#لقمه-توری :
✍موادلازم برای کرپ :
1⃣آرد سبوس دار : ١/٢فنجان
2⃣تخم مرغ : ٢عدد🥚
3⃣نمک دریا : ١/۴ق چ🧂
4⃣روغن ارگانیک : ٣قاشق سوپ خوری
5⃣شیر محلی : ٢/٣فنجان .🥛
✍طرزتهیه کرپ :
دریک کاسه تخم مرغ وشیر وروغن را باهم مخلوط می کنیم وسپس آرد ونمک را به تدریج اضافه کرده هم می زنیم تا یکدست شودسپس روی آنرا می پوشانیم وبه مدت یک ساعت در یخچال نگه می داریم
سپس ماهی تابه گردی را برداشته سطح آن را خیلی کم چرب کرده سپس مایع را داخل یک بطری سس ریخته (بطری سس های پلاستیکی رستورانی یا جای سس های کارخانه ای )وسپس به صورت دورانی ته ماهیتابه مقداری از مواد را ریخته می گذاریم یک طرف کرپ بپزد حدود٢دقیقه تاحدی که بشه کرپ بر گردوند وطرف دیگر را پخت سپس کرپ هارا آماده کرده کنار می گذاریم .
✍طرزتهیه موادداخل کرپ :
1⃣سینه بوقلمون خردشده ٣٠٠گرم
2⃣پیاز سر خ شده : ٣ق غ
3⃣قارچ : ١٠٠گرم 🍄
4⃣کاهو : به مقدار لازم
5⃣سس طبیعی(قبلا آموزش دادم،توی کانال هست،سرچ شود) : به مقدار لازم
.
ابتدا پیاز های را خرد کرده در کمی روغن طلایی می کنیم سپس قارچ های ورقه شده را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم
،سینه بوقلمون یا فیله های بوقلمون را که از قبل پختیم وخرد کردیم داخل پیاز های سر خ شده ریخته وقار چ ریخته کمی باهم تفت داده نمک وفلفل وادویه زده دوباره کمی تفت داده وحرارت خاموش می کنیم .
ابتدا یک عدد کرپ گذاشته یک ورق کاهو روی کرپ وداخل کاهو کمی سس طبیعی (قبلا آموزش دادم، دستورش توی کانال هست، سرچ کنید)سپس مقداری از مواد مرغ را رروی کاهو گذاشته وکرپ را ازگوشه پایین جمع می کنیم ویک خلال دندان فروکرده که کرپ به صورت شکل پیچیده شود سپس داخل ظروف مورد نظر کشیده سرو می کنیم ،نوش جان .🌺🌺🌺
نکته :برای لطیف تر شدن تخم مرغ (کرپ )حدود٣الی ۴دقیقه ابتدا باهم زن تخم مرغ رابزنید 🌹
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
#ترفند-آشپزی:
برای رفع بوی سوختگی برنج 👇
1- چند حبه قند لا ب لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد 🍥
2- یک تکه نان روی برنج بزارید موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید 🍞
3-یک پیاز داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره
🧅
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
#خورشت-پیاز با طعم ایده آل
✍مواد لازم :
1⃣سینه بوقلمون : ۲ عدد خرد شده
2⃣پیاز : ۱ عدد درشت
3⃣رب نسترن : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
4⃣رب انار : ۱ قاشق غذاخوری
5⃣نمک دریا، فلفل، زرد چوبه : به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
برای تهیه خورش پیاز روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید.
حرارت زیر قابلمه را ملایم تر کنید و تکه های بوقلمون را به آن اضافه کنید و با نمک و فلفل و زرد چوبه طعم دار کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.
سپس رب نسترن و رب انار را با هم مخلوط کرده و به بوقلمون اضافه کنید تا کمی سرخ شوند.
آب را تا جایی که روی بوقلمون را بگیرد در قابلمه بریزید و در آن را ببندید.
خورش پیاز بعد از ۲ تا ۳ ساعت طبخ، آماده است.
برای تزئین خورش پیاز از زرشک یا مقداری جعفری و شوید تازه استفاده کنید.
✅نکات :
پیاز را باریک ریز کنید تا خورش پیاز شما ظاهر خوبی پیدا کند.
می توانید برای طرز تهیه خورش پیاز از پیاز کمتری استفاده کنید، ولی فراموش نکنید که این خورش پیاز است.
سرخ کردن رب باعث می شود طعم و بوی خامی آن گرفته شود و تاثیر منفی روی طعم خورش نگذارد. و همچنین سرخ کردن رب باعث خوشرنگ تر شدن خورش در پایان کار می شود.
اگر طعم شیرین این خورشت را دوست ندارید از رب انار بیشتری استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
بسته به میل شما ادویه می تواند تغییر کند، در خورش پیاز می توانید از کمی ادویه خورشی، کاری و مقداری دارچین استفاده کنید.
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
#فرنی_باشیره_خرما
✍مواد لازم :
1⃣شیر محلی : 4 پیمانه
2⃣شیره خرما : 1/2 پیمانه
3⃣گلاب : 1/4پیمانه
4⃣آرد برنج : 4 قاشق سوپخوری
5⃣آب : 1/3 پیمانه
6⃣پودر هل : 1/8 قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
🔻طرز تهیه
آرد را داخل شیر بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشه آب را هم اضافه کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی و گلوله ای باقی نمونه. .
شیره خرما گلاب و پودر هل را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام به هم بزنید تا غلیظ بشه
وقتی که مطمئن شدید که آرد پخته شده و بوی خامی آرد نمیاد بچشید اگر شیرینی فرنی کم بود کمی شیره اضافه کنید چون نسبت غلظت شیرها با هم فرق داره اگر فرنی خیلی غلیظ شد یکم شیر یا آب اضافه کنید.
✅به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتونید استفاده کنید.
#ماه_مبارک_رمضان
.🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
🔸حلول ماه ضیافت الهی بر مؤمنین و سالکین صراط بندگی مبارک باد
▫️امام باقر عليهالسّلام فرمود:
هنگامى كه هلال ماه رمضان پديدار مىشد پيامبر خدا "صلّى اللّه عليه و آله" رو به جانب قبله مىكرد و دستهاى خود را بلند مىنمود و عرضه مىداشت:
خدايا! اين هلال را براى ما با امن و ايمان و سلامت و تسليم، عافيت فراگير، روزى گسترده و برطرف شدن دردها ظاهر ساز،
خدايا! در اين ماه، روزهدارى و قيام به عبادتش را و تلاوت قرآن را براى ما روزى كن،
خدايا! اين ماه را بر ما و از ما سالم بدار و ما را در آن ماه سلامت بدار.
📚کافی، ج4، ص70، ح1
#هلال #ماه_رمضان #مهمانی_خدا
@gazaaa
#آش_ترخینه
ترخینه هارو چند ساعتی تو آب خیس کردم بعد همراه با عدس و سیرداغ و پیاز داغ فراوان ونمک و زردچوبه و آب گوشت یا آب قلم باهم گذاشتم تاحسابی پخت جا افتاد
ترخینه هارو چند ساعتی تو آب خیس کردم بعد همراه با عدس و سیرداغ و پیاز داغ فراوان ونمک و زردچوبه و آب گوشت یا آب قلم باهم گذاشتم تاحسابی پخت جا افتاد
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
ارگانیک بخوریم👩🍳
#خوراک-فیله-گوسفند
#خوراک-فیله-گوساله
✍مواد لازم :
1⃣فیله گوساله ... 220 گرم
2⃣قارچ خرد شده ... 250 گرم
3⃣آب گوشت ... 120 میلی لیتر
4⃣سیر ... 1 عدد
4⃣آویشن ... 1 قاشق غذاخوری
6⃣روغن زیتون ... 1 قاشق غذاخوری
7⃣آرد برای پاشیدن به گوشت
8⃣کره حیوانی... 2 قاشق غذاخوری
9⃣نمک دریا و فلفل سیاه ... به میزان لازم
✍طرز تهیه :
1- تکه های گوشت را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آبشان گرفته شود. هر دو طرف گوشت را با فلفل سیاه تازه و نمک طعم دار کنید.
2- روی گوشت ها را آرد بپاشید. کمی تکان دهید تا آرد های اضافی از روی گوشت بریزد.
3- یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید. زمانی که روغن داغ شد فیله گوساله را درون روغن انداخته و سرخ کنید.
4- هر طرف گوشت را به مدت یک دقیقه سرخ کنید تا گوشت طلایی رنگ شود. بیشتر از این مدت، گوشت را روی حرارت رها نکنید؛ چون در این صورت خشک و سفت می شود.
5- گوشت سرخ شده را در کناری بگذارید تا خنک شود.
6- برای تهیه خوراک فیله گوساله در ادامه باید سیر را پوست گرفته و خرد نمایید. در همان روغنی که گوشت را سرخ کردید، سیر را هم سرخ کنید.
7- سیر را برای یک دقیقه در ماهیتابه بهم بزنید. سپس قارچ های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کرده و با هم تفت دهید.
8- قارچ ها را روی حرارت متوسط قرار داده و تفت دهید تا وقتی که آب بیندازند.
9- آب گوشت را به قارچ و سیر درون ماهیتابه اضافه کنید.
10- اجازه دهید مواد با هم بجوشند تا حدی که آب گوشت کم شده و مقدار آن نصف شود.
11- یک قاشق غذاخوری آویشن در ماهیتابه بریزید. یک قاشق غذاخوری کره سرد را برش های کوچک بزنید و به مواد اضافه کنید. مواد را با هم بهم بزنید تا حدی که تکه های کره ذوب شود.
12- تکه های گوشت را به قارچ روی حرارت اضافه کنید.
13- تکه های گوشت را به سس قارچ آغشته کنید و روی حرارت ملایم برای چند دقیقه قرار دهید تا گوشت ها گرم شوند.
14- خوراک فیله گوساله را همراه قارچ در ظرف سرو بکشید و به همراه پوره سیب زمینی و لوبیا سبز پخته نوش جان کنید.
نکته ⬅️ برای سرخ کردن گوشت حرارت باید در حدی باشد که گوشت به سرعت قهوه ای رنگ شود، اما کره نسوزد.
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
#سوپ_گندم
📝مواد لازم :
1⃣بلغور گندم : دو پیمانه
2⃣عدس : یک پیمانه
3⃣نمک دریا فلفل زرچوبه به مقدار لازم
4⃣پیاز سرخ شده با روغن زیتون : یک عدد متوسط
5⃣جعفری تازه در صورت تمایل : سه قاشق غذاخوری
6⃣رب زغال اخته : یک ق.غ سرخالی
7⃣آب قلم : یک و نیم لیتر
✍طرز تهیه :
ابتدا گندم رو بشورید و ۴ تا ۵ ساعت بگذارید خیس بخورد سپس در مخلوط کن بلغور نمایید
دوپیمانه از آن بلغور را با عدس و آب قلم بگذارید بپزد.
بعد از پخت آن جعفری و زرچوبه و نمک و فلفل و پیاز سرخ شده و رب زعال اخته رو اضافه کنید و بگذارید تا سوپ جا بیفتد بعد در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت تمایل با چند برگ جعفری تازه و پیاز سرخ شده تزئین نمایید.
#ماه_مبارک_رمضان
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
🌷#علامه_طبا_طبایی_(ره) :
☘ کسی که نیت کند آبروی مومنی را ببرد در اصل خود را آماده می کند برای جنگ با خدا.
🍃ریختن آبروی مومن از گناهانی است که در دنیا و آخرت آبروی انسان را می برد.