🌹امروزتون پراز شوق زندگے
🍃و سرشار
🌹ازعشق وآرامش
🍃امیدوارم
🌹سلامتی،خوشبختی
🍃مهمان
🌹خونه هاتون
🍃و آرامش
🌹مهمان
🍃زندگيتون باشه
🌹تقدیم با بهترین آرزوها
🍃یکشنبه تون آروم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت
یبار املت به این روش درست کنی مطمئنم عاشقش میشی😋👌
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#دسرشیروخرما
✍مواد لازم:
🥢2 لیوان شیر
🥢14عدد خرما
🥢نصف لیوان فندق
🥣طرز تهیه:
هسته ی خرماها را خارج کنید. شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند ، خرماها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید.
🔷شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزیدو با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید....
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ساندویچ_مرغ_سوخاری
✍مواد لازم :
🥢سینه یا فیله مرغ : سیصد گرم
🥢پیاز : یک عدد
🥢آب لیمو ترش : دو قاشق غذاخوری
🥢ادویه : به مقدار لازم
🥢تخم مرغ :دو عدد (یا یک عدد بزرگ)
🥢پودر سوخاری با پانکو : نصف بسته
🥢آرد : یک لیوان
🥣طرزتهیه :
سینه یا فیله مرغ رو با بیف تک کوب نازک کنیدو با پیاز خورد شده وآبلیمو وادویه (نمک وفلفل سیاه فلفل قرمز،پاپریکاکمی زرد چوبه)وآب لیمو دو ساعت بخوابونید تا مزه دار بشه
بعد ابتدا مرغ رو در آرد سفید بغلطونید و بعد در تخم مرغ زده شده ودر انتها در پودر سوخاری ودر روغن داغ شناور سرخ کنید، حرارت حتما ملایم باشه که مغز پخت بشه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.🍔#سیب_زمینی_ترد_با_پنیر
✍مواد لازم:
🥢1 عدد سیب زمینی بزرگ
🥢پنیر چدار رنده شده
🥢سوسیس
🥣طرز تهیه:
سیب زمینی را به صورت نازک برش می دهیم. روغن بسیار کمی در ماهیتابه ریخته ،سیب زمینی ها را در تابه چیده ( روی هم قرار میدهیم لایه های سیب زمینی) روی حرارت ملایم با درب بسته پخته می شود سپس درب آن را باز می کنند و وقتی کمی سرخ شد، وسط آن پنیر چدار و سوسیس قرار می دهیم و سیب زمینی دیگر روی پایه پوشانده شده است. 3 دقیقه دیگر در تابه را روی حرارت ملایم بپزید،😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ميگو_سوخاري
ميگو رو خوب بشوييد و تميز كنيد سپس توي يك كاسه كمي ابليمو و نمك و زردچوبه و پياز رنده شده و كمي زعفرون ميريزم و ميگوها رو تو كاسه ميريزم و سلفون ميكشم و ميذارم يخچال به مدت يكساعت
در يك كاسه كمي ارد
يك كاسه كمي پودر سوخاري
يك كاسه يك تخم مرغ زده شده .
ميگوها را ابتدا در ارد و بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاري ميزنيم سپس در روغن سرخش كنيد😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_بریان_خوشمزه
مرغو اول کامل بشورین با پوست بعد با کره خردل سس مایونز حسابی کاور کنید
بعد بهش ادویه ها رو اضافه کنیو
(پاپریکا،پولبیبر،نمک،زعفرون،رزماری)
آبلیمو و زعفرون یادتون نره
بعد داخل شکمش آلو پیاز فلفل دلمه اضافه کنید
بعد روشو بپوشونید و چند ساعت داخل یخچال بزارین تا کاملا مزه دار بشه
بعد از چند ساعت استراحت روشو فویل بکشید و داخل فر ۱۸۰درجه به مدت دو ساعت بپزید
.
بعد تست کتید اگه پخته بود دربیارید آبشو خالی کنید روشو کره و زعفرون بمالید و بذارید کامل سرخ بشه
در آخر آبی که برداشته بودید روش بریزید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ماكارونی_با_مرغ
🥣طرزتهیه :
ماكارونی كه هر مدل كه دوست داريد بزاريد با نمك و مقداري زردچوبه بجوشه...
بزاي مايه ماكاروني با مرغ،اول پياز عسلي(با كمي زردچوبه تفت دادم تا نرم و يه كم شيشه اي شد) كردم بعد سينه مرغ يا فيله رو به صورت نواري برش زدم و داخل پياز ريختم و همرو با هم تفت دادم براي ادويش از نمك+فلفل+آويشن+پاپريكا+ادويه كاري اضافه كردم باز با هم يه تفت دادم و رب بهش اضافه كردم و خوب همرو با هم سرخ كردم.
نصف ليوان آب اضافه كردم و ٥دقيقه جوشيد و خاموش كردم.
ماكاروني رو آبكش كردم و موادمو ريختم لابه لاش و ٣٠دقيقه با حرارت كم دم كردم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کتلت_نخود
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخ کرده : 250 گرم
🥢نخود : 1 فنجان
🥢لپه : 1 فنجان
🥢تخم مرغ : 3 عدد
🥢پیاز رنده شده : 1 عدد
🥢آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
🥢پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
🥢نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
🥣طرزتهیه :
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🔅اگر مقدارى خورش قورمه سبزی باقى مونده بود ميتونيد غذای جالب ازش دربیارم
که خیلی هم خوشمزه ست👌🏻
🍔#ته_چين_قورمه_سبزي
سه پیمانه برنج رو چند ساعت خیس کنید . سپس سه تا زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده و نصف پیمانه ماست سفت رو کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه و ماست کاملا باز بشه . اگر ماست سفت ندارین و از ماست معمولی استفاده میکنین ؛ ماستشو بیشتر کنین ولی با ماست سفت بهتر میشه .... حالا برنج رو آبکش کنید و بعد با مایه ماست مخلوط کنین .کف قابلمه کمی روغن بریزین . حالا نصف برنج رو بریزین تو قابلمه و سطحشو کاملا صاف کنین بعد خورش قورمه سبزی رو روش بریزین و دوباره سطحشو صاف کنین و بقیه برنج رو روش بریزین و سطحشو کاملا صاف کنین و بزارین تا مثل برنج عادی کاملا دم بکشه .
🔸بهتره قورمه سبزیتون آبدار نباشه .
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پف_پفی
یه بسته پودر ژله رو با ۲ قاشق شکر و یک سوم لیوان آب قاطی کردم گذاشتم رو بخار کتری وقتی ژله کامل حل شد حدود ۷ دقیقه با دور تند همزن زدم وقتی حالت گرفت ریختم داخل قالب ب اندازه دلخواه برش زدم و داخل پودر نارگیل غلطوندم😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته_قلقلی
✍ مواد لازم :
برای کوفته ها؛
🥢 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🥢 ۱ عدد تخم مرغ
🥢 ۱عدد پیاز رنده شده
🥢 ۱ الی ۲ حبه سیر رنده شده
🥢 کمی بیشتر از نصف فنجان آرد سوخاری
🥢 ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
🥢 ۱قاشق چایخوری پاپریکا
🥢 فلفل سیاه با نوک ۱قاشق چایخوری
🥢 ۱قاشق چایخوری نمک
مواد دیگر:
🥢 ۳عدد سیب زمینی متوسط
🥢 ۲عدد هویج متوسط
🥢 ۲عدد فلفل دلمه ای
🥢 ۱عدد کاپیا
🥢 ۱فنجان نخود فرنگی آب پز
🥢۱۰ الی ۱۵ عدد پیاز کوچولو
🥢۴ الی ۵ حبه سیر
مواد سس
🥢 ۲عدد گوجه فرنگی
🥢 نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢 ۱:۵ فنجان آب داغ
🥢۱ قاشق چایخوری آویشن
🥢 نصف قاشق چایخوری پاپریکا
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_با_خمیر_فوری
✍مواد لازم:
🥢آرد 2 پیمانه
🥢کره 2 ق غ
🥢روغن یک چهارم پیمانه
🥢نمک نصف ق چ
🥢بکینگ پودر نصف ق چ
🥢شیر به مقدار لازم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا_تابه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#گوشت_قلقلی_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#چیپس_خونگی
برای اینکار ابتدا سیبزمینیها رو پوست بکنید، تکه تکه کرده و بپزید. بعد خوب له کنید و با کمی کره و ادویه نمک و فلفل و .. مزهدارش کنید.حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید. سیبزمینیها رو داخل قیف شیرینیپزی بریزید و با ماسورهی رُزت طرح بزنید.سینی رو داخل فر ۲۰۰ درجه و از قبل گرم شده بذارید و بمدت حدود ۴۰ دقیقه خوب بپزید (زمان پخت با توجه به فر ممکنه متغییر باشه)از فر دربیارید و اگه دوست داشتید کمی با ادویه دلخواه طعمدارش کنید و با سُس کچاپ میل کنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#گشنیز_پلو
✍مواد لازم:
🥢برنج 4 پیمانه
🥢گشنیز 1 کیلوگرم
🥢سیر 2 حبه
🥢پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
🥢پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری
🥢فلفل قرمز به مقدار دلخواه
🥢نمک به مقدار لازم
🥢کره یا روغن به مقدار لازم
🥣طرز تهیه:
لوبیا ها را چند ساعت در آب خیس کنید و بپزید تا نرم شوند. برنج را خوب بشویید تا آب آن زلال شود و آن را 2 تا 3 ساعت در آب و نمک خیس کنید.
گشنیزها را پاک کنید و تمیز بشویید. سپس، آن ها را داخل یک صافی بریزید تا آبشان کاملا برود. گشنیزها را به همراه سیرها خرد کنید. برای گشنیز پلو نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود.
در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و ادویه جات را تفت دهید. سپس لوبیاهای پخته را نیز اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن مواد، شعله را خاش نماییده سوم
یک قابلمه آب روی گاز بگذارید و هنگامی که جوش آمد، مقداری نمک داخل آن بریزید. سپس، برنج را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج گشنیز خرد شده را نیز داخل آن بریزید و سپس، آبکش کنید(مقداری از گشنیز را برای تزیین بردارید).
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید. سپس، برنج آبکش شده و لوبیاهای پخته را روی ته دیگ بریزید و زمان دهید تا دم بکشد.
پس از دم کشیدن گشنیز پلو آن را در ظرف مورد نظر بکشید و مقداری گشنیز خام روی آن بپاشید. غذا حاضر است نوش جان کنید و لذت ببرید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#قیمه_ریزه
🥣طرزتهیه :
سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته
نکته: این خوراک با نان سرو میشه
حتما ترخون و مرزه یادتون نره
سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پلو_بادمجان
✍مواد لازم :
🥢بادمجان ۵ عدد
🥢گوجه ۷_۸ عدد
🥢فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
🥢آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
🥣طرزتهیه :
1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه با شعله ی کم بزار دم بکشه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#تزیین_ میوه_شب_یلدا
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#استانبولی_پلو_با_بادمجون
✍مواد لازم :
🥢گوجه: ۶-۷ عدد
🥢خیار
🥢بادمجون: ۱ عدد
🥢سیبزمینی: ۲ عدد
🥢پودر کاری
🥢برنج
🥢ماست
🥢کشمش
🥢نعنا خشک
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
زندگی همیشه تازه ست
زندگی هرگز تکرار نمی شود
فقط هرروز نو می شود
هر لحظه نو
از امروز قدم به لحظه های تازه بگذار
و روییدن دوباره را تجربه کن...
سلام صبحتون بخیر کدبانوها 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مربای_انجیر
✍مواد لازم:
🥢شکر: 800 گرم
🥢انجیر: یک کیلو
🥢آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
🥢گلاب: 2 قاشق غذاخوری
🥢آب: یک لیوان
🥣طرزتهیه :
✍🏻طرز تهیه: ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تاانجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
✍🏻در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#لقمه_پنیری
✍مواد لازم:
🥢ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
🥢 تخم مرغ 1عدد
🥢 اب ولرم نصف لیوان
🥢خمیر مایه 2 ق چ
🥢شیرخشک 3 ق غ
🥢پنیر خامه ای 3 ق غ شکر 1 ق غ
🥣 طرز تهیه:
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c