eitaa logo
آشپزخانه سنتی سین(موسسه فصل رویش)
2.5هزار دنبال‌کننده
33 عکس
6 ویدیو
0 فایل
هوالشافی موسسه فرهنگی تبلیغی #فصل_رویش با مدیریت #استاد_سعید_مهدوی بنیانگذار سبک خانواده سیستمی در طب اسلامی ایرانی این کانال تحت اشراف استاد سعید مهدوی اداره می شود. ارتباط با مدیر کانال: @sayedali110 کانال موسسه فصل رویش @fasleroyesh
مشاهده در ایتا
دانلود
هوالرزاق 😊نگران این هستی چه غذایی درست کنی؟ 😁یه کانال خوب بهتون معرفی می کنیم که می تونید لذت آشپزی سالم رو تجربه کنید😳 آره تعجب نداره کافیه روی لینک آخر این پیام بزنی و وارد کانال پختنی های سالم استاد مهدوی بشی👌 🍲لیست غذاهای کانال پختنی های سالم استاد مهدوی تا الان 👇👇👇👇👇👇👇 👇👇👇👇👇 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال آشپزی سین https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالشافی 🔵درمان درد سینه 🔵بهبود آسیب دیدگی ریه 🔵کمک به بازگشت ایمنی 🔵کمک به بازگشت قوای تحلیل رفته بدن 👆این سوپ برای سرماخوردگی، آنفلوآنزا، کرونا و پیشگیری از بیماریها و.....باذن الله مفید است 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 💠 ( مزاج معتدل) بهترین معجون تقویتی برای و و جلوگیری از و : 🔸 مغزبادام:15عددمتوسط 🔸 آب:یک لیوان 🔸 عسل یاخرما:1قاشق غذاخوری عسل یا 2 عددخرما ✅ بادام هارامیتوانیم ازشب قبل درمقداری آب خیس کنیم و بعدپوست آن راجداکنیم و یا میتوانیم بادام هارا درآب درحال جوش بریزیم یک قل که زد ازروی حرارت برداریم بعدازولرم شدن پوستشان راجداکنیم. بادام هاراباآب وعسل یاخرمادرمخلوط کن میریزیم وآماده میکنیم. 💠 مزاج:معتدل مفید برای 🔸 شیربادام:یک سوم لیوان "طرزتهیه درقسمت بالا" 🔸 گلاب:دوقاشق غذاخوری آردبرنج:یک قاشق غذاخوری 🔸شیره انگوریاکشمش:یک قاشق مرباخوری ✅ آردبرنج رادرشیربادام حل کرده تانرم ویکدست شود.عسل وگلاب رااضافه کرده وروی حرارت قرارمی دهیم.مرتب بهم زده تاجوش آمده وکمی غلیظ شود.ازروی حرارت برداشته درظرفی میکشیم تاخنک شود.باشیره انگوریاکشمش تزیین کرده ومیل مینمایید. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
هوالعلیم سلسله مباحث 🎊 ۴قانون خوشبختی 💵 هزینه کلاس ۱۶۹/۰۰۰ هزار تومان با احتساب تخفیف برای افرادی که کد آموزشی موسسه را دارند ۱۴۳/۰۰۰ ✅ 👇👇👇👇👇👇👇 تا ۱۴۰۰/۱۰/۸ ✅ زمان برگزاری دوره پنجشنبه ۹ دیماه و جمعه ۱۰ دیماه ۱۴۰۰ 🕐ساعت ۸:۰۰ صبح الی ۱۱:۰۰ ظهر و ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰ 🕌مکان: قم، خیابان معلم، میدان روح الله 🔶برای ثبت نام: نام خانوادگی،تحصیلات و شماره تماس خود را به آیدی ذیل پیامک نمایید. @sayedali110 🔵افرادی که تمایل دارند در دوره بصورت مجازی شرکت نمایند عنایت داشته باشند دوره مجازی بصورت فایلهای کوتاه صوتی در طی دو هفته برگزار می گردد. 👇👇👇👇👇👇 در صورت شرکت حضوری کلمه و در صورت شرکت مجازی کلمه را ارسال نمایید. 📝معاونت آموزش مجموعه فصل رویش 👇👇👇👇👇👇 ✅کانال استاد مهدوی @saeedmahdavi ✅کانال مجموعه فصل رویش https://eitaa.com/m_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مواد لازم سویق گندم : یک لیوان تخم مرغ محلی : 2عدد عسل و کره محلی : هر کدام 2 قاشق غذاخوری 🤩خواص: این غذا برای استان البرز است و بدلیل کره بکار رفته در آن مناسب افراد قلبی یا کلسترول بالا نیست. برای کودکان و افراد در حال رشد و خانم های باردار مفید بوده و مقادیر مناسبی ویتامین D , A می باشد و حاوی املاح مناسبی برای بدن است . 👩‍🍳دستور پخت: سویق گندم را در تابه ریخته و بدون روغن کمی تفت میدهیم . بعد دو قاشق کره محلی به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم . دو عدد تخم مرغ محلی را در ظرفی شکسته و خوب هم میزنیم و به مواد اضافه کرده در آخر دو قاشق عسل اضافه میشود . 👌این غذا بیشتر برای تقویت بنیه افراد ضعیف و خانمهایی که تازه زایمان کرده اند طبخ میگردد . ✅در این غذا استاد مهدوی بجای آرد، سویق گندم رو توصیه می کنند و می توان از سویق سنجد هم در کنار سویق گندم استفاده کرد. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ان شاءالله از امروز نام کانال استاد مهدوی به موسسه فصل رویش تغییر یافت لذا آیدی جدید کانال به نشانی ذیل می باشد 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ♦️مواد لازم برنج : 4 پیمانه رب انار : یک چهارم پیمانه گردو : 8 عدد پیاز بزرگ : 3 عدد نمک و زردچوبه و روغن : به میزان لازم ✨✨ خواص ✨✨ این غذا حاوی آنتی اکسیدان و اسید چرب غیر اشباع است و برای بیماریهای قلبی و عروقی بسیار کمک کننده است. 👨🍳👩🍳دستور پخت : پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید . زردچوبه و رب انار و مغز گردو و آب را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید . برنج و نمک را افزوده و وقتی آب آن تبخیر شد با شعله کم اجازه دهید تا غذا دم بکشد. 🔰کانال موسسه فصل رویش @fasleroyesh 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔵ابتدا ۱ ليوان شیر طبیعی را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. 🌾۴۰ گرم سویق جو را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید سپس مقداری پودر دارچین اضافه کنید و دوباره هم بزنید. 🍵بعد از اینکه قوام پیدا کرد و غلیظ شد، 🍯عسل یا شیره انگور یا شیره توت را اضافه کنید. 🕰۵ دقیقه بعد که اوتمیل کاملا غلیظ و قوام پیدا کرد، اوتمیل آماده است. 🍎سیب درختی یا بادام یا گردو یا مویز یا نخود پخته یا.... را هم روی آن بریزید و نوش جان کنید. ✅خواص: 📌مفید برای کاهش وزن 📌خونساز 📌تقویت سیستم ایمنی بدن 📌مفید برای دستگاه گوارش ✍ترکیب اوتمیل سویق جو از استاد مهدوی @fasleroyesh 🥗پختنی های سالم @food_fasleroyesh
هوالعلیم ۲ 💵 هزینه کلاس ۸۵/۰۰۰ هزار تومان با احتساب تخفیف برای افرادی که کد آموزشی موسسه را دارند ۷۰/۰۰۰ ✅ 👇👇👇👇👇👇👇 تا ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ ✅ زمان برگزاری دوره چهار شنبه ۱۳ بهمن 🕰ساعت ۱۵ الی ۱۷ 👤حکیم مهدوی 🕌قم، خیابان معلم، میدان روح الله 🔶برای ثبت نام: نام خانوادگی،تحصیلات و شماره تماس خود را به آیدی ذیل پیامک نمایید. @sayedali110 📲یا با شماره ۰۹۳۸۸۸۱۵۷۱۰ از ساعت ۱۰ الی۱۴ روزهای شنبه تا چهارشنبه تماس حاصل فرمایید ✅کانال مجموعه فصل رویش‌ https://eitaa.com/fasleroyesh