درود مهرآفرینان شبتان به مهر کوفته تبریزی بشدت بهشتی و بی نظیر
گوشت چرخ کرده زردچوبه نمک فلفل قرمز پودر زنجبیل و پودر گشنیز اضافه کردم
پیاز بزرگ رنده ریز و آبش را کاملا جدا کردم
لپه پخته و با کوشتکوب دستی کمی کوبیدم
برنج پخته از قبل و کمی کوبیدم
سبزیهای معطر تازه و خشک شامل شنبلیه و مرزه و تلخون خشک شده
تخم مرغ یک عدد من کوچک اضافه کردم بعد از خوب ورز دادن صدبار به کناره ی ظرف کل مواد را میکوبیدم
مواد میانی دلبخواه هستش 👇👇👇
پیاز بزرگ خلال باریک دو عدد خوب که سبک و طلایی نمک فلفل قرمز کمی پودر زیره سبز پودر دارچین زردچوبه ادویه هفت قلم اضافه کردم
زرشک سیاه و قرمز یک نعلبکی
گردو و بادام ریز خرد شده یک نعلبکی سپس تمام مواد سسی را یک تفت با هم دادم
مواد سس کوفته👇👇👇
رب گوجه دو قاشق غذاخوری سر خالی
زعفران دمکرده چند قاشق
پیاز داغ فراوان همراه ادویه جات فوق و یک عدد فلفل شمشیری ریز شده
آب به اندازه ی لازم اضافه خوب که جوش آمدش و به قُل خوردن رسیدش کوفته هایی که یکساعت و نیم درون یخچال فرم و پر کرده بودم آرام اضافه زیر حرارت سوزنی بدون درب قابلمه بزرگ چدنی تا جا برای کوفته ها کاملا باشد
هر بار با قاشق یا ملاقه کوچک سس روی کوفته ها میریختم یکساعت که گذاشت با دو کفگیر کوفته ها را زیر و رو کردم و کمی شنبلیه ی خشک اضافه کردم خیلی کم زرشک همدرون سس اضافه و پودر لیمو عمانی خانگی چون تمایلی به اضافه کردن آلوچه ندارم
بسیتر لذیذ و خوشمزه هستش
تو یخچال نگه داری بشه..
#کیک_نارنگی
آرد ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
آب نارنگی نصف لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پوست پوست نارنگی ۱ ق چ
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم زدم تا کرمی و حجیم بشه.آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن هم زدم
آرد و بکینگ پودر دردو مرحله رومواد الک کردم و با دور کند هم زدم تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه.
مایه کیک رو داخل قالب لوف که طول ۱۸ وعرض۹ و بلندی قالبم ۶ بود ریختم وتو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت گذاشتم تا بپزه
کیک خیلی خیلی خوشمزه ایه و بافت لطیفی داره.
بااین دستور امتحان کن پنج تا شش تخم مرغ هم جواب میده قالبت
قسمت کاملا نارنجیه پوست رو باید رنده کنین وبریزین تو کیک ،سفیدای داخل پوست رو بکنین که تلخ میشه کیکتون.(منظور از پوست پوست نارنگی)
مواد لازم برای سس کیک نارنگی:آب نارنگی نصف لیوان شکرنصف لیوان،۱قاشق غذاخوری نشاسته ذرت،دوقاشق غذاخوری آب جوشیده ،همه مواد رو داخل ظرفی بریز وروی شعله متوسط گاز تندتند هم بزن تا به غلظت فرنی برسه،بعد گاز رو خاموش کن وسس داغ رو بریز روز کیک سردشده.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کیا اینمدلی بلد بودن؟
اینجوری بهتر نیست؟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر هزارلا اینو درست کنه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین برش هندوانه
.
.
#کیک_عصرانه
#کیک_ساده
مواد لازم:
تخم مرغ متوسط ۴عدد
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم= یک پیمانه
روغن ۲۰۰ گرم= یک پیمانه
ماست پرچرب ۲۰۰ گرم= یک پیمانه سرخالی
پوست لیمو رنده شده یک قاشق چای خوری (دلخواه)
عصاره وانیل یا وانیل مایع یک قاشق چایخوری ( در صورت استفاده از وانیل سفید یک دوم قاشق چایخوری سرخالی)
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
آرد شیرینی پزی ۲۵۰ گرم = دو پیمانه منهی یک قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۲۰ گرم
طرز تهیه:
همه مواد را اندازه گیری کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شوند(حدود یک ربع) قالب بیست در سی را با کره چرب و آردپاشی کنید و کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید.
فر را روی حرارت صد و هشتاد درجه روشن کنید.
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید، شکر را اضافه کرده و حدود ده دقیقه هم بزنید تا حجم مواد دو برابر و رنگش روشن شود. وانیل و پوست لیموی رنده شده را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، ماست و روغن مایع را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند، با لیسک مواد را زیر و رو کنید و یک دوم پیمانه از مایه کیک را بردارید و بقیه مایه را در قالب بریزید، پودر کاکائو را روی آن یک دوم پیمانه از مواد الک کرده و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شوند، مایه کاکائویی را در قیف یکبارمصرف بریزید و نوک قیف را قیچی کنید و روی کیک را با آن طرح راه راه بکشید و بعد با خلال دندان طبق فیلم طرح را تکمیل کنید. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و سی تا سی و پنج دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود سپس اجازه دهید از داغی بیافتد از قالب خارج کنید و بعد به سایز دلخواه برش زده و سرو کنید.
.
#کوفته_تبریزی_تاتی
نصف لیوان لپه را بپزید نباید زیاد پخته بشه وگرنه باعث وارفتن کوفته میشودوقتی خنک شدبا ۱ لیوان برنج که چندساعت خیس شده تومیکسر چند پالس زده یا با گوشتکوب بکوبید
زیاد له نشه وبعد ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده ویک پیاز رنده شده آبگرفته شده زرچوبه ونمک وفلفل و۳ قاشق غذاخوری سبزی خشک معطرمخلوط و خوب ورز دهیدتا مواد کاملا منسجم و یکدست شود.
به این مواد میشه یک تخم مرغ کوچیک اضافه کرد ولی من نمیزنم
از مواد به اندازه یک پرتقال بردارید و وسط آنرا با گردو،زرشک یاآلو خیس شده،پیاز داغ بنا به ذائقه خودتون پر کنید و کوفته رو خوب توپکی کرده کمی دستتون رو مرطوب کنید و تمام درزهای کوفته رو بگیرید وگرنه کوفته بازمیشه.
بعد یک پیاز راریزخورو کرده و تفت دهید تا طلایی شده و فلفل و زردچوبه و۲ قاشق رب گوجه اضافه کرده تفت داده بعد ۲ لیوان آب بریزید و صبر کنید تاجوش بیاد و یکی یکی کوفته ها رو در سس گذاشته وهر کوفته رو که میندازید صبر کنید تا آب دوباره جوش بیاد و بعد کوفته بعدی رو اضافه کنید.
در قابلمه در طول پخت باز باشه و گاهی از سس روی کوفته ها بریزید.
حدود یک ساعت پخت کوفته ها طول میکشه،حرارت ملایم باشه تا سس ریز جوش بزنه.
.
#کوکی_شکلاتی 😅(استاد فقط خدا )
تخم مرغ؛ ۱ عدد
آرد گندم؛ ۲۰۰ گرم
شکر؛ ۱۰۰ گرم
کره ؛۱۰۰ گرم
شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم (به دلخواه )
پودر کاکائو؛ ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ؛نصف قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر؛نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه؛
در ابتدا تخم مرغ،شکر ،پودر دارچین کره «به دمای محیط رسیده باشه »را با همزن برقی حدود ۲ دقیقه هم میزنیم
آرد+بیکینگ پودر+پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مواد تر اضافه میکنیم به هم میزنیم و با لیسک مخلوط کرده شکلات چیپسی را نیز داخل مواد کرده و هم میزنیم و مخلوط میکنیم (شکلات چیپسی دلبخواهی هست)
خمیر را حدود نیم ساعت درون یخچال استراحت میدهیم .
از مواد به اندازه یک گردو برمیداریم ودر دست گرد میکنیم درون سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله میچنیم
کوکی ها را درون فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا زیر کوکی ها تغییر رنگ داد کوکی ها آمادست .بعد از پخت داخل ظرف دار میتونید نگهداری کنید یه مدت ۲۰ روز تازه میمونه توی دمای محیط.
انشاالله ک کوکی های خوشمزه ی شه 🙏
.
#کوکی_سیب_ترد_و_خوشمزه_آندیا
(مریم)
125 گرم کره
1 قاشق غذاخوری ماست
1 عدد تخم مرغ
پودر قند نصف پیمانه
نصف پیمانه نشاسته
یک چهارم پیمانه روغن
نصف ق چ وانیل
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۳تا ۴ یپمانه آرد (با دقت اضافه کنید)
1 عدد رنده لیمو اضافه کردم 🍎🍎
برای داخل:
6 یا5 سیب کوچک است،
3 قاشق شکر
1 فنجان گردو
1 قاشق چایخوری دارچین 🍎🍎
برای کرامبل:
1 قاشق شکر
1 قاشق آرد
1 تکه از خمیر شیرینی که درست کردیم
پودر قند برای سرو.
🍏🍎🍏🍎 سیب ها رنده می شوند شکر به آن اضافه کرده و بپزید. گردو و دارچین را به سیب های پخته شده اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. و بگذارید تا خنک شود.
🍏🍎☕️🍎 برای کوکی:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر شیرینی نرمی به دست می آید. (مقدار آرد بسته به برند ممکن است کمی متفاوت باشد)سپس در فریزر به مدت ده دقیقه استراحت میدیم کوکیها را به 24 قطعه تقسیم می شود و با کف دست دایره هایی به دست می آید. با چنگال از روی آن رد می شود. سیبهای پخته شده را روی کوکیها میگذاریم
آرد و شکر را برای رویه به مقداری ازخمیر که برداشتیم اضافه کنید(کرامبل) و با نوک انگشتان آن را ورز دهید و به شکل خرده در بیاورید.و به اندازه1 قاشق چای خوری را روی آن اضافه کنید.و در دمای 175 درجه در طبقهبالا و پایین پخته می شود. بعد از اینکه کاملا خنک شد پودر قند را الک کنید. یا بهتر است موقع سرو الک کنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه وقت نداری امادلت یک غذای خوشمزه میخوادحتمااین غذای فوری رودرست کن
#خوراک_نودل_بانوپز
پیازیک عدد
گوجه ۲ عدد
قارچ ۶عدد
فلفل دلمه یک عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
رب فلفل دلمه نصف قاشق غذاخوری
نمک وادویه نودل
نودل دوبسته
پیازروباروغن یکمی تفت میدیم بهش گوجه خردشده رواضافه کرده وقتی آب گوجه کشیده شد بهش قارچ خردشده رواضافه میکنیم یکمی که تفت خورد رب گوجه ،رب فلفل دلمه،فلفل دلمه سبز،ادویه نودل ویکمی نمک اضافه میکنیم وهمه موادروباهم مخلوط کرده حالابهش دوبسته نودل باطعم دلخواه اضافه میکنیم یکمی آب میریزیم ونودل هاروزیررومیکنیم درشومیزاریم یکمی که نرم شده هم میزنیم ودرآخربه دلخواه پنیرپیتزاویکمی جعفری خردشده میریزیم به همین راحتی وبه همین خوشمزگی😋😍
.
#کیک_رژیمی
#کیک_شیره_انگور
#کیک_شیره_خرما
مواد لازم
آرد..................یک پیمانه
شیره انگور یا خرما...............سه چهارم پیمانه
روغن..........یک سوم پیمانه
تخم مرغ.........دو عدد
بکین پودر.........یک قاشق غذاخوری پر
وانیل.............یک قاشق چایخوری
زنجبیل..........یک قاشق چایخوری
دارچین...........یک قاشق چایخوری
خرما نرم له شده.............هشت تا ده عدد
پودر کاکائو...........یک قاشق غذاخوری پر
اول.. فرو رو درجه حرارت 180بزارید گرمشه .
دوم..سفیده تخم مرغ از زرده جدا کنید اینقدر بزنید تا پف کنه از کاسه نریزه بزارید یخچال
سوم..زرده با شیره با وانیل هم بزنید حدودا پنج دقیقه
چهارم..خرما له شده رو اضافه کنید همرا روغن تا خوب مخلوط شن
پنجم.. آردو که با بکین پودر وپودر دارچین وپودر زنجبیل وپودر کاکایو خوب مخلوط کردین به مخلوط زرده وشیره اضافه کنید
ششم..حالا سفید رو که فرم دادین بیارین با مواد اضافه کنید از یک جهت فولد کنید حالت زیرورو تا مواد مخلوط بشه
هفتم...حالا داخل قالبی که قبلاً چرب کردین وارد پاچی کردین یا کاغذ روغنی گذاشتین بریزید و روشو صاف کنید داخل فر بمدت زمان چهل دقیقه قرار بدین تا بپزه،«دمای فر ها متفاوته چک کنید پخته بودنش مطمعن بشید بعد از فر خارج کنید»
.
کیک تخته ای
کیک هل و گلاب
تخم مرغ ۵ عدد
ارد ۲ پیمانه
شکر ۱ و یک دوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
پودر هل وزعفران هم به مقدار لازم
بکینگ پودر ۲ ق چ
طرزتهیه::
ارد و بکینگ پودر رو الک کنید
قالب رو چرب کنید میتونید کاغذ روغنی بزارید مواد رو آماده کنید و فرو رو روشن کنید
زرده و سفیده ی تخم مرغ رو جدا کنید
سفیده رو با دور تند بزنید تا فرم بگیره و پف کنه بعد نصف از مقدار شکری که دارید رو کم کم اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا کاملا برفی بشه و خوب فرمبگیره. بعد تو ظرف دیگه ای زرده تخم مرغ وزعفران وپودر هلو مابقی شکر و بزنید تا کشدار بشه بعد روغن و شیر و گلاب وپودرهل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر کمی سفیده و اضافه و ارد رو دو سه مرحله اضافه کنید و فولد کنید (یعنی آروم مواد رو روی هم تا کنید ) تا پف سفیده نخوابه
بعد مخلوط شدن آردسفیده رو هم تو دو مرحله اضافه کنید و آروم مخلوط کنید زیاد هم نزنید.
ته قالب چرب کردم وتمام قالبا کنجد ریختم بعد موادابریزید تو قالب وبزارید توی فر تا بپزه در آخر هم کمی روش گریل بزنید
نوش جان
#کیک_تخته_ای
یک کیک ساده بابافت فوق العاده نرم وعالی.
سایزقالب 30*20 برای این میزان ازمواد:
تخم مرغ درشت 5عدد
اردسفیدقنادی 2لیوان
شیر ولرم 1/2لیوان
روغن مایع 125گرم تقریبا نصف لیوان
پکینگ پودر1ق مرباخوری پیمانه
وانیل 1/4ق چ
شکر1و1/4لیوان
*تمام موادازبیست دقیقه قبل ازیخچال خارج وهمدمابامحیط شوند.
*اردوپکینگ پودرمخلوط وسه بارالک شود .
*فرازبیست دقیقه قبل برروی درجه حرارت 180روشن وگرم شود.
درابتدازرده وسفیده تخم مرغ راازهم جداکنید،سپس سفیده هاراباهمزن شروع به زدن کنیدبه محض کف کردن نصف شکرراکم کم به ان بیفزاییدوبادورتندهمزن به قدری بزنیدتاسفیده فرم گرفته وبابرگردندان ظرف نریزد.
یه نکته مهم بگم که:ظرف هم زدن سفیده نبایدچرب یاخیس باشدوچیزی اززرده تخم مرغ هم داخل سفیده نباشد،درغیراین صورت سفیده خوب فرم نخواهدگرفت.
زرده های تخم مرغ راهمراه بامابقی شکرووانیل انقدربزنیدتارنگ مایه سفیدوحجم زرده دوبرابرشود،اینجا بازبگم که اگرمدت زمان هم زدن که حدودهفت تاهشت دقیقه هست رعایت نشه ورنگ زرده کرم رنگ نشه کیکتون درنهایت بوی تخم مرغ میگیره،اندازه ظرف درزدن زرده هم خیلی مهمه،زرده ها راداخل ظرف کوچک _ظرفی که حالت استوانه ای داشته باشه جمع وجورباشه_ بزنیدهم زود رنگش روشن میشه وهم حجمش دوبرابر،بعدازهم زدن داخل ظرف بزرگتربریزیدو بعد بقیه موادرابهش اضافه کنید.
پس ازهم زدن زرده ها،شیرولرم _شیرنبایدسردباشه_وروغن رااضافه کنیدوحدودیک دقیقه ای هم بزنید،سپس سفیده ها رابه مخلوط زرده اضافه کنیدوبالیسک چند دوری هم بزنید،اینجانیازبه همزدن زیاددرحدیکدست شدن سفیده نداریم ،همین که تکه های سفیده داخل مخلوط مشخص باشن خوبه،بعداردوپکینگ پودرسه بارالک شده راطی سه مرحله اضافه کنیدوبالیسک ارام ودورانی ودریک جهت هم بزنیدتامایه یکدست شود،مواظب باشیدزیادازحدهم هم نزنیدکه پف کیکتون گرفته بشه،دست اخرمایه رادرون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزیدخوب صاف کنیدقالب راکمی به زمین بزنیدتامایه یکدست بشه ،کنجدفراوان بپاشیدودرفربه مدت سی الی چهل وپنج دقیقه طبقه وسط بپزید،
پخت کیک راچک کنید
.
𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐟𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐭𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐫𝐞𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐩𝐚𝐬𝐭
آينده ات وقتى خودش رو نشون ميده كه دست از گذشته ات بكشى🤍
♡
#ظهرتون بخیر
کیک هندوانه #شب_یلدا 🍉😍
خیلی راحت تو قابلمه درست کن
نکات❌
قابلمه از ۲۰ دقیقه قبل با دمکنی حسابی گرم شده باشه
زمان پخت ۵۰ دقیقه⏰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت
مواد لازم
شیر🥛 ۳۶۰ میلی لیتر
شکلات تلخ🍫 ۱۱۰ گرم
شکر🍚 ۱ ق.غ
پودر کاکائو ۱ ق.غ
نشاسته ذرت ۱ ق.غ
انواع مختلف هات چاکلت وجود داره که این از همهشون غلیظ تره و سبک ایتالیایی هست.
این سبک به خاطر وجود نشاسته خیلی غلیظ میشه
#هات_چاکلت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه رولت شیک و کم هزینه
بیسکوییت پتی بور
شکلات سکه لی یا تخته ای🍫
پودر نارگیل
خامه صبحانه
شیر🥛
#رولت
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
برای شستن ظرف پیرکس👇
مقداری جوش شیرین و مایع ظرفشویی را داخل آن ریخته و آب داغ را به ظرف پیرکس اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه منتظر بمانید و بعد بشورید.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی تنوری
ماهی🐟🐠
نمک،پودرسیر،فلفل سیاه🧂
روغن زیتون🍾
زعفران
آبلیمو ترش🍋
پیاز🧅
فلفل دلمه🫑
#ماهی
#ماهی_تنوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر یلدایی
چغندر لبویی .دو الی سه عدد
نشاسته ذرت. سه قاشق
آب. نصف لیوان 🍶
شکر. چهار قاشق🍚
سن ایچ پرتقال. نصف لیوان🍹
🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷
چغندر لبوی را میشوریم و خوردشون میکنیم بخارپزشون میکنیم بهشون نشاسته ذرت و یا(( پودر نارگیل ))میزنیم و گلولهشون میکنیم .میتونید لبو ها را بپزید و با اسکوپ بستنی در بیاریم و بعد از اون آب🍶 و شکر🍚 و سن ایچ پرتقال 🍹 را روی حرارت میذاریم تا موادمون کمی خودش رو بگیره و بعد روی انگورمون میریزیم تا براق بشه
#دسر
#دسر_یلدایی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ترفند آشپزی
نکاتی برای استفاده و پخت سیب زمینی
سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده است ،آنها را مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید ، دوباره سفت می شوند، و تازگی خود را باز می یابند.
برای پختن سیب زمینی آب پز ،فراموش نکنید یک یا دو قاشق ، غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی ها ترک نخورند.
#ترفند_آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خانه داری
اگر لباس پشمیتان بافتی ضخیم و محکم دارد می توانید آن را در ماشین لباسشویی بشویید.
فقط یادتان باشد باید دمای ماشین لباسشویی تان را بر روی درجه پایین قرار دهید تا لباس بعد از شست وشو گشاد نشود.
علاوه بر این باید برنامه شستوشو را بر روی لباسهای ظریف و حساس قرار دهید تا ماشین لباسشویی بیش از حد لباس را نشوید.
هرگز لباس پشمیتان را با دمای بالا در داخل ماشین لباسشویی قرار ندهید.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه
یومورتا کاپاما
نام ترکی صبحانه امروز یومورتا کاپاما هستش. .
مواد لازم:
تخم مرغ آب پز شده🥚
پیاز 🧅
گوجه فرنگی🍅
فلفل سبز
کره🧈
رب گوجه🥫
پنیر پیتزا 🧀
نمک و فلفل 🧂
در انتخاب مقادیر دستتون بازه،بسته به بزرگی تابه اتون میتونید کم و زیاد کنید.
تمام مراحل داخل کلیپ مشخصه.
حتما امتحان کنید که خیلی خوشمزه است.
#صبحانه
#یومورتا_کاپاما
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال و کتف
این دفعه که خواستی بال کتف درست کنید با نوشابه بکینگ پودر درست کنید ببیند نتیجه چه شد.
بال و کتف
نوشابه مشکی
نمک،پودرکاری،آویشن،سماق،بگینک پودر🧂
#بال_و_کتف
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻