مرغ ذغالی
مواد لازم برای4 نفر
آب 2-3 لیوان
ران مرغ 4 عدد
کره 30 گرم
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
ذغال (متوسط) 3-4 تکه
پیاز 2 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب 2-3 لیوان
کره 30 گرم
ذغال (متوسط) 3-4 تکه
طرز تهیه
1- ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم.
2- پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت میدهیم تا رو به طلایی شدن بره.
3- مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال میدهیم.
4- 2 قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام 2 لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین میرود پس جای نگرانی نیست.
5- سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه.
6- موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز میگذاریم تا قرمز شوند.
7- یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال میدهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد.
8- بعد از گذشت 15 دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست.
سایر نکات
اصلا نباید دود ذغال به بیرون انتقال پیدا کند پس نیاز نیست که ببینید داخل ظرف چه اتفاقی می افتد اگر سریع عمل نکنید دود در یه لحظه تمام میشود و باید دوباره ذغال سرخ کنید پس همین که روغن را بر روی ذغال داغ ریختید درب ظرف را محکم کنید و یک ربع بعد باز کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کپه مرغ پنیری
مواد لازم برای3 نفر
مواد اصلی
مرغ (سینه و ران) 1 عدد
تخم مرغ متوسط 3 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم ادویه جات
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
ادویه 1 قاشق مربا خوری
پودر سیر 2 قاشق مربا خوری
پودر سوخاری 1.5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- ران و سینه رو میزاریم آبپز بشه و به صورت جداگانه 1 عدد سیب زمینی رو هم میزاریم آبپز بشه .
2- تا ران و سینه و سیب زمینی ها ابپز میشوند ما پیاز رو با رنده ی بزرگ رنده میکنیم و مقداری از آب پیاز رو جدا میکنیم
3- بعد پیاز و ادویه جات رو توی یک کاسه ی بزرگ میریزیم و یکی از تخم مرغ ها رو میریزیم روی پیاز ها و 2قاشق غذا خوری از پنیر پیتزا هم به پیاز ها اضافه میکنیم
4- سیب زمینی ها که آب پز شدن یا رنده میزنیم به مواد اضافه میکنیم یا از وسط نصف میکنیم با خود مواد ورز میدیم و له میشن
5- مرغ ها هم که آب پز شدن اول ریش ریش میکنیم بعد بهشون روغن زیتون رو اضافه میکنیم بعد با دستمون مرغ رو شروع میکنیم به له کردن ،اونقدر باید فشار بدید تا مرغ ها له بشن
6- بعد مرغ و روغن زیتونی که له و آماده کردیم رو به مواد سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم و ورز میدیم تا کاملا نرم و یکدست بشه ،باید نرمیه مواد مثل کتلت بیرونی باشه ،اگر نبود آرد سوخاری به مواد اضافه کنید
7- توی یک سینی آرد سوخاری بریزید و توی یک بشقاب دوتا تخم مرغ دیگه رو بشکونید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست بشه
8- سپس کف دستتون رو نم دار کنید و دو قاشق از مواد رو بردارید و کف دستتون اول گرد بعد یک مقدارپهن کنید و با انگشت تون جای پنیر رو وسط مواد خالی کنید .پنیر رو بریزید توی جایی که درست کردید و بعد روی پنیر رو بپوشونی و مواد رو پهن تر کنید تا ارتفاعش به 2سانتی متر برسه و قطرش 4 و نیم سانتی متر باشه
9- کپه ای که درست کردید رو اول توی تخم مرغ بعد توی آرد سوخاری بغلتونیدش و توی روغن سرغ کنید. و نوش جان کنید
سایر نکات
1_ترجیحا از آرد سوخاری (هاتی کارا) استفاده کنید ،من طعم فلفلی و ساده رو مخلوط کردم ،آرد سوخاری خوبی هست ،
2_این غذا رو میشه به جای نهار هم استفاده کرد و لذت برد .
3_میتونید از هر پنیری استفاده کنید ،من از پنیر پیتزا های فله ای استفاده کردم که خودشون رنده شده هستند.
روغن توی ماهیتابه نه باید زیاد باشه نه خیلی کم ،به میزان لازم روغن بریزید
سعی کنید اول کپه هارو آماده کنید بعد همه رو با آرامش سرخ کنید اینطوری بهتر میتونه حواستون به سرخ کردنتون باشه ونمیسوزه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بادمجان تند
مواد لازم برای2 نفر
روغن نباتی 4 قاشق غذا خوری
بادمجان خرد شده 4 عدد
پیاز نازک خرد شده 2 عدد
سیر خرد کرده 1 قاشق غذا خوری
سس سویا 2 قاشق غذا خوری
آب 2 قاشق غذا خوری
سس خردل 1.5 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- برای تهیه بادمجان تند، ابتدا تابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و 2 قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود
2- تکه های بادمجان را اضافه کرده، حدودا 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا زمانی که قهوه ای رنگ شوند. سپس بادمجان ها را با یک چنگال برداشته و کنار بگذارید.
3- سپس 2 قاشق غذاخوری دیگر روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را اضافه و هم بزنید تا زمانی که پیاز شروع به نرم شدن کند (در حدود 30 ثانیه).
4- سیر را اضافه نموده و هم بزنید و به مدت 30 ثانیه دیگر هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
5- سس سویا، آب، سس خردل، سس سیر، فلفل قرمز، شکر و فلفل سیاه را اضافه و هم بزنید تا به صورت سس صاف و یکنواختی درآید.
6- بادمجان را به ظرف بازگردانده و حرارت دهید و اجازه دهید تا سبزیجات و سس به جوش آیند، تا زمانی که بادمجان پخته و تقریبا آب مواد تبخیر شود (حدود 5 دقیقه).
7- روی مواد را کمی روغن کنجد بریزید و در ظرف مورد نظر سرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_لاکچری_كاپ_كيك_پِرِسی
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب
كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کباب_کوبیده_های_تپلی_و_خونگی
من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر.
آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم.
من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم.
🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کباب_کوبیده_های_تپلی_و_خونگی
من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر.
آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم.
من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم.
🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بستنی_گیلاس
مواد لازم
350 گرم گیلاس
1/2 فنجان آب
1/4 فنجان شکر
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه
شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا 10 تا 15 دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سزار
سینه مرغ رو بین دولایه کیسه فریز قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید تا باز و نرم بشه.کمی روغن زیتون+سیر ورقه+نمک+فلفل روی آن ریخته و ماساژ بدید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شود.سپس در تابه دو طرف آن را با شعله زیاد سرخ کنید.در اواسط پخت وقتی کمی رنگ آن تغییر کرد میتونید برای طعم و عطر بیشتر کمی سس وُستشایر روی استیک بریزید.
کروتان :
دور قهوه ای نان تست رو بگیرید و نانها رو به صورت مربعی برش بزنید.
در کاسه یک حبه سیر رو له یا ورقه کنید و با مقداری روغن زیتون مخلوط و صبر کنید تا سیر عطر خودش رو به روغن بده.بعد مقداری از روغن سیر رو روی نانها ریخته و مخلوط کنید.نانها را در تابه روی حرارت قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا طلایی و یکدست شوند.
کف ظرف رو با برگهای خورد شده و جوان کاهو پر کنید(کاهو بهتره با دست خرد بشه که کیفیتش رو از دست نده).استیک مرغ رو برش زده و روی کاهو بچینید.کروتان را روی سالاد پخش کنید و در انتها مقداری از سس مخصوص روی سالاد ریخته و کمی پودر پنیر پارمزان بپاشید و سالاد را سرو کنید.
در آخر گوجه و هویج زرد خلالی بهش اضافه کردم دستور اصلی نداره و صرفا واسه خوشگلیش گذاشتم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
حقایقی ترسناک راجع به جن ها در کره زمین 😱⛔️
❌حقیقت هایی که درمورد #رفیقت باید بدونی
♨️ترفند های روانشناسی که هرکسی باید بدونه
🔥💥https://eitaa.com/joinchat/1621491827C8b2b1dc0c6 🔥💥
دخترای ترسو عضو نشن❌😡
🚫خیلی ها با دیدن این کانال زندگیشون عوض شده!
35.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت
#پنینی_گوشت_قارچ
مواد لازم :👇
قارچ 300 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه پوست گرفته نگینی خورد شده 2 عدد
نان باگت کوچک 8 عدد
گوشت چرخ شده 300 گرم
ادویه شامل پودر پاپریکا نمک فلفل زردچوبه آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
💚💙💜
شما می تونید مواد داخل پنینی رو به ذائقه خودتون عوض کنید.
مواد رو با هم تفت بدید و داخل نان ها گذاشته پنیر پیتزا اضافه کرده و در ساندویچ میکر یا تابه شیاردار گریل کنید به همین سادگی😘
نوووووش جااااااان🥪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#کوکو_ذرت
ذرت مکزیکی:3 لیوان، سیب زمینی بزرگ:3 عدد، تخم مرغ:5 عدد، پیاز:3 عدد، سینه مرغ:1 عدد، زرشک: نصف پیمانه، جعفری:مقداری، پنیر پیتزا:150 گرم، گردو:7 عدد، سوسیس در صورت تمایل:1 عدد، زردچوبه،فلفل،نمک
اول سیب زمینی رونگینی خورد کنید و سرخش کنید و با ذرت،و ادویه ها مخلوط کنید.
تخم مرغ هارو با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد و با مواد کوکو مخلوط کنید.
⠀
برای مواد وسطش:پیاز سرخ شده،مرغ پخته شده،جعفری خورد شده،زرشک،گردو خورد شده،و سوسیس و پنیر پیتزا رو باهم مخلوط کنید.
⠀
کف تابه روغن بریزید بعد از داغ شدن نصف مواد کوکو رو بریزین و از مواد پنیری روش اضافه کنید و بقیه مواد کوکو رو بریزین روش و در تابه رو بذارین و وقتی یک طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگشم بپزه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذا_با_مرغ
#پلو_کاری
مرغ پخته شده6 قطعه ریش ریش شده، ادویه کاری3ق غ، برنج 4 پیمانه، سیب زمینی3 عدد، نخود فرنگی100 گرم، پیاز متوسط 2 عدد، زعفران (ساییده)1ق م، روغن (حیوانی)3 ق غ، نمک، فلفل، زردچوبه، آب2 پیمانه
🔴 پیاز ریز شده را با روغن تفت بدهید. نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید
بعد از طلایی شدن پیاز، مرغ را اضافه و با پیاز تفت دهید.2 پیمانه آب اضافه و روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن بخار شود.مجددا با روغن حیوانی ( یا روغن مایع) سرخ کنید و در آخر کاری و زعفران را اضافه کنید. برنج خیس خورده را بجوشانید و آبکش کنید. در قابلمه ای مناسب یک لایه برنج ریخته مقداری از مواد را به همراه نخود فرنگی پخته لابه لای پلو بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و روی شعله ملایم بگذارید تا دم بکشد.. سیب زمینی ها را سرخ کرده و در ظرف جدا سرو کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_نخود_و_آواکادو
کاهو، اسفناج، ریحان،شاتوت، آواکادو، گوجه، نخود پخته، در صورت تمایل در سویا سس یا رب انار تفت داده یا در فر بگذارید کبابی شه .یا از نخود فرنگی استفاده کنید، کلم بروکی پخته و سرخ شده، خیار، کنجد. نمک، فلفل، زنجبیل رنده شده یا پودرش، سرکه سیب یا سرکه بالزامیک
می تونین هر کدام از مواد رو که نداشتین حذف کنین.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پنیر_شکلات
تخم مرغ دو عدد
شکر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا بسته دویست گرمی
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق غ
شکلات چیپسی به دلخواه حدود 100 گرم
اول تخم مرغ و شکرو وانیل رو بزنید چهار پنج دقیقه بعد پنیر اضافه و مخلوط کنید ک بعد روغن و در حد مخلوط شدن بزنید بعد ارد و بکینگ پودر الک شده در آخر شکلات چیپسی من از قالب لوف استفاده کردم کاغذ روغنی گذاشتم و چرب کردم مواد رو داخلش ریختم و در اخر روی اون کمی شکلات چیپسی تزیین کردم و گذاشتم توی فر دما 170 تا 180 درجه حدود چهل دقیقه چک کنید حتما با خلال .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
50.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#کوفته_برنجی
گوشت چرخ کرده 400 گرم، برنج یک پیمانه 100 گرم با زردچوبه و نمک پخته و دم شود، سبزی کوفته (تره،جعفری، نعنا، پیازچه، ترخون و مرزه) 300 گرم، لپه 1/2 پیمانه خیس بخورد و بپزید، آرد نخودچی 1 ق غ پر، گردو، زرشک و آلو برای وسط کوفته، پیاز یک عدد برای پیاز داغ، زعفران، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه
🔴 برنج و لپه پخته را با گوشت چرخکرده، سبزی، ادویه و ارد نخودچی باهم ترکیب کنید.
برای کوفته مقداری از مواد رو که خوب ترکیب شدن رو در یک دست خوب جمع و فشرده کنید، داخلش رو گود کنید حالا برای داخل کوفته از گردو، زرشک و یا آلو، زرشک و پیاز داغ هم بریزید داخلش عالی میشه، مجدد مقداری از مواد رو بردارید و خوب کوفته رو فشرده کنید و بهم بچسبانید این کار رو خوب انجام بدین تا کوفته وا نره ،کوفته ها رو بزارید داخل یخچال، آب رو جوش بیارین زردچوبه، نمک، روغن و پیاز داغ داخلش بریزید و کوفته ها رو به آرومی داخلش قرار بدین
درب ظرف رو بسته، بزارید 1 تا 1 و نیم ساعت با شعله کم بپزن
تعدادی آلو هم داخل آب کوفته ریختم.
🔴 آب کوفته باید انقدر باشه که روی اونها رو بگیره ، میتونید در آب کوفته کمی رب هم بریزید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
#بورک_سوسیس
برای هر عدد سوسیس انگشتی یا کوکتل به یک ورق خمیر یوفکا نیاز داریم
که آموزشش رو تا انتها با صدا ببینید و بشنوید بعد تو مهمونیهاتون برای زیبایی میز یا سفره درستش کنید . اگر سوسیس از لای خمیر سُرخورد می تونید با خلال دندون به خمیر اول فیکسش کنید بعد از سرخ شدن خلال رو خارج کنید .
به انتهای هر عدد بورک هم می تونید سیخ چوبی بزنید با مقداری نعنا ساقه بلند داخل گلدون تزیین کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی
#باقلوا_ترکی
یک بسته یوفکا ترکیه ای(مخصوص باقلوا)، مغز گردو یا پسته1/5پیمانه، گلاب 1/5ق غ، کره آب شده150 گرم، پودرقند2ق غ، 1ق غ پودر هل، پودر دارچین 1ق چ
مواد لازم برای #شهد باقلوا
آب1و1/2پیمانه, شکر 3پیمانه, گلاب, زعفران 1ق غ (دم شده), آبلیمو 1ق چ
🔴 روی هر 5 ورق یوفکارو با فرچه کره مالیده و روی هم قرار داده تا حدودا 15 ورق .
تمام مواد مغزی باقلوا(گردو پودرشده، گلاب، پودر قند، پودرهل، پودر دارچین،) رو باهم مخلوط کرده تا به صورت خمیر درآید واز این مخلوط کمی روی خمیر بزارید و مجدد 5 ورق خمیر باقلوا کره مالی بشه تا 15 تا بشه. وداخل فر بچینید وروشون کره بمالید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا زیرش طلایی شه برای من 15 دقیقه شعله پایین و 3 دقیقه شعله بالا زمان برد. برای طلایی شدن روی باقلواها گریل رو روشن کنید .بعد از فر بیرون آورده وشربت رو که خنک شده روی باقلواها بریزید وداخل یخچال قرار دهید سرد شود .
طرز تهیه شربت باقلوا :
همه مواد رو مخلوط کرده وروی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده وکمی که جوشید و کناره هاش حباب بست از رو حرارت بردارید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_بدون_گوشت
#خورشت_گوجه_بادمجون_ناردونی_گیاهی مازنی🌱با کمی تغییر
1 کیلو بادمجان متوسط رو بشورید و قسمت کلاهک رو جدا کنید و پوستش رو یکی در میون بگیرید و ورقه ورقه خورد کنید و بذارین داخل ظرفی و روش آب و نمک بریزین تا یک ساعت بمونه و تلخی بادمجان گرفته بشه و بعد آب تلخ رو جدا کنید، و داخل تابهای سرخ کنید، نیاز نیست خیلی سرخ بشه
8 عدد گوجه فرنگی رو دو نیم کنید و از قسمت داخلیش، داخل تابه بچینید و نمک و فلفل سیاه و کمی روغن بریزید و بذارین با حرارت کم و حدود نیم ساعت با درب باز بپزه و سرخ شه.2 تا پیاز رو نگینی خورد و با 1 ق چ زردچوبه تفت بدین و بعد 4 حبه سیر رنده شده و 1 ق غ سر خالی رب گوجه فرنگی تفت بدین و 3 ق غ ناردونی و 2 ق غ پودر انار ترش جنگلی اضافه و هم بزنید. تو تابهای که گوجهها پخته بود اول بادمجانها رو بچینید و بعد مخلوط پیاز و بعد گوجه، 1 ق غ رب نارنج و 1 ق چ دارچین و کمی فلفل قرمز و نصف لیوان آب جوش بریزید و بذارین 1 ساعت با حرارت خیلی کم بپزه و جا بیفته
میتونین این غذا رو با برنج یا نان سرو کنید
❌به دلخواه سیر و رب گوجه اضافه کردم که در رسپی اصلی نیست❌
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_بدون_گوشت
#نرگسی
نرگسی یک غذای سالم و خوشمزه که بدلیل شباهتش به گل نرگس اینجوری صداش میکنند😍
.
پیاز متوسط یک عدد، اسفناج یک دسته، تخم مرغ چهار عدد البته میتونید با سه یا دوتا هم درست کنید، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اگر سیر تازه هم بزنید که عالی👌🏼🧄
.
اول پیاز ها رو خرد کنید سرخ کنید بهش کمی زردچوبه بزنید و کنار بگذارید
.
بعد از شستن اسفناج ها اونهارو بپزین کمی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفتشون بدین نمک و فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنید و بعد پیاز داغ ها رو بریزید داخل تابه بعدش تخم مرغ ها رو روش بشکونید من اول سفیدها رو ریختم و بعد از اون زرده ها و در تابه رو بستم تا خوب روش بسته بشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کنجدی
❤️❤️ ⚡️موادلازم⚡️
دونیم لیوان فرانسه ارد
شیر ولرم نصف لیوان فرانسه
یک قاشف مخمر
سرقاشق چایخوری نمک
کره یک قاشق
روغن یک چهارم لیوان فرانسه
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق سر پر شیره انگور
اب برای رومال چهارقاشق سر پر
کنجد بوداده
💫طرز تهیه💫
مخمر شکر شیر ولرم نمک کره به دمای محیط رسیده رو هم مخلوط کنید تخم مرغ اضافه کنید هم بزنید ده دقیقه بهش استراحت بدید سپس ارد الک شده کم کم بهش اضافه کنید خوب ورز بدید حدود 45 دقیقه بهش استراحت بدید سپس بعد استراحت خمیر تقسیم کنید اندازه یک نارنگی کوچلو بهش شکل بدید طبق تصویر به اندازه یک قاشق چایخوری پنیر پیتزا یا پنیر لیقوان یا پنیر صبحانه (دلبخواهی ) بریزید داخلش بهش شکل بدید .
اب وشیره انگور مخلوط کنید وخمیر داخل شیره توت بغلطونید سریع دربیارید وداخل کنجد به خمیرها یک ربع استراحت بدید و بگذارید داخل فر حتما چند شیار روی نان ها ایجاد کنید عمیق نباشه داخل سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید ودر فرازقبل گرم شده 200 درجه به مدت نیم ساعت .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
37.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_دریایی
#غذای_نونی
#ساندویچ_تنافیش
تن ماهی یک عدد، نون تست 12 عدد، هویج پخته و رنده شده یک عدد، چند برگ کاهو، پیازچه خرد شده 20 گرم، شوید ساطوری 20 گرم، لیمو ترش تازه ی عدد (یا آبلیمو)، خیار شور رنده شده 2 عدد متوسط، سس مایونز + سس فرانسوی + سس خردل، ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و سماق
روغن زیتون
✅تن ماهی رو 20 دقیقه داخل آب در حال جوش قرار بدین. بعد از صافی رد و روغنش رو جدا کنین.خیارشور خرد شده، هویج پخته و رنده شده، پیازچه خرد شده و شوید ساطوری به تن ماهی اضافه مخلوط میکنیم.برای سس از سس خردل، سس مایونز و سس فرانسوی استفاده کردم.
ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی سماق رو به همراه لیمو ترش متوسط هم اضافه مخلوط میکنیم. داخل تابه رژیمی یا تابه گریل یا رو کمی با روغن زیتون چرب و نون ها رو داخلش قرار میدیم. روی نون ها روبه روغن زیتون آغشته میکنیم. یک سمت نون ها که گریل شد اون سمت هم گریل بشه. روی نون ها کمی سس مایونز میمالیم و برگ کاهو رو روش قرار میدیم، از مواد تنافیش برمیداریم و روی کاهو میزاریم. مجددا نون تست میزاریم و مراحل قبلی رو هم تکرار میکنیم.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯