eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 🌶🍊 براي اينكه برش پرتقال تلخ نشود يك ليوان شكر ، يك ليوان آب و يك قاشق غذا خوري آبليمو را مخلوط كرده و روي حرارت بزاريد تا كمي بجوشه و وقتي سرد شد برش هاى پرتقالل رو دونه دونه داخل شربت گذاشته و سپس داخل آبكش بذاريد تا شربت اضافيش گرفته شود و بعد هم خشك كنيد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 راز لیمو بدون تلخی😍😋 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت چرخ کرده300 گرم 🥢۱پیاز متوسط 🥢نان تست 3 تکه 🥢۱زرده تخم مرغ 🥢 نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم 🥣طرزتهیه : دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه🥰 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 فوق العاده خوشمزه👌😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔸اول از همه گوشت رو بصورت قیمه ای یا درشت تر خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و بعدگوشتتون رو اضافه کنید و خوب تفت بدیدسپس رب گوجه فرنگی،زردچوبه،فلفل و درصورت تمایل کمی پودرهل و دارچینم بهش اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه.بعدمقداری آب اضافه کنید و بزارید تا گوشتتون بپزه.اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید.توجه داشته باشید که فقط یه کوچولو باید آب داشته باشه گوشت بعداز پخت و پرآب نباشه.برنجتون رو خیس کنید و بعد آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین..خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید...خلال بادوم‌رو یه زمان خیلی کم‌توی گلاب خیس کنیدو مجددا درکره تفت بدید.خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و توی کره تفت بدین و بهش مقداری زعفران اضافه کنید.از مربای خلال پرتقال یا نارنج هم میتونید استفاده کنید.درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شکر...... یک و نیم پیمانه 🥢روغن...... یک پیمانه 🥢 آرد..... 2 پیمانه 🥢 شیر یک و نیم پیمانه 🥢 تخم مرغ ......3 عدد 🥢بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری 🥢وانیل ب مقدار لازم 🥢پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه : آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸الهی 🌷آغاز میکنیم روزمان را با نام زیبایت 🌸و برای همه دنیا دعا میکنیم 🌷مثل خودت ڪه مهربانی ات 🌸بر همه سایه افکنده است الهی به امیــــد تو 💐 ❤️سلام صبح قشنگ پاییزی تون بخیر❤️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
42.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 یه میان وعده یا صبحانه عالی برای بچه ها😍😍😍😋😋😋😋😋 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍁صبحانه کامل پاییزی😋 🍘 ارده شیره غذای غلیظ و مناسب نیمه دوم سال است؛ در نیمه دوم سال غذاهای غلیظ(مثل کله‌پاچه و حلیم و...) بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ چرا که گوارش قوی‌تر می‌شود👇 🍮 ارده به همراه عسل یا شیره(انگور، خرما) ترکیبی خوشمزه و باعث گرم شدن بدن می‌شود و بسیار مناسب برای افراد ضعیف و کم انرژی می‌باشد 👌افرادی که می‌گویند استخوان‌هایمان در فصل سرما یخ می‌زند، ارده شیره بخورند در طی روز گرمای خوبی می‌دهد😊 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
28.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 یه ساندویچ راحت و خوشمزه برای میان وعده بچه ها 😍😍😍😋😋😋😋 عالیه 👌👌 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢ماهیچه ۲ عدد 🥢پیاز ۴ عدد 🥢سیر ۳ حبه و‌یک‌بوته 🥢زعفران 🥢روغن حیوانی‌ 🥢برنج ۲ پیمانه 🥢باقالی پخته ۳۰۰ گرم 🥢شوید خشک ۴ ق غ 🥢دارچین ۱ ق غ 🥢نمک نصف ق غ 🥢فلفل سیاه زردچوبه و پاپریکا بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با و لواش ✍مواد لازم: 🥢سینه مرغ خرد شده سه تکه 🥢روغن مایع سه قاشق غذاخوری 🥢ابلیمو دو قاشق غذاخوری 🥢فلفل سبز یک عدد 🥢ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری 🥢نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی 🥢سیر یکی دو حبه 🥢پیاز دو عدد خلالی خردشده 🥢فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده 🥣طرز تهیه: نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۵۰۰ گرم گوشت 🥢یک پیمانه نخود 🥢سه عدد گوجه فرنگی متوسط 🥢یک عدد پیاز متوسط رنده شده 🥢مقداری دنبه 🥢آب جوشیده 🥢سه عدد سیب زمینی 🥢کمی نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه 🥢دو قاشق چایخوری مرزه خشک 🥢یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢مرغ (ترکیب سینه و ران )۲تیکه 🥢قارچ ۳۰۰گرم 🥢پنیر پیتزا ۲۰۰گرم 🥢ادویه مرغ،نمک ،فلفل سیاه به میزان لازم(ادویه کچاپ) 🥢آبلیمو ۱قاشق غذاخوری 🥢پیاز ۱عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.گوشت بزارید کامل بپزه سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.من ته_دیگ غذا ترجیح دادم برنج زعفرونی داشته باشم اگه این کار نکردید حتما یکم زعفران دم کرده بدید رو برنجتون.موقع سرو هم حتما یه ملاقه از اب گوشت بدید رو برنج تا طعم لذیذ تری پیدا کنه. این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستا ی یرک اطراف قزوین است. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: دنده گوسفندی یا شیشلیک رو با موارد زیر مزه‌دار کنید: 🥢شیشلیک: ۴۰۰گرم 🥢نمک 🥢فلفل سیاه 🥢روغن زیتون به مقدار لازم 🥢زیره: ۱ قاشق چای‌خوری(سرخالی) 🥢۲ تا حبه سیر رنده شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 5_6نفر ✍مواد لازم : 🥢ران مرغ نيم كيلو، 🥢سينه مرغ نيم كيلو، 🥢 پياز١عددبزرگ، 🥢سير٢عدد، 🥢جعفري خرد شده ۳ق غ، 🥢تخم مرغ١عدد، 🥢 پودرسوخاري ١پيمانه، 🥢زعفران دم كرده ٤ ق غ، 🥢 نمك ١ ق چ، 🥢 فلفل سياه ١ ق چ، 🥢 پاپريكا١ ق چ، 🥢زرد چوبه نصف ق چ، 🥢 تخم گشنيز آسياب نصف ق چ، 🥢 ليمو تازه١ ق غ 🥣طرز تهیه : 🔴گوشت رون وسينه مرغ رو٢بارچرخ كنيد،پيازوسيروچرخ كنيد آبش رو بگيريد. گوشت ،پياز وسيرجعفري تخم مرغ، زعفرون ادويه هاوآب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري اضافه، ٥ دقيقه ورز بديد، دست رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍مواد لازم : 🥢قارچ یک کیلو 🥢آرد ۲ پیمانه 🥢ماءالشعیر ۱ پیمانه 🥢سیر ۲ حبه 🥢نمک و فلفل،به میزان لازم 🥢بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 🥢روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری 🥢پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 🥣طرز تهیه : قارچ پفکی سوخاري با ماءالشعیر در یک کاسه سیر رنده ریز شده، بیکینگ‌پودر، آرد ، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ماءالشعیر را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید و در انتها پنیر رو اضافه کنید قارچ ها را داخل مایه بالا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس قارچ ها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سس میل کنید 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سینه ی مرغ برای مزه دار کردن مرغ 🥢سس خردل 🥢آبلیمو و رنده ی پوست لیمو 🥢اورگانو 🥢روغن زیتون 🥢نمک و فلفل برای سس مخصوص 🥢سیر 🥢گردو 🥢پنیر پارمسان 🥢روغن زیتون 🥢سس خردل 🥢آبلیمو تازه 🥢برای پاستا 🥢پاستا 🥢فلفل چیلی 🥢اورگانو بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
✍مواد لازم برای۴ نفر: 🥢پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده   ۱ قاشق غذا خوری 🥢سیر خرد شده  ۳ حبه 🥢سس مایونز   ۱/۲ پیمانه 🥢نان ساندویچی   ۴ عدد 🥢نمک   ۱ قاشق چای خوری 🥢پیاز بزرگ ورقه شده   ۱ عدد 🥢استیک گرد و نازک (4 برش)  ۱ کیلوگرم 🥢روغن زیتون   ۳ قاشق غذا خوری 🥢ادویه ایتالیایی  ۱/۲ قاشق چای خوری 🥢پنیر پروولون (225 گرم)  ۸ برش 🥢سس استیک   ۱/۲ قاشق چای خوری 🥣طرز تهیه: 🔹برای تهیه ساندویچ استیک، ابتدا فر را روی 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. 🔹سس مایونز، سیر، و پنیر پارمسان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 🔹حرارت را کم کنید و با دقت استیک و پیاز ورقه شده را در تابه قرار دهید و نمک دریا و سس استیک را اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. (استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.) 🔹داخل نان ساندویچی ها را کمی خالی نموده و سس مایونز سیر و پارمسان را در هر دو طرف نان بریزید. 🔹به مقدار دلخواه، از استیک و پیاز مخلوط به طور مساوی در میان نان قرار دهید. روی هر کدام، 2 برش پنیر پرولون بگذارید وچاشنی ایتالیایی بپاشید. 🔹ساندویچی ها را درون فوبل بگذارید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. ساندویچ استیک ها را از فر خارج نموده و سرو کنید. ‌بفرست واسه همه ی خانومای😍😍 نوش جان 😋😋 ‍ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سالاد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c