#کیک_جادویی
مواد لازم
تخم مرغ 4عدد
کره 1/2 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
آرد سفید 1پیمانه
شیر 2پیمانه
عصاره وانیل 2قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا داخل قالب20×20 را کاغذ روغنی انداخته و فر را روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. شکر و کره و وانیل(میزان وانیل به نوع وانیلتون بستگی داره، در این کیک بهتره از وانیل بیشتری استفاده کنید ولی نه اون قدر که دسر تلخ بشه) را به زرده اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.آرد را در دومرحله اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید،شیر را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شود.
سفیده ها را هم جدا بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد و بعد آنرا به مواد اضافه کرده و با همزن دستی آنرا در حدی بزنید که مواد با هم مخلوط شوند.
مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر150درجه به مدت80الی90دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود .
از فر که خارج کردید بگذارید تا خنک شود و بعد دوساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید.
سپس آنرا برش بزنید و با خامه زده شده تزئین کنید
نوش جان 💝
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذای_نونی
#غذای_بدون_گوشت
#کوکو_هویج 🥕
سیب زمینی ۳عدد متوسط،هویج 1 عدد، تخم مرغ1 عدد، جعفری خردشده 1ق غ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران، پودر سیر، پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، روغن
🔴سیب زمینی ها رو بشویید و بپزید بعد از خنک شدن رنده کنید هویج خام هم رنده کنید، نیازی به آب گرفتن نداره. با تخم مرغ و جعفری و ادویه جات خوب مخلوط کنید.
یه کاسه آب کنار دستتون باشه. اندازه ی یک قاشق از مواد بردارید. توی دستتون حالت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید.
بعد از اینکه دو طرف کوکو رو سرخ کردین، روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافی خارج بشه.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#قاچ_های_سیب_زمینی_ایتالیایی
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : 2 عدد
گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته : 4 عدد
عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای زرد , باریک خلال شده : 1 عدد
قارچ دکمه ای , چهار قاچ شده : 125 گرم
ریحان بازل تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
پنیر , رنده شده : 50 گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
1. هر سیب زمینی را به 8 قاچ مساوی خرد نمایید . سپس آن ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه نیم پز نموده و آبکش نمایید . آن ها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید .
2. گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید . عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید .
3. پس از آن خلال فلفل دلمه ای , قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید .
4. پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود و بلافاصله آن را سرو نمایید
نوش جان 💝
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_نونی
#غذا_با_مرغ
#فست_فود
۳مدل #فینگر_فود خوشمزه با اسفناج 🤗
مواد میانی
ژامبون مرغ و قارچ ۴-۵ورق یا یک لیوان(میتونید مرغ پخته و رنده شده استفاده کنید)
پیازچه ۱ ق س
سس مایونز ۴ ق س
پنیر خامه ای ۲ ق س
اسفناج پخته یک دوم لیوان
نمک به مقدار لازم
نان تست به مقدارلازم
پودر سوخاری و تخم مرغ
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
45.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_دریایی
#امگشت_پلو
👌🏻یه غذای فوق العاده خوشمزه و خوش عطر😋
برنج: ۲ پیمانه،تن ماهی۲ عدد، گشنیز و شنبلیله ۲٠٠گرم نسبت چهار به یک، پیاز متوسط:۱عدد، فلفل سبز تند:۱عدد، کشمش ۱/۳لیوان، سیر رنده شده:۴حبه، فلفل سیاه:نصف ق چ،تمر هندی :۱ق غ(با نصف لیوان آب مخلوط کنید)، پودر دارچین:نصف ق چ، ادویه مخلوط ۱ق چ، نمک ۱ق چ
🔴پیاز نگینی تفت میدیم و بعد سبزی ماهی اضافه و حدود ی ربع با حرارت کم تفت میدیم و بعد تن ماهی و فلفل سبز تند اضافه میکنیم و حدود ده دقیقه تفت میدیم و بعد ادویه جات،مغز لیمو ،سیر رنده شده اضافه و ی کم تفت میدیم که عطر ادویه ها آزاد بشه و بعد تمر هندی که با آب مخلوط و از صافی رد کردیم و کشمش که از قبل گذاشتیم خیس بخوره اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و میزاریم که مزه ها به خورد همدیگه برن بیست دقیقه بعد مواد مخلوطی آماده هست.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کنجدی #بدون_فر
ارد سفید قنادی ۲لیوان، شکر ۱لیوان، تخم مرغ ۳تا، روغن مایع۳/۴لیوان، ماست یا شیر ۳/۴لیوان، بیکینگ پودر ۱ق چ، وانیل ۱/۴ق چ، کنجد ۲ق
✅همه مواد دمای محیط باشن
✅ارد رو سه بار الک کنین
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنین تا کرمرنگ و کشدار بشه بین کار ظرف رو دورگیری کنین.روغن و شیر اضافه یه دقیقه هم بزنین اردوبیکینگ پودروکنجد اضافه کنین وبه صورت دورانی هم بزنین
قالب رو با روغن چرب کنین لیوان. رو هم چرب کنین و وسطش بزارین و موادو داخل قابلمه بریزین دم کنی بزارین
شعله پخش کن بزارین رو حرارت وسط گاز با شعله کم حدود ۴۰تا ۵۰دقیقه بپزه با خلال چک کنین نپخته بود زمان بدین
✅بعد روش رو عسل یا شربت بار بزنین و به دلخواه کنجدو پودر پسته
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
21.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#سوپ_بلغور_گندم مخصوص کرونا
مرغ، بلغور گندم۱ پیمانه،عدس 3/4 پیمانه، هویج1 عدد بزرگ، جعفری،گشنیز شوید 1 پیمانه خرد شده، گوجه 2 عدد، رب 1ق غ، پیاز یک عدد متوسط، سیر ۲ تا ۳ حبه، آبلیمو ۳ ق غ، زردچوبه، آویشن، زنجبیل، نمک
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
51.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب
#غذا_با_مرغ
۴ مدل #جوجه_کباب خوشمزه و پر طرفدار رو براتون درست کردم که ازین به بعد هر دفعه خواستین جوجه درست کنید یکیش رو امتحان کنید❤️
#جوجه_ماستی:
مرغ ۷۰۰گرم، پیاز خلالی ۱ عدد، ماست ۴ ق غ، سس فرانسه یا مایونز ۱ ق غ، نمک ۱ ق چ، فلفل قرمز ۱/۴ ق چ، زعفرون، روغن ۱ ق غ
#جوجه_تریاکی
مرغ ۷۰۰گرم، پیاز خلالی ۱ عدد، فلفل سیاه ۱/۴ ق چ، سویا سس ۲ ق غ، سرکه سفید ۲ ق غ، سیر ۱ حبه، عسل ۱ ق غ، روغن مایع ۲ ق غ
#جوجه_مکزیکی
مرغ ۷۰۰گرم، پیاز خلالی ۱ عدد، آبلیمو ۲ ق غ، فلفل دلمه ۱ عدد کوچیک، پیازچه ۵شاخه، گشنیز ۱۰شاخه، گوجه ۲ عدد
سیر ۱ حبه، پنیر چدار ۲ ق غ، پودر زنجبیل ۱ ق غ
#جوجه_ترش:
مرغ ۷۰۰گرم، گردو آسیاب شده ۱۰ عدد، رب انار ۲ ق غ، آب انار ۱/۲لیوان، روغن زیتون ۳ ق غ، ماست ۳ ق غ، زعفرون به مقدار دلخواه، پیازچه ۳ شاخه، ریحون ۱۰ شاخه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
35.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت
#خورشت_به_آلو
آلو خیس شده ۲۵۰ گرم، لپه ۷۵ گرم، پیاز ۱ عدد، گوشت خورشی ۴۰۰ گرم، زعفران دم شده ۱ ق س، به خرد شده ۵۵۰ گرم، رب گوجه فرنگی ۲ ق س، شکر ۳ق س، آب لیمو ترش ۲ ق س، فلفل و نمک و زردچوبه
🔴 آلو را ۱ ساعت خیس کنید.لپه را خیس کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه پیاز را با روغن تفت دهید و گوشت ر اضافه کنید و تفت دهید. لپه را آبکش کنید. با گوشت و پیاز تفت دهید و زردچوبه بزنید و آب اضافه کنید. زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.
رب گوجه را جدا تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت به همراه آلو به خورش اضافه کنید.شکر، و نمک و فلفل را اضافه و اجازه دهید خورشت جا بیفتد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
24.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_برنجی
روغن صاف 200 گرم(یک لیوان)سفیده تخممرغ 1 عدد.زرده تخممرغ 2 عدد.پودر هل 1 قاشق چایخوری.پودر شكر 150 گرم(یک لیوان)
گلاب 1 قاشق سوپخوری
آرد برنج 250 گرم(یک لیوان و دوسوم لیوان)
آرد 150 گرم(یک لیوان)
روغن و پودر قند رابا همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود.سفیده و زردههای تخممرغ و هل را بیفزائید با همزن برقی بزنید. گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید بعد هر دو آرد را بریزید و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. به خمیر یکساعت در دمای محیط استراحت میدیم بعد از خمیر گلوله های کوچک برمیداریم شیرینی ها را درسینی بچینید،مهر رو کمی تو آرد بزنید بعد روی شیرینی ها بزنید و تخم خرفه بپاشید.
روش پخت داخل فر: سینی را در فر گرم كرده با دمای۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و نان برنجی را به مدت یک ربع دقیقه، بپزید.
روش پخت روی گازلشعله پخش کن با حرارت ملایم میزاریم داغ بشه بعد سینی شیرینی رو روش میزاریم و دم کنی میزاریم بیست دقیقه باشه تا شیرینی ها آماده بشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فرنى_موزى
#صبحانه
#غذای_کودک
2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم زنید تا غلیظ شود. 1 عدد موز را با چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید . فرنی را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق چای خوری کره را اضافه کنید. فرنی موزی را در ظرف مناسب بریزید و با موز و مقدار خیلی کم دارچین تزئین کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
36.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_فاصولیه واقعا عالیه پیشنهاد میکنم امتحانش کنید
مواد لازم
پیاز یک عدد بزرگ
گوشت قرمز ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
پوره گوجه یک لیوان سر خالی
رب ۲ قاشق غذا خوری
نمکو فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا سبز ۱۵۰گرم
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
سبزی معطر ۴ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
.
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با روغن تفت میدیم گوشت قرمز را اضافه کرده تفت میدیم تا رنگ گوشت برگرده
سپس پوره گوجه را اضافه کرده
هم میزنیم تا آبش کشیده شود و رب را میریزیم
تفت میدیم تا کمی رب خامیش گرفته بشه
سپس نمکو فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم
تفت میدیم
سپس لوبیا سفید که از ۱۲ ساعت قبل خیس خورده بود را اضافه میکنیم و آب میریزیم و یک ساعت بعد لیمو عمانی را اضافه میکنیم و لوبیا سبز را داخل ظرف جداگانه تفت داده و به مواد اضافه میکنیم
یک عدد سیب زمینی را خورد کرده اضافه میکنیم و وقتی خورشتمون پخته شد سبزی معطر و آویشن رو اضافه میکنیم زیر شعله رو کم میکنیم تا خورشتمون جا بیفته
بعد ۲۰ دقیقه خورشتمون آمادس
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_کعک_عید
موادلازم:
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۱ ق غ
پودر هل ۲ ق چ
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
نمک ۱/۸ق چ
طرزتهیه :
ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر هل رو باهم مخلوط کنید و با همزن ب مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه . بعد بهش روغن اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید . بعد آرد و بکینگ پودر و نمک رو که الک کردید در ۳ مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و بعد خمیر رو ب مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدید . بعد از نیم ساعت خمیر رو از فریزر خارج کنید و ب اندازه گردو از خمیر بردارید و کف دستتون گردش کنید و بعد داخل کنجد بزنید و بعد داخل سینی فر ک کاغذ روغنی انداختید و خیلی کم چرب کردید قرار بدید . شیرینی ها باید با فاصله از داخل سینی فر قرار بگیرن چون پف میکنن و پهن میشن . و بعد داخل فری ک از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ب مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید .
🥠🥠🥠🥠🥠🥠
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوزالاک_مانتی_ترکی
مواد لازم
بادمجان 1عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
ماست موسیر 1پیمانه
روغن مقداری
خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته
فلفل و نمک
طرز تهیه
اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو میریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم
نوش جان 💝
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سگ دشمن خدا نیست ولی دروغ گو دشمن خداست، ترانه از سگ با فاصله خیلی پست تره!
🎥صحبتهای #ترانه_علیدوستی و #سحر_مصیبی درباره «اورکا» روی فرش قرمز جشنواره سانتا باربارای آمریکا:«ماجرای زنی که سه رکورد گینس ثبت کرده اما از داشتن هویت یک ورزشکار محروم است»
🔅ترانه علیدوستی در این گفتگو درباره فیلم «اورکا» میگوید:« این فیلم درباره یک زن ورزشکار ایرانی است که سه رکورد گینس را ثبت کرده اما هویت یک ورزشکار را در کشور خودش ندارد چرا که شنا به طور رسمی برای زنان در ایران ممنوع است و فیلم بر اساس یک شخصیت واقعی و بر مبنای یک داستان واقعی است»
شهرناز ورنوس ، نایب رئیس بانوان فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو از احمق وطن فروش ترانه علیدوستی برای حضور در مسابقات شنای زنان در ایران دعوت کرد. مسابقات رکوردگیری شنا بانوان ایران ۱۹ و ۲۰ اسفند جاری در استخر قهرمانی آزادی تهران برگزار می شود.
➖➖➖➖➖➖➖➖
📡〰 @parazitt 〰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میخواهی شادمان شوی، به صفات خوب دوستانت بیندیش:
قابلیت این، فروتنی آن، سخاوت دیگری و نظایر آنها...
در واقع بهترین درمان افسردگی این است که در اطرافیان خود، شاهد نمونه های فراوانی از فضایل مختلف باشیم. سپس آن ها را در برابر دیدگانت داشته باش...
•🌱🌹🍀🌹🌱•
─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─
🌸درود بی پایان بر شما
🌿صبحتان بخیر و شادی
🌸روزتان سرشار از زیبایی
🌸یک روز خوب، مملو از
🌿برکت خداوند پیش رو
🌸داشته باشید
🌿با کلی اخبار خوب
🌸امروز خواهیم اندیشید
🌿تا "خدا" هست، هیچ لحظهای
🌸آنقدرسخت نمی شود
🌿که نتوان تحملش کرد
#قارچ_سوخاری 🍟 😋
🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کیک_حلوا 🍮 😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_گوشت 🥯 😋
▫️تخم مرغ چهار عدد
▫️نمک یک ق چ
▫️بیکینگ پودر یک ق غ
▫️ماست یک پیمانه
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️آرد دو پیمانه
▫️مواد گوشتی به میزان لازم
🔸ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم و ماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد را میریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری و نمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#قارچ_سوخاری 🍟 😋
🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است.
⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیتهای فیک!!!
اگر متوجه نشدهاید اروم اروم اینجا بیاین👇❌
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
یجوری تیرگیارو برفش کن که هرکی با لباس لختی دیدت بگه پشماااااام🙈😐😅
برف شدنِ جاهای حساس مث بقیه جاهای بدنت😍
۵۰ ماسک #شیری مخصوص حذف لک و پیس صورت
آموزش ماسک #عروس نرم کننده موشکیِ دست و صورت
اینجا باترفنداش با دختر دبیرستانی برابری میکنی بیا😉👇
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
دیگه شوهرت شبا اَمون بهت نمیده بیا🙈
#نودل_پنیری 🍝 😋
🔸پياز رو نگينى خرد مى كنيم و تفت ميديم، زردچوبه و نمك و فلفل اضافه مى كنيم و گوشت چرخ شده رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا بپزه.
حالا ميريم سراغ سس نودل، دو قاشق پر رب،دو ليوان ابجوش،صد گرم خامه صبحانه،اويشن،پاپريكا و فلفل سياه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و كنار بذاريد...
حالا توى يه ظرف گود مستطيل يا مربع شكل نودل هارو مى چينيم (سالم و خام) بعد روش مايه گوشتى رو بريزيد و روش نصف سس رو بريزيد و بعد يه لإيه پنير موزارلا و بعد دوباره يه لإيه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه و سس و بعد كلى پنير و ميذاريم توى قرى كه از قبل با دماى ١٩٠درجه گرم شده تا بپزه و روى پنير طلايى بشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مرغ_با_سس_زرشك 🥘 😋
🔸چند تا گوجه تیکه شده رو با زرشک به مقدار لازم و کمی آب میکس کنید
حالا براي تهیه سس كمي روغن در ماهيتابه ريختم و پیاز رندهشده اضافه کردم و تفت دادم، زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کردم و مایه زرشک رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و چند تا آلو بخارا و یه قاشق رب انار ملس بهش اضافه كردم و یه قاشق شکر هم ریختم و تفت دادم. اگر آب مرغ دارید دو ملاقه بهش اضافه کنید اما من آب مرغ نداشتم و بجاش آب ریختم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا سس به جوش بياد و جا بیفته
♦️سس زیاد آبکی نباشه و طعم ملس بايد داشته باشه مقدار استفاده از شكر بستگي به ذائقه شما داره
فيله مرغ رو که بصورت مربع برش داده بودم در تابه با روغن و با حرارت زياد تفت دادم و بعد فلفل سياه، نمك و زعفرون بهش اضافه و سرخ كردم و از حرارت برداشتم و كنار گذاشتم.
ولی میتونید مرغ سرخ شده رو به سس اضافه کنید تا با سس مخلوط شه و باهم بپزه ولی من جدا سرو کردم، کاملا سلیقهای هستش
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_مرغ_پيازچه 🥗 😋
🔸سينه مرغ پخته شده را پياز و نمك و فلفل و كمي آب پختم وبعد ريش ريش كردم و سيب زمينيهاي آبپز رو نواري برش ومكعبي كردم، خيارشور هارو خرد كردم.. پيازچه رو خرد و تمام
مواد رو مخلوط وسس سفيد يا فرانسوى و نمك و فلفل رو اضافه كردم و داخل يخچال گذاشتم تا مواد به خورد هم برن كامل.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماکارونی_صدفی 🍝 😋
🔸اولین قدم آماده کردن مرغمونه البته میتونین این غذا رو با گوشت هم درستش کنین . پیازمونو مکعبی خرد میکنیم و داخل روغن تفتش میدیم مرغمونو مکعبی خرد میکنیم بهش اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای و ادویه کاری و گشنیز و زیره و پاپریکا و نمک و فلفل و عصاره مگی گوشت و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم و از روی حرارت برش داشتم ریختمش داخل یه بشقاب و داخل همون ظرفی که باهاش مرغو تفت دادم ، دو قاشق سس گوجه ریختم و سه قاشق خامه اضافه کردم. و روی حرارت گذاشتم.ماکارونی صدفیا رو به همون روشی که روی بسته ش نوشته اماده و ابکش کردم و بهش اضافه کردم ، بعد داخل یه ظرف پیرکس مخلوط مرغ و ماکارونی و یک مشت پنیر موزارلا اضافه کردم گذاشتمش داخل فر و فقط حرارت بالا رو روشن کردم وقتی روش طلایی شد از فر در آوردم و داخل ظرف سرو ریختم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌کیلوکیلو ادعا
گِرَم گِرَم ســَـــــلیقه؟؟؟
یه کاغذ روغنی و لیسک و ماهیتابه که تو خونه همه هست ،،چرا میری خُداد تومَن پول شیرینی میدی🤷♀🤦♀
میمونه #دستورات_دقیق #شیرینی_پزی که اینجـا هست، جوون میده واسـه عیدت خودت شیرینی هاتو بپزی 😜👇
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
☝️🏼☝️🏼☝️🏼☝️🏼☝️🏼
آموزش انواع #کیک #کوکی #شیرینی تَرو خُشک اینجاست خانومی،، بیا حتما😋😋
🍪🥮🧁🎂🍮🍡🍢🍫🍬
غذاهای 3سوته😋
❌کیلوکیلو ادعا گِرَم گِرَم ســَـــــلیقه؟؟؟ یه کاغذ روغنی و لیسک و
خانوما کانال شرینی های عیدمون اینجاست
عید امسال با شیرینی های خانگی خانواده رو سوپرایز کنید 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
#کباب_کوبیده_مرغ_رستورانی 🍢 😋
🔸ابتدا نصف مرغ رو که یک عدد سینه و یک عدد ران هستش رو دوبار چرخ کردم (اینم اضافه کنم که ران مرغ بخاطر چربی نمیزاره کوبیده خشک بشه و حتما از ران هم استفاده کنید) و دوتا پیاز متوسط رو رنده کردم و آبش رو خوب گرفتم و به مرغ چرخ شده اضافه کردم، یک عدد تخم مرغ اضافه کردم، دوق زعفران آب کرده، نمک، فلفل سیاه، همگی رو خوب با همدیگه مخلوط کردم که کاملا مواد چسبناک بشه و گذاشتم چند ساعتی تو یخچال مواد استراحت کنه (من مواد رو یه شب قبل درست کردم چون بهتره یه شب بمونه) و بعد داخل قالب مخصوص کوبیده شکل دادم و در تابه رژیمی با، روغن خیلی کم سرخشون کردم.
میتونید حتی به سیخ بکشید و کباب کنید و نوش جان کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯