فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_خرمایی_معصومه
این شیرینی خوشمزه و مقوی 😋😍
از تنقلات سالم 🤗
با چایی حسابی می چسبه 🙂😋
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
کره ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۱ ق غ)
آرد سفید حدود ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
پودر هل ۱/۲ ق چ
برای مواد میانی
خرما ۱۵۰ گرم (۱۵ تا ۲۰ عدد خرما)
پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ
کره ۳۰ گرم
دارچین ۱ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم زرده تخم مرغ و پودر هل رو ریختم و یک دقیقه زدم .دور گیری هم کردم .نشاسته ذرت و آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست ، ارد زیاد هم نریزید که لطافتش از بین میره ، خمیر نرم و لطیفی به دست میاد که به دست نمی چسبه . خمیر ورز دادن نمی خواد . یک ساعت در یخجال استراحت قرار دادم .
خرما رو هسته جدا کردم و له کردم . پودر گردو و دارجین و هل و کره آب شده رو بهش اضافه کردم و ترکیب کردم .از مواد خرمایی گوله هایی درست کردم .
خمیر بعد از استراحت ، به اندازه ۱ ق م برداشتم و گرد کردم و وسطش از مواد خرمایی قرار دادم ، پیچیدم و کمی پهن کردم . در سینی چیدم .
با یه کاتر گرد کوچیک روش طرح زدم .
برای رومال ، یک عدد زرده تخم مرغ ، زعفران و کمی دارچین ترکیب کردم و رومال زدم .
سینی رو در فر ۱۷۰ درجه، که از یک ربع قبل گرم کردم ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : بدون فر در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه .
جای نشاسته درت می تونید آرد استفاده کنید . سعی کنید کره رو جایگزین نکنید که بافت تغییر نکنه ، در صورت جایگزینی روغن مایع بریزید .
#خورش_مرغ_و_آلو
#برنج_قالبی
#سالاد_انار
#خورش_مرغ_و_آلو
ابتدا برای پخت مرغ یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت بدین سپس زردچوبه بزنید و مرغ رو اضافه کنید یک لیوان آب بهش اضافه کنید بزارید با حرارت ملایم پخته و سرخ بشن.
برای خورش 😍
یک عدد پیاز خورد شده رو با کمی روغن تفت بدین زردچوبه و فلفل قرمز و بهش اضافه کنید بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و کمی نمک بهش اضافه کنید تفت بدین سپس نصف لیوان لپه نیم پز و بهش اضافه کنید مقدار کافی آب مرغ هم بهش اضافه کنید اجازه بدین با حرارت ملایم تا پخته و لعابدار بشه بیست دقیقه آخر پخت کمی زعفران دم کرده و چند تا آلوی خورشتی اضافه کنید دو قل که زد مرغ ها رو به خورش اضافه کنید ده دقیقه اجازه بدین تا خورش جا بیفته.
چون آلوهام دو نوع بودن ترش و شیرین هیچی به خورش اضافه نکردم اینجوری طعمش ملس میشه شما میتونید کمی آبلیمو یا شکر اضافه کنید.
#برنج_قالبی
برای قالب زدن برنج وقتی برنج دم کشید(باید داغ باشه)دو کفگیر از برنج و با زعفران دم کرده مخلوط کنید و کف قالب مورد نظر بریزید(جنس قالب مهم نیست) با پشت قاشق خوب فشردش کنید بعد برنج سفید و روش بریزید و دوباره فشردش کنید بشقاب سرو و روی قالب بزارید و برگردونید.
#سالاد_انار
کلم بنفش یک عدد کوچک،انار دو عدد،آب انار نصف لیوان،گردو خورد شده یک ق غ،سس مایونز چهار ق غ،ماست خامه ای یک ق غ،نمک و فلفل سیاه کمی
انار رو دون کنید و کلم رو خوب خورد کرده(من رنده کنید) سس را با اب انار حل کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده دو ساعت بزارید تو یخچال تا مواد به خورد هم برن.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪴صدای سوت کتری توی خانه
🪴بسـاط گـرمِ چـایی دلبـرانـه
🪴ببین، بشنو، سرآغازی جدید است
🪴دوبـاره صبـح و گنجشک و تـرانـه
#ســـلام_صـبح_بـخیـر
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
یه تیکه از یه کتاب بود که خیلی حالمو خوب کرد؛ میگفت:
«آنچه برای شما باشد از کنار شما عبور نخواهد کرد. شما نیازی نخواهید داشت که چیزی که واقعا برای شما باشد را اجبار کنید. همه چیز همیشه در زمان مناسب، طبق زمانبندی الهی اتفاق می افتد. به آنچه که می رود اجازه ی رفتن بده و به آنچه که در انتظار توست، خوش آمد بگو. رها باش، همه چیز خوب
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیای سیب زمینی
مواد لازم:
۵عدد سیب زمینی
ژانبون
۲۰۰گرم پنیر پیتزا
۲۰۰گرم قارچ
۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
🖇 #مهدوی 🌱
جانی نمانده است که بخشم چو حاتمی
نرگس شدی که من نشوم مثل خار تو...
-العجل مولا
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی منگوم
🔸طرز تهیه شیر عسلی🔸
مواد لازم:
کره۲۵گرم
شیر۲لیوان
شکرنصف لیوان
.
💚تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید. زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید.هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید.شیر باید تبخیر شود اما نجوشد.شما تقریبا نیم ساعت تا ۱ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود.وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود.در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید💚
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
🖇 #مهدوی 🌱
سخن، بى تو مگر جاى شنیدن دارد؟
نفـس، بى تو کجا ناى دمـیدن دارد؟
علت کورى یعقوبِ نبى معلوم است!
شهــرِ بى یار مگـر ارزش دیدن دارد؟💔
-اݪعجݪ مولا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی
مواد لازم :
شیر پر چرب محلی : یک و نیم لیتر (اگر احیانا نبود پرچرب پاکتی بگیرید ولی حتما پرچرب باشه)
شکر :یک و نیم لیوان
ثعلب :دو ق چ (عطاری ها و لوازم قنادی ها دارن)
زعفران غلیظ دو ق
پودر کاکائو به دلخواه :یک ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_آبجوش_معصومه
سلام براتون یه کیک آوردم بافتش خیلی عالی و نرم و لطیف ، برای کسایی که شیر و ماست نمی تونند مصرف کنند یا به هر دلیلی نمی تونند استفاده کنند عالیه 😊😍
بدون فر هم براتون درست کردم 😉.
.
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آب جوش ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
پودر کاکائو ۱ ق غ
برای بدون فر اول شعله رو با حرارت ملایم روشن کردم .شعله پخش کن قرار دادم و بعد تابه رو روی شعله پخش کن گذاشتم .دو لا کاغذ روغنی هم انداختم . یک ربع گداشتم بمونه روی حرارت .
توی این مدت رفتم سراغ مواد کیک
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم ، وانیل هم ریختم .روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . آب جوش رو کم کم اضافه کردم و مرتبا هم زدم .وقتی آبجوش می ریزیم باید سریع عمل کنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم .
میشه کیک رو دو رنگ درست کرد یا تک رنگ . میشه به مواد پودر کاکائو ریخت و حتی زعفران . من دو رنگ کردم .
مواد رو دو قسمت کردم ، به یکی ۱ ق غ پودر کاکائو و به دیگری ۱ ق غ آرد سفید اضافه کردم .
داخل تابه اول از مواد ساده ریختم و بعد از مواد کاکائویی به صورت نامنظم روس ریختم و با سیخ چوبی کمی طرح زدم .
در تابه رو بستم و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه موند که با خلال دندون پخت کیک رو چک می کنیم .
بعد برگردوندم تا کمی رویه هم تغییر رنگ پیدا کنه و حدود ۵ دقیقه موند .
بعد از پخت کاغذ روغنی رو کندم و روی توری قرار دادم تا خنک بشه و به دل خواه برش دادم .
نکات : لاستیک نارنجی دور تابه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#لاته_اسپانیایی
تو کافی شاپ های دنیا ،کافه لته اسپانیایی به شدت طرفدار داره، این نوشیدنی خوشمزه برپایه اسپرسو و شیر غلیظ شده است..
شیر عسلی، اسپرسو، شیر، و فوم شیر
🔹شیرعسلی در لوازم قنادی وبعضی سوپرمارکتها موجوده
🔹خیلیا برای این لاته از فوم استفاده نمیکنند ولی جذابتر و بهتره که فوم شیر هم داشته باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کوکی خیلی راحت و خوشمزه، اگه عاشق شکلاتی حتما این کوکی درست کن🥰
اگه شکلات ندارید میتونین یه کوکی که قبلا آموزش دادم درست کنید که با روغن مایع هست👇
#کوکی_شکلاتی_زهرابانو
📌با این مقداری ۲۱ کوکی درست شد.
#کوکی_دبل_چاکلت_زهرابانو
#کوکی_ترکدار_زهرابانو
آرد سفید ۱۴۰ گرم معادل یه لیوان فرانسوی سرپر
شکلات. ۱۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
پودر کاکائو. یک قاشق غذاخوری سرپر
تخم مرغ متوسط. یک عدد
شکر. ۶۰ گرم حدودا. یک سوم لیوان سرخالی
بکینگ پودر. نصف قاشق چایخوری
وانیل کمی
خب شکلات و پودر کاکائو را درون کاسه ای بگذارید و روی بخار آب بزارید تا کاملا ذوب بشن، بعد بزارید کنارب پنج دقیقه بمونه یکم خنک بشه.
حالا شکر و وانیل و تخم مرغ با همزن بزنید تا شکر حل بشه و مواد سفید رنگ بشن، بعد مخلوط کره و شکلات اضافه کنید و هم بزنید.
پودر کاکائو و بکینگ پودر و ارد از الک رد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری شکل بشه،
اندازه گردو از مواد بردارید و تو دستتون گرد کنید و روی کاغذ روغنی بزارید .
فر از ده دقیقه قبل در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا گرم بشه
سینی فر بمدت ده دقیقه تا یه ربع بزارید داخل فر زیرش که یکم خودشو گرفت آماده اس،
نکات طلایی:
📌 اگه فر از قبل گرم نشده باشه روی کوکی ها ترک نمیخوره و اگه زیاد داخل فر بمونه خشک و سفت میشه، کوکی ها تا داخل فرن نرم هستن پس بیرون که بیاد تو دمای محیط خودشو میگیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فروماژ_نارنگی
مواد لازم :
آب نارنگی 1/5لیوان
ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3عدد
خامه صبحانه 1پیمانه
شکر 1پیمانه
وانیل مقداری
مواد لازم مغزی دسر :
یک بسته پودر ژله پرتقال
یک و نیم لیوان آب جوش
طرز تهیه :
ابتدا مغزی دسر را درست کنید تا ببندد. یک بسته پودر ژله پرتقال را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا مایع ژله کاملا شفاف شود سپس یک قالب کوچک تر از قالب اصلی انتخاب کنید و چرب کنید و ژله را داخل قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود .
پودر ژلاتین را با آب نارنگی مخلوط و روی بخار کتری بن ماری کنید.
سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زده تا کش دار شود ( حدود ۵ دقیقه ) و بعد خامه را اضافه کرده و در آخر مخلوط آب نارنگی و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و هم میزنیم و داخل قالب را کمی چرب کرده و نصف مواد دسر را ریخته ، داخل یخچال گذاشته تا نیم بند شود بعد ژله پرتقال را که کاملا بسته از قالب جدا کنید و وسط دسر قرار دهید و مابقی مایع دسر رو روی آن ریخته و در
یخچال قرار داده تا دسر بسته شود.
نکات :میتونید از خامه نصف پیمانه کم کنید و نصف پیامه شیر بجاش اضافه کنید .
اگه با خامی تخم مرغ مشکل دارید میتونید همینطور که دارید شکر و تخم مرغ رو با همزن میزنید ظرف رو بزارید رو بخار کتری تا خامی تخم مرغ گرفته بشه.
مغزی ژله رو میتونید حذف کنید که در این صورت باید قالب کوچکتری انتخاب کنید .
میتونید مایع ژله رو داخل قالب اصلی ریخته تا نیم بند بشه بعد کل مایع دسر رو روی ژله بریزید .
بجای وانیل می تونید از کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻
شیر سه پیمانه
شکر یک پیمانه
خامه یک بسته(پاکت صورتی)
ژلاتین سه قاشق غ
وانیل مقدار کم
گلاب دوقاشق غ
طرز تهیه🔻
ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد
شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم.
خامه رو روی شعله گاز کمی رقیق کردم بعد هم دما با شیر شد کمی شیر بهش اضافه میکنم تا رقیق تر بشه بعد به مخلوط شیر اضافه میکنم(برای اینکه خامه بریده بریده نشه)
ژلاتین هم وقتی سرد شد و هم دما با شیر شد بهش اضافه میکنم
مقداری از مایه پاناکوتا رو داخل کاسه های مختلف میریزیم و به هر کاسه مقداری رنگ خوراکی اضافه میکنیم و هممیزنیم اول داخل گلبرگهای قالب پاناکوتاهای رنگی میریزیم و میزارم یخجال نیم بند شد بعد یه لایه کمی نازک پاناکوتا سفید اروم روش میریزیم ک میزاریم یخجال تا نیم بند بشه بعد مابقی پاناکوتا رو میریزیم روش و میزاریم یخچال چند ساعت بمونه کانل که سفت شد از قالب بیرون میاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ی چند مدل پفیلا
پفيلا كره اى 🧈
كمى كره و روغن سرخ كردنى رو داخل قابلمه رويى يا روحى بريزيد ، داغ كه شد ذرت ها رو مثل فيلم داخلش بريزيد و با حرارت بالا قابلمه رو تكون بديد تا همه ى ذرت ها باز بشه، از ذرت زياد استفاده نكنيد ، ١/٣ ليوان كافيه. كره هم ميتونيد هم اولش بزنيد هم موقعى كه اماده شد اضافه كنيد تا جذب بشه🌽🍿
پفيلا كچاپ 🍿🍅
پودر گوجه ٢ ق غ
نمك ١ ق چ
روغن ٣ ق غ
ميتونيد به جاى پودر گوجه از سس كچاپ استفاده كنيد .
پفيلا پنيرى 🍿🧀
پودر پنير پارمسان ٣ ق غ
ذرت ١/٣ ليوان
نمك ى فلفل سياه
❌❌ نكات مهم ❌❌
1️⃣حتما از قابلمه رويى يا روحى استفاده كنيد .
2️⃣فكر نكنيد روغن زياد باشه بهتره، اين طرز فكر غلطه، روغن اندازه اى كه كف قابلمه چرب بشه كافيه.
3️⃣روغن بايد داغ داغ بشه .
4️⃣اول ٢،٣ تا دونه ذرت رو بندازيد ، وقتى يه دونش باز شد بقيه ذرت ها رو اضافه كنيد ، در قابلمه رو ببنديد، با حرارت بالا تند تند قابلمه رو تكون بديد تا ذرت ها جابجا بشه.
5️⃣حواستون باشه كه ذرت ها ته نگيره.
6️⃣براى مدل كچاپ و پنيرى بهتره كه وقتى پفيلا ها داغه بهش مواد رو اضافه كنيد تا به خوردش بره.
7️⃣اگه براى مهمونى ميخواين درست كنيد لحظه اخر درست كنيد تا نم نگيره و ظاهر بدى نداشته باشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده ی مرغ اصفهانی
❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉
مواد لازم برای ۳ نفر:
مخلوط ران و سینه مرغ ۶۰۰ گرم 🍗
دنبه ۵۰ گرم یا کره ۱۰۰ گرم 🧈
پیاز متوسط ۱ عدد 🧅
فلفل کاپی یا دلمهای قرمز ۱ عدد متوسط 🫑
جعفری یک مشت ☘️
نمک ۲ ق چ سر خالی 🧂
فلفل پول بیبر ۱ ق چ 🌶️
.
‼️نکته‼️
میتونید همه مواد رو با هم ۲ بار چرخ کنید و بزارید ۲ ساعت استراحت کنه و بعد به سیخ بکشید.
‼️نکته‼️
حرارت منقل باید متوسط رو به پایین باشه که مغز پخت بشه وگرنه روی کباب خیلی سریع میسوزه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_یخچالی_سوزان
🌸برای فیلینگ:
پودر نارگیل 1 پیمانه
◀چرب یا خشک بودن پودر نارگیل مهم نیست
خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
🌸برای رولت:
بیسکوییت پتی بور ساده یا شکلاتی 400 گرم پودر شده
خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی
شیر 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
شکلات 160 گرم
◀من از شکلات سکه ای کارارت استفاده کردم
🌸مراحلو هم توی فیلم کامل توصیح دادم😇
◀موقع پهن کردن فیلینگ خیلی با دقت و آروم اینکارو انجام بدید
◀اگه موقع ورز دادن و یا پهن کردن خمیر رولت احساس کردید خمیر خشکه و ترک میخوره باید 1 تا 2 قاشق آب رو به تدریج به خمیر اضافه و دوباره ورز بدید تا خمیر لیطف بشه
◀خمیر رو بین دو نایلون به ضخامت 7 میلی باز کنید
◀بعد از رول کردن برای 3 تا 4 ساعت رولت رو در یخچال استراحت بدید تا کاملا سفت بشه و بعد به سایز دلخواه برش بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای
❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉
مواد لازم:
موز 🍌
توت فرنگی 🍓
کمی شیر🥛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت بدون فر
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_باواریا_معصومه
سلام هفته خوبی داشته باشید دوستان گلم ، یه دسر خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗. می تونید این کرم رو در رنگ های مختلف درست کنبد ، کاکایو بریزید یا زعفران یا حتی رنگ خوراکی بسته به علاقه شما داره 😊.
شیر دو و نیم لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۳ ق غ (میزان خامه کاملا سلیقه ای می تونین کم یا زیاد استفاده کنین )
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
وانیل ۱/۴ ق چ
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه . پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کردم ، روی حرارت غیر مستقیم قراردادم تا ذراتش حل بشه . شیر رو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه حتما نیاز نیستش بجوشه ، وقتی شیر گرم شد ، مواد تخم مرغی رو کم کم و به تدریج داخل شیر ریختم و مدام هم زدم تا تخم مرغ توش خوب حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (شعله رو خاموش کردم). بعد خامه رو داخل موادم ریختم و هم زدم .
یک مقدار از موادم برداشتم ، یک قاشق پودر کاکائو رو با مقدار کمی آب گرم مخلوط کردم و ددخلش ریختم .
قالب من پلاستیکی هست به خاطر وجود خامه در دسر که چربی داره نیاز به چرب کردن قالب هم نیست ، اما میشه خیلی جزیی با روغن مایع چرب کرد . از مواد کاکائویی داخل قسمت طرحدار ریختم و گذاشتم یخجال که کمی بست بیرون آوردم و مابقی مواد سفید رو ریختم . در آخر ۶ الی ۷ ساعتی داخل یخچال موند و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که کاملا آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر😍😋
اگر دلتون دسر سریع و خوشمزه و بی دنگو فنگ میخواد حتما این دسر رو درست کن و هر جوری خواستی تزیین کن
فقط هم سه ماده اصلی میخواد
موز و بیسکوییت و خامه
مواد لازم
دو عدد موز رسیده
خامه صبحانه یک بسته دویست گرمی
بیسکوییت شکلاتی یا ساده یک بسته