فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم کوکوش شکلاتی🌸
1لیترشیر
،1لیوان شکر
،2ق.غ آرد،
2ق.غ نشاسته
و2ق.غ پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و80g شکلات و کمی وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. داخل کاسه ها بریزید (قبلش کاسه ها را با آب خیس کنید و آب را بیرون بریزید با اینکار راحت تر از کاسه جدا میشود) بعد از سرد شدن 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو از کاسه ها بیرون آورید ابتدا با انگشت کناره را فشار بدید تا از کاسه جدا شود سپس برگردانید و در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید.
#شیرینی_کیک_دسر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از
4307877541.mp3
3.54M
#اینترنت_نداری نوحه دانلود کنی؟ ☹️🥀
🖤نوحه #رایگان ترکی🇹🇷👇🏻
⎛ @sedzaker • • • ꨄ︎ ⎠
🖤نوحه #رایگان عربی🇸🇦👇🏻
⎛ @sedzaker • • • ꨄ︎ ⎠
🖤نوحه #رایگان سیستمی🔇👇🏻
⎛ @sedzaker• • • ꨄ︎ ⎠
🖤نوحه #رایگان تبلوسنج🥁👇🏻
⎛ @sedzaker • • • ꨄ︎ ⎠
🖤نوحه #رایگان شور🎤
⎛ @sedzaker • • • ꨄ︎ ⎠
دانلود تمامی نوحهها رایگانه🏴👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_خوشمزه
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه ای کوچک یکعدد
فلفل سبز دو عدد
پنیر پیتزا بمیزان لازم
پنیر ورقه ای پستو یک برگ
نمک فلفل زردچوبه
رب گوجه یک قاشق
بادمجان یک عددکوچک
گوجه فرنگی چهار عدد
نون لواش نرم دو عدد
طرز تهیه
ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید ودر انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست.
برای تهیه سس گوجه، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمیروغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. .
حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یهلایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید.
ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغنداغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی
.
مواد لازم
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
.
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ملکه
🔸خمیر پایه
▫️آرد ۳۷۵ گرم معادل ۳ پیمانه
▫️پودر قند ۱۲۵ گرم معادل ۳/۴پیمانه
▫️روغن جامد یا نیمه جامد یا کره ۱۷۰ گرم معادل ۳/۴پیمانه
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️بکینگ پودر یک ق چ
▫️پودر هل یک ق م
▫️خامه ۵۰ گرم
🔸رویه شیرینی
▫️عسل ۲۰۰ گرم تقریبا ۸ قاشق غ
▫️خامه ۵۰ گرم تقریبا ۲ قاشق غ
▫️شکر ۱۰۰ گرم تقریبا ۴ قاشق غ
▫️کره ۷۰ گرم
▫️زعفران ۳ ق غ غليظ
▫️خلال بادام ۲۰۰ گرم حدود یک و نیم تا دو لیوان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی
کره
شیر
مواد میانی به دلخواه (گوشت چرخ کرده. فلفل دلمه. قارچ)
آرد سوخاری
تخم مرغ
سیب زمینی را بپزید همراه با کمی شیر وکره پوره کنید تا خمیر یکدست به دست بیاد سپس مواد میانی را در بین خمیر سیب زمینی قرار بدین رول کنید داخل تخم مرغ وارد بغلتانید وسرخ کنید عالی میشه...
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ صد ویتامین
مواد لازم
سینه مرغ ۱
جو پرک نصف پیمانه
شلغم ۲۰ عدد رییییز
هویج ۱عدد بزرگ
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
آبلیمو یا آب نارنج و نمک به میزان دلخواه
پیاز ریز ۶ عدد
کره ۵۰ گرم
جعفری و گیشنیز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه (دلخواه)
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی
▫️4 عدد موز
▫️60 میلی لیتر عسل یا کارامل (حدود دو قاشق غذاخوری)
▫️مغز فندق
▫️شکلات
🔸موزها رو برش بزنید و برای سه تا چهار ساعت در فریزر قرار بدید. سپس در مخلوط کن یا غذا ساز اون رو با کارامل و یا عسل کامل میکس کنید و مجدد در فریزر قرار بدید تا خودش رو به حالت بستنی بگیره.. با نون بستنی قیفی سرو و با شکلات مغز فندق یا گردو تزیین و نوش جان کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد.ماهی.تن😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
تن ماهی🐟
خیار شور🥒
پیازچه🌱
شوید 🌿
نون تست🍞
برای سس:
سس مایونز 🥣
لیمو ترش 🍋
فلفل🌶
نمک🧂
زنجبیل 🫚
پودر سیر 🧄
فلفل قرمز 🌶
مخلفات:
کاهو 🥬
خیار 🥒
گوجه🍅
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_شکلاتی 🌸
شکر ۱پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
وانیل۱/۸ق چ
ماست پرچرب۱پیمانه
شیر ۳/۴پیمانه
روغن ۳/۴پیمانه
شکلات تخته ای یا سکه ای رنده شده یا خرد شده ۳/۴پیمانه
آرد ۲/۵پیمانه
بیکینگ پودر ۲ق چ
پودر کاکائو۳/۴پیمانه
فر از ۱۵دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید
و به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه با دمای ۱۸۰درجه
#شیرینی_کیک_دسر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_هویج😍😋
هویج سه عدد
پیاز داغ چهار قاشق
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی دو قاشق
تخم مرغ یک عدد
رب گوجه یک قاشق
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
ابتدا هویج را رنده ریز میکنیم بعد آردنخودچی و زرد و چوبه و تخم را اضافه میکنم به همراه گوشت خوب ورز میدهیم بعد بصورت گلوله های کوچیک درمیاوریم و سرخ میکنیم آب را در قابلمه ای دیگر به جوش میاوریم پیاز داغ و رب گوجه و زرد چوبه داخلش میریزیم و کوفته ریزه های سرخ شده و آلوها را به آب جوش اضافه میکنیم و درآخر چاشنی که شامل دو قاشق آبلیمو و دوقاشق شکر هست اضاف میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاخونگی_بدون_خمیر👩🍳
2عدد سیب زمینی رنده شده و آب گرفته
نمک و فلفل و زردچوبه
مقداری روغن مایع
سس کچاپ
پنیر پیتزا
یک تیکه سینه مرغ پخته شده
قارچ
فلفل دلمه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_مغزدار
سیب زمینی متوسط 3_4 عدد، تخم مرغ 2 عدد، گوشت چرخکرده، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر و پودر پیاز، رب گوجه، فلفل دلمه خرد شده، تخم مرغ 2 عدد، نمک و زردچوبه
✅ از ماهی تابه یا قالب نچسب استفاده کنید و روغن هم به مقدار کافی باشه تا کوکوی تردی داشته باشین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رب_فلفل 🌶
میتونید استفاده کنید برای مرغ وماکارونی واملت، دمی گوجه😋
فلفل دلمه ای قرمز
روغ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی.هندونهای🍉•
تو این گرما فقط بستنی می چسبه اونم خونگی باشه، از نوع یخی و با میوه ی تازه😋
~🩷موادلازم:
(برای ۹ عدد)
500 گرم هندونه🍉
2 عدد کیوی🥝
3ق غ ماست سون 🍥
1ق چ عصاره وانیل 🫗
شکر(طبق ذائقه) 🍭
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام فوری
برنج رو بخیسونید اندازه خودتون
پیاز و هوریج و کوجه خورد شده رو تفت بدید تا سبکبشن
برنج ها رو اضافه کنید
ران های مرغ رو ابپز کنید
داخل سینی فر مخلوط برنج و مواد ش رو همراه نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا زا هممخلوط کنید کف سینی فر بچینید
رانهای مرغ رو روی سطحش بزارید
اب پرغ رو اضافه کنید
به مدت ۴۵ دقیقه بزارید تا کامل بپزه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش_بامیه جنوبی ۱۲_۱۵ نفر😍😋
بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری
🔴پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه
آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذای_شمالی👩🍳
خب چی نیاز داریم🤔
پیاز دو تا متوسط (دست خودتونه)
مرغ هرچقد خواستین (من یه رون کامل و یه نصفه زدم )(از قسمت رون،سینه،قسمت استخونی و کتف و بال،به صورت درشت یا ریز خورد شده میشه استفاده کرد)
گوجه پوره شده حدود ۸_۱٠ عدد
ادویه نمک، فلفل، زرچوبه
سیر رنده شده نصف قاشق چایخوری (قابل حذف)
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری (قابل حذف )
تخم مرغ (اختیاری)
آب به میزان لازم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ساده
#بدون_پخت
مواد مورد نیاز:
350 گرم: بیسکوییت پتی بور
2 ق غ: پودر شکر
4 ق غ: پودر کاکائو
یک چهارم پیمانه: کرهء آب شده
سه چهارم لیوان: شیر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سیب زمینی برشته🤩
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوتوچینی_آلفردو
مواد لازم:
فوتوچینی یک بسته
یک عدد متوسط
فلفل دلمه یک عدد
قارچ یک بسته متوسط
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
رب گوجه سه قاشق غذاخوری
ادویه ها(نمک،پولبیبر،پاپریکا،آویشن)
سس آلفردو:
آرد سه قاشق غذاخوری
پنجاه گرم
شیردو تا سه لیوان
نمک،فلفل سفید، جوز هندی)
طرز تهیه:
پیازداغ کن، نمک،زردچوبه بزن،بعدگوشتُ حسابی تفت بده کمی آب جوش اضافه کن تا گوشت از هم باز بشه
ادویه هارو اضافه کن،رب گوجه تا حدی بزن که خوشرنگ بشه حدود س ق غ خوری،قارچ و جدا تفت بده و مواد بهش اضافه کن .
حالا بریم سراغ سس الفردو :
اول خامی آردو میگیریم،کره اضافه میکنیم وکم کم شیر اضافه میکنیم در حدی که غلیظ بشه ، موادسس شل نباشه ،جوز هندی نمک فلفل سفید اضافه میکنیم و تمام
حالا ماکارونی یا فوتوچینی داخل آب جوش میجوشونیم تا حدی که ۸۰ درصدش بپزه،آبکش کنید اما روش آب نریزید ، سس الفردو میریزیم روی فوتوچینی ها و مخلوط میکنیم.
یک لایه پاستا بعد گوشت بعد پنیر و داخل فر از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت با دمای ۱۸۰ و ده دقیقا آخر گریل روشن کن تا برشته بشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻