eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید، ۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد) یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢نخود ۵۰۰گرم 🥢پیاز دو عدد متوسط 🥢 سیر پنج حبه 🥢 آرد دو قاشق غذاخوری 🥢 بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری 🥢آب نصف لیوان 🥢 ادویه ها زردچوبه ، نمک ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، جوز هندی ، پودر سیر ، کاری ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص فلافل هر کدام یک قاشق سرپر غذاخوری 🔷ابتدا نخودها رو به مدت ۲۴ساعت داخل آب میزاریم و تو این مدت چند مرتبه آب نخودهارو عوض میکنیم بعد از ۲۴ساعت نخود های خیس خورده رو داخل چرخ گوشت میریزیم و با پیاز و سیر چرخ میکنیم نخود ها رو اول با سری درشت و بار دوم با سری ریز چرخ کنید که بافت یکدستی داشته باشه بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب با خمیر مخلوط میکنیم به این خاطر که خمیر فلافل خیلی سفت نباشه به خمیرمون نصف لیوان آب ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خمیر چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه داخل ظرفمون روغن میریزیم ( روغن باید حتما داغ باشه بعد فلافل هارو داخلش سرخ کنیم وسطشم اگه دوس داشتید سوراخ کنید که داخلش خام نمونه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢3 عدد بادمجان 🥢 250 گرم گوشت چرخ کرده 🥢 1 عدد پیاز 🥢 ½ نمک قاشق چایخوری 🥢 ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 1 قاشق چایخوری پاپریکا 🥢 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 🥢 2 عدد سیب زمینی 🥢 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 🥢 4 عدد فلفل سبز 🥢 470 میلی لیتر آب 🥢 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🔷 بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢4 تا 5عدد سیب زمینی یا1 کیلو، 🥢 300 گرم گوشت چرخ کرده، 🥢 1 عدد تخم مرغ، 🥢 1 عدد پیاز رنده شده، 🥢جعفری ریز خرد شده، 🥢 4 تا 5 ق غ پودر سوخاری، 🥢1 ق غ پاپریکا، 🥢 1/2 ق چ فلفل سیاه، 🥢1/4 ق چ زیره سبز 🔷سیب زمینی ها را رنده می کنیم و آبش رو میگیریم. با گوشت چرخ کرده و مواد دیگر خوب ورز می‌دیم. اگر مواد به دست می‌چسبید آرد سوخاری بیشتری اضافه کنید. از مواد به شکل کوفته درآورید و در روغن داغ زیاد سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم 🥢 پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط 🥢 مرغ تیکه شده به تعداد لازم 🥢 رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری 🥢 اب سرد ۴ لیوان 🥢 نمک و فلفل سیاه و زعفران 🔷ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران اضافه میکنید و میزارید جا بیفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🪐 اختراع جدید طَبیب 🪐 🍏 درمان سینوزیت،میگرن،پُلیپ 🍎 حساسیت فصلی،آسم،سردرد شدید 🥭 عفونت‌های مجاری تنفسی و گوارش 🍑 آنفولانزا،خط پشت حلق،سرما خوردگی 🧅 ضد عفونی کننده : 🍄 ( باکتری،ویروس و قارچ ) 🌶️ تخلیه کننده ی مجاری سیستم تنفسی 🌻 لینک کانال طَبیب : https://eitaa.com/joinchat/2088108312C3238100f4f لینک شخصی طَبیب : @sadeghi4436 شماره تماس : 09918154704
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 ۱،۵ پیمانه برنج 🥢 ۱ عدد سیب زمینی بزرگ 🥢 شوید(شبت) 🥢 بال مرغ 🥢 زعفران غلیظ 🥢آب لیموترش 🥢ادویه: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پول بیبر(دلخواه) .چون بال مرغ چرب هست، برای تهدیگ یک‌ق روغن کافیه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍃 منم مثل تو دغدغه لباس کوچولوم دارم پس کنارم باش 😍 خاص ترین ست های دخترانه و پسرانه 😉 جدیدترین کارهای خاص با کیفیت عـــــــالی و تضمینی قیمت منـــــــــاسب بیا اینجا تابهترین رو برای وروجکت رقم بزنی😊👇 https://eitaa.com/joinchat/3776119061C741feea67d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سینه ی مرغ 🥢 هویج 🥢فلفل دلمه ای 🥢 سیب زمینی 🥢 فلفل سبز 🥢 سیر و پیاز 🔷برای سس: 🥢رب گوجه فرنگی 🥢 روغن 🥢 نمک 🥢 فلفل 🥢 آویشن و پاپریکا 🥢 آب بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خنده کن هر صبح 🍃بر رخسارهٔ نیکوی عشق 🌸خانه‌ی دل را گلستان کن 🍃به عطر و بوی عـشق 🌸خوشه‌‌ای از نور برچین 🍃صبحگاهان با طرب 🌸چون پرستوهای عاشق 🍃پرگشا تا کوی عـشق صبح دوشنبه تون باطراوت ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الصِّدِّيقُ الشَّهِيد، السَّلاَمُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الْوَصِيُّ الْبَارُّ التَّقِی، أَشْهَدُ أَنَّکَ قَد اَقَمتَ الصَّلاَةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ اَمَرتَ بِالْمَعرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنكَرِ وَ عَبَدتَ اللَّهَ مُخلِصاً حَتَّى اَتَاکَ الْيَقِين، السَّلاَمُ عَلَيکَ يَا اَبَا الْحَسَنِ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُه. 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوجه فرنگی: ۴عدد درشت 🥢تخم مرغ: ۳ عدد 🥢 پیازچه: به مقدار دلخواه 🥢 آرد: ۲ق.غ 🥢نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🥢 روغن و کره برای سرخ کردن بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 سیب زمینی ۲ عدد 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 قارچ ۶ عدد 🥢 نمک و فلفل به میزان لازم 🥢 آرد سوخاری ۱ ق غ 🥢 جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🥢 فلفل دلمه ای نصف عدد 🔷قارچ ها رو ریز خرد کردم . سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم . پیاز رو رنده کردم . سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c