eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨اول هفته تون عالی 🌸✨امیـدوارم 🌸✨شـروع هفتـه تون 🌸✨با بهترین لحظه ها 🌸✨و موفقیتها گره بخوره 🌸✨و سرشاراز خیر و برکت 🌸✨و لبریزاز آرامش باشه 🌸✨و تا انتهای هفته 🌸✨حال دلتون خوب خوب باشه 🌸✨روزتـون زیبـا و در پنـاه خدا سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢بالنگ دو عدد متوسط 🥢آب ۷ لیوان 🥢شکر ۱/۵ کیلو 🥢آهک خوراکی نصف استکان 🥢آبلمیو ۱ قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه: ابتدا بالنگ رو شسته و طبق کلیپ قسمت داخلی رو گرفته و مابقی رو به هر شکلی که میخواین خورد کنید سپس در ظرف اب ریخته و داخلش اهک را اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی اهک حل بشه و بعد بالنگهارو داخل اب و اهک اضافه میکنیم و به مدت ۴ ساعت بمونه (نکته:دلیل اضافه کردن اهک خوراکی اینه که بالنگها سفت بمونه و حین پخت وا نره و از شکل نیفته) بعد بالنگهارو شسته و داخل ابکش ریخته و حالا داخل قابلمه اب ریخته و بالنگ رو به اب اضافه میکنیم و دو بار داخل اب میجوشونیم و ابش رو عوض میکنیم(هر باربه مدت ۴۰دقیقه بجوشه) و بعد در آب سرد ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در اب سرد میزاریم(که در این مدت هر چند ساعت یکبار باید اب ان را عوض کنیم تا تلخی بالنگ گرفته بشه) بعد از ۲۴ ساعت برای پخت،داخل قابلمه ۷ لیوان اب و ۱/۵ کیلو شکر ریخته و بالنگهارو اضافه میکنیم و یک ربع مانده به اخر پخت ابلیمو را جهت جلوگیری از شکرک زدن اضافه میکنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 میتونی خودت توی خونه با ۱ لیتر شیر کلی پنیر خوشمزه درست کنی و خیلی هم مقرون به صرفه اس😍 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 دو لیوان آب جوش دو بسته پودر ژله آلوئورا کاملا حل کنید تا تمام ذرات ژله حل بشه اجازه بدید خنک بشه دو لیوان شیر که از قبل بیرون از یخچال گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. چند عدد کیوی ، نارنگی و توت فرنگی آماده کنید و به سیخ چوبی بزنید. لیوان های شیشه ای رو کمی چرب کنید و سیخهای میوه شده رو داخل لیوانها بذارید. ژله آماده شده رو روی میوه ها بریزید. برای اینکه میوه ها وسط لیوان قرار بگیرند دوتا خلال دندان رو از دو طرف چسب بزنید و سیخ چوبی رو وسط لیوان فیکس کنید. از چسب ۵ سانتی هم میتونید برای این کار استفاده کنید. ۴ الی ۵ ساعت اجازه بدید داخل یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه و ببنده. حالا وقت برش زدن و سرو کردن ژله ی شیک و خوشمزه مونه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مزه اش حرف نداره ! ترکیبی از کره ، سیر، جعفری و روغن زیتون بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢۱ عدد سینه مرغ درشت 🥢۳ اسلایس سالامی یا پپرونی یا بیکن 🥢پنیر موتزارلای تازه یا رنده شده(پنیر پیتزا) 🥢نمک،فلفل سیاه،پاپریکا 🥢۱ دونه فلفل دلمه قرمز 🥢۱ مشت گوجه گیلاسی 🥢۳ حبه سیر(اختیاری)ولی با سیر خوب میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید 🥢ژله بی رنگ هم ژله آلوئه را هست 🥢لایه آخرش هم ژله آلوئه را با بستنی هستش بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢برنج معطر نیم دانه‌ی ایرانی یک‌پیمانه 🥢آب چهار پیمانه 🥢شیر یک لیتر 🥢گلاب نصف پیمانه 🥢عرق هل 🥢شکر برای شیرین شدنش به میزان دلخواه 🥢خامه صبحانه کوچک یک عدد 🥣طرزتهیه: برنج رو از یکی دو ساعت قبل با اب و گلاب خیس می کنیم، سپس روی شعله میزاریم تا برنج کاملا بپزه و حالت نرم و شفته پیدا کنه با کفگیر کف روی برنج رو هم بگیرید و بریزین دور بعد از پخت و شکفته شدن کره و شیر رو اضافه کنید نیم ساعت اخر گلاب و عرق هل و در صورت دلخواه شکر رو اضافه میکنیم و‌ زمان میدیم تا شیربرنج کاملا جا بیافته و لعاب دار بشه پنج دقیقه اخر، خامه صبحانه رو اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم و داخل ظرف میریزم و با دارچین و گل محمدی و خلال پسته و بادوم تزیین میکنیم پ.ن: میتونید شکر رو اضافه نکنید موقع سرو با مربای گل محمدی یا عسل یا شیره نوش جان کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هدایت شده از آشپزی کد بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢برنج دو و نیم پیمانه 🥢ماش یک پیمانه 🥢پیاز یک عدد درشت 🥢سینه یا ران یا فیله مرغ خردشده (مثل گوشت خورشتی خوردش کنید) 🥢زعفرون دم شده 🥢زرشک 🥢کره یا روغن مایه برای دم کردن برنج( من کره ریختم ) 🥢لیموترش تازه یک عدد 🥢خلال پسته و بادوم (در صورت تمایل) 🔺️ ادویه‌ها مرینیت مرغ: 🥢نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، پودر دارچین، پاپریکا و ادویه مخلوطی که دارم ازهرکدوم به میزان لازم 🔷ماش رو دوساعتی از قبل خیس کنید برنج رو هم جداگونه خیس کنید مرغ‌های خردشده رو با ادویه ها مخلوط و لیموترش مرینیت کنید و چندساعتی بذارین یخچال داخل تابه پیاز نگینی خردشده رو تفت بدین تا سبک شه حالا ماش‌های خیس خورده رو همراه با زعفرون و آب اضافه و بذارین بپزه (ابکش کامل کشیده بشه) بریم سراغ برنج که ابکش کنیم برای ته دیگ تا قابلمه کمی زعفرون ریختم سیب زمینی هارو چیدم و روش نمک و‌فلفل زدم لایه لایه برنج و ماش پخته شده رو ریختم و دم گذاشتم تو این فاصله مرغهای مرینیت شده رو همراه با کمی روغن داخل تابه ریختم و گذاشتم با ابی که خودش پس میده بپزه در اخر‌کمی زعفرون دم شده ریختم اواخر دم کشیدن کره رو اب کردم و ریختم روی برنج بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢پیاز 🥢رب گوجه فرنگی 🥢سیب زمینی آبپز شده 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢ادویه : پولبیبر ، پاپریکا ، اورگانو 🥢تخم مرغ 🥢پنیر رنده شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
یک جوانه کوچک در ذهنت کافی است تا درختی تنومند با ریشه‌هایِ جاودانه در زندگی‌ات خلق کند؛ به ندایِ درونت گوش کن و امروز قاصدکِ رویاهایت را به پرواز در بیاور... سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢آرد قنادی : ۲ لیوان + یک سوم لیوان 🥢شیر :۱لیوان ولرم 🥢شکر : ۱لیوان 🥢روغ مایع: نصف لیوان 🥢پودر کاکائو: ۳ق غ 🥢تخم مرغ: ۳عدد 🥢بکینگ پودر:۱ ق م 🥢وانیل :نوک ق چ 🔷برای سس : 🥢شیر:۱لیوان 🥢شکر:۱لیوان(میتونید نصف لیوان بریزید) 🥢روغن مایع: ۵ق غ 🥢پودر کاکائو:۱ ق غ پر 🥢شکلات تخته ای:۵۰ گرم (اختیاری) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c