eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
838 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین خرما 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای ساده و خوشمزه 🔝🔝🔝🔝 سیب زمینی هارو ابتدا پوست گرفته و بمدت ۵ تا ۸ دقیقه ابپز میکنیم و بعد از نیم پز شدن به ان نمک میزنیم ودر کره با شعله کم به ارامی سرخ میکنیم ودر ظرف میریزیم پیاز نگینی وتعدادی گوجه مینیاتوری را در کره یا کمی روغن تفت میدهیم و قارچ و اسفناج را بهش اضافه کرده و ادویه(نمک.فلفل سیاه) زده و مخلوط میکنیم برای اینکه بشقاب کاملی داشته باشید میتونید از مقداری آووکادو استفاده ‌کنید    ✦ 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این خوراک برای کودکان بالای 1 سال و تمام خانواده مناسب است. 🔹 ۲ پیمانه برنج نیم پز 🔹 ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون(و یا کره) 🔹 ۱/۲ پیمانه پیاز ریز شده 🔹 ۱/۲ پیمانه فلفل دلمه ای ریز شده 🔹 ۱/۲ پیمانه کرفس ریز شده 🔹 ۲ پیمانه پنیرچدار 🔹 ۵۰۰ گرم بروکلی شسته و ریز شده 🔹 ۱ پیمانه ماست 🔹 ۱ پیمانه عصاره مرغ(ترجیحا خانگی) 🔹 ادویه دلخواه 1️⃣ فر را روشن نموده و آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. 2️⃣ پیاز، فلفل دلمه ای و کرفس را در روغن زیتون یا کره و با حرارت کم تفت دهید تا نرم شوند. 3️⃣‌سپس برنج، بروکلی، سبزیجات تفت داده شده، ماست و عصاره مرغ را به همراه ۱ پیمانه از پنیر چدار و ادویه های دلخواه را مخلوط نموده و آنرا در ظرفی که میخواهید در فر بگذارید و از قبل آنرا چرب نموده اید بریزید. 4️⃣ روی ظرف را بپوشانید و آنرا برای ۳۰ دقیقه در فر بگذارید. 5️⃣ سپس آنرا خارج نموده و باقیمانده پنیر را روی آن بریزید و مجددا به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و روی آن قهوه ای شود. ✏️✏️✏️یادداشت بهتر است بروکلی را پس از شستن ۲ دقیقه در آب و نمک در حال جوش بیاندازید. منظور از برنچ نیم پز برنچی است که کاملا نرم نشده. مثلا اگر به طور معمول برنج را 45 دقیقه می پزید، برای این غذا آنرا 30 دقیقه . 👩‍🍳
ایده های برای تزئین برای و ☝️😋 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم 1 پيمانه عدس قرمز 1 عدد هويج و سيب زميني متوسط 1 عدد پياز و سير نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم 1 عدد گوجه فرنگي 1-2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي يك ليوان عدس قرمز را شسته با يك عدد هويج متوسط نگيني شده و سيب زميني متوسط نگيني شده و مقداري آب روي شعله ملايم ميذاريم بپزه  كمي كه جوشيد كف هاي رو اون رو با قاش78ق دور ميريزيم يك عدد پياز متوسط و يك عدد سير رو خرد و سرخ ميكنيم زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگي ميزنيم و به خورش اضافه ميكنيم يك عدد گوجه فرنگي رنده شده هم ميريزيم و ميذاريم كمي جا بيوفته در آخر نمك و آب ليمو ترش ميريزيم  غذا رو با نون يا برنج سرو میکنیم 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هلو:۱ کیلو آب:۴ لیوان شکر:۱ لیوان (البته من کمتر ریختم،بستگی به شیرین بودن هلوتون داره) آب ۱ عدد لیموترش تازه طرز تهیه: پوست و هسته هلوها رو بگیرید. هلوهارو خرد کنید. آب و شکر و قاطی کنید و بزارید رو حرارت تا بجوش بیاد. هلوهای خرد شده رو بریزید داخل آب جوش و ۱۰ دقیقه بهش اجازه بدید تا بجوشه و نرم بشه. بعد از ۱۰ دقیقه از رو حرارت بردارید و آب یدونه لیموی تازه رو بریزید داخلش. یه مقدار از هلوها رو بردارید و ریزش کنید تا آخرسر بهش اضافه کنید. بعد از خنک شدن هلوهارو با آب بریزید داخل میکسر یا مخلوط کن و خوب میکسش کنید. حالا هلوهایی که جدا کرده بودید و ریزش کرده بودید و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهاش قاطی بشه.. اجازه بدید داخل فریزر یا یخچال کاملا خنک بشه و بعد بریزید داخل لیوان و نوش جان 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳 ❣💛 فینگر فود 💛❣ فينگرفود مرغ با طعم بادوم درختي واقعا دلچسب و خوشمزست ،شما ميتونيد از نان تست هم استفاده كنيد❤️ مواد لازم ( ٥ نفر) مرغ پخته >> ٥٠٠ گرم خيار شور>> ١٥٠ گرم شويد خرد شده >> ٢ قاشق غ خ نمك >> نصف قاشق چ خ فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ سفيده تخم مرغ پخته >> ٤ عدد سس مايونز >> ٤ قاشق غ خ ليمو تازه>> ١ عدد بادوم درختي>> ٢ قاشق غ خ نان باگت >> ٥ عدد گوجه گيلاسي و زيتون به مقدار لازم 👩‍🍳
تزئین سالاد