هدایت شده از ذاکرین
کلی #مقنعه های خوشگل 30 و 40 تومنی
ست #روسری_و_ساق دست 😍😍
چادر #نماز بانازلترین قیمت
خاص ترینا بیاین 💪👏👏
❌گران نخــــــــــــرید❌
کیفیت عـالی👌😍
تولیدی👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
✅ http://eitaa.com/joinchat/1019674626C04b8af277b
حضورییی و آنلاین😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋
با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی.
برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم.
سس
2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا
سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
🌟
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
༻ ملودی موزیک ༺
🔊 دنیایی پر از دیدن و شنیدن ها 🔊
عـاشـقـانـه تـریـن و
جـذابـترین #کـلـیـپ ها و #مـوزیـک
💘تکست های ناب #عاشقانه 💘
آهنگهای♪ #شاد💃 #ریمیکس🎸
#ایرانی🎙️ #خارجی📀 #دپ🥀
#ترکی🇹🇷 #غمگین🖤
⚠️همه دارن تو ایتا دنبال این کانال می گردند، منم گفتم لینکش روبزارم براتون سریع برو تو کانالش تا لینکش رو پاک نکردم. ⬅️
_https://eitaa.com/joinchat/244056378Cc7341e471d
هدایت شده از ذاکرین
Baner umusics.mp3
716K
آهنگ خفن وشاداینستایی🎶🎸
_https://eitaa.com/joinchat/244056378Cc7341e471d
بروزترین آهنگهای شادایرانی 💃🕺
_https://eitaa.com/joinchat/244056378Cc7341e471d
اهنگ ناب ترکیهای وعربی🤩✨
_https://eitaa.com/joinchat/244056378Cc7341e471d
آهنگ های سیستمی ودیس لاو؟ 💔
_https://eitaa.com/joinchat/244056378Cc7341e471d
آهنگایی که دنبالشونی ولی پیدا نمیکنی😦👆
#سس_شکلاتی_کیک
برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین که عااالی میشه
#سس_شکلاتی
#سس_شکلاتی_کیک
#شکلاتی
هدایت شده از تبلیغات گسترده شهید پلارک
‼️میزان فطریه و کفاره رمضان 1402 تمام مراجع اعلام شد
🔴برای مشاهده مبلغ فطریه_کفاره و وجوهات شرعی بر روی اسم مرجع خود کلیک کنید👇
👈حضرت آیت الله خامنه ای👉
👈حضرت آیت الله سیستانی👉
👈حضرت آیت الله جوادی آملی👉
👈حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی👉
👈سایر مراجع👉
هدایت شده از ذاکرین
زنـدگی پـس از زنـدگـی
این بار #پژمان_بازغی
داستان عجیب و تکان دهنده از
#مـرگ_مـوقـت_پـژمـان_بـازغی
ماجرای مرگ موقت پژمان که باعث شد
این کار زشت رو برای همیشه کنار بذاره👇
https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512
https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512
با دیدنش همه توبه کردن 😓👆
#سوهان_کنجدی 🌸
▫️کنجد بو داده: یک لیوان
▫️شکر: نصف لیوان
▫️کره: 10 گرم
🔸ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم.
سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه.
بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید.
#شیرینی
#کیک_آردذرت_وگردو😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 و نیم لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
1 عدد پوست پرتقال رنده شده
2 لیوان آرد ذرت
1 لیوان آرد
1 ق غ پودر بیکینگ
1 ق چ سرخالی وانیل
مغز گردو برای تزیین
👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.
مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه بذارید
#سس_مایونز
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۴ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
فلفل 1 پنس
روغن یک لیوان
طرز تهیه
تخم مرغ , پ خردل , نمک , شکر , سرکه , آبلیمو , فلفل میریزیم داخل مخلوط کن , دستگاه رو روشن کنید چند ثانیه تا مواد مخلوط بشه حالا کم کم روغن مایع رو اضافه میکنیم (سرعت ریختن روغن باید کنترل شده و یکسان باشه ) به غلظت دلخواه رسید ریختن روغن رو متوقف و دستگاه رو خاموش میکنیم , نیم ساعت تو دمای اتاق بمونه بعد تو ظرف مخصوص پر میکنیم و در یخچال نگهداری میکنیم . موقع سرو چاشنی مورد علاقه رو اضافه کنید و نوش جان
نسبت غلظت سس بستگی به مقدار روغن دارد , هر چه روغن بیشتر , سس سفت تر (تو دستور توضیح دادم که سرعت ریختن روغن قابل کنترل باشه) , اگر روغن بیش از حد باشه سس تیکه تیکه میشه
سس رو از غلظت دلخواه شل تر بردارید چون وقتی خنک شد سفت تر میشه
این مقدار دستور ۲ تا شیشه کوچیک سس در میاد
#كيك_شيرداغ🌸
آرد ٣ پيمانه
شكر ١ و١/٢ پ
روغن٣/٤ پ
شي ر داغ١ پ
تخم مرغ٥عدد
بگينك پودر ٢ ق م
وانيل١/٢ ق چ
زرده و سفيده را جدا مى كنيم سفيده را مى زنيم تا مثل خامه پفى بشه از ظرف نريزه بعد داخل يخچال مى گذاريم زرده وانيل و شكر را مى زنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد شير داغى را ريخته خيلى سريع با دور تند همزن مى زنيم بعد روغن را ريخته و يك دور مى زنيم بعد آرد وبكينك پودر را كه سه بار الك كرديم در دو مرحله در حد مخلوط شدن هم مى زنيم بعد سفيده را اضافه و با ليسك در يك جهت هم مى زنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٤٥ دقيقه مى پزيم
براى كارامل يك ليوان شكر را داخل تابه ريخته روى شعله ملايم مى زاريم تا شكر آب بشه اصلاً با قاشق هم نمى زنيم وقتى شكر آب شد ٢ قاشق غذا خورى كره و ١٠٠ گرم خامه اضافه مى كنيم و مرتب هم مى زنيم اولش سفت ميشه نگران با هم زدن درست ميشه و يك دست وقتى كيك كمى خنك شده روى كيك سس را مى ريزيم .
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
هیچوقت برای فهمیده شدن
فریاد نزنید
انکه شمارا بفهمد
صدای سکوتتان را بهتر می شنود
.
#کیک_ساده_با_یک_تخم_مرغ😍
با یه کیک ساده وراحت چطورید؟فوری اماده می شه با مواد دردسترس ونسبت به اینکه تخم مرغ کم داره بافت وپف خوبی داره
مواد لازم.......
تخم مرغ درشت: بک عدد
شکر: سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان
روغن : نصف لیوان
شیر: یک لیوان
آرد: دو لیوان سرصاف
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری پر
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه.......
تخم مرغ و وانیل و شکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه و. درحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه و کمی بزنید آرد و بیکنیگ پودر ازقبل الک شده را در دو مرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید
قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید و دیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج و درفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید .
#کیک
#کیک_ساده
#کیک_یک_تخم_مرغی
♻️#چیپس_کدو ، رژیمی و بسیار خوشمزه
🔸به جای چیپس سیب زمینی به دلیل بلغمزا بودن آن ، از چیپس کدو استفاده کنید .
مفید برای :😍👇
🍄کسانی که چربی خون دارند
🍄چاق هستند و به دنبال لاغری اند
🍄ضد انگل
🍄مدر و مانع تشکیل برخی کریستالها در کلیه های سنگ ساز
🥒مواد لازم :
کدو سبز یا حلوایی ۲ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
🥒روش تهیه :
کدو سبزها را با یک کارد تیز به صورت لایه های نازک و یکدست برش می زنیم. (میتوان از رنده های مخصوص چیپس کن استفاده شود.)
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. در همین حین سینی فر را با روغن زیتون به طور کامل چرب می کنیم، سپس کدو سبز های ورقه شده را به ترتیب درون سینی فر می چینیم.
به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه روی کدو سبزها می پاشیم.
پس از گذشت ۱۵ دقیقه چیپسها آماده اند
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
خوشبختی اون چیزی نیست که آدم از بیرون میبینه!
خوشبختی تو دل آدمه...
دل اگر خوش باشه، آدم خوشبخته...!
#عزت_الله_انتظامی
.
#دسر_انجیر
🤩دسر انجیر🤩
بیایید باهم این دسر خوشمزه مقوی رو درست کنیم و ازش لذت ببریم👌
📜مواد لازم
شیر 2.5 پیمانه🥛
انجیر خشک ۸ عدد
طرز تهیه
۱- انجیرهای خشک را چند دقیقه🕟 قبل در آب میخیسانیم. وقتی نرم شد با چاقو 🔪به تکه های کوچک خرد میکنیم.💢
۲- شیر🥛 را روی حرارت میگذاریم طوری باید گرم باشد که انگشت گرما را حس کند ولی نسوزد .( همانند مراحل درست کردن ماست🍚 )
۳- انجیرهارا اضافه میکنیم و کمی بهم میزنیم بعد با میکسر مخلوط میکنیم🥣 تا تکه ای از انجیر نماند .
۴- در دمای اتاق رویش را با بشقاب یا دستمالی میپوشانیم تا انجیر ها 2 ساعت استراحت کنند👌 و مثل ماست بسته شوند💢
۵- روی انجیرهایی که پوشانده بودیم بعد 2 ساعت🕟 باز میکنیم و در یخچال میگذاریم ، تادسر خوب ببندد ، سرد سرو میکنیم🤩
نوش جونتون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
گردوپلو
اگه تا حالا نخوردی حتما امتحانش کن که طعمش عالیه 🤤😍
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
هدایت شده از 🤍
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
کیه که دلش نخواد خونه شو بااین فرشهای زیبا خوشگل کنه😍
بادست خودت تو کمترین زمان و هزینه😉
⤵️ #بدون_مهارت_قالیبافی
کلی سفارش گرفتم💃
تویه روز یه دونه ش درست میشه😳
بیا اینجا
https://eitaa.com/joinchat/4246667570Cc5f929db8b
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کیک تولد_ بدون فر
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_توت_فرنگی
سلام ، دسر نرم و لطیف و خوشمزه براتون آوردم 😊🤗 مناسب فصل و حسابی می چسبه .
.
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ۱۰۰ گرم
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین و آب سرد رو ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم که خنک بشه .
شکلات رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و گذاشتم آب بشه و بعد کنار گذاشتم که خنک بشه .
داخل مخلوط کن توت فرنگی ، پنیر ماسکارپونه ، خامه صبحانه ، شکر ، شکلات سفید آب شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو ریختم و با هم میکس کردم .
لیوان های یکبار مصرف رو چرب کردم و از مواد کرم داخلش ریختم . (جای لیوان یکبار مصرف می تونید از قالب دلخواه هم استفاده کنید ) حدود ۴ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو آزاد کردم و با قیچی از کنار برش دادم و به آهستگی از لیوان جدا کردم .
برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و شکوفه زدم و روش توت فرنگی قرار دادم .
پ.ن : ماسوره هر نوع میشه که بخواید شکوفه بزنید . این ماسوره من شماره نداره .
🌟
#برنج_زعفرانی
🥳🥳🥳🥳🥳
برای ۴ نفر
برنج ۴ لیوان
نمک به میزان لازم
روغن ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم.
و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم.
(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید.
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
#دسر_خوشمزه
#ويژه_عيد_نوروز
🥳🥳🥳🥳
موس فندقي شكلاتي
پودر ژلاتين ١ ق غ
شير ١/٣ پيمانه
خامه ٤٠٠ گرم
شكر قهوه اي كمتر از ١/٣ پيمانه
نوتلا ٢٠٠ گرم
پودر كاكائو ١/٣ پيمانه
👇👇
🔸همه مواد رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت بزارين تا گرم شه فقط حواستون باشه كه نجوشه.
🔸تو ظرف مورد نظرتون برزين و بزارين تو يخچال كه ببنده
ميزان شكر رو ميتونين كمتر هم بزنين