفش‌هایمان‌را‌ازکفش‌‌داری‌گرفتہ‌ایمُ عقب‌‌عقب‌قدم‌بر‌میداریم و‌میگوییم↓💔 [وَلاجَعلہ‌اللہ‌آخِرالعَهد‌مِنی‌لِزیارتِکُم] -بیا‌خیا‌ل‌کنیم‌ڪربلاییم(:♥️ ♥️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم آب ۱/۵ لیوان پودر ژلاتین ۱/۲ ق .چ هل ۱/۲ ق .چ جوهر لیمو‌نوک ق.چ زعفران به میزان لازم هویج ها رو پوست بگیرید، خرد کنید و داخل قابلمه بریزید‌.آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید تابپزه صبر کنید تا کاملا هویج ها پخته بشه و آبی داخل قابلمه نمونه. سپس با گوش کوب هویج ها رو پوره کنید و مجددا روی حرارت بذارید، شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید وقتی از کناره ها شروع به جوش ریز زد حرارت را کم کنید.گلاب را داخل کاسه بریزیدو پودر ژلاتین را روی گلاب بپاشید و کاسه را روی بخار کتری بذارید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه. وقتی مارمالاد غلیظ شد ژلاتین، پودر هل و جوهر لیمو را اضافه کنیدو مخلوط کنید. سپس ۵دقیقه قبل از خاموش کردن زعفران را اضافه کنید وقتی به غلظت مورد نظر رسید حرارت را خاموش کنیدو مارمالاد را به ظرف دیگه ای منتقل کنید تا خنک بشه.
خونگی🌸 موادلازم: شکر ۲ فنجان آب یک فنجان آب میوه یا نوشابه ۱ فنجان پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم 🍹طرزتهیه: پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کرد
سوم خرداد سالروز حماسه پیروزمندانه فتح خرمشهر گرامی باد .
🔰 🔴مواد لازم🔻 ▫️تخم مرغ 6 عدد ▫️شکر 1ونیم لیوان ▫️آرد 2 لیوان ▫️روغن 1/2لیوان ▫️موز پوره شده 1 لیوان ▫️پکینگ پودر 1ونیم ق چ ▫️وانیل شکری 1 بسته ▫️نسکافه 2 ق چ 🔴طرز تهیه🔻 🔸اول سفیده و زرده تخم مرغ هامو از هم جدا کردم و با دور تند همزن اونقد زدم تا کامل کف کرد بعد نصف لیوان شکر به سفیده ها اضافه کردم و باز زدم تا کشدار شد 🔸بعد زرده و 1 لیوان شکر و وانیلم رو 5 دقیقه به همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار شد بعد پوره موز و روغن و نسکافه که با یه کوچولو آب گرم حل کردم رو اضافه کردم بعد آرد و پکینگ پودر رو 3 بار الک کردم و قاطی موادم کردم.در آخر هم سفیده رو به مواد کیکم اضافه و خیلی آروم در حد مخلوط شدن قاطی کردم و تو قالب ریختم و تو فر با دمای 180 به مدت 50 دقیقه پختم .اگه دیدین این‌مدت زمان برای کیکتون‌کمه‌ میتونین نیم ساعت دیگه هم اضافه کنین. ♦️میتونین گردو هم به موادتون اضافه کنین که فوق العاده میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم. آرد 420گرم شکر 350گرم ماست پر چرب160گرم توت فرنگی 250گرم تخم مرغ 4عدد روغن مایع 160گرم بکینگ پودر 2ق.چ وانیل1/2ق.چ
🍥 آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سيركوبيده،نمك،زعفران،تخم گشنيز،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل،سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي يك شب بهتره
دسر سه رنگ 🍮 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خورشت داوود پاشا همونطور که از اسمش پیداست یه غذای فوق العاده ترکیه ایه حتما درستش کنید ❤️مواد لازم:250گرم گوشت چرخ کرده دو عدد پیاز زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری پودر نان خشک بدلخواه یک تا سه قاشق رب انار ❤️طرز تهیه:. گوشت ادویه و پیاز رنده و آب گرفته رو ترکیب کرده و ورز میدیم و قلقلی میکنیم قلقلی ها رو سرخ میکنیم پیاز رو تفت میدیم زردچوبه فلفل نمک میزنیم گوشت قلقلی نعناع و رب انار رو اضافه کرده و ابجوش اضافه میکنیم روی حرارت بمونه تا جا بیفته نوش جونتون 😋😋😍 🌟
هدایت شده از Mahdiyar
🌸ای دوست بخند 🌹تا عادت کنی به خندیدن 🌸دنیا اونقدر هم که فکرمیکنی 🌹جدی نیست 🌸عصر زیباتون خوش 🌹محفل تون گرم از عطر محبت 🌸خنده هاتون تموم نشدنی 🌹دلخوشی هاتون زیاد 🌸ولحظه هاتون سرشار از آرامش 🌹عصرتون بخیر و پراز آرامش
سینه ی مرغ بدون استخوان : 700 گرم تخم مرغ : 2 عدد. آرد سوخاری : 4 قاشق غذاخوری. پنیر پیتزا ی رنده شده : 1 پیمانه. جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری. فلفل دلمه ای قرمز : 2 قاشق غذاخوری. پیازچه ی خرد شده در صورت تمایل : کمی. نمک و فلفل : به میزان لازم. ابتدا سینه ی مرغ رو با کمک تخته و چاقوی تیز، ریز خرد میکنیم، سپس همه ی مواد رو داخل ظرفی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم کمی با دست ورز میدیم تا منسجم شن.حالا با کمک اسکوپ بستنی یا قاشق کمی از مواد برداشته داخل تابه میریزیم و با قاشق روشون رو صاف میکنیم. حرارت حتما ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شن. سپس روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافه شون خارج شه .
دَربینِ‌ذِڪرها؎ِشفابخشِ‌دردِ‌عِشق اَلحق‌ڪِه‌یارِضاچیزِدیگَریست..シ!✋🏼💛 ‌‌‌‌
یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه بعد سه عدد مغز ران (یا فیله)که نواری برش خورده رو اضافه کنید به همراه ادویه مرغ و زعفرانِ حسابی تفت بدید و دربش رو بزارید با آب خودش بپزه.دو عدد بادنجان نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ی نواری(من نصف سبز و نصف قرمز ریختم) و یک بسته کوچیک قارچ و نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بزارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه هیچ آب اضافه ای بهش نزنید.
مواد لازم ۱۰ عدد کرپآرد۱ فنجان نمک نصف قاشق چای خوری تخم مرغ۲ عددشیر بادام یک و یک چهارم فنجان روغن نارگیل۲ قاشق غذا خوری روغن نارگیل به مقدار لازم برای سرخ کردن طرز تهیه برای تهیه کرپ خوشمزه ابتدا یک کاسه بزرگ بر می داریم و مواد خشک را داخل آن ریخته و با هم مخلوط می کنیم. یک کاسه کوچک برداشته و تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا از لختگی در آید و با هم مخلوط شود. سپس مخلوط تخم مرغ را با مواد خشک مخلوط می کنیم. هر بار یک چهارم مواد تر را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کم کم مواد را با هم مخلوط می کنیم تا بافت نرمی بدست آید. سپس روغن نارگیل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. روی خمیر را سلفون می کشیم و حداقل یک ساعت یا از شب قبل درون یخچال استراحت می دهیم. یک تابه بر می داریم وروی حرارت قرار می دهیم. کمی کف تابه را با روغن چرب می کنیم. سپس یک چهارم فنجان از خمیر کرپ را داخل تابه پخش می کنیم. به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزد.
‌چشمــٰاتـو‌ببند خیــٰال‌کـن‌قلبِتوچسبوندی‌بـہ‌ ضریح‌امــٰام‌حُسَیّن :)))
شیر 1 لیتر تخم مرغ 1 عدد آرد 3 ق غ شکر 7 ق غ پودر کاکائو 3 ق غ شکلات تلخ 80 گرم کره 1 ق غ کیک و موز برای لایه وسط تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ... چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید دسر فوق العاده خوشمزه برا مهمونی ها میباشد..... . .
*🌸* 🌸موادلازم: 250گرم کره 1لیوان پودر شکر 1لیوان نشاسته سیب زمینی 2لیوان آرد 1پاکت وانیل (5گرم وانیل شکری) 1قاشق مرباخوری کاکائو 3قاشق غذاخوری پودر پسته طرز تهیه: کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود سپس نشاسته سیب زمینی و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد بعد خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید. در یک چانه پودر کاکائو بریزید و دوباره ورز بدید و در چانه دوم پودر پسته بریزید و ورز بدید و چانه سوم را ساده بزارید از خمیر ها تکه هایی به بزرگی گردو برداشته و گرد کنید و کمی فشار بدید و با چنگال شکل بدید و روی کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید بچینید و با دمای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود بپزید . ‌🍩
. _ماست .
دلم‌یہ‌آغوش‌گرم‌میخواد ازجنس‌ضریح‌اباعبدلله💔:) .