فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرینیت_قارچ
✍مواد لازم :
🥢۱ کیلو قارچ
🥢۵ حبه سیر
🥢۲ عدد برگ بو
🥢۱ ق غ دانه فلفل
🥢۱ ق غ تخم گشنیز
🥢۳ ق غ روغن زیتون یا کنجد
🥢۳ ق غ سرکه سیب یا انگور
🥢۱ ق غ شکر
🥢۱ ق چ نمک
🥢۱ عدد پیاز بنفش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خورش_مرغ_بادمجان
✍مواد لازم:
🥢سينه مرغ >> نيم كيلو
🥢بادمجان دلمه اي >> ٣ عدد متوسط
🥢گوجه فرنگي >> ٦ عدد
🥢آب جوش >> ٢ پيمانه
🥢پياز >> ١ عدد
🥢رب >> ١ قاشق غ خ
🥢آبغوره >> ١ قاشق غ خ
🥢ادويه كاري >> ١ قاشق مربا خوري
🥢نمك>> ١ قاشق چ خ
🥢فلفل سياه >> ١ قاشق مربا خوري
🥢زرد چوبه >> ١ قاشق مربا خوري .
🔷مدت زمان پخت خورش ١ ساعت >> بادمجان ١ ساعت استراحت كنه كافيه >> بعد از اضافه كردن بادمجان و آبغوره خورش ١٠ دقيقه بايد بپزه .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سیب_زمینی_انگشتی
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی ۴ عدد
🥢پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
🥢نمک
🥢زردچوبه
🥢فلفل سیاه
🥢۱ دسته شوید خرد شده
🥢۲ حبه سیر
🥢نصف پیمانه پودر نشاسته ذرت
🔷پودر نشاسته ذرت انسجام سیبزمینی رو بیشتر میکنه و مانع از وا رفتن اون تو روغن میشه.
۲۰ دقیقه داخل فریزر یا ۳۵ دقیقه داخل یخچال بزارید اینکار هم مانع از وا رفتن میشه هم روغن خیلی کمتری جذب میکنه.
هرگز برای سرخ شدنش از روغن زیاد استفاده نکنید با روغن کم همه طرفش رو سرخ کنید.
اگر نیاز بود حین کار باز کمی روغن اضافه کنید.
روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_باکلاس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رولت_مرغ
✍مواد لازم :
🥢مخلوط سینه مرغ و ران
یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
🥢پیاز ۱ عدد متوسط
🥢فلفل دلمه ۱ عدد
🥢ادویهها : آویشن، زردچوبه
🥢زعفران غلیظ کمی
🔷مواد میانی :
🥢هویج آبپز و پخته شده
🥢زرشک و جعفری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فسنجون_مرغ
🥢ران مرغ : ۲ عدد
🥢پیاز متوسط : ۱ عدد
🥢گردو : ۱۵۰ گرم (۱۰عدد)
🥢رب انار : ۳ قغ سرپر
🥢شکر : ۲ قغ
🥢زعفران دم شده : ۴ قغ
🥢ادویه : نمک ، فلفل ، زردچوبه
🔷مرغ هارو با نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران دم شده مزه دار کردم و دو طرفشون رو داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم داخل همون قابلمه پیاز رنده شده و همراه پودر گردو و زردچوبه تفت دادم وقتی خامی گردو از بین رفت رب انار رقیق شده و آبجوش ( تقریبا ۳ لیوان ) رو بهش اضافه کردم و مرغ ها رو بهش اضافه و حرارت رو کم کردم واجازه دادم خورشت کاملش جا بیوفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_بندری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بستنی_طالبی_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_کدو_حلوایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کباب_کوبیده_تابه_ای
🥢گوشت چرخ شده : پانصد گرم
🥢نمک: دو قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر نصف قاشق چایخوری
🥢پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری
🥢پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد
🥢جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری
🥢زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب
🔷ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم.
سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رولت_حلوا
🥢تخم مرغ ۵ عدد درشت
🥢آرد دو سوم لیوان
🥢 شکر دو سوم لیوان
🥢عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری
🥢وانیل ۱ قاشق چای خوری
🥢 آب جوش ۳ قاشق غذاخوری
🔷مواد لازم حلوا
🥢 آرد گندم ۱ لیوان
🥢شکر ۱ لیوان
🥢 آب یک و نیم لیوان
🥢 گلاب یک دوم لیوان
🥢 زعفران به مقدار لازم
🥢 روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قارچ_شکم_پُر
✍مواد لازم :
🥢قارچ درشت به تعداد لازم
🥢گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
🥢فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
🥢پیاز برای پیاز داغ
🥢نمک فلفل زردچوبه پاپریکا
🥢پنیر پیتزا به مقدار لازم
🥢سس قرمز و خردل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فینگرفود_پنبه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شامی_بدون_روغن
🥢 ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
🥢۱ عدد سیب زمینی، پیاز ، هویج رنده شده (از هرکدام یک عدد)
🥢۱ عدد فلفل دلمه خرد شد
🥢۱ دسته کوچک شوید ساطوری شده
🥢۳ حبه سیر رنده شد
🥢۲ عدد تخم مرغ
🥢ادویه(پودر کاری، پاریکا، فلفل سیاه)
نمک اضافه و حسابی خوب ورز بدید
داخل سینی فر رو با فرچه روغنی چرب کنید و از مواد تو دست بهش شکل بدید و داخل سینی بچینید روش رو با قاشق مثل ویدیو طرح بندازین بزارین تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در آخرم با پیاز و شوید سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
بی ادب تر ازین کانال پیدا نکردم😂
😹 خواهــش دارم دخترا نیان 👇🏿❌
💦 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1
💦
از خنده پشمام فر خورد😂😂
http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1
عضو نشی عمرت فنا رفته😱
‼ خنده درحد مرگ اوووف 😂👆👆
صورت تپل و خوش فرم با اندامی لاغر😍
❌بدون نیاز به تزریق
❌بدون درد و عوارض
❌بدون بازگشت
✅صد درصد طبیعی
با تامین مواد معدنی و ویتامین های مغذی صورتی پر و پوستی شاداب داشته باشید
رفع ریزش مو،رفع لک/جوش/منافذ باز/چین و چروک…
در ضمین برای افرادی که تا آخر امشب ثبت سفارش کنند تخفیف ویژه گذاشتند🔥🔥
سریع وارد کانال شو و پیام بده تا از تخفیفاتش استفاده کنی😍😍
لینک کانال👇👇
https://eitaa.com/banoeziba2
فضای زندگی فرصتی نیست برای
دل بریدن ها!
معجزه ایست برای دل دادن ها.
آرزو میکنم؛
در این عصر زیبا مهر و عشق ،محبت
همنشین شما باشد
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت_گوجه_و_پنیر_خامهای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مربای_انجیر
🥢انجیر یک کیلو
🥢شکر 700 گرم
🥢آب شیش لیوان
🥢گلاب یک چهارم لیوان
🥢هل کوبیده مقداری
🥢زعفران مقداری
اول شکر رو به تنهایی داخل قابلمه ریختم حرارت زیرش رو متوسط کردم وقتی از کنارها شروع به ذوب شدن کرد مدام همش زدم تا تمام شکر ذوب بشه و به رنگ کارامل و نارنجی دربیاد. وقتی همش ذوب شد. 6 لیوان آب جوش بهش اضافه کردم. اینجا مواظب باشید ممکنه بپاشه. اولش شکر سفت میشه. ولی کم کم داخل آب حل میشه. بعد دم انجیرها رو گرفتم باچنگال کوچیک یا خلال انجیرها رو سوراخ کردم که شهد داخلش بره بعد داخل مخلوط شکر ریختم. هل و زعفران هم ریختم و وقتی که شروع به جوشیدن کرد. زیرش رو کم کردم تا ریز ریز بجوشه و قوام بیاد. حدودا یک ساعت و نیم. نیم ساعت آخر هم گلاب ریختم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_توت_فرنگی
✍مواد لازم:
🥢 ژله توت فرنگی: 1بسته،
🥢شیر: 1لیوان و نیم،
🥢بستنی توت فرنگی: ۲ لیوان ،
🥢خامه صبحانه: ۱ سوم لیوان،
🥢کیک صبحانه شکلاتی متوسط(یا ساده): ۱ عدد،
🥢توت فرنگی: ۲۵۰ گرم
🥣طرز تهیه:
ابتدا بستنی و خامه رو از یک ساعت قبل بیرون از یخچال میزاریم تا کمی نرم بشن.
پودر ژله رو با شیر سرد مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم و روی حرارت کتری قرار میدیم .وقتی ذرات ژله کاملا حل شد ازروی حرارت برمیداریم کنار میزاریم.
بعد بستنی و شیر و ژله و خامه رو با هم مخلوط میکنیم، و در آخر توت فرنگی هارو اضافه و میکس میکنیم.
کیک صبحانه رو کامل پودر میکنیم،کف ظرفهای تکنفره مون میریزیم، توت فرنگی های برش زده رو دور تادور ظرف ها میچینیم، از موادمون داخل ظرف ها میریزیم سپس دسرها رو نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا ببنده.بعد به دلخواه با خامه و توت فرنگی تزیین میکنیم.
خوبیه این دسر اینه که به دلخواه میتونید توش خیلی تغییرات بدید و متناسب با فصل برای لایه ی وسط دسر از انواع میوه های خورد شده یا انواع مغزها برای مابینش استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ناپلئونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکی_ارده
✍مواد لازم :
🥢ارده ۱/۲ پیمانه
🥢شیره ۱/۴ پیمانه
🥢آرد جو دوسر ۴۳ گرم
🥢بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
🥢شکلات چیپسی ۱/۴ پیمانه
🥢وانیل ۱ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c