eitaa logo
آشپزخانه سنتی سین(موسسه فصل رویش)
2.6هزار دنبال‌کننده
33 عکس
6 ویدیو
0 فایل
هوالشافی موسسه فرهنگی تبلیغی #فصل_رویش با مدیریت #استاد_سعید_مهدوی بنیانگذار سبک خانواده سیستمی در طب اسلامی ایرانی این کانال تحت اشراف استاد سعید مهدوی اداره می شود. ارتباط با مدیر کانال: @sayedali110 کانال موسسه فصل رویش @fasleroyesh
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم 🍔 🔶مواد لازم: بلغور گندم: 1لیوان گوشت: 2لیوان سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم پیاز: 1عدد متوسط روغن کنجد یا زیتون: به میزان لازم نمک(دریا یا پودر سنگ نمک)-ادویه کاری و فلفل: به میزان لازم ✨✨✨✨خواص✨✨✨✨ استفاده از این غذا برای کودکان و افراد مسن بیشتر توصیه میشود زیرا تأمین کننده حجم کافی و انرژی پایین است. ‍🍳دستور پخت: بلغور گندم را 24ساعت خیس کرده و 3بار آب آن را عوض کنید. گوشت را با بلغور گندم سه بار چرخ کنید در مرتبه سوم پیاز و ادویه جات و سبزی خشک را نیز اضافه کرده بیست دقیقه به خوبی با دست ورز داده به مدت 2تا3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. روغن را در ظرفی ریخته و مواد را به صورت گرد درآورده و پهن کرده و در روغن سرخ نمایید. 🔵جایگزین مناسبی بجای همبرگرهای صنعتی است. 🔴مصرف زیاد سرخ کردنی ها باعث بروز و بروز بیماری های پوستی و گوارشی و.....می شود. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ( استان مرکزی ) 🌸موادلازم : کشک طبیعی : یک لیوان برنج ایرانی : 1 پیمانه نخود : نصف پیمانه روغن زیتون یا کنجد : 2 قاشق غذاخوری زردچوبه و نمک دریا یا پودر سنگ نمک : به مقدار لازم 🌸خواص : این غذا حدود 20% انرژی مورد نیاز یک بزرگسال را تأمین میکند . مفید برای ناباروری. محتوای پروتئینی مطلوبی دارد و حاوی حبوبات مفید است . بهتر است از نمک کمی در این غذا به واسطه وجود کشک استفاده کنیم. 🌸دستور پخت برنج و نخود را جداگانه میپزیم . وقتی پخته شد ، آنها را با هم مخلوط کرده و کشک و روغن و نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم . روی حرارت گذاشته و اجازه پخت میدهیم تا به غلظت مطلوب برسد . 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم مواد لازم : جعفری ، گشنیز ، تره ، برگ چغندر ، شنبلیله ، شوید : نیم کیلو سیر : 2-3 حبه آلوچه : 4-5 دانه تخم مرغ محلی : 2 عدد نمک دریا یا پودر سنگ نمک و فلفل : به مقدار لازم ✨✨✨خواص✨✨✨ این غذا ، معتدل المزاج به سمت خنکی است . با ترکیباتی که دارد سودا و صفرای زائد را از دستگاه گوارش پاک میکند در عین حال مانع از ایجاد سردی در بدن میشود چون معتدل المزاج است ، بسیار مناسب فصل بهار میباشد 🍳دستور پخت : سبزیجات و چند حبه سیر خرد کرده در قابلمه بریزید . آلوچه را به آن اضافه کرده و آب بریزید تا با حرارت ملایم بپزد . سپس مقداری کره یا روغن زیتون یا کنجد و نمک و فلفل را افزوده و تفت دهید. در نهایت تخم مرغ را اضافه کنید . میتوانید به جای آلوچه از رب آن یا آب نارنج استفاده کنید. : کمی ترکیبات این غذای سنتی را تغییر داده اند. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم بغرا ( سمنان) مواد لازم : برگ چغندر : ۴۰۰ گرم کشک : نیم کیلو نعنا و روغن زیتون یا کنجد : هر کدام ۲ قاشق غذاخوری آرد گندم :۲ پیمانه خواص : این غذا مخصوص استان سمنان است و افراد مبتلا به سنگ کلیه و صفرا باید با احتیاط مصرف کنند . این غذا مناسب کسانی است که از یبوست رنج میبرند . دستور پخت : با ترکیب آرد و آب و نمک طبیعی خمیر درست کرده و به شکل لوزی برش دهید و در آب جوش بریزید .وقتی پخته شد آبکشی کرده و آن را به کشک رقیق شده در حال جوش اضافه کنید . وقتی خوب جاافتاد روی آن نعنا داغ ریخته و سرو نمایید . 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم یک غذای خونساز که مناسب فصل گرما هم می باشد. 🔰مواد لازم: 👈برنج ولپه هر کدام یک لیوان 👈تره، جعفری،شوید مجموعا نیم کیلو 👈پیاز ۲ عدد 👈روغن زیتون یا شحم یا دنبه، نعنا خشک، فلفل، زردچوبه ونمک طبیعی ( پودر سنگ نمک یا نمک دریا مرغوب) به میزان لازم 👈ماست: که میزان ماست به حسب سلیقه است برخی دوست دارند آش غلیظ باشد و یا رقیق باشد و درآن نان ترید کنند. 🔰طرزتهیه: 👈برنج ولپه وسبزیجات خرد شده را بهمراه مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید.پیازداغ ونعناداغ نیز درست کرده نصفش را بانمک وفلفل وزردچوبه در آش ریخته، نصفش را برای روی آش بگذارید.هنگام جوشیدن هرچنددقیقه یک بار آش را هم بزنید تا ته نگیرد وجابیفتد.پخت این آش ۲_۳ساعت زمان لازم دارد.پس از آماده شدن آش ماست راخوب هم بزنید تا یکنواخت شود.سپس ماست را کم کم به آش اضافه کرده وهم بزنید وسریع زیر آن را خاموش کنید تا ماست نبرد.آش را در ظرف مناسب کشیده وروی آن را تزئین کنید. ✅نکته: برخی به آش ماست، گوشت یا آبغوره اضافه می کنند که اصلا این کار خوب نیست خصوصا مصرف گوشت با ماست که سبب بیماری می شود. 😊نوش جان ✒سعیدمهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ◀ 👌نکته:حتما لازم نیست این غذا همراه برنج مصرف شود. ◀گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم ◀کدوخورشتی ۵عدد ◀پیاز ۱عدد متوسط ◀روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری ◀نمک وزرد چوبه به میزان لازم ◀ آبلیمو طبیعی بعنوان چاشنی 🔵طرز تهیه: پیاز وگوشت را خرد نمود وبهمراه مقداری آب درظرف مناسبی ریخته وروی حرارت بگذارید تا به جوش آید.حال شعله راکم کنید.کدوها راخرد نموده وبهمراه نمک وزردچوبه به خورش اضافه کنید.پس ازآن که خورش کمی پخته شد آبلیموطبیعی وروغن زیتون را هم به آن اضافه کنید واجازه دهید باحرارت ملایم خوب بپزد وکاملا جابیفتد. ◀نکات: مزاج موادغذایی مهم است مثلا دراین غذا گوشت گوسفند گرم وتر است برای اینکه گرمی را کنترل کنیم کدو اضافه می کنیم که سرد وتر است.خوب دراینجا برای اینکه تری مواد راهم کنترل کنیم.پیاز ونمک وزردچوبه که گرم وخشک است رااضافه می کنیم.برای اینکه گرمی غذا ازحدمعمول بالا نرود آبلیمو را اضافه می کنیم بهمراه روغن زیتون که معتدل است. ✅این غذا برای بیماران دیابتی هم باذن الله مفید است برای کودکان بیش فعال بعلت وجودکدو هم مفید است. بخاطر وجود گوشت گوسفند خونساز هم می باشد. 🌹کانال ما را رسانه باشید. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔰موادلازم: 👈جو ۲ پیمانه 👈نخود نصف پیمانه 👈برگ چغندر ۱ قاشق غذاخوری 👈پیاز ۱ عدد کوچک رنده شده 👈کشک ۱ قاشق غذاخوری 👈نمک وزردچوبه به میزان لازم 👈روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ✅خواص غذا: 👈مفید در رشد کودکان ونوجوانان 👈مفید در درمان ناتوانی جنسی ومشکلات کمر درد ودیسک کمر 👈خونساز 👈استخوانساز 👈ضدصفرا وضدبلغم 👈کاهش دهنده قندخون 👈مالت که ازترکییات جو است باعث افزایش غلظت موادی چون پروپیونیک اسید وبوتیریک اسید در روده بزرگ شده وبااین کار به حفظ سلامت روده بزرگ کمک می کند. 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔰موادّلازم: موادّلازم برای تهیّه ی (آش آلو)به شرح زیر است : 👈آلو بخارا……..150 گرم 👈عدس …….نصف پیمانه 👈برنج…..نصف پیمانه 👈سبزی آش پاک کرده …………..500گرم 👈پیاز متوسّط……1عدد 👈سیر …………2حبّه 👈روغن کنجدیا زیتون یا دمبه ………6تا 7قاشق غذا خوری 👈گوجه فرنگی رنده شده ……2عدد 👈آب غوره… به مقدار لازم 👈نعناع خشک.....1قاشق غذا خوری 👈نمک،فلفل وزردچوبه…… به مقدار لازم 🔵برنج وعدس را با آب روی شعله بگذارید وقتی که خوب پخت گوجه های رنده شده وسبزی وبقیه مواد را به آش اضافه کنید وبگذارید خوب آش باشعله ملایم جا بیفتد. 👈نکته: پس از آن که هسته ی آلوها را در آوردید به آش اضافه کنید . 🔰خواص:این آش برای پاکسازی کبد وکلیه ها رفع چربی خون یبوست مفید است . 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔵موادلازم: 🔰برگ چغندر به میزان لازم 🔰تره به میزان لازم 🔰تخم مرغ محلی دو الی سه عدد 🔰نمک وپودر گلپر به میزان لازم 🔰روغن زیتون یا روغن شحم یا روغن دنبه به میزان لازم 🔵برگ وساقه چغندر را با تره بصورت مساوی مخلوط نموده وخرد نموده وباکمی آب بپزید تا آبش خشک شود سپس کمی روغن زیتون یا روغن دنبه یا روغن شحم به آن اضافه نموده وکمی تفت دهید،سپس از روی شعله بردارید وکمی نمک طبیعی دریا یا پودر سنگ نمک وکمی پودر گلپر به آن اضافه نموده ودو الی سه عدد تخم مرغ محلی به آن اضافه نموده ودوباره روی شعله بگذارید وکمی تفت دهید وبگذارید بپزد وسپس از روی شعله بردارید ومیل نمایید. ✅خواص: 👈مفید برای رفع کم خونی 👈پلاکت ساز 👈چون با برگ چغندر تهیه میشود علاوه برخواص بالا برای استحکام استخوانها هم مفید است بعلاوه کمک می کند به باروری وتولید تخمک واسپرم باذن الله 👆غذای فوق هدیه ما به شیعیان ومحبان اهل بیت علیهم السلام. 🌹لطفا غذا را به نیت حضرت خدیجه سلام الله علیها درست کنید. 😊نوش جان ✒سعید مهدوی 🔵کانال ما را رسانه باشید. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم مواد لازم : بلغور جو: نصف پیمانه بلغور گندم : نصف پیمانه کدو : ۳-۴عدد هویج: ۱عدد لیموترش –آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل نمک و فلفل –زردچوبه و آویشن : به میزان لازم روغن زیتون : به میزان لازم خواص استفاده از این غذا به جز تأمین مقدار کم انرژی که میتواند در رژیم های لاغری مورد استفاده قرار گیرد و سبب تخلیه جرم های کبدی نیز میشود. دستور پخت: بلغور گندم و جو را خیس کرده با آب جدید و زردچوبه یک ساعت میپزیم. هویج را رنده ریز کرده به سوپ اضافه کرده بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کدو را نگینی خرد و با ادویه جات به سوپ اضافه میکنیم. اجازه میدهیم با حرارت ملایم جا بیفتد . در صورت تمایل ۲ تا ۳ دقیقه قبل از سرو مقداری آویشن و چاشنی لیموترش ، آب نارنج یا آبغوره را اضافه کرده هنگام سرو سوپ از روغن زیتون استفاده نمایید. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ❇️ یکی از پرطرفدارترین و لذیذ‌ترین "عربی - مدیترانه‌ای" است. این خوراک سالم و خوشمزه که در اغلب رژیم‌های لاغری توصیه‌ می‌شود، در کشورهای غیر عربی در کنار هویج و کرفس به عنوان مزه و در اکثر کشورهای عربی به عنوان در کنار غذاهای گوشتی مثل کبه سرو می‌شود. حمص لغتی عربی به معنای و نام کامل این غذا، حمصّ بطحینه می‌باشد. 🔸 دارای مقادیر زیادی آهن، ویتامین C، فولات، ویتامین B6 و پروتئین است. همچنین این خوراک فیبر بسیار بالایی دارد که برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است. 🔻نخود پخته 1 لیوان 🔻ارده 1/2 لیوان 🔻سیر 3 حبه 🔻آب‌لیمو تازه 1/4 لیوان 🔻روغن زیتون دلخواه 🔻نمک و فلفل قرمز به میزان لازم 2 قاشق غذاخوری از نخود پخته را همان ابتدای کار برای تزیین کنار بگذارید. بقیه نخودها را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب له کنید. برای رقیق‌کردن نخود می‌توانید از مقداری آب نخود یا روغن زیتون استفاده کنید. سیر، ارده، نمک و فلفل را به نخود له‌شده اضافه کنید و دوباره مخلوط‌کن را روشن کنید. در آخر مقداری آب‌لیموی تازه به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. برای سرو حمص به روش سنتی، آن را داخل یک بشقاب بریزید و با پشت قاشق، از وسط به سمت لبه‌های ظرف پهن کنید. با همان پشت قاشق دایره‌هایی از مرکز به سمت بیرون بکشید و داخل این گودال را با روغن زیتون پر کنید. نخودهایی که اول کار کنار گذاشته بودید را برای تزیین روی حمص قرار داده و آن را با مقداری پودر فلفل قرمز تزیین کنید. ⬅️ متأسفانه امروزه نخود، این ماده غذایی بسیار مفید و پرانرژی در حال حذف شدن از سفره ایرانیان است و شاهد استفاده کمتر از آن در وعده‌های غذایی هستیم. با افزایش مصرف غذاهای خارجی و فست‌فود در سفره‌های ایرانی، مصرف این ماده غذایی مفید در طول روز و حتی در سال بسیار کمتر از گذشته شده است. 🔰خواص نخود 🔸نخود که از خانواده حبوبات محسوب می‌شود دارای املاح، ویتامین و پروتئین‌های متعددی از جمله نشاسته، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، روغن گیاهی، مس و ویتامین‌هایی مانند ویتامین A، B1, B2 است. 🔸نخود دارای اسیدآمینه‌های مختلف، ویتامین‌ها و موادمعدنی بسیار مفیدی است که می‌توانیم بگوییم نخود نه فقط یک غذا بلکه یک دارو محسوب می‌شود و از زمان‌های بسیار دور مصرف خوراکی و درمانی داشته است. 🔸نخود تقویت‌کننده قلب بوده و در رفع یبوست‌های حاد و مزمن مۆثر است. 🔸 نخود عضلات اسکلتی را تقویت می‌کند و به همین دلیل مصرف آن به ورزشکاران توصیه می‌شود. 🔸نخود دارای خاصیت ضدسرفه و سرماخوردگی است. 🔸 این ماده غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. بنابراین به افرادی که دارای بیماری‌های خود ایمنی مانند ام‌اس هستند نیز توصیه می‌شود. 🔸نخود ازبین‌برنده انگل‌های روده، برطرف‌کننده دردسینه و تنگی‌نفس، تقویت‌کننده ریشه مو، درمان زردی، درمان دردهای کلیه و افزایش حافظه است. 🔸نخود برای درمان پوکی استخوان به دلیل منابع غنی کلسیم بسیار سودمند است. در دوران رشد استخوان‌ها و دندان‌ها مصرف آن توصیه می‌شود. 🔸 همچنین این ماده غذایی چنانچه با عسل ترکیب شود و به صورت یک پماد درست شود، به عنوان التیا‌م‌دهنده زخم‌ها مفید خواهد بود. ⚫️ نخود سیاه ▪️شکننده سنگ ها و مدر فضولات است و قوی تر از نخود سفید می باشد. ▪️قوت تریاقی داشته،جهت استسقا، یرقان انسدادی،انسداد کبد و جذام نافع است ▪️ریختن آب آن جهت رفع سردرد،زردی رخسار،خارش و بی حسی اندامها،مفاصل و تقویت مو موثر است. ❤️مصرف نخود برای ضعف جنسی و مشکل ناباروری مفید است. ⛔️ مصرف آن برای زنان باردار مضر بوده و باعث سقط جنین می شود. همچنین افرادی که مشکل کلیه دارند از نخود استفاده نکنند. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم برنج : 250 گرم لپه: 150 گرم برگ چغندر : به میزان لازم پياز متوسط : 3 عدد نعناع خشك: 1 قاشق زردچوبه: 2 قاشق مربا خوري رب انار: 100 گرم روغن کنجد یا زیتون: به میزان لازم آب : 8 پيمانه نمك دریا یاپودر سنگ نمک و فلفل : به اندازة لازم 📌طرز تهيه: لپه راپس ازشستشو با 8 پيمانه آب در قابلمه بريزيد و بگذاريد روي حرارت زياد تا جوش بيايد. بعد حرارت را كم كرده . برنج را نيز شستشو دهيد و آماده كنيد، نعناع وبرگ چغندر را در قابلمه بريزيد. پياز را كمي درشت خلال كنيد در ماهي تابه با روغن تفت دهید. پس از تفت دادن نيمي از آن را كنار گذاشته و بقیه آن را نيز پس از نيم پز شدن لپه به همراه برنج، رب انار، زرد چوبه، نمك طبیعی و فلفل داخل قابلمه بريزيد بعد از حدود 2 ساعت آش آماده است. مي توان نعناع داغ درست كرده و با پياز داغ باقيمانده روي آش را تزئين كرده و سر سفره بياوريد. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم خواص: افزایش حافظه رفع خستگی ضدپوکی استخوان نشاط آور مفید در درمان تکرر ادرار مفید در درمان مشکلات کلیوی مقوی ✅موادلازم: خرما سویق گندم سویق سنجد گردو روغن زیتون 📌طرزتهیه: خرما را در روغن زیتون با حرارت بسیار ملایم، کمی تفت داده،و سویق گندم را اضافه می کنیم. حرارت را خاموش کرده ، خرمای آردی را لوله کرده و به شکلهای مختلف در می آوریم. وسط خرمای آردی ، سویق سنجد و گردو نیم کوب می ریزیم . در ظرفی از پودر نارگیل یا کنجد می غلطانیم. 🌹نوش جان 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم ۲۵۰ گرم گوشت ۲ کیلو شیر طبیعی گاو برای دو نفر(برای تعداد بیشتر می توانید شیر بیشتری استفاده کنید) زنجفیل؛ آویشن؛ دارچین کمی سویق گندم و جو و نخود. 📌ابتدا گوشت(گوسفند) را اگر چرخ کرده باشد بهتر است؛ بگذارید با شیری که قبلا جوشیده بپزد. ✅یادتان باشد باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. اگر زنجفیل اذیت تان نمیکند با کمی دارچین و آویشن در ظرف بریزید؛ و در مرحله آخر پخت کمی سویق گندم و جو و نخود در آن بریزید؛ مدت یکساعت طول میکشد تا آماده شود. : هر وقت شیر کم شد دوباره شیر روی گوشت در حال پخت بریزید. 🌹بسیار مفید برای👇👇 ضعف بدن و قلب کم خونی پوکی استخوان مفید برای همه خصوصا بیماران مبتلا به ام اس و....... 🌹نوش جان 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 📝مواد لازم آرد سبوس دار یک لیوان سویق جو نصف لیوان روغن زرد یا کره حیوانی ۱۵۰ گرم شیره خرما یک لیوان سرخالی گلاب نصف لیوان هل و زعفران به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا آرد را تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس سویق جو را اضافه کرده و دوباره آرد و سویق را به مدت ۵ دقیقه با هم تفت دهید سپس روغن زرد یا اگر کره حیوانی استفاده می کنید قبلا آب کنید سپس به مخلوط آرد و سویق اضافه نمایید و به هم بزنید تا روغن به خورد آرد برود و چند دقیقه با هم تفت دهید بعد ماهتابه را از روی حرارت برداشته و گلاب و هل زعفران را اضافه نموده و خوب به هم بزنید تا مواد با حلوا کاملا مخلوط شود، حلوا سویق آماده است در ظرف مورد نظر بریزید و تزیین نمایید ✅نکته شما می توانید به جای سویق جو از هر سویق دیگری استفاده نمایید و با این روش انواع حلواهای سویق را درست نمایید ✅ضمنا می توانید به جای شیره خرما از آب عسل، شکر قهوه ای و شیره انگور هم استفاده نمایید. 🌹نوش جان 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم لیموترش یا آبلیمو طبیعی بمیزان لازم رب انار ۲قاشق غذاخوری مغز گردو پنج عدد(بصورت درست آسیاب شود) نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم تمام مواد را مخلوط نمایید و خوب هم بزنید. 🔸خواص: صاف کننده خون 🔻مزاج: معتدل مناسب برای غذاهای کوبیدنی ، سالادها ، الویه و....... 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم لیموترش یا آبلیمو طبیعی بمیزان لازم آب جوشیده خنک بمیزان لازم مغز گردو ۱۰ عدد(بصورت درست آسیاب شود) نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم پودر آویشن یک دوم قاشق چای خوری پودر نعناع خشک یک قاشق چایخوری روغن زیتون دو قاشق غذاخوری تمام مواد را مخلوط نمایید و خوب هم بزنید. 🔶خواص: تقویت سیستم ایمنی بدن ضد عفونت 🔻مزاج: گرم رو به معتدل مناسب برای غذاهای کوبیدنی ، سالادها ، الویه و....... 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم لیموترش یا آبلیمو طبیعی یک دوم پیمانه سرکه سیب یک دوم پیمانه نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم پودر آویشن یک دوم قاشق چای خوری پودر نعناع خشک یک قاشق چایخوری روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری تمام مواد را مخلوط نمایید و خوب هم بزنید. 🔶خواص: تقویت سیستم ایمنی بدن تقویت قلب 🔻مزاج: گرم رو به معتدل مناسب برای غذاهای کوبیدنی ، سالادها ، الویه و....... 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم آبغوره بمیزان لازم نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم پودر نعناع خشک یک قاشق چایخوری لیموترش یک عدد کوچک تمام مواد را مخلوط نمایید و خوب هم بزنید. 🔶خواص: ضد صفرا 🔻مزاج: گرم رو به معتدل مناسب برای غذاهای کوبیدنی ، سالادها ، الویه و....... 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم آب زرشک یک دوم پیمانه نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم پودر نعناع خشک یک قاشق چایخوری پودر آویشن یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری تمام مواد را مخلوط نمایید و خوب هم بزنید. 🔶خواص: ضد صفرا صاف کننده خون ضد عفونت 🔻مزاج: گرم رو به معتدل مناسب برای غذاهای کوبیدنی ، سالادها ، الویه و....... 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم آب نارنج یک دوم پیمانه نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم پودر نعناع خشک یک قاشق چایخوری پودر آویشن یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری تمام مواد را مخلوط نمایید و خوب هم بزنید. 🔶خواص: تقویت سیستم ایمنی ضد عفونت 🔻مزاج: گرم رو به معتدل مناسب برای غذاهای کوبیدنی ، سالادها ، الویه و....... 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔶خواص: تقویت اعصاب آرام بخش ضد عفونت خونساز تب بر و....... ♦مواد لازم: گلاب بمیزان لازم آرد برنج ایرانی ۴ ق غذاخوری شیر محلی ۴ لیوان شیره انگور در صورت تمایل شکر قهوه ای یا عسل بمیزان لازم سیب درختی پوست کنده ، خرد شده بمیزان لازم 🔷طرز تهیه: آرد برنج را با شیر مخلوط و روی شعله هم زده تا نرم و یک دست شود. سپس گلاب و شکر یا عسل را اضافه کرده و مرتب هم زده تا جوش آید و غلیظ شود. بعد میوه را اضافه نموده و ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم هم زده تا بپزد. در صورت تمایل می توانید از شیره انگور استفاده کنید. ✅می توانید از قبل سیب را جداگانه بپزید و به فرنی اضافه کنید. 🖌سعید مهدوی 🌹نوش جون 💐ثواب طبخ غذا رو هدیه کنید بحضرت خدیجه و ام کلثوم سلام الله علیهما. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم سلام یکی از راهکارهای درمانی در حوزه سلامت ، استفاده از شربت های دارویی و مقوی است. ۵۰۰ گرم آب سیب پوست کنده و تازه رو روی حرارت گذاشته و آنقدر بجوشه که نصفش تبخیر بشه. از پارچه صافی بگذرانید و ۱۲ ساعت در هوای معمولی رو به خنکی قرار دهید. باز روی شعله بذارید و آنقدر بجوشه که نصفش تبخیر بشه. باز از پارچه صافی گذرانده و باز بجوشه تا غلیظ بشه. اگر خواستید یکی دو جوش آخر کمی شکر قهوه ای بهش اضافه بشه تا قوام بیاد. حالا توی جای خنک بذارید و نگهداری کنید. ⏺: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری + یک لیوان آب مخلوط و حل کنید و میل کنید. 💢: تقویت کننده معده تقویت کننده قلب اشتهاء آور ضد تهوع ضد ویار خونساز 🖌سعید مهدوی 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم 🔴 مقوی مغز و معده ♻ بسیاری ممکن است مربای گل قند را از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر بدانند که مانند بسیاری از مرباها بر روی آتش تهیه می‌شود. ✔️اما یکی از بهترین روش‌های تهیه که در غرب کشور تهیه می‌شود گل قند آفتابی است. 🌀طرز تهیه : 🔸گل محمدی و عسل به نسبت یک به دو تهیه می‌شود. برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه می‌کنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات می‌کشند و سپس روی آن شیشه می‌گذارند. 🔹این مربا بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد می‌گذارند. پس از 40 روز این مربا آماده است. در طی این مدت البته مثل هر پختنی دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده می‌شود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است. ♻ خواص ویژه آن طبیعت گرم، آرام بخشی، مقوی مغز، مقوی معده، مفید برای خانم های باردار و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل می‌تواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد. 🌸اغلب گل محمدی کاشان، شیراز و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارند ملین هستند برعکس گل محمدی زنجان و تبریز و اردبیل که شیرین تر هستند گاهی حتی قابض هستند. 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh
بسم الله الرحمن الرحیم گیلدیک همان گل نسترن وحشی است که از آن برای تهیه این آش استفاده می شود. این آش مزه ی ترش دارد و از آش های محلی استان اردبیل است. مواد لازم: گل نسترن (گیلدیک) 500 گرم سبزی آش 1 کیلو گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز رنده شده و آب گرفته شده 40-50 گرم نخود ، لوبیاچیتی پخته شده (می توان لوبیا چشم بلبلی استفاده کرد) 1/2 پیمانه برنج 1 پیمانه برگ زردآلو 1پیمانه آلوچه بدون هسته 1 پیمانه مغز گردو 1 پیمانه نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان دلخواه پیاز داغ و نعنا داغ (برای تزیین آش) بمیزان دلخواه طرزتهیه: 1- گل نسترن تازه یا خشک را 3 روز خیس می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم و استفاده می کنیم. 2- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه مخلوط کرده و بصورت قلقلی برای داخل آش در می آوریم. 3- برگه ها و آلوچه ها را از قبل خیس می کنیم تا نرم شوند. 4- برنج را هم قبلا خیس می کنیم و همچنین حبوبات را خیس کرده و چندین بار آبشان را عوض می کنیم و می گذاریم تا بپزد. 5- برنج را با آب روی حرارت می گذاریم تا برنج پخته و کاملا باز شود . سپس حبوبات از قبل پخته شده را به برنج اضافه می کنیم و عصاره مرغ و سبزی آش را هم در همین مرحله به آش اضافه می کنیم. 6- وقتی سبزی آش نیم پز شد ابتدا کوفته قلقلی ها و سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد. : ادرارآور و مسهل مفید برای التهاب معده و..... از شاگردان استاد 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh