eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
690 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
16.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغوز کوکو غذای محلی شمالی مواد لازم:🍱 گردو آسیاب شده پیاز رنده شده🧅 نمک🧂 فلفل سیاه زردچوبه نعنا خشک جعفری خشک تخم مرغ🥚 آرد سفید رب انار طبع: 🍎رب گوجه را حذف کنید.
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان بربری مواد لازم برای ۱۰ عدد مینی بربری : آرد نان ۴۰۰ گرم🥡 خمیرمایه‌ی فوری ۸ گرم نمک ۸ گرم🧂 شکر ۲۰ گرم🍚 تخم مرغ ۱ عدد🥚 کره ۴۰ گرم🧈 شیر ۲۲۰ گرم🥛 با دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه ۱۷ تا ۲۰ دقیقه بپزید. طبع:
زیره سبز ۲۸ گرم فلفل سیاه ۵۰ گرم گل محمدی. ۷ گرم تخم گشنیز ۲۰ گرم زنجبیل ۱۴ گرم چوب دارچین ۲۵ گرم میخک ۳۰ عدد جوز هندی ۱ عدد هل ۲ گرم باز ما مقداری ادویه اضافه میکنیم بعد اسیاب میکنیم 👇 قرص کمر نر و ماده هر کدام. ۱ عدد جوز ۱ عدد بادیان ستاره ای ۷ گرم هل ۳ گرم که مجموع وزن هل میشه ۵ گرم
آب پنیر 2 لیتر روغن حیوانی یک قاشق غذاخوری ( در صورتی که شیر پرچرب باشه نیازی نیست ) شیره انگور 5 قاشق غذاخوری وقتی با اضافه کردن سرکه به شیر در حال جوش پنیر درست کردید، آب اضافه رو بذارید بجوشه در حین جوشیدن شیره انگور و روغن حیوانی رو اضافه کنید و شعله رو کم کنید تا جایی که حالت غلیظ و کشدار بشه ممکنه بسته به حجم مواد چند ساعتی طول بکشه برا این حجم حدودا یکساعت زمان میبره مواظب باشید نسوزه وقتی غلظتش از فرنی بیشتر شد کف یک سینی استیل آرد بپاشید و مواد رو بریزید. صبر کنید خنک بشه با کمک آرد لوله کنید تا خشک بشه . کلا اطرافش باید آرد داشته باشه تا نچسبه این یک شکلات طبیعی و سالم با خاصیت آب پنیر و شیره انگور است. نوش جان 😋
🔆نام غذا: آش ميوه 🔆مواد لازم: آلو خشك: ٥٠٠ گرم زردآلو خشك: ٢٥٠ گرم آلبالو خشکه: يك پيمانه نخود پخته: يك و نيم پيمانه سبزی محلی خشك (ترشك): نصف پيمانه رشته آشی: يك پيمانه پياز متوسط: چهار عدد گوشت گوسفندی با استخوان: ١٨٠ گرم روغن زرد محلی: شش قاشق غذاخوری نمك سالم، زردچوبه و ادويه : به مقدار لازم آب سالم: به مقدار لازم 🔆روش طبخ: 🔅ابتدا پيازها را خرد و سرخ می كنيم و مقداری از آن را كنار می گذاريم. گوشت پخته شده، آب گوشت، نخود پخته و همه ميوه های خشك را داخل قابلمه مناسبی می ريزيم و با مقداری آب روی حرارت قرار می دهيم تا بجوشد و جا بيفتد. بعد رشته و ترشك را افزوده و در انتها باقيمانده پياز سرخ شده و نعناع داغ را اضافه نموده و با حرارت ملايم می گذاريم تا كاملاً جا بيفتد. 🔆نظر متخصصين تغذيه: 🔅اين غذا بدليل داشتن چهار گروه غذايی، برای كودكان در حال رشد و زنان باردار مقوی و مغذی است و انرژی بالايی دارد. 🔅منبع خوبی برای تأمين كلسيم، منيزيم، پتاسيم، ويتامين A و C، آهن، فسفر و ساير املاح و الكتروليت ها می باشد و خاصيت آنتی اكسيدانی دارد. حاوی مقاديری فيبر بوده كه در پيشگيری يا درمان يبوست سودمند است
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشکت رو اینطوری رستورانی کن😊 طبع: در مصرفش رعایت اعتدال رو داشته باشید، مخصوصا طبایع و امزاج سودا مثلا زرشک پلو با مرغ بخاطر جمع شدن مرغ، برنج، و زرشک سردی بسیار بالایی داره. از روغن و شیرین کننده طبیعی استفاده کنید
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو بلغور: بلغور گندم🌾 هویج🥕 گوشت گوسفندی🥩 پیاز 🧅 طبع: این پلو بلغور اگه آبش بیشتر باشه می‌تونه یه سوپ خوشمزه هم باشه🤌🏻 📌از ۸ماهگی مجازه 🔅برای مقوی و مغذی شدنش و درمان بی اشتهایی کودکت نصف قاشق سویق گندم بهش اضافه کن🤞🏻 به جای هویج بهتر است از کدو حلوایی استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
38.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی سنتی گیلان به روش شکوفه بانو 😋 🏡🌥🌾 مواد لازم 👇 دو لیوان آرد گندم یک لیوان آرد برنج یک لیوان شیره خرمالو ۵۰ گرم کره حیوانی یک قاشق چایخوری پودر زیره یک قاشق چایخوری پودر هل یک قاشق چایخوری پودر تخم‌گشنیز برای تزیین کمی پودر گل سرخ ، گردوی خرد شده و خلال پسته استفاده کنید. ابتدا جداگانه آرد گندم‌ را نیم ساعت تفت میدهیم و سپس آرد برنج را ده دقیقه تفت میدهیم و سپس هر دو را باهم الک میکنیم ، و کره و ادویه هارا با آرد مخلوط میکنیم ، میگزاریم خنک شود ، بعد شیره خرمالو یا شیره انگور را به آن اضافه میکنیم.این حلوا شکر نیاز ندارد