eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن‌ مارمالاد محشر پرتقال برای یک کیلو پرتغال اگر پرتغالتون مثل من شیرین بود نیاز دارید به ۳۰۰گرم شکر و ۱۰۰گرم عسل اگر ترش بود ۴۰۰گرم شکر و ۲۰۰گرم عسل پس اندازه شیرینیش دست خودتونه پرتقال،شکر،عسل و به اندازه یک ق غ رنده پوست پرتقال (قسمت نارنجی پرتقال فقط) که برای عطر و طعمش هست / با هم میریزیم تو قابلمه و درش رو میبندیم و با شعله ملایم میذاریم آب بندازه. نیازی نیست شما بهش آب اضافه کنید. وسط کار یک دوم ق چ زعفرون و اگر پرتقال شیرین بود یک تا دو ق غ آب لیمو ترش تازه و اگر پرتقال ترش بود یک ق چ آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم. این باعث جلوگیری از کپک مارمالاد میشه. میذاریم به غلظت دلخواهمون برسه و یادتون باشه کف روی مارمالاد رو هم قبل از اضافه کردن زعفرون بگیرید. وقتی به غلظت دلخواهمون رسید یک ورق ژلاتین رو اضافه میکنیم و وقتی کامل حل شد، میریزیم تو میکسر. مارمالاد رو وقتی از داغی افتاد داخل یک شیشه تمییز خشک و دربسته قرار بدید. وبگذارید تو یخچال. نوش جانتون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر طرفدار کروسان هستید این آموزش رو از دست ندید،بسیار ساده تر از خمیرهزارلا آماده میشه با طعمی مثل کروسان مواد اولیه خمیر آرد فانتزی ۳۱۰ گرم شیر ۶۰ گرم آب ۵۰ گرم کره ۶۰ گرم خمیرمایه ۶گرم نمک یک چهارم قاشق چایخوری شکر ۶۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری (برای تبدیل گرم به پیمانه هایلایت رو ببینید) مواد میانی کره ۸۰ گرم شکلات چیپسی یا سکه ای به مقدار دلخواه طرز تهیه ابتدا مواد خشک دستور را باهم ترکیب کنید،دقت کنید خمیرمایه و نمک رو روی هم نریزید چون خمیرمایه غیرفعال میشود،سپس تخم مرغ و شیر و آب رو اضافه کنید ترکیب کنید حالت خمیری که گرفت کره را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه ورز بدید(هایلایت ورز دادن خمیر را ببینید)،سپس‌خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار بدید روی ان را بپوشانید و ۷۵ دقیقه استراحت بدید،بعد از استراحت،سطح کار رو چرب کنید و خمیر را به سطح کار منتقل کنید و با وردنه باز کنید تا به صخامت حدود نیم سانتی متر برسه،سپس کره نرم شده را روی خمیر بزنید و خمیر را به ۸ قسمت برش دهید،داخل هر قسمت شکلات قرار بدید و رول کنید و روی رولها رو بپوشانید و ۶۰ دقیقه استراحت دهید،بعد از زمان استراحت رومال تخم مرغ بزنید و در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۹۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش شش‌انداز گیلانی 🍃🤍 یه رسپی گیاهی و محشر آوردم براتون از گیلان خودمون🥰❤️ عاشق غذاهای شمالیم من عطر و طعم بی‌نظیر و خاص . مواد لازم برای ۴ نفر : بادمجان نگینی خرد شده ۴ عدد پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد سیر له شده ۳ حبه 🍃 گردوی ریز خرد شده ۳۰۰ گرم 🍃 رب انار ملس ۴ ق غ رب گوجه یک ق غ آب جوش ۳ لیوان روغن و کره به میزان لازم یخ ۴ تیکه نمک / فلفل / زردچوبه . . طرز تهیه : ابتدا بادمجان های نگینی خرد شده را با روغن سرخ کنید و کنار بزارید . داخل تابه کره و روغن بریزید و پیاز هارو سرخ کنید. در صورت دلخواه کمی سیر اضافه کنید و تفت بدین. زردچوبه را اضافه کنید . گردوی آسیاب شده یا خرد شده را اضافه کنید و تفت بدین. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سرخ کنید . ۳ لیوان آب جوش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجازه دهید یک ساعت خورش پخته شود . بعد از یک ساعت داخل خورش یخ بریزید و اجازه بدین یک ساعت دیگه خورش جا بیوفته .( یخ باعث روغن انداختن گردو میشود ) بعد از یک ساعت رب انار اضافه کنید و نیم ساعت دیگر خورش بپزد. در نهایت نوبت اضافه کردن بادمجان های سرخ شده است بادمجان ها و نمک و فلفل را هم در این مرحله به را به خورش اضافه کنید . و اجازه دهید برای یک ساعت دیگر خورش بپزد . خورش شما آماده است 🥰❤️ نوش جونتون 🍃 .
ای 🌸 تخم شربتی با زعفران و گل ختمی برا یخ آلوورا وشیر استفاده کردم گذاشتم گرفت برش دادم و گذاشتم کنار . قسمت پایین ژلم آلوورا رو با آب و زعفران درست کردم البته چون برای پر رنگ شدن مقدار زعفران باید بیشتر میشد و دفعه قبل طعم جالبی نشده بود ،این بار رنگ خوراکی هم زدم ریختم تو جام و گذاشتم نیم بند شد ( ن زیاد سفت) چون میخواستم تخم شربتی ها کمی حالت فرو رفتگی داشته باشه تو ژله زعفران تا دقیقا مثل شربت طبیعی باشه. ميتونيد از ژله پرتقال هم استفاده کنید به جای آلوورا و زعفران. برای تخم شربتی هم آلوورا با تخم شربتی هایی که تمیز کرده بودم و تو آب خیس کرده بودم استفاده کردم آخرشم وقتی تخم شربتی ها نیم بند شد یخ ها رو گذاشتم روش 🔹️ نکته: تخم شربتی چون خودش آب جذب کرده دیگه به آلوورا آب اضافه نمی کنیم چون نمی بنده و اینکه من گل ختمی خبازی زرد رو تو آب خیس کردم و از صافی رد کردم و به جای آب سرد استفاده کردم  ༺🍉 ⃟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ▫️گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد) ▫️پیاز+جعفری+پودر سیر ▫️نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط ▫️آرد نخودچی 🔸پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی دیگه از غذاهای خوشمزه شمالِ😍😋 خیلی لذیذ و خوشمزست امتحانش کنی متوجه میشی☺️ مواد لازم : فیله مرغ انار دون شده گردو آسیاب شده پیاز آب انار تازه رب انار (❌میزانش بستگی به ذائقه شما داره چون آب انار هم میریزیم مواظب باشید زیاد ترشش نکنید❌) ادویه (نمک٫فلفل٫زردچوبه) خلال دندون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. برای دالگونا نیاز داریم به: •سه قاشق قهوه فوری گلد •سه قاشق شکر •دو قاشق آب جوش •شیر •یخ . اول از همه قهوه و شکر و آب رو با همزن برقی میزنید تا حسابی پف کنه و حجیم بشه من لیوان رو با کره لوتوش تزیین کردم شما میتونید با سس شکلات تزیین کنید بعد یخ و شیر میریزیم😋 و بعد دالگوناى جذابمونو كه درست كرديم اضافه ميكنيم و نوش جوووووووون .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی خوشمزه و مقوی 😋😍 از تنقلات سالم 🤗 با چایی حسابی می چسبه 🙂😋 زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند  ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) کره ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۱ ق غ) آرد سفید حدود ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پودر هل ۱/۲ ق چ برای مواد میانی خرما ۱۵۰ گرم (۱۵ تا ۲۰ عدد خرما) پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ کره ۳۰ گرم دارچین ۱ ق چ پودر هل ۱ ق چ مواد به دمای محیط برسه . کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم ‌ زرده تخم مرغ و پودر هل رو ریختم و یک دقیقه زدم .دور گیری هم کردم .‌نشاسته ذرت و آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست ، ارد زیاد هم نریزید که لطافتش از بین میره ، خمیر نرم و لطیفی به دست میاد که به دست نمی چسبه . خمیر ورز دادن نمی خواد . یک ساعت در یخجال استراحت قرار دادم . خرما رو هسته جدا کردم و له کردم . پودر گردو و دارجین و هل و کره آب شده رو بهش اضافه کردم و ترکیب کردم .از مواد خرمایی گوله هایی درست کردم . خمیر بعد از استراحت ، به اندازه ۱ ق م برداشتم و گرد کردم و وسطش از مواد خرمایی قرار دادم ، پیچیدم و کمی پهن کردم . در سینی چیدم . با یه کاتر گرد کوچیک روش طرح زدم . برای رومال ، یک عدد زرده تخم مرغ ، زعفران و کمی دارچین ترکیب کردم و رومال زدم . سینی رو در فر ۱۷۰ درجه، که از یک ربع قبل گرم کردم ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم . پ.ن : بدون فر در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه . جای نشاسته درت می تونید آرد استفاده کنید ‌. سعی کنید کره رو جایگزین نکنید که بافت تغییر نکنه ، در صورت جایگزینی روغن مایع بریزید .
ابتدا برای پخت مرغ یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت بدین سپس زردچوبه بزنید و مرغ رو اضافه کنید یک لیوان آب بهش اضافه کنید بزارید با حرارت ملایم پخته و سرخ بشن. برای خورش 😍 یک عدد پیاز خورد شده رو با کمی روغن تفت بدین زردچوبه و فلفل قرمز و بهش اضافه کنید بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و کمی نمک بهش اضافه کنید تفت بدین سپس نصف لیوان لپه نیم پز و بهش اضافه کنید مقدار کافی آب مرغ هم بهش اضافه کنید اجازه بدین با حرارت ملایم تا پخته و لعابدار بشه بیست دقیقه آخر پخت کمی زعفران دم کرده و چند تا آلوی خورشتی اضافه کنید دو قل که زد مرغ ها رو به خورش اضافه کنید ده دقیقه اجازه بدین تا خورش جا بیفته. چون آلوهام دو نوع بودن ترش و شیرین هیچی به خورش اضافه نکردم اینجوری طعمش ملس میشه شما میتونید کمی آبلیمو یا شکر اضافه کنید. برای قالب زدن برنج وقتی برنج دم کشید(باید داغ باشه)دو کفگیر از برنج و با زعفران دم کرده مخلوط کنید و کف قالب مورد نظر بریزید(جنس قالب مهم نیست) با پشت قاشق خوب فشردش کنید بعد برنج سفید و روش بریزید و دوباره فشردش کنید بشقاب سرو و روی قالب بزارید و برگردونید. کلم بنفش یک عدد کوچک،انار دو عدد،آب انار نصف لیوان،گردو خورد شده یک ق غ،سس مایونز چهار ق غ،ماست خامه ای یک ق غ،نمک و فلفل سیاه کمی انار رو دون کنید و کلم رو خوب خورد کرده(من رنده کنید) سس را با اب انار حل کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده دو ساعت بزارید تو یخچال تا مواد به خورد هم برن. ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪴‏صدای سوت کتری توی خانه 🪴بسـاط گـرمِ چـایی دلبـرانـه 🪴ببین، بشنو، سرآغازی جدید است 🪴دوبـاره صبـح و گنجشک و تـرانـه
یه تیکه از یه کتاب بود که خیلی حالمو خوب کرد؛ میگفت: «آنچه برای شما باشد از کنار شما عبور نخواهد کرد. شما نیازی نخواهید داشت که چیزی که واقعا برای شما باشد را اجبار کنید. همه چیز همیشه در زمان مناسب، طبق زمانبندی الهی اتفاق می افتد. به آنچه که می رود اجازه ی رفتن بده و به آنچه که در انتظار توست، خوش آمد بگو. رها باش، همه چیز خوب .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیای سیب زمینی مواد لازم: ۵عدد سیب زمینی ژانبون ۲۰۰گرم پنیر پیتزا ۲۰۰گرم قارچ ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده
🖇 🌱 جانی نمانده است که بخشم چو حاتمی نرگس شدی که من نشوم مثل خار تو... -العجل مولا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی منگوم 🔸طرز تهیه شیر عسلی🔸 مواد لازم: کره۲۵گرم شیر۲لیوان شکرنصف لیوان . 💚تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید. زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید.هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید.شیر باید تبخیر شود اما نجوشد.شما تقریبا نیم ساعت تا ۱ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود.وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود.در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید💚
🖇 🌱 سخن، بى تو مگر جاى شنیدن دارد؟ نفـس، بى تو کجا ناى دمـیدن دارد؟ علت کورى یعقوبِ نبى معلوم است! شهــرِ بى یار مگـر ارزش دیدن دارد؟💔 -اݪعجݪ مولا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی مواد لازم : شیر پر چرب محلی : یک و نیم لیتر (اگر احیانا نبود پرچرب پاکتی بگیرید ولی حتما پرچرب باشه) شکر :یک و نیم لیوان ثعلب :دو ق چ (عطاری ها و لوازم قنادی ها دارن) زعفران غلیظ دو ق پودر کاکائو به دلخواه :یک ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام براتون یه کیک آوردم بافتش خیلی عالی و نرم و لطیف ، برای کسایی که شیر و ماست نمی تونند مصرف کنند یا به هر دلیلی نمی تونند استفاده کنند عالیه 😊😍 بدون فر هم براتون درست کردم 😉. . تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آب جوش ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) پودر کاکائو ۱ ق غ برای بدون فر اول شعله رو با حرارت ملایم روشن کردم .شعله پخش کن قرار دادم و بعد تابه رو روی شعله پخش کن گذاشتم .دو لا کاغذ روغنی هم انداختم . یک ربع گداشتم بمونه روی حرارت . توی این مدت رفتم سراغ مواد کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم ، وانیل هم ریختم .روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . آب جوش رو کم کم اضافه کردم و مرتبا هم زدم .وقتی آبجوش می ریزیم باید سریع عمل کنیم. آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم . میشه کیک رو دو رنگ‌ درست کرد یا تک رنگ . میشه به مواد پودر کاکائو ریخت و حتی زعفران . من دو رنگ کردم . مواد رو دو قسمت کردم ، به یکی ۱ ق غ پودر کاکائو و به دیگری ۱ ق غ آرد سفید اضافه کردم . داخل تابه اول از مواد ساده ریختم و بعد از مواد کاکائویی به صورت نامنظم روس ریختم و با سیخ چوبی کمی طرح زدم . در تابه رو بستم و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه موند که با خلال دندون پخت کیک رو چک می کنیم . بعد برگردوندم تا کمی رویه هم تغییر رنگ پیدا کنه و حدود ۵ دقیقه موند . بعد از پخت کاغذ روغنی رو کندم و روی توری قرار دادم تا خنک بشه و به دل خواه برش دادم . نکات : لاستیک نارنجی دور تابه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو کافی شاپ های دنیا ،کافه لته اسپانیایی به شدت طرفدار داره، این نوشیدنی خوشمزه برپایه اسپرسو و شیر غلیظ شده است.. شیر عسلی، اسپرسو، شیر، و فوم شیر 🔹شیرعسلی در لوازم قنادی وبعضی سوپرمارکت‌ها موجوده 🔹خیلیا برای این لاته از فوم استفاده نمیکنند ولی جذابتر و بهتره که فوم شیر هم داشته باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کوکی خیلی راحت و خوشمزه، اگه عاشق شکلاتی حتما این کوکی درست کن🥰 اگه شکلات ندارید میتونین یه کوکی که قبلا آموزش دادم درست کنید که با روغن مایع هست👇 📌با این مقداری ۲۱ کوکی درست شد. آرد سفید ۱۴۰ گرم معادل یه لیوان فرانسوی سرپر شکلات. ۱۰۰ گرم کره ۳۰ گرم پودر کاکائو. یک قاشق غذاخوری سرپر تخم مرغ متوسط. یک عدد شکر. ۶۰ گرم حدودا. یک سوم لیوان سرخالی بکینگ پودر. نصف قاشق چایخوری وانیل کمی خب شکلات و پودر کاکائو را درون کاسه ای بگذارید و روی بخار آب بزارید تا کاملا ذوب بشن، بعد بزارید کنارب پنج دقیقه بمونه یکم خنک بشه. حالا شکر و وانیل و تخم مرغ با همزن بزنید تا شکر حل بشه و مواد سفید رنگ بشن، بعد مخلوط کره و شکلات اضافه کنید و هم بزنید. پودر کاکائو و بکینگ پودر و ارد از الک رد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری شکل بشه، اندازه گردو از مواد بردارید و تو دستتون گرد کنید و روی کاغذ روغنی بزارید . فر از ده دقیقه قبل در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا گرم بشه سینی فر بمدت ده دقیقه تا یه ربع بزارید داخل فر زیرش که یکم خودشو گرفت آماده اس، نکات طلایی: 📌 اگه فر از قبل گرم نشده باشه روی کوکی ها ترک نمیخوره و اگه زیاد داخل فر بمونه خشک و سفت میشه، کوکی ها تا داخل فرن نرم هستن پس بیرون که بیاد تو دمای محیط خودشو میگیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : آب نارنگی 1/5لیوان ژلاتین 2 قاشق غذا خوری تخم مرغ 3عدد خامه صبحانه 1پیمانه شکر 1پیمانه وانیل مقداری مواد لازم مغزی دسر : یک بسته پودر ژله پرتقال یک و نیم لیوان آب جوش طرز تهیه : ابتدا مغزی دسر را درست کنید تا ببندد. یک بسته پودر ژله پرتقال را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا مایع ژله کاملا شفاف شود سپس یک قالب کوچک تر از قالب اصلی انتخاب کنید و چرب کنید و ژله را داخل قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود . پودر ژلاتین را با آب نارنگی مخلوط و روی بخار کتری بن ماری کنید. سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زده تا کش دار شود ( حدود ۵ دقیقه ) و بعد خامه را اضافه کرده و در آخر مخلوط آب نارنگی و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و هم میزنیم و داخل قالب را کمی چرب کرده و نصف مواد دسر را ریخته ، داخل یخچال گذاشته تا نیم بند شود بعد ژله پرتقال را که کاملا بسته از قالب جدا کنید و وسط دسر قرار دهید و مابقی مایع دسر رو روی آن ریخته و در یخچال قرار داده تا دسر بسته شود. نکات :میتونید از خامه نصف پیمانه کم کنید و نصف پیامه شیر بجاش اضافه کنید . اگه با خامی تخم مرغ مشکل دارید میتونید همینطور که دارید شکر و تخم مرغ رو با همزن میزنید ظرف رو بزارید رو بخار کتری تا خامی تخم مرغ گرفته بشه. مغزی ژله رو میتونید حذف کنید که در این صورت باید قالب کوچکتری انتخاب کنید . میتونید مایع ژله رو داخل قالب اصلی ریخته تا نیم بند بشه بعد کل مایع دسر رو روی ژله بریزید .‌ بجای وانیل می تونید از کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 شیر سه پیمانه شکر یک پیمانه خامه یک بسته(پاکت صورتی) ژلاتین سه قاشق غ وانیل مقدار کم گلاب دوقاشق غ طرز تهیه🔻 ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره  دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم. خامه رو روی شعله گاز کمی رقیق کردم بعد هم دما با شیر شد کمی شیر بهش اضافه میکنم تا رقیق تر بشه بعد به مخلوط شیر اضافه میکنم(برای اینکه خامه بریده بریده نشه) ژلاتین هم وقتی سرد شد و هم دما با شیر شد بهش اضافه میکنم مقداری از مایه پاناکوتا رو داخل کاسه های مختلف میریزیم و به هر کاسه مقداری رنگ خوراکی اضافه میکنیم و هم‌میزنیم اول داخل گلبرگهای قالب پاناکوتاهای رنگی میریزیم و میزارم یخجال نیم بند شد بعد یه لایه کمی نازک پاناکوتا سفید اروم روش میریزیم ک میزاریم یخجال تا نیم بند بشه بعد مابقی پاناکوتا رو میریزیم روش و میزاریم یخچال چند ساعت بمونه کانل که سفت شد از قالب بیرون میاریم.