eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ دو عدد شکر یک پیمانه آرد دو پیمانه روغن مایع یک سوم پیمانه پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا بسته دویست گرمی وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر یک ق غ شکلات چیپسی به دلخواه حدود 100 گرم اول تخم مرغ و شکر‌و وانیل رو بزنید چهار پنج دقیقه بعد پنیر اضافه و مخلوط کنید ک بعد روغن و در حد مخلوط شدن بزنید بعد ارد و بکینگ پودر الک شده در آخر شکلات چیپسی من از قالب لوف استفاده کردم کاغذ روغنی گذاشتم و چرب کردم مواد رو داخلش ریختم و در اخر روی اون کمی شکلات چیپسی تزیین کردم و گذاشتم توی فر دما 170 تا 180 درجه حدود چهل دقیقه چک کنید حتما با خلال . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
50.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده 400 گرم، برنج یک پیمانه 100 گرم با زردچوبه و نمک پخته و دم شود، سبزی کوفته (تره،جعفری، نعنا، پیازچه، ترخون و مرزه) 300 گرم، لپه 1/2 پیمانه خیس بخورد و بپزید، آرد نخودچی 1 ق غ پر، گردو، زرشک و آلو برای وسط کوفته، پیاز یک عدد برای پیاز داغ، زعفران، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه 🔴 برنج و لپه پخته را با گوشت چرخکرده، سبزی، ادویه و ارد نخودچی باهم ترکیب کنید. برای کوفته مقداری از مواد رو که خوب ترکیب شدن رو در یک دست خوب جمع و فشرده کنید، داخلش رو گود کنید حالا برای داخل کوفته از گردو، زرشک و یا آلو، زرشک و پیاز داغ هم بریزید داخلش عالی میشه، مجدد مقداری از مواد رو بردارید و خوب کوفته رو فشرده کنید و بهم بچسبانید این کار رو خوب انجام بدین تا کوفته وا نره ،کوفته ها رو بزارید داخل یخچال، آب رو جوش بیارین زردچوبه، نمک، روغن و پیاز داغ داخلش بریزید و کوفته ها رو به آرومی داخلش قرار بدین درب ظرف رو بسته، بزارید 1 تا 1 و نیم ساعت با شعله کم بپزن تعدادی آلو هم داخل آب کوفته ریختم. 🔴 آب کوفته باید انقدر باشه که روی اونها رو بگیره ، میتونید در آب کوفته کمی رب هم بریزید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای هر عدد سوسیس انگشتی یا کوکتل به یک ورق خمیر یوفکا نیاز داریم که آموزشش رو تا انتها با صدا ببینید و بشنوید بعد تو مهمونیهاتون برای زیبایی میز یا سفره درستش کنید . اگر سوسیس از لای خمیر سُرخورد می تونید با خلال دندون به خمیر اول فیکسش کنید بعد از سرخ شدن خلال رو خارج کنید . به انتهای هر عدد بورک هم می تونید سیخ چوبی بزنید با مقداری نعنا ساقه بلند داخل گلدون تزیین کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بسته یوفکا ترکیه ای(مخصوص باقلوا)، مغز گردو یا پسته1/5پیمانه، گلاب 1/5ق غ، کره آب شده150 گرم، پودرقند2ق غ، 1ق غ پودر هل، پودر دارچین 1ق چ مواد لازم برای باقلوا آب1و1/2پیمانه, شکر 3پیمانه, گلاب, زعفران 1ق غ (دم شده), آبلیمو 1ق چ 🔴 روی هر 5 ورق یوفکارو با فرچه کره مالیده و روی هم قرار داده تا حدودا 15 ورق . تمام مواد مغزی باقلوا(گردو پودرشده، گلاب، پودر قند، پودرهل، پودر دارچین،) رو باهم مخلوط کرده تا به صورت خمیر درآید واز این مخلوط کمی روی خمیر بزارید و مجدد 5 ورق خمیر باقلوا کره مالی بشه تا 15 تا بشه. وداخل فر بچینید وروشون کره بمالید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا زیرش طلایی شه برای من 15 دقیقه شعله پایین و 3 دقیقه شعله بالا زمان برد. برای طلایی شدن روی باقلواها گریل رو روشن کنید .بعد از فر بیرون آورده وشربت رو که خنک شده روی باقلواها بریزید وداخل یخچال قرار دهید سرد شود . طرز تهیه شربت باقلوا : همه مواد رو مخلوط کرده وروی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده وکمی که جوشید و کناره هاش حباب بست از رو حرارت بردارید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مازنی🌱⁣⁣با کمی تغییر ⁣1 کیلو بادمجان متوسط رو بشورید و قسمت کلاهک رو جدا کنید و پوستش رو یکی در میون بگیرید و ورقه ورقه خورد کنید و بذارین داخل ظرفی و روش آب و نمک بریزین تا یک ساعت بمونه و تلخی بادمجان گرفته بشه و بعد آب تلخ رو جدا کنید، و داخل تابه‌ای سرخ کنید، نیاز نیست خیلی سرخ بشه⁣ ⁣8 عدد گوجه فرنگی رو دو نیم کنید و از قسمت داخلیش، داخل تابه بچینید و نمک و فلفل سیاه و کمی روغن بریزید و بذارین با حرارت کم و حدود نیم ساعت با درب باز بپزه و سرخ شه⁣.⁣2 تا پیاز رو نگینی خورد و با 1 ق چ زردچوبه تفت بدین و بعد 4 حبه سیر رنده شده و 1 ق غ سر خالی رب گوجه فرنگی تفت بدین و 3 ق غ ناردونی و 2 ق غ پودر انار ترش جنگلی اضافه و هم بزنید⁣. تو تابه‌ای که گوجه‌ها پخته بود اول بادمجان‌ها رو بچینید و بعد مخلوط پیاز و بعد گوجه، 1 ق غ رب نارنج و 1 ق چ دارچین و کمی فلفل قرمز و نصف لیوان آب جوش بریزید و بذارین 1 ساعت با حرارت خیلی کم بپزه و جا بیفته⁣ ⁣می‌تونین این غذا رو با برنج یا نان سرو کنید⁣ ⁣ ❌به دلخواه سیر و رب گوجه اضافه کردم که در رسپی اصلی نیست❌⁣ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نرگسی یک غذای سالم و خوشمزه که بدلیل شباهتش به گل نرگس اینجوری صداش میکنند😍 . پیاز متوسط یک عدد، اسفناج یک دسته، تخم مرغ چهار عدد البته میتونید با سه یا دوتا هم درست کنید، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اگر سیر تازه هم بزنید که عالی👌🏼🧄 . اول پیاز ها رو خرد کنید سرخ کنید بهش کمی زردچوبه بزنید و کنار بگذارید . بعد از شستن اسفناج ها اونهارو بپزین کمی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفتشون بدین نمک و فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنید و بعد پیاز داغ ها رو بریزید داخل تابه بعدش تخم مرغ ها رو روش بشکونید من اول سفیدها رو ریختم و بعد از اون زرده ها و در تابه رو بستم تا خوب روش بسته بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️❤️ ⚡️موادلازم⚡️ دونیم لیوان فرانسه ارد شیر ولرم نصف لیوان فرانسه یک قاشف مخمر سرقاشق چایخوری نمک کره یک قاشق روغن یک چهارم لیوان فرانسه یک عدد تخم مرغ یک قاشق سر پر شیره انگور اب برای رومال چهارقاشق سر پر کنجد بوداده 💫طرز تهیه💫 مخمر شکر شیر ولرم نمک کره به دمای محیط رسیده رو هم مخلوط کنید تخم مرغ اضافه کنید هم بزنید ده دقیقه بهش استراحت بدید سپس ارد الک شده کم کم بهش اضافه کنید خوب ورز بدید حدود 45 دقیقه بهش استراحت بدید سپس بعد استراحت خمیر تقسیم کنید اندازه یک نارنگی کوچلو بهش شکل بدید طبق تصویر به اندازه یک قاشق چایخوری پنیر پیتزا یا پنیر لیقوان یا پنیر صبحانه (دلبخواهی ) بریزید داخلش بهش شکل بدید . اب وشیره انگور مخلوط کنید وخمیر داخل شیره توت بغلطونید سریع دربیارید وداخل کنجد به خمیرها یک ربع استراحت بدید و بگذارید داخل فر حتما چند شیار روی نان ها ایجاد کنید عمیق نباشه داخل سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید ودر فرازقبل گرم شده 200 درجه به مدت نیم ساعت . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
37.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تن ماهی یک عدد، نون تست 12 عدد، هویج پخته و رنده شده یک عدد، چند برگ کاهو، پیازچه خرد شده 20 گرم، شوید ساطوری 20 گرم، لیمو ترش تازه ی عدد (یا آبلیمو)، خیار شور رنده شده 2 عدد متوسط، سس مایونز + سس فرانسوی + سس خردل، ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و سماق روغن زیتون ✅تن ماهی رو 20 دقیقه داخل آب در حال جوش قرار بدین. بعد از صافی رد و روغنش رو جدا کنین.خیارشور خرد شده، هویج پخته و رنده شده، پیازچه خرد شده و شوید ساطوری به تن ماهی اضافه مخلوط میکنیم.برای سس از سس خردل، سس مایونز و سس فرانسوی استفاده کردم. ادویه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی سماق رو به همراه لیمو ترش متوسط هم اضافه مخلوط میکنیم. داخل تابه رژیمی یا تابه گریل یا رو کمی با روغن زیتون چرب و نون ها رو داخلش قرار میدیم. روی نون ها روبه روغن زیتون آغشته میکنیم. یک سمت نون ها که گریل شد اون سمت هم گریل بشه. روی نون ها کمی سس مایونز میمالیم و برگ کاهو رو روش قرار میدیم، از مواد تنافیش برمیداریم و روی کاهو میزاریم. مجددا نون تست میزاریم و مراحل قبلی رو هم تکرار میکنیم. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
31.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای بمبهای هات چاکلت میتونید از قالب نیمکره ی بزرگتر هم استفاده کنید حتی از قالب قلبی هم میتونید استفاده کنید فقط سایزش طوری باشه که توی لیوان یا فنجان جا بشه. برای چسباندن دو نیمکره ی شکلاتی من تو یه کاسه ی استیل آب جوش ریختم و آبشو خالی کردم و با حرارت کاسه لبه ی یکی از نیمکره ها رو ذوب کردم و به دیگری چسبوندم،طریقه ی کار تو فیلم هست. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مينويسم روىِ يك كاغذ؛ "صبحت بخير،زيباترين بهانه ى بيدارى" ميچسبانم به هركجا كه چشمانَت زودتر درگيرش ميشوند❣💫💜🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅توضیحات کامل در فیلم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
33.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرولرم نصف ل آب ولرم نصف ل شکر4ق غ مخمر1ق غ نمک 1ق چ تخممرغ 1عدد کره50گرم آرد به مقدارلازم وانیل نصف ق چ روغنمایع 3ق غ برای کرم پنیرخامه ای خامه صبحانه مارمالاد دلخواه مخمر شکر نمک و شیر و آب رو یک ربع بذارید عمل کنه تخممرغ و شکر و کره رو خوووب بزنید مایع مخمر رو اضافه کنید و بعد آرد تا جایی که خمیر لطیفی بشه در آخر روغن مایع اضافه میکنیم🥰 1/5ساعت روش و میپوشونیم بعد استراحت 12چونه میگیریم و باز استراحت دوم20دقیقه میذاریم و در نهایت با شیر رومال میکنیم و در فر از قبل گرمشده با حرارت 200درجه 20دقیقه میپزیم🥰🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 🔸گوشت گوساله،لوبیا سفید،پیاز، ادویه، رب دو ق غ،سبزی تره،لیمو عمانی یا آبغوره 🔸یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کدوسبز خرد شده 1 عدد، کرفس خرد شده 1/2 لیوان، پیاز خرد شده 1 کوچک، سیر خرد شده2 حبه، اسفناج خرد شده 2 مشت، تره‌فرنگی خرد شده 2 مشت،سیب زمینی خرد شده1 عدد، کره 30 گرم، شیر گرم 1/2 لیوان 🔴 همه مواد بغیر از شیر را در قابلمه ریخته با 2 لیوان آب بپزید. بگذاریدکمی سرد بشه و کاملا میکس کنید و شیر که هم دما با سوپ هست اضافه کنید و کمی حرارت بدهید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
49.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد: 2 قاشق مایونز کم چرب، 2 قاشق ماست، نصف لیمو تازه، نمک وفلفل سیاه اگر میخواین سس رژیمی باشه، بجای مایونز از روغن زیتون استفاده کنید : 2 عدد سیب زمینی بزرگ ( آبپز شده )، 1 عدد کاهو کوچک، 6 عدد خیارشور، 1 عدد هویج ( رنده شده )، 1 لیوان لوبیا ( پخته شده )، 2 دسته کوچک شوید ( خرد شده )، شوید ( جهت تزئین ) ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
39.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس تارتار برای فرانسه هست و کنار خیلی از غذاهای سوخاری میتونید سرو کنید😋 مواد لازم سس تارتار ✔پیازچه خرد شده دو ق غ ✔خیارشور خرد شده نیم پیمانه ✔جعفری خرد شده یک ق غ ✔سس مایونز 4 تا 5 ق غ ✔فلفل سیاه ✔نمک حواسمون باشه چون سس خیارشور داره حدود 10 ساعت تو یخچال بمونه تا طعم‌ها با هم ترکیب بشن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
43.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر یا صبحانه عالی و خوشمزه هست که خاگینه تبریزی هم گفته میشه😋 مواد اولیه در اخر فیلم مشخصه👉🏼 تخم مرغ و ماست آرد باهم هم تراز هستند یعنی میتونید قیقاناختون رو با دوتا تخم مرغ دوتا قاشق غذا خوری ماست و‌دو‌قاشق آرد درست کنید .بیکینگ پودر رو بعضى ها نميريزند و یل بیشتر میریزن و همین باعث بیشتر شدن پف خاگینه میشه ‌، من یک قاشق مربا خوری ریختم در تمامى مراحل خوب مواد رو هم بزنيد میتونید در فر هم درست کنید .زیر تابه شعله پخش کن بزارید یا حرارت و کم کنید کمی کره کف تابه بمالید🧈 نصفی از مواد رو بریزید، درب تابه رو‌بزارید تا کمی خودش و‌بگیره بعد گردو، دارچین، پودر گل و هل رو بریزید روی مواد مجدد درب تابه رو‌بزارید🙂 بعد مجدد باقی مواد رو به آرومی بریزید و بازهم درب رو‌ببندید تا خوب روش بسته بشه .خاگینه هست رو برگردوندن تا طرف دیگه هم برشته بشه در تبريز بيشتر رسمه يك شربت با شكر و اب و گلاب درست ميكنند و روى قيقاناخ ميريزند ولی پیشنهاد من به شما این هست که حتما با شیره انگور قیقاناخ رو میل کنید🍇 برای تزیین از خلال یا پود پسته و‌بادام و‌گل سرخ میتونید استفاده کنید⭐️ صبحانه مقوی و‌خوشمزه شما آماده است ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای درست کردن این نوع سیب زمینی خوشمزه کف تابه یا قابلمه یک بسته نمک بریزین سیبب زمینی شسته و خشک شده رو روی نمک بچینید درب قابلمه رو گذاشته و روی شعله متوسط می گذاریم تا مغز پخت بشن فقط چند بار سیب زمینی رو بچر خونید تا تمام اطراف سیب زمینی پخته بشه ،با کره و نان سنگک داغ ویک لیوان دوغ محلی واقعا میچسبه 😋شما می تونید با انواع پنیر هم نوش جان کنید 👌🏼😋😋 . . .نکته:اگر سیب زمینی درشت بود از وسط نصف کنید . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣ از یک کیلوگرم راسته بره استفاده کردم،می‌تونین از گوشت گوساله/گوسفند/مرغ هم استفاده کنید و با 1 ق چ نمک و 1 ق چ فلفل سیاه و 1 ق غ گلپر کاملا ورز دادم و مزه‌دار کردم.⁣ ⁣در ظرفی دیگر،مخلوطی از سبزیجات معطر شمال که شامل چوچاق(زلنگ)،انارجی،خالواش(خنش)،نعناع،گششنیز،جعفری و تره که جمعا 4 قاشق غذا خوری بود ریختم و بهش 200 گرم مغز گردو آسیاب شده،2 عدد پیاز رنده شده،1 بوته سیر رنده شده،1 ق غ رب انار جنگلی،2 ق غ رب انار ملس،1 ق غ ریحان محلی خشک،1 ق چ پودر هسته انار ترش ریختم و کاملا مخلوط کردم،عطرش تو این مرحله فوق‌العاده‌ست.... و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و ورز دادم و یه کیسه روی گوشت گذاشتم تا 5 ساعت در یخچال استراحت کنه،و بعد هم به سیخ کشیدم و با کته زعفرونی و زیتون پرورده خونگی خودم و ماست و نعناع سرو کردم.⁣ ⁣❌سبزیجات رو چه تر چه خشک اضافه کنین مانعی ندارد.⁣ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍋 بالنگ ها رو بشورید و نازک پوست بگیرید و میوه ی داخلشو خارج کرده و آبشو بگیرید و نگه دارید،بالنگو به دلخواه خرد کنید و حالا بالنگ ها رو وزن کنید و برابر مقدار اونا شکر اماده کنید بالنگ های خرد شده رو داخل آب سرد بریزید و به مدت 12 الی 24 ساعت بذارید بمونه تا تلخیش گرفته بشه....بعد آروم بالنگ ها رو فشار بدید تا آبش خارج بشه (میتونید قبل خردکردن هم بخیسونید که بهتره داخل یک قابلمه بزرگ آب رو جوش بیارید و بالنگ ها رو داخلش بریزید و یک جوش که خورد داخل آبکش بریزید و تو آب سرد قرار بدید و باز آب رو جوش بیارید و همین مراحل را چهار بار تکرار کنید و در اخر باز اروم فشار بدید تا ابش خارج بشه شکر و یکی دو لیوان آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا بجوشه و قوام بیاد، مقداری از اب صاف شده ی بالنگ اضافه کنید(برای جلوگیری از شکرک زدن شهد)،سپس بالنگ ها رو اضافه کنید و بذارید اروم بجوشه تا بپزه(زمان زیادی نمیخواد)و حرارت رو خاموش کنید....خنک که شد داخل شیشه بریزید و در یخچال بذارید. (میتونید در اخر کمی زعفران و گلاب بزنید من نزدم) ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 فلفل دلمه ای سبز، 1 فلفل دلمه ای قرمز، گوجه فرنگی کوچک، 5 تخم مرغ، 1 ق غ کره، 2 ق غ روغن زیتون، پنیر چدار، نمک، فلفل قرمز و سیاه 🔴 به خاطر فلفل دلمه ای خیلی خوشبو میشه. حتما امتحان کنید. ساده ولی خوشششمزه😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزای دلم براتون دستور سوپ کدو حلوایی خوشمزه آوردم. همچنین دارای ویتامین های زیادی است که خیلی مقویه🤩 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
35.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج3پیمانه پلوپز، سینه مرغ 1عدد، تخم مرغ2عدد، ماست 1ل، گلاب1ق غ، پودرهل نصف ق چ، دارچین، پاپریکا، نمک، زعفران دم شده 1استکان، روغن1 استکان، آبلیمو 1ق غ، زرشک و خلال پسته در صورت دلخواه، بادمجان 3عدد 🔴 بادمجانها رو پوست بکنید و سرخ کنید برنج روبشورید و بذارید روی حرارت یکی دوجوش بزنه برنج باید زنده تر از حالت معمول باشه که آبکش کنید🥰👌 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مزه دار کردنش من از نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،زردچوبه،پیاز،سیر، فلفل دلمه ،آب لیمو‌ترش تازه و در آخر روغن زیتون یا اگر نبود روغن مایع استفاده کردم بعد از 24 ساعت که ادویه ها به خرد مرغ رفت برای پختش میتونید از انواع سبزیجات در دسترس تون استفاده کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯