eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوجه فرنگی: ۴عدد درشت 🥢تخم مرغ: ۳ عدد 🥢 پیازچه: به مقدار دلخواه 🥢 آرد: ۲ق.غ 🥢نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🥢 روغن و کره برای سرخ کردن بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢نخود: ۳۰۰ گرم 🥢 جعفری تازه: ۱ لیوان 🥢 پیاز: ۱ عدد 🥢 سیر: ۶ حبه 🥢 تخم مرغ: ۱ عدد 🥢 آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری 🥢 بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری 🥢 پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم. نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 یه رسپی جذاب از آش کشک که مازندرانیهای عزیز خیلی دوست دارن😍 ✍مواد لازم: 🥢ماست یک و نیم کیلو 🥢 دوغ یک ونیم کیلو 🥢 کشک سه قاشق غذا خوری پر 🥢 پیاز یک عدد بزرگ 🥢 برنج یک فنجان 🥢 رشته یک سوم بسته های شرکتی 🥢سیر دو قاشق غذاخوری سرخالی 🥢 سبزی شامل گشنیز نعناع تره اسفناج کلا نیم کیلو 🥢 نخود و لوبیا چیتی پخته یه لیوان 🥢 باقالاپخته یه لیوان میتونید از عصاره قلم هم تو این آش استفاده کنید عالی میشه بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢سیب زمینی ۲ عدد 🥢 ماشعیر تلخ ۱ لیوان 🥢 ارد ۱ لیوان 🥢 پاپریکا دودی و فلفل سیاه هرکدام ۱ ق چ 🥢 نمک ۱ ق م 🥢 چیپس تورتیلا ۲ بسته 🥢 کنجد ۱ عدد 🔷سیب زمینی هارو ۵ دقیقه بپزید میتونید از سیب زمینی خام هم استفاده کنید میتونید سیب زمینی هارو داخل فر بزارید با دمای ۱۸۰ درجه و نیم ساعت زمان پخت بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢برنج ۴ پیمانه 🥢 عدس ۱ پیمانه 🥢 گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم 🥢 سبزی قرمه سرخ شده ۲۰۰ گرم 🥢 پیاز بزرگ ۱ عدد 🥢 ادویه : زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، کمی زیره سبز 🥢نمک و زعفران به میزان لازم 🥣طرز تهیه : بعد از سبک شدن پیاز، ادویه ها رو چندثانیه تفت داده، و گوشت رو اضافه کنید، نمک ‌و سبزی قرمه و عدس پخته هم اضافه کنید و به همراه زعفران بزارین لابلای برنج تا دم بکشه. این غذا هرچی تندتر باشه لذیذتر هست. زرشک جز ترکیب اصلی این غذا نیست، ولی برای تزیین استفاده کنید. ترکیب مزه هاشون باهم خیلی لذیذ میشه. برنج حتما کمی زنده ار باشه تا درنهایت خمیر نشه. حتما یکم آب قبل از دم کشیدن اضافه کنید، تا برنج خشک نشه. من داخل همون تابه آب ریختم و اضافه کردم برای همین تهدیگ یکم سبز شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ۴ مدل سالاد کاربردی تو یک پست🤩 ایده عالی برای میز مهمونیاتون بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 کوکو رو اینطوری درست کن ببین چه قدر عالی میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه در رابطه با بشامل هم پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه، شیر هم باید سر‌د باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه) قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️ دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه. از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن تا خودشو بگیره ‌و وا نره بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 جزو غذاهای خوشمزه شمالیه که درست کردنش ساده است. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢سینه مرغ ۳ عدد 🥢 پنیر پارمسان ۶۰ گرم 🥢 خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت) 🥢 سس سالسا مهرام 🥢پنیر پیتزا ۱ پیاله 🥢نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ 🥢 پاپریکا نصف ق چ 🥢 زردچوبه 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🥣طرزتهیه : سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو ۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸🍃 در این صبح دل انگیز بهاری 🌸🍃 براتون روزی سرشار از عشق🌸🍃 آرامش، شادی، برکت🌸 وسلامتی آرزو میکنم🌸🍃 امیدوارم درپناه خدای خوبیها🌸🍃 همیشه باغ دلتون سبزو سرشار از🌸🍃 طراوت شکوفه‌های بهاری باشه🌸🍃 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c