▫️کتاب بررسی فقهی اقتصادی حمایت از کالای ایرانی
🔰توسط #سازمان_انتشارات پژوهشگاه و به قلم حجتالاسلام #احمدعلی_یوسفی در گروه اقتصاد اسلامی پژوهشگاه منتشر شد.
🔹تحریم اقتصادی یکی از روشهای وادار کردن کشورهای تحریم شونده به تغییر رفتار مورد نظر کشورهای تحریم کننده یا به قصد ایجاد بیثباتی در کشور مقصد است. تحریمهای اقتصادی به دو صورت کلی تحریم تجاری که در آن صادرات و واردات به کشور هدف، محدود یا قطع میشود و یا به صورت اعمال محدودیتها و قطع مناسبات مالی اعمال میگردد.
#معرفی_کتاب
#کالای_ایرانی
🆔 @iictchannel
◽️ همایش الگوی سوم زن مسلمان ایرانی
🎙 با حضور:
حجت الاسلام #فرج_الله_هدایت_نیا
عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه
📆 دوشنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۱، ساعت ۹ صبح
🔺 حضور مجازی از طریق:
➡️ b2n.ir/rubika3106
#فعالیت_اعضا
🆔 @iictchannel
🔸نشست علمی حکمرانی اداری و جایگاه مردم در آن از منظر آموزه های اسلامی
🔰 در راستای همایش ملی حکمرانی اسلامی، توسط گروه #مدیریت_اسلامی پژوهشگاه برگزار میشود:
🎙 با حضور:
#علی_آقا_پیروز
#وحید_وثوقی_راد
#محمداسمعیل_رستمی_نیا
#علی_نجات_بخش
⏰ چهارشنبه ۲ شهریور ماه، ساعت ۱۱
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
💠 حضور مجازی از طریق:
➡️ join.skype.com/hGiwJa1FavEp
#نشست
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @iictchannel
❇️ دوره تخصصی قرآن و جامعه پردازی
💢 تفسیر تنزیلی روشگانی برای تحول فرهنگی
🎙 با حضور:
حجت الاسلام و المسلمین #عبدالکریم_بهجت_پور
عضو هیأت علمی گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه
🗓 تاریخ برگزاری : ۵ الی ۸ شهریور ماه (صبح و بعد از ظهر)
🕰مهلت ثبت نام: ۳ شهریور ماه
🔸پیوند ثبت نام اولیه:
🌐 B2n.ir/ravasi
🔖 همراه با اعطای گواهی نامه به شرکت کنندگان
⚠️ جهت اطلاع بیشتر به شماره 09139123128 در واتساپ پیام دهید.
🆔 @iictchannel
▫️نقش بینش و گرایش عمومی در ساختن آینده مطلوب انقلاب اسلامی
🔸 حجت الاسلام والمسلمین #محسن_مهاجرنیا عضو هیأت علمی گروه سیاست پژوهشگاه در نشستی مطرح کرد:
◾️ ما امروز آنقدر درگیر واقعیت های عینی و شرایط خارجی جامعه شدیم که اصلاً ذهن ما به سمت آینده پرواز نمی کند و دورنمایی از آینده نداریم. برای ساختن آیندۀ مطلوب انقلاب اسلامی، نقش بینش و گرایش عمومی به آن بسیار مهم است که باید در جامعه تبیین شود.
#سخنرانی
🆔 @iictchannel
▫️لایحه حمایت از زنان در برابر بزه دیدگی نیاز به بررسی فقهی بیشتری دارد
🔸 در گفتگو با دکتر #محمود_حکمت_نیا عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه مطرح شد:
◾️ این لایحه در ابتدای امر و در زمان وصول مورد بررسی های فقهی حقوقی قرار گرفت. بعد از گذشت یکسال تغییرات عمده ای در لایحه شده است. به نظر می رسد بسیاری از اشکالات در لایحه فعلی که دستور کار کمیسیون اجتماعی است حل و فصل شده که بسی جای تشکر از دست اندرکاران امر دارد. اما به نظر می رسد مواردی هنوز در بررسی ها مغفول مانده است.
🔻 تحکیم خانواده اصلا ربطی به این بحث ندارد. باید به گونه ای مبارزه با تبعیض علیه بانوان شود که در راستای تحکیم خانواده باشد، در قانون اساسی هم فصل ۱۰ چیز دیگری غیر از این دارد.
#مصاحبه
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | برخورد قضایی
🔹 از آنجا که حکومت اسلامی در حوزه حجاب و عفت عمومی مسئولیت دارد و باید این حکم را اجرایی کند، تنها گزینه برای ضمانت اجرای این حکم بر اساس ساختار قوانین جزایی، گزینه کیفر است. مخاطب این قوانین جزایی هم اشخاص حقیقی هستند و هم اشخاص حقوقی؛ به این معنا که با کسانی از مردم که حکم و قانون حجاب و عفاف را رعایت نمیکنند، برخورد کیفری صورت پذیرد و با ادارهها و سازمانهایی که به وظایف و مسئولیتهایشان عمل نمیکنند برخورد انتظامی شود.
🔹 قرآن کریم، یکی از هدفهای حکومت اسلامی را اجرای احکام و تطبيق حدود الهی دانسته و میفرماید: همان کسانی که هرگاه در زمین به آنها قدرت بخشیدیم، نماز را برپا میدارند، و زکات میدهند، و امر به معروف و نهی از منکر میکنند، و پایان همه کارها از آن خداست. یکی از مراتب امر به معروف و نهی از منکر، اقدام عملی و گزينه کيفر است که تنها به عهده حکومت اسلامی است.
📖 برگرفته از کتاب حاکمیت و حجاب و عفاف، نوشته #فاطمه_فلاحتفتی
#برشی_از_کتاب
#حجاب_عفاف
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | مقایسه راههای سهگانه شناخت خداوند
🔹هریک از راههای سهگانه قلبی، علمی و عقلی، از یک نظر رجحان دارد. راه دل و فطرت از نظر شخصی کامل ترین راهها است؛ یعنی برای فرد، بهتر و لذتبخشتر و مؤثرتر این است که از راه دل به خداوند را بیابد. نقطه اصلی که راه اهل عرفان را از راه فلاسفه جدا میکند، همین نقطه است. عرفا معتقدند که دل و احساسات فطری قلب را باید تقویت کرد و موانع را از میان برد تا معرفت شهودی حاصل شود. اما فلاسفه و متکلمان میخواهند از طریق عقل و استدلال به خدا راه یابند. بدیهی است که این دو راه مانعةالجمع نیستند.
🔹 بعضی از بزرگان هم سلوک عقلی کردهاند و هم سلوک قلبی؛ ولی به هر حال از جنبه فردی و شخصی، قطعا راه اهل دل کاملتر است، ولی شخصی است؛ یعنی نمیتوان آن را به صورت یک علم قابل تعلیم و تعلم برای عموم در آورد. راه مطالعه حسی و علمی خلقت، از نظر سادگی، روشنی و عمومی بودن، بهترین راهها است. استفاده از این راه، نه نیازمند قلبی صاف و احساساتی عالی است و نه به عقلی مجرد و استدلالی و آشنا به اصول برهانی محتاج است.
📖برگرفته از کتاب خداشناسی، نوشته #مهدی_عبداللهی
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | دموکراسی و نظام شرعی
⏺ دموکراسی به معنای حکومت مردم بر مردم یا مردمسالاری است. دموکراسی جدید در غرب، هنگامی شروع شد که متدینین غربی متوجه شدند آیینی که به نام مسیحیت در دست آنهاست، کارآیی و قابلیت آن را ندارد که در تمام جنبههای زندگی انسان به ویژه در زندگی اجتماعی نقش داشته باشد و قانونگذاری نماید. از این رو مشکل را بدینگونه حل کردند که حوزه کاربرد دین و حکمرانی خدا محدود به زندگی فردی انسان و چگونگی رابطه او با
خدا باشد.
⬅️ آنها حاکمیت دین را در مسائل اجتماعی و سیاسی نپذیرفتند، قلمروی رسالت دین، منحصر در این شد که بگوید: نماز بخوان؛ دعا بکن؛ توبه و مناجات بنما؛ و اما اینکه حکومت چگونه باید باشد، سیاست چیست قضاوت کدام است و یا نظام های ارزشی جامعه بر چه مبنایی است، ربطی به دین ندارد و به صلاح خداست که در این مسائل مهم بشر دخالت نکند!
بدین ترتیب دنیای غرب، تکلیف خود را با دین مسیحیت تحریف شده، روشن کرد و در مسائل سیاسی و اجتماعی و اقتصادی، خیال خود را از خدا راحت کرد.
📖 برگرفته از کتاب حکومت اسلامی، نوشته #حسینعلی_بای، عضو گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | حضرت زهرا(س) و سلاح حجاب
✍️ حجتالاسلام والمسلمین #علی_محمدیجورکویه، عضو هیات علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛
🔺 درباره روایت تهدید حضرت زهرا(س) نسبت به عمر و همراهانش که اگر از خانهاش بیرون نروند، مو پریشان میکند، باید گفت؛ این روایت در هیچ کتاب روایی شیعه نیامده است و تنها در پاورقی کتاب بحارالانوار به نقل از تاریخ یعقوبی آمده است که منتقدین حجاب شرعی نیز از آن نقل کردهاند، لذا به لحاظ سندی این روایت اعتباری ندارد.
🔺 سخن روایت شده از حضرت، تهدید به مو پریشان کردن است و این نوع تهدید یک امر عادی در بین افراد جامعه است که در موارد مهم، طرف مقابل را به یک واکنش خیلی بزرگ و شدید تهدید میکنند، نه اینکه حضرت چنین کاری کرده باشد و یا اگر آنها از خانهاش بیرون نمیرفتند، واقعا این کار را میکرد؛ بلکه اگر انتساب این سخن به حضرت درست باشد، بیانگر اهمیت حجاب شرعی است که حضرت وقتی دستش از همه جا و همه کس کوتاه و بیچاره شد، به عنوان آخرین سلاح، متجاوزین به حرمت امام و حریم خانهاش را به چنین اقدام بزرگی تهدید کرد و اگر حضرت اینکار را میکرد، خشم خداوند تمامی متجاوزان را نابود میکرد.
#یادداشت
#حجاب_عفاف
🆔 @iictchannel
28Tir401.mp3
9.22M
💯🔊 #بشنوید
🔰 ویژه برنامه رادیویی #فقه_پویا
🔻 موارد تهدید کننده امنیت خانواده از بیرون
1️⃣ مشكلات در قوانين موجود مثل موارد درمان بیماری های سخت همسر
2️⃣ فضای مجازی و نا امنی خانواده(كودكان و زن و شوهر)
🎙با حضور:
حجج اسلام و المسلمین #غلامرضا_پیوندی و #فرج_الله_هدایت_نیا
اعضای هیات علمی گروه #فقه_حقوق پژوهشگاه
📻 رادیو سراسری معارف؛ 28 تیر ماه 1401
#صوت
🆔 @iictchannel
🔸 کرسی استعدادشناسی سرزمین، هویت زیستی و بومشناسی سیلاب
🔰چهارمین کرسی ترویجی از سلسله جلسات بیانیه گام دوم و پیوند حوزههای طبیعی و انسانی توسط گروه #مطالعات_انقلاب_اسلامی پژوهشگاه برگزار میشود:
🎙 با حضور:
#محمود_مهام
#زینب_حزباوی
#محسن_ردادی
#اسماعیل_رهبر
#مجتبی_پاکپرور
#علی_اکبر_مهرابی
#محمد_حیدری_دلگرم
⏰ سهشنبه یکم شهریور ماه، ساعت 10
🏢 تهران، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#کرسی
#بوم_شناسی_سیلاب
🆔 @iictchannel
▫️دینگریزی، ذات جریانات روشنفکری است
🔸 در گفتگو با دکتر #مسعود_فیاضی رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه عنوان شد:
◾️پدر علوم مدرن یعنی فرانسیس بیکن دین را بتی معرفی میکند که تا کنار گذاشته نشود پیشرفت نیز رخ نمی دهد. این ایده از سوی بسیاری دیگر از فیلسوفان و اندیشمندان غربی نیز به گونههای دیگری مطرح شده و مبنای عمل علوم و فلسفهها قرار گرفته است. موضوع تعارض علم و دین در غرب به همین مسئله اشاره دارد.
#مصاحبه
🆔 @iictchannel
▫️سروش و دوستان روشنفکرش از دین دفاع نمیکنند، بلکه با آن میجنگند
🔸 حجتالاسلام و المسلمین #محمد_عرب_صالحی، رئیس پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه در گفتگویی مطرح کرد:
◾️سوگمندانه طیفی که اصطلاح روشنفکری دینی را برای خود منحصر کرده است، امروز ماموریتی که برای خود تعریف کرده، نه دفاع از دین، بلکه تعارض و تقابل با آن است. سروش و همفکرانش معتقد به الهی نبودن قرآن، زمانبند بودن قرآن، تعطیلی و تعلیق بسیاری از احکام فقهی و آموزه های دینی هستند. اینها که قرار بود دفاع از اسلام در قبال مکاتب بشری را سربرگ ماموریت خود کنند، خودباختگی شدید آنها در مقابل غرب و مدرنیته آنان را به سمت و سوی تعارض جدی با اسلام کشاند.
🔻اکنون نیازمند تشکیل نهضتی هستیم که از دین در برابر این افراد واداده و مقلد غرب دفاع کند. رویکرد حداقلی آنان به دین به حدی است که تقریبا از دین چیزی باقی نگذاشتهاند. کافی است به سخنان و نوشتهجات این قشر در باب نبوت، امامت، قرآن و... نگاهی بیندازید تا به شکاف عظیمی که بین اعتقادات این دسته از افراد و سایرین وجود دارد، پی ببرید. بنابراین این اشخاص نه دینی هستند، نه روشنفکر.
🔍 ادامه را بخوانید:
🌐 iict.ac.ir/roshanfekr
#مصاحبه
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | حجاب یک راهبُرد برای زیست عفیفانه و پاک
👤 حجتالاسلام والمسلمین #فرجالله_هدایتنیا، دانشیار گروه فقه و حقوق پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
🔹پوشیده بودنِ زن ـ صرف نظر ازحدود آن ـ میتواند آمار آسیبهای اجتماعی را بهشدت پایین بیاورد. حجاب برای پاکزیستن و زیست عفیفانه یک راهبُرد است. البته اگر زن حجاب داشته باشد، ولی حریمنگهدار نباشد، این حجاب، چندان بازدارنده نخواهد بود و از همین رو اگر کسی، درمبانی فکریاش حجاب را بهعنوان یک ارزش نپذیرفته باشد، وادارکردن او به پوشیدگی فقط یک خواسته را تامین میکند، یعنی سطح جامعه را از محرکهای جنسی حذف میکند ولی چه بسا همین فرد با استفاده از فضای مجازی یا ایجاد رابطهی مخفیانه و در خلوت، به هدف و میلش خواهد رسید.
🔹 پس وقتی میگوییم حجاب، یعنی یک سطح از پوشیدگی، همراه با وقار. در اینصورت زن به دیگران با این پوشش پیام میدهد که من اهل روابط آزاد نیستم و به خانوادهام وفادارم و این حجاب است. حجاب اینچنین از چند آسیب اجتماعی جلوگیری میکند.
#سخنرانی
#حجاب_عفاف
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | عدم صلاحیت گزارههای اکتشافی تاریخی به عنوان مستند حکم حجاب
✍️ حجتالاسلام والمسلمین #علی_محمدیجورکویه، عضو هیات علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛
⏺ از گزارههای اکتشافی تاریخی نمیتوان حکم حجاب شرعی و حدود آن را استنباط کرد. به عنوان مثال از وضعیت خانهها(درب نداشتن خانههاي مكه) و امکان سرک کشیدن افراد در خانههای مردم، نمیتوان حد شرعی حجاب را بهدست آورد. زیرا این گزارهها قابل اطمینان نیست و به فرض واقعیت داشتن، برای اینکه مستند حکم قرار بگیرد، نیاز به تأیید معصوم و دستیابی به این تأیید دارد و این تأیید احراز نشده است. لذا قابلیت لازم برای استنباط حکم شرعی را ندارد.
#یادداشت
#حجاب_عفاف
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | معرفت دوگانه از ترابط علم کلام با سایر علوم
🔺 علوم نسبت به هم میتوانند در دو نقش تعارضی و تعاضدی ظاهر شوند. برای نقش تعاملی میتوان انواعی از روابط را بر اساس عناصر و مؤلفههای علم تصویر کرد. مهمترین این روابط به سه رابطه روشی، گزارهای و میدانی تقسیم شد. علم کلام به جهت اینکه از روشهای متعدد بهره میبرد، با برخی علوم وحدت روشی دارد.
🔺 بین علم کلام و برخی علوم رابطه مبنایی وجود دارد. از سویی علومی مانند منطق، معرفت شناسی و فلسفه از مبادی علم کلام به شمار میآیند، حتی علوم تجربی هم میتوانند تامین کننده برخی مبادی در علم کلام باشند؛ از سویی دیگر علم کلام تأمین کننده بسیاری از مبانی علوم انسانی است و در واقع گزارههای جهانشناختی، خداشناختی، انسان شناختی، دین شناختی و... که در علم کلام صورتبندی میشوند، نقش اساسی در دینیشدن آن علوم ایفا میکنند.
✂️ حجتالاسلام والمسلمین #قاسم_ترخان، دانشیار گروه کلام پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، برگرفته از شماره 101 فصلنامه علمی و پژوهشی «قبسات» پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_مقاله
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | کاربرد و کارآمدی منطق سیستمها در اجتهاد
🔺 تلاش برای کشف نظر اسلام در مورد یک موضوع که جوانب مختلف آن در ادله شرعی به صورت مجزا و پراکنده آمده است، نیاز به منطقی دارد که بتواند محصول را به صورت یک سيستم و نظامواره حجیتدار ارائه کرد. منطق سیستمها که در حقیقت منطق جمع دلالی بین مثبات در فقه و اصول فقه است با ارائه ابزار و شاخص برای عقلایی بودن این جمع و دوری از سلیقهای تبرعیبودن آن، توان انجام این کار را به فقیه میدهد.
🔺 فقیه در ققه متعارف به دنبال دستیابی به حجت برای عمل است؛ ولی فقیه در فقه نظریات به دنبال دستیابی به حجت در تعیین خطوط کلی حاکم بر یک موضوع است. نگاه فردی به چند قرينه منجر به استنباط می شود؛ ولی نگاه سیستمی و مجموعی به قرائن منجر به استنطاق میشود. روش جمع ادله بر اساس منطق سیستمها، ابزاری برای حرکت حجیتدار به سوی دستیابی به نظریههای فقهیی و مدلهای عملیاتی در عرصه نظامهای مورد نیاز جامعه است.
✂️ #عبدالحمید_واسطی، استادیار گروه منطق فهم دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، برگرفته از شماره 102 فصلنامه علمی و پژوهشی «قبسات» پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_مقاله
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | حجاب زن، حافظ آزادی
◽️ پایبندی به دین، ثمرهاش آزادی همه ارزشهای انسان، از اسارت کورانها و طغیانهای درونی است. اگر ارزش برای مرد و زن فقط آزادی در بهرههای مادی بود، اشتغال و اسارت آنها در این بهرهها کافی بود؛ لیکن غیر از این ارزش، ما ارزشهای دیگری نیز داریم و آن آزادی عقل ما از گرد و غبارهایی است که باد شهوت یا غضب یا طمع یا رذایل دیگر در درون ما بلند میکند. همه کوشش انبیا و اولیاء و علما، حفظ همین آزادی در تعقل و تفکر است.
◽️ انسان وقتی میتواند این آزادی را حفظ کند که همه انگیزههای درونی خود را هدایت و محدود کند و این حاصل نمیشود جز با انقلاب درونی و پایبندی به دین تا انسانی آزاد باشد. وقتی انسان در خانه خود را میبندد، یا پشت پنجره اتاقش پرده میزند، خانه خود را از گزند بیگانه و نگاههای مزاحم و حشرات موذی ایمن ساخته است. چه زیبا گفتهاند که:
حجاب، مصونیت است، نه محدودیت. پس با حجاب خویش، نگاههای مزاحم را باید ناکام گذاشت.
📖 برگرفته از کتاب بخوان به نام پروردگارت که تو را پوشاند، نوشته #مهدی_سلطانی
#برشی_از_کتاب
#حجاب_عفاف
🆔 @iictchannel
🔸 کرسی استعدادشناسی سرزمین، هویت زیستی و بومشناسی سیلاب
🔰چهارمین کرسی ترویجی از سلسله جلسات بیانیه گام دوم و پیوند حوزههای طبیعی و انسانی توسط گروه #مطالعات_انقلاب_اسلامی پژوهشگاه برگزار میشود:
🎙 با حضور:
#محمود_مهام
#زینب_حزباوی
#محسن_ردادی
#اسماعیل_رهبر
#مجتبی_پاکپرور
#علی_اکبر_مهرابی
#محمد_حیدری_دلگرم
⏰ سهشنبه یکم شهریور ماه، ساعت 10
🏢 تهران، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#کرسی
#بوم_شناسی_سیلاب
🆔 @iictchannel
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔸 کرسی علمی- ترویجی "حکمرانی متعالی اسلامی"
🔰 در راستای همایش ملی حکمرانی اسلامی، توسط گروه #سیاست با همکاری مرکز مطالعات پیشرفت و تمدن پژوهشگاه برگزار میشود:
🎙 با حضور:
#حسین_رمضانی
#محسن_مهاجرنیا
#محمدجواد_نوروزی
#محمد_ملک_زاده
⏰ سه شنبه یکم شهریور ماه، ساعت ۱۱
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
💠 حضور مجازی از طریق:
➡️ join.skype.com/ptnWSK32M9IR
#کرسی
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @iictchannel
▫️ثواب اشک برای امام حسین(ع)
🔸 حجتالاسلام والمسلمین #غلامحسن_محرمی، عضو هیأت علمی گروه فرهنگپژوهی پژوهشگاه:
◾️ در برخی روایات بیان شده که اگر کسی برای امام حسین(ع) شعر بسراید و ۵۰ نفر را به گریه درآورد اهل بهشت است، حتی بیان شده تا ۳۰، ۲۰، ۱۰ و یکنفر و حتی خودش گریه کند اهل بهشت است. این مدل احادیث بسیار زیاد هستند و در طول تاریخ موجب تشویق شاعران بوده است. مثلا امام باقر(ع) به کمیت گفته خدا گناهان گذشته و آینده تو را آمرزید.
#سخنرانی
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
🔸 کرسی استعدادشناسی سرزمین، هویت زیستی و بومشناسی سیلاب
🔰چهارمین کرسی ترویجی از سلسله جلسات بیانیه گام دوم و پیوند حوزههای طبیعی و انسانی توسط گروه #مطالعات_انقلاب_اسلامی پژوهشگاه برگزار میشود:
🎙 با حضور:
#محمود_مهام
#زینب_حزباوی
#محسن_ردادی
#اسماعیل_رهبر
#مجتبی_پاکپرور
#علی_اکبر_مهرابی
#محمد_حیدری_دلگرم
⏰ سهشنبه یکم شهریور ماه، ساعت 10
🏢 تهران، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#کرسی
#بوم_شناسی_سیلاب
🆔 @iictchannel
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔸 کرسی علمی- ترویجی "حکمرانی متعالی اسلامی" 🔰 در راستای همایش ملی حکمرانی اسلامی، توسط گروه #سیاست
🔴 هم اکنون در حال برگزاری...
🔸 کرسی علمی- ترویجی "حکمرانی متعالی اسلامی"
🎙 با حضور #حسین_رمضانی #محسن_مهاجرنیا #محمدجواد_نوروزی #محمد_ملک_زاده
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
💠 حضور مجازی از طریق:
➡️ join.skype.com/ptnWSK32M9IR
#کرسی
#حکمرانی_اسلامی
🆔 @iictchannel
▫️ گزارش شهادت امام حسین(ع) بر اساس دانشنامه فاطمی
🔰 نوشتاری مستخرج از از مقاله «امام حسین(ع)» جلد اول دانشنامه فاطمی
▪️از حسن بصری نقل شده است که با حسینبنعلی(ع)، شانزده تن از اهلبیتش شهید شدند که بر روی زمین همانندی برای آنان نبود. برخی از مورخان، اسامی آنان را ثبت کرده و یادآور شدهاند که حسینبنعلی(ع) با لب تشنه به شهادت رسید. سرِ مبارک آن حضرت(ع)، به همراه اهلبیت(ع) که اسیر شده بودند، به کوفه و سپس به شام انتقال یافت.
▪️ دربارة محل دفن سر مبارک امامحسین(ع)، برخی گفتهاند که در دمشق به خاک سپرده شد و برخی بر آناند که به مدینه انتقال یافت و در بقیع دفن شد. در قاهره نیز زیارتگاهی به نام رأسالحسین(ع) وجود دارد. علمای شیعه بیشتر گزارش کردهاند که سر حضرت(ع) را در کربلا، کنار بدنش، به خاک سپردند.
✍️ به کوشش حجتالاسلام #سیدمحسن_شریفی
#یادداشت
#دانشنامه
🆔 @iictchannel