eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤗سلام قناد جونم 👈🏻مواد لازم شیرینی عید گلی مربایی👉🏻 🟡آرد :250 گرم 🟡کره مکعب خورد شده به دمای محیط رسیده :150گرم 🟡آرد ذرت:یک قاشق غذا خوری 🟡زرده تخم مرغ :سه عدد 🟡پودر قند: 130 گرم 🟡پوست لیمو رنده شده ریز:نصف قاشق چایخوری 🟡عصاره وانیل : یک قاشق چایخوری 🟡نمک :یه پنس 🌸طرز تهیه شیرینی عید گلی مربایی🌸 1.ابتدا فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید 2.کره، آرد، آرد ذرت، پوست لیمو، پودر قند و نمک رو داخل همزن یا غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا زمانی هم بزنید که خرده های ریز بدست بیاید 3.سپس زرده تخم مرغ و عصاره وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی بدست بیایید 4.خمیر رو روی سطح پهن کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید 5.هر قطعه رو توی دستتون گرد کنید هر اندازه هر توپ باید حدود 25 گرم باشد اگر هنگام توپ کردن احساس کردین خمیرتون خشکه به اندازه یک قاشق چایخوری بهش آب اضافه کنید 6. حالا توپک رو ردی سطح بذارین و با ته پیمانه یا لیوان تختش کنیو و سپس با ته یک قاشق چوبی گرده روی خمیر فرورفتگی ایجاد کنید 7.سپس درون فرورفتگی رو با هر ویوافیلی که دوست دارین پر کنید و در انتها در مرکز گل یک توپک کوچک قرار دهید 8.شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بره برای پخت تا طلایی رنگ بشه 9.اجازه دهید شیرینی خنک شود و بعد درون ظرف جابه جا کنید نوش جان ❤️هفته خوبی داشته باشید قناد جان های من
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنكيك هاي خوشرنگ و يكدست با همه فوت و فن هاش 🤩اين دستور بهترينه حتما امتحانش كن . همه مواردكار تو فيلم هست من اندازه ها رو دو برابر كردم كه تعداد بيشتري پنكيك داشته باشم . تخم مرغ ٢عدد شير ١/٢پيمانه روغن ١/٤پيمانه وانيل ١/٢ق چ . مواد خشك. آرد الك شده ١پيمانه شكر ١/٣پيمانه بكينگ پودر ١ق چ نمك ي پنس كوچولو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوکو لاوا یه دسر خوشمزه شکلاتیه که بدون نیاز به فر درست میشه👌🏻 این دسر خیلی خوشمزه و خیلی راحته😋 . . چوکو لاوا شیر ۳ لیوان شکلات ۳۰۰ گرم بیسکویت پتی بور ۲ بسته کره ۵۰ گرم . اول بیسکویت ها رو حسابی خرد و پودر کنید و  یا داخل میکسر بریزید که بیسکویت ها تو دسر مشخص نباشه و بعد کنار بزارید.بعد شیر و کره رو روی حرارت ملایم بزارید و هم بزنید.بعد از اینکه شیر و کره حسابی باهم ترکیب و یکدست شدن بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید. اجازه بدید که شکلات تخته ای با شیر و کره حل و یکدست بشه.(میتونید قبلش بنماری کنید و بعد اضافه کنید) بعد از یکدست شدن مواد بیسکویت رو بهش اضافه کنید و حسابی مواد رو باهم ترکیب کنید و بعد از روی حرارت بردارید.مواد آماده شده رو داخل ظرف مورد نظر و یا داخل قالب که در اون کیسه فریزی انداختید بریزید و به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.
🌸این گـل زیبـا تقدیم 💞به شما که از گـل زیبـاترین     ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک یه جاگزین مناسب واسه کیکای کارخونه ای میشه و بچه ها هم خیلی دوسش دارن😌👌🏽 مواد لازم: تخم مرغ:۳عدد وانیل:نصف ق چ شیر:۵۰گرم روغن مایع:۶۰گرم شکر:۱۲۰گرم آرد:۱۵۰گرم پودر کاکائو:۱ق غ بیکینگ پودر:یک ق غ سرخالی . دمای فر ۱۸۰ درجه ۱۵دقیقه بپزه کافیه👌🏽 روی اجاق گاز با شعله ملایم ۲۰دقیقه بپزه کافیه👌🏽 . قالب کاپ کیک نصفش پر بشه👌🏽 بازم با سیخ چوبی تست کنید😉 میتونید با سس شکلات تزئینش کنید😍
. ⚪️✨برای آدما 🕊✨به قدری حضور داشته باش ⚪️✨که فکر نکنن ... 🕊✨وجودشون معجزه ⚪️✨و نبودشون فاجعست... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ینی ایییینقده آسون درس میشه که نگو از طعم و جذابیتش هم که نگم 🤌🏻 مواد لازم برای خمیر باقلوا: یک بسته خمیر باقلوا ۱۵۰ گرم کره مواد میانی: ۱۰۰گرم فندق یک قاشق غ خ شکر دوقاشق غ خ کره اب شده مواد لازم برای کرم کاکایو: یک بسته شیر عسلی یک پیمانه پودر کاکایو سه قاشق غ خ نشاسته ی ذرت سه عدد زرده تخم مرغ نصف ق چای خوری وانیل یک و دوسوم‌پیمانه شیر خمیر باقلوا رو‌کمی بزرگ تر از غالب برش بدین لایه لایه کره مالی کنید و تو غالب بزارین برای ده لایه بعد از ده لایه فندق رست شده(بو داده بدون نمک)و یک قاشق شمر و دوقاشق کره رو اضافه کنید و دوباره ده لایه خمیر کره مال شده روش بزارین و بره تو فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه مدام چک کنید برای کرم کاکایو هم همه چی رو قاطی کنید بزارین رو‌گاز یه قل که زد امادست ،خیلی زود بریزینش رو باقلوا که حالا دیگه پخته زود بریزین کرم تو یه دقیقه سفت میشه همین دیگه💋 درست کنید و حالش و ببرین به روسری منم گیر ندین 😀
دلیل گریه ے هیچ زنے نباشید... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نهایت پف اونم بدون فر مواد لازم : ۲ عدد تخم مرغ ۱۰ ق شکر ۱ ق چ وانیل ۶ ق روغن مایع ۶ ق غ مخلوط آب و گلاب یا شیر یا آب ۲ ق غ زعفرون دم شده ۱۰ ق سر خالی آرد قنادی ۱ ق چ بکینگ پودر 🦄⃤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این دستور شیرینی عید را به شما تقدیم می کنم. اگر از دیدن این آموزش لذت بردین لطفا حمایت کنید. شما با این خمیر پایه می تونید چند نوع شیرینی درست کنید. برای شیرینی مربایی وسطش را از مارمالاد پر کنید برای شیرینی ساده فقط با قالب شکل بدهید و یا روی آن را با شکلات و انواع مغزها تزیین کنید. مواد لازم: ۴۷۰ گ آرد شیرینی پزی، ۲۵۰ گ کره، ۱ ق چ وانیل، ۳۰ گ عسل+ کنی برای روی شیرینی، ۱ زرده تخم مرغ، پودر قند ۱۰۰ گ، شیر ۳۰ گ، مارمالاد به میزان لازم روش: پودر قند را روی کره الک می کنیم، زرده، شیر، وانیل و عسل را اضافه و کاملا مخلوط می کنیم آرد را روی این مواد الک می کنیم وابتدا با قاشق و بعد با دست همه این مواد را مخلوطی کنیم تا خمیر لطیفی بدست اید خمیر را بین پلاستیک باز می کنیم و در یخچال ۱ ساعت استراحت می دهیم. اجازه می دهیم خمیر کمی به دمای محیط برسد بعد روی آن کمی آرد می پاشیم و با وردنه خمیر را باز می کنیم و با قالب شیرینی پزی قالب می زنیم. برای شیرینی مربایی خمیر را نازکتر و برای شیرینی ساده و شکلاتی خمیر را ضخیم تر باز می کنیم. خمیرها را در سینی فر کاغذ کشی شده می چینیم و در فر۱۶۰ درجه که از قبل داغ شده به مدت ۱۶ دقیقه می پزیم. بعد از پخت، شیرینیها که کمی خنک شدند روی آنها عسل می زنیم و با شکلات، پودر بادام و پسته و نارگیل تزیین می‌کنیم. برای شیرینی مربایی روی یک طرف شیرینی مارمالاد می زنیم و نصف دیگر شیرینی را روی آن می گذاریم.
هدایت شده از خانومانه ⭐
-خدایا چگونه‌به‌غیرتوامیدبندم درحالیکه‌هرخوبی‌به‌دست‌توست :)🤎 -طعم‌آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🌱قطاب 🌱🌱 مواد لازم برای خمیر قطاب ۲ لیوان ارد ۱/۲لیوان ماست ۱/۳لیوان روغن مایع ۲عدد زرده بیکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری و مواد لازم جهت : داخل قطاب پودر نارگیل حدودا ۱/۲ لیوان پودر گردو حدودا ۲/۳ لیوان گلاب ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پودر قند ۱/۳ لیوان دارچین : ۱ قاشق غذاخوری هل : یک قاشق مرباخوری طرز تهیه در کلیپ اومده حتما حتما ، با دقت درست کنین که عالیه نکته : 🌷خمیر برای درست کردن قطاب نه خیلی نازک باشه نه خیلی کلفت. در صورت دلخواه میشه به جای پودر نارگیل و گردو ، فقط از پودر بادام و هل و پودر قند استفاده کرد و یا مغزیجات مورد دلخواه برای اینکه شیرینی خشک نشه در ظرف در بسته نگهداری شود. نوش جان ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن‌ مارمالاد محشر پرتقال برای یک کیلو پرتغال اگر پرتغالتون مثل من شیرین بود نیاز دارید به ۳۰۰گرم شکر و ۱۰۰گرم عسل اگر ترش بود ۴۰۰گرم شکر و ۲۰۰گرم عسل پس اندازه شیرینیش دست خودتونه پرتقال،شکر،عسل و به اندازه یک ق غ رنده پوست پرتقال (قسمت نارنجی پرتقال فقط) که برای عطر و طعمش هست / با هم میریزیم تو قابلمه و درش رو میبندیم و با شعله ملایم میذاریم آب بندازه. نیازی نیست شما بهش آب اضافه کنید. وسط کار یک دوم ق چ زعفرون و اگر پرتقال شیرین بود یک تا دو ق غ آب لیمو ترش تازه و اگر پرتقال ترش بود یک ق چ آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم. این باعث جلوگیری از کپک مارمالاد میشه. میذاریم به غلظت دلخواهمون برسه و یادتون باشه کف روی مارمالاد رو هم قبل از اضافه کردن زعفرون بگیرید. وقتی به غلظت دلخواهمون رسید یک ورق ژلاتین رو اضافه میکنیم و وقتی کامل حل شد، میریزیم تو میکسر. مارمالاد رو وقتی از داغی افتاد داخل یک شیشه تمییز خشک و دربسته قرار بدید. وبگذارید تو یخچال. نوش جانتون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر طرفدار کروسان هستید این آموزش رو از دست ندید،بسیار ساده تر از خمیرهزارلا آماده میشه با طعمی مثل کروسان مواد اولیه خمیر آرد فانتزی ۳۱۰ گرم شیر ۶۰ گرم آب ۵۰ گرم کره ۶۰ گرم خمیرمایه ۶گرم نمک یک چهارم قاشق چایخوری شکر ۶۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری (برای تبدیل گرم به پیمانه هایلایت رو ببینید) مواد میانی کره ۸۰ گرم شکلات چیپسی یا سکه ای به مقدار دلخواه طرز تهیه ابتدا مواد خشک دستور را باهم ترکیب کنید،دقت کنید خمیرمایه و نمک رو روی هم نریزید چون خمیرمایه غیرفعال میشود،سپس تخم مرغ و شیر و آب رو اضافه کنید ترکیب کنید حالت خمیری که گرفت کره را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه ورز بدید(هایلایت ورز دادن خمیر را ببینید)،سپس‌خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار بدید روی ان را بپوشانید و ۷۵ دقیقه استراحت بدید،بعد از استراحت،سطح کار رو چرب کنید و خمیر را به سطح کار منتقل کنید و با وردنه باز کنید تا به صخامت حدود نیم سانتی متر برسه،سپس کره نرم شده را روی خمیر بزنید و خمیر را به ۸ قسمت برش دهید،داخل هر قسمت شکلات قرار بدید و رول کنید و روی رولها رو بپوشانید و ۶۰ دقیقه استراحت دهید،بعد از زمان استراحت رومال تخم مرغ بزنید و در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۹۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش شش‌انداز گیلانی 🍃🤍 یه رسپی گیاهی و محشر آوردم براتون از گیلان خودمون🥰❤️ عاشق غذاهای شمالیم من عطر و طعم بی‌نظیر و خاص . مواد لازم برای ۴ نفر : بادمجان نگینی خرد شده ۴ عدد پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد سیر له شده ۳ حبه 🍃 گردوی ریز خرد شده ۳۰۰ گرم 🍃 رب انار ملس ۴ ق غ رب گوجه یک ق غ آب جوش ۳ لیوان روغن و کره به میزان لازم یخ ۴ تیکه نمک / فلفل / زردچوبه . . طرز تهیه : ابتدا بادمجان های نگینی خرد شده را با روغن سرخ کنید و کنار بزارید . داخل تابه کره و روغن بریزید و پیاز هارو سرخ کنید. در صورت دلخواه کمی سیر اضافه کنید و تفت بدین. زردچوبه را اضافه کنید . گردوی آسیاب شده یا خرد شده را اضافه کنید و تفت بدین. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سرخ کنید . ۳ لیوان آب جوش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجازه دهید یک ساعت خورش پخته شود . بعد از یک ساعت داخل خورش یخ بریزید و اجازه بدین یک ساعت دیگه خورش جا بیوفته .( یخ باعث روغن انداختن گردو میشود ) بعد از یک ساعت رب انار اضافه کنید و نیم ساعت دیگر خورش بپزد. در نهایت نوبت اضافه کردن بادمجان های سرخ شده است بادمجان ها و نمک و فلفل را هم در این مرحله به را به خورش اضافه کنید . و اجازه دهید برای یک ساعت دیگر خورش بپزد . خورش شما آماده است 🥰❤️ نوش جونتون 🍃 .
ای 🌸 تخم شربتی با زعفران و گل ختمی برا یخ آلوورا وشیر استفاده کردم گذاشتم گرفت برش دادم و گذاشتم کنار . قسمت پایین ژلم آلوورا رو با آب و زعفران درست کردم البته چون برای پر رنگ شدن مقدار زعفران باید بیشتر میشد و دفعه قبل طعم جالبی نشده بود ،این بار رنگ خوراکی هم زدم ریختم تو جام و گذاشتم نیم بند شد ( ن زیاد سفت) چون میخواستم تخم شربتی ها کمی حالت فرو رفتگی داشته باشه تو ژله زعفران تا دقیقا مثل شربت طبیعی باشه. ميتونيد از ژله پرتقال هم استفاده کنید به جای آلوورا و زعفران. برای تخم شربتی هم آلوورا با تخم شربتی هایی که تمیز کرده بودم و تو آب خیس کرده بودم استفاده کردم آخرشم وقتی تخم شربتی ها نیم بند شد یخ ها رو گذاشتم روش 🔹️ نکته: تخم شربتی چون خودش آب جذب کرده دیگه به آلوورا آب اضافه نمی کنیم چون نمی بنده و اینکه من گل ختمی خبازی زرد رو تو آب خیس کردم و از صافی رد کردم و به جای آب سرد استفاده کردم  ༺🍉 ⃟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ▫️گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد) ▫️پیاز+جعفری+پودر سیر ▫️نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط ▫️آرد نخودچی 🔸پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی دیگه از غذاهای خوشمزه شمالِ😍😋 خیلی لذیذ و خوشمزست امتحانش کنی متوجه میشی☺️ مواد لازم : فیله مرغ انار دون شده گردو آسیاب شده پیاز آب انار تازه رب انار (❌میزانش بستگی به ذائقه شما داره چون آب انار هم میریزیم مواظب باشید زیاد ترشش نکنید❌) ادویه (نمک٫فلفل٫زردچوبه) خلال دندون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. برای دالگونا نیاز داریم به: •سه قاشق قهوه فوری گلد •سه قاشق شکر •دو قاشق آب جوش •شیر •یخ . اول از همه قهوه و شکر و آب رو با همزن برقی میزنید تا حسابی پف کنه و حجیم بشه من لیوان رو با کره لوتوش تزیین کردم شما میتونید با سس شکلات تزیین کنید بعد یخ و شیر میریزیم😋 و بعد دالگوناى جذابمونو كه درست كرديم اضافه ميكنيم و نوش جوووووووون .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی خوشمزه و مقوی 😋😍 از تنقلات سالم 🤗 با چایی حسابی می چسبه 🙂😋 زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند  ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) کره ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۱ ق غ) آرد سفید حدود ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پودر هل ۱/۲ ق چ برای مواد میانی خرما ۱۵۰ گرم (۱۵ تا ۲۰ عدد خرما) پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ کره ۳۰ گرم دارچین ۱ ق چ پودر هل ۱ ق چ مواد به دمای محیط برسه . کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم ‌ زرده تخم مرغ و پودر هل رو ریختم و یک دقیقه زدم .دور گیری هم کردم .‌نشاسته ذرت و آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست ، ارد زیاد هم نریزید که لطافتش از بین میره ، خمیر نرم و لطیفی به دست میاد که به دست نمی چسبه . خمیر ورز دادن نمی خواد . یک ساعت در یخجال استراحت قرار دادم . خرما رو هسته جدا کردم و له کردم . پودر گردو و دارجین و هل و کره آب شده رو بهش اضافه کردم و ترکیب کردم .از مواد خرمایی گوله هایی درست کردم . خمیر بعد از استراحت ، به اندازه ۱ ق م برداشتم و گرد کردم و وسطش از مواد خرمایی قرار دادم ، پیچیدم و کمی پهن کردم . در سینی چیدم . با یه کاتر گرد کوچیک روش طرح زدم . برای رومال ، یک عدد زرده تخم مرغ ، زعفران و کمی دارچین ترکیب کردم و رومال زدم . سینی رو در فر ۱۷۰ درجه، که از یک ربع قبل گرم کردم ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم . پ.ن : بدون فر در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه . جای نشاسته درت می تونید آرد استفاده کنید ‌. سعی کنید کره رو جایگزین نکنید که بافت تغییر نکنه ، در صورت جایگزینی روغن مایع بریزید .
ابتدا برای پخت مرغ یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت بدین سپس زردچوبه بزنید و مرغ رو اضافه کنید یک لیوان آب بهش اضافه کنید بزارید با حرارت ملایم پخته و سرخ بشن. برای خورش 😍 یک عدد پیاز خورد شده رو با کمی روغن تفت بدین زردچوبه و فلفل قرمز و بهش اضافه کنید بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و کمی نمک بهش اضافه کنید تفت بدین سپس نصف لیوان لپه نیم پز و بهش اضافه کنید مقدار کافی آب مرغ هم بهش اضافه کنید اجازه بدین با حرارت ملایم تا پخته و لعابدار بشه بیست دقیقه آخر پخت کمی زعفران دم کرده و چند تا آلوی خورشتی اضافه کنید دو قل که زد مرغ ها رو به خورش اضافه کنید ده دقیقه اجازه بدین تا خورش جا بیفته. چون آلوهام دو نوع بودن ترش و شیرین هیچی به خورش اضافه نکردم اینجوری طعمش ملس میشه شما میتونید کمی آبلیمو یا شکر اضافه کنید. برای قالب زدن برنج وقتی برنج دم کشید(باید داغ باشه)دو کفگیر از برنج و با زعفران دم کرده مخلوط کنید و کف قالب مورد نظر بریزید(جنس قالب مهم نیست) با پشت قاشق خوب فشردش کنید بعد برنج سفید و روش بریزید و دوباره فشردش کنید بشقاب سرو و روی قالب بزارید و برگردونید. کلم بنفش یک عدد کوچک،انار دو عدد،آب انار نصف لیوان،گردو خورد شده یک ق غ،سس مایونز چهار ق غ،ماست خامه ای یک ق غ،نمک و فلفل سیاه کمی انار رو دون کنید و کلم رو خوب خورد کرده(من رنده کنید) سس را با اب انار حل کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده دو ساعت بزارید تو یخچال تا مواد به خورد هم برن. ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄