✡ هیتلر، نازیسم، انجمن تول و استادان غیبی
1⃣ در اواخر سدهٔ ١٩، سازمان پنهانی و مرموزی بهنام «طریقت طلوع طلایی» در انگلستان پدید شد که دارای پنج لژ در فرانسه و آلمان نیز بود. یکی از رهبران این طریقت بهنام #ساموئل_لیدل_ماترز در سال ١٨٩٢، با اقتباس از نظریات کلنل اُلکات و سایر رهبران #تئوسوفیسم، وجود #استادان_غیبی را اعلام کرد که در «لژ برادری سفید» مأوا دارند و امور جهان را هدایت و اداره میکنند. ماترز از هواداران سفت و سخت #هیتلر و #حزب_نازی در انگلستان بود.
2⃣ فرقهٔ مشکوک دیگری که در پیدایش #نازیسم آلمان تأثیر داشت و بهطور مستقیم با #تئوسوفیسم مرتبط بود، #انجمن_تول است که در سال ١٩١٢ تأسیس شد و مرکز آن در #مونیخ قرار داشت. بنیانگذار این سازمان فردی است که با عنوان اشرافی «بارون رودلف فن سباتندورف» شهرت داشت و نام اصلیاش #رودلف_گلوئر بود. او اندیشهٔ تول، سرزمین مرموز و افسانهای #آریاییهای_باستان، را از کتاب آموزهٔ سرّی #مادام_بلاواتسکی، از بنیانگذاران تئوسوفیسم، به وام گرفت، سازمان خود به نام «انجمن تول» را برپا کرد و هدف خویش را سروری #نژاد_برتر اعلام داشت. وی به جذب اعضای خاندانهای اشرافی و ثروتمندان و کارخانهداران آلمانی به این انجمن پرداخت و با اوجگیری جنبش انقلابی در آلمان، و بهویژه قیام خونین کارگران باواریا، یکر شبکهٔ تروریستی به ریاست فردی بهنام #دیتریش_اکارت ایجاد کرد که یکی از اقدامات آن قتل وحشیانهٔ «کورت ایزنر»، رئیسجمهور باواریا، بود.
3⃣ طی سالهای ١٩١٩-١٩٢٣ این سازمان به ٣٠٠ فقره #عملیات_تروریستی دست زد. در میان اعضای «انجمن تول» نام بلندپایگانی چون فرانتس گورتنر (وزیر دادگستری باواریا)، پوهنر (رئیس پلیس مونیخ)، و ویلهلم فریک (معاون یوهنر) دیده میشود. بعدها، در دولت #هیتلر، فریک وزیر کشور و گورتنر وزیر دادگستری آلمان شدند. مورخین «انجمن تول» را قدرتمندترین سازمان پنهانی آلمان در دوران صعود #فاشیسم میدانند. یکی از اعضای این انجمن، #رودلف_هس بود. فردی بهنام پروفسور #هوسهوفر بهعنوان نظریهپرداز «انجمن تول» شناخته میشد. هوسهوفر از طریق هس با هیتلر آشنا شد و تعالیم او دستمایهٔ اصلی هیتلر در نگارش کتاب «زندگی من» قرار گرفت.
4⃣ صعود هیتلر در هرم سیاسی آلمان بر بنیادهای رازورانهٔ #تئوسوفیستی نیز استوار بود. برای نمونه، بیوهٔ فیلدمارشال فن مولتکه، فرمانده نظامی آلمان در دوران قیصر و از دوستان هوستن چمبرلین (فیلد مارشال فن مولتکه یک #ماسون بلندپایه نیز بود)، اعلام کرد که با «روح همسر فقیدش» تماس گرفته و وی اعلام کرده که رهبر آیندهٔ آلمان #هیتلر خواهد بود. این پیشگویی بر تودههای عوام و جاهل آلمان تأثیر فراوان داشت.
5⃣ زمانیکه هیتلر از سوی ضداطلاعات ارتش آلمان مأمور شد تا به حزب کارگری آلمان بپیوندد، ۴٠ نفر از اعضای «انجمن تول»، با هدایت #دیتریش_اکارت، برای حمایت از او به عضویت این حزب درآمدند. اکارت در زمان مرگ، در سال ١٩٢٣، به اعضای «انجمن تول» وصیت کرد که از هیتلر تبعیت کنند زیرا وی با #استادان_غیبی در ارتباط است!
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تا به آخر با هیتلر!
1⃣ آنچه خواندید قسمتی بود از مقالهٔ بسیار مهم استاد عبدالله شهبازی با عنوان «رازهای پنهان صعود نازیسم» که قبلاً در سایت اندیشکده و در آدرس زیر منتشر شده بود:
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-politics/7517
2⃣ اخیراً کتابی در کشور ما توسط «انتشارات میلکان» منتشر شده بهنام «تا به آخر با هیتلر» نوشتهٔ «هاینتس لینگه» و ترجمهٔ «حمید هاشمی».
3⃣ #هاینتس_لينگه ١٠سال به #آدولف_هیتلر خدمت کرد، از سال ۱۹۳۵ تا هنگام مرگ پیشوا در می ۱۹۴۵، در پناهگاه زیرزمینی برلین. او یکی از آخرین نفراتی بود که پناهگاه را ترک کرد و هنگام خودکشی هیتلر نگهبانی از در را بهعهده داشت. لینگه در سالهای خدمت خود مسئول رسیدگی به همهی کارهای خانهی هیتلر بود و دائماً در کنارش حضور داشت.
4⃣ در کتاب لینگه مطالب جالبی وجود دارد که مؤید برخی از مطالب مقالهٔ استاد شهبازی است. این مطالب را در ادامه با ما بخوانید:
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ معتقد بود برای مأموریتی بزرگ «انتخاب» شده است!
1⃣ [هیتلر] در تبلیغات حزب بارها تأکید میکرد #سرنوشت او را برای یک مأموریت مهم، بزرگ و تاریخی «انتخاب کرده است» و واقعاً به این مسأله اعتقاد داشت.
2⃣ #رودلف_هس یکبار به من گفت قبل از به قدرت رسیدن هیتلر یکبار همراه او، «هاینریش هافمن» و «يوليوس شاوب» سوار مرسدس هیتلر بودند و بهخاطر خطای رانندهی یک کامیون نزدیک بود همه کشته شوند. هیتلر از ناحیهی صورت و شانه زخمی شده بود، اما با خونسردی همسفرانش را آرام میکرد. سرنشینان ماشین، خود را باخته بودند، ولی هیتلر به آنها میگفت: خیالتان راحت باشد «سرنوشت» اجازه نمیدهد من کشته شوم، چون هنوز مأموریتی بزرگ دارم که باید آن را انجام دهم. (ص٢٨)
3⃣ او در سفرهای شخصی نمیگذاشت پلیس برای عبور او از میان جمعیت راه باز کند یا سپر انسانی دور او بسازد. او اعتقاد داشت و اغلب میگفت «سرنوشت» از او محافظت میکند و حضور محافظان «اساس» کافی است تا کسی قصد جان او را نکند. (ص٢٩)
3⃣ تعداد اندکی از سوءقصدها به جان هیتلر، به گوش همگان رسیده است. او از برخی از آنها به زحمت جان به در برد. (ص٣٠)
4⃣ #هیتلر همیشه خوششانس بود (بهجز زخمهایی که در ۲۰ جولای ۱۹۴۴ برداشت). اما به مرور زمان محتاطتر شده بود. (ص٣٠)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ هیتلر؛ دیتریش اکارت و خدایان اُلمپ
1⃣ در ۱۹۳۵ وقتی خدمتم نزد #هیتلر آغاز شد، با اینکه دو سال از صدراعظمی او میگذشت، هنوز در #اوبرسالزبرگ در خانهی قدیمی خود، «هاوس واخنفلد» زندگی میکرد که خانهای کوچک و ساده بود...
2⃣ ويلهلم بروکنر در ۱۹۳۶ در مقالهای دربارهی زندگی خصوصی هیتلر اینگونه نوشته است:
✍ بسیاری از مردم میپرسند چرا پیشوا اوبرسالزبرگ را برای زندگی انتخاب کرد؟ هرکس به آنجا رفته باشد، میداند که با وجود نزدیکی کوههای همجوار، شاید در كل آلمان نتوان جای دیگری یافت که چنین چشمانداز وسیعی به زیبایی جهان داشته باشد... اینجا، در میان این عظمت طبیعت... پیشوا اقامت کرده و روی سخنرانیهای عالی خود کار میکند.
3⃣ بارها دیده بودم که هیتلر به کوههای اطراف نگاه میکند و از آنها الهام میگیرد. یکبار به شوخی گفت محیط اینجا مثل کوه افسانهای #خدایان_یونان موسوم به #المپ است و وقتی روی این کوه ایستاده است، احساس میکند بر فراز جهان ایستاده، ولی این بهتنهایی نمیتوانست انگیزهی ریشهگرفتن او در اوبرسالزبرگ باشد.
4⃣ خود او اغلب در لحظات آسودهتر، دلیل دیگری برای این موضوع میآورد:
👈 خاطرهی دوست و مربیاش #دیتریش_اکارت. او نویسنده، شاعر و نمایشنامهنویسی اهل باواریا بود و در سالهای قبل از مرگش در «خانهی کوچکی بر دامنهی گول» در همان نزدیکی زندگی میکرد.
5⃣ هیتلر به #آنتایوس قهرمان افسانهای یونان که از تماس با زمین قدرت پیدا میکرد علاقهی بسیاری داشت و بارها دربارهی او صحبت میکرد. (ص٣٩-۴٠)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ٢٨ شهریور ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ١٢ صفر ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ١٩ سپتامبر ۲۰٢١ میلادی
🕎 ١٣ تیشری ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ مرگ #مایر_آمشل_روچیلد بنیانگذار «بنیاد روچیلد» (١٨١٢م)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💥 دو دیدگاه دربارهٔ خدا : خدای جهانی و خدای قومی!
💎 در قرآن:
👈 حضرت موسی (ع) هنگام روبهرو شدن با فرعون، خدایش را "با تأکید" خدای همهٔ جهانیان معرفی میکند (١) و (٢) و برای همین مأمور به نشر توحید و عدل است.
👈 او حتی برای هدایت فرعون نیز تلاش میکند (٣) و (۴) و تنها در پایان و زمانی که فرعونیان در مقابل پذیرش حق عناد میورزند، حضرت موسی (ع) آنها را نفرین میکند تا مشمول شقاوت و عذاب شوند. (۵)
🔸[١] سورهٔ شعراء : آیات ١۶ تا ٢٨
🔸[٢] سورهٔ طه : آیات ۴۹ و ۵۰
🔸[٣] سورهٔ نازعات : آیات ۱۷ تا ١٩
🔸[۴] سورهٔ طه : آیهٔ ۴۴
🔸[۵] سورهٔ یونس : آیهٔ ۸۸
✍ حسین مرادیانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter