eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢پیاز 🥢 آرد 🥢 پودرسوخاری 🥢 تخم مرغ 🥢 نمک و فلفل 🥢 پنیر ورقه ای 🥢 روغن سرخ کردنی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 جو دو سر ۱/۲ فنجان 🥢 گردو ۱/۲ فنجان 🥢 پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری 🥢 شکلات تلخ برای روکش شکلاتی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢500 گرم پاستا 🔹کرم: 🥢 1 سر کلم بروکلی 🥢 آووکادو 1 عدد 🥢 100 گرم بادام هندی 🥢 1 دست ریحان تازه 🥢 1 دست جعفری تازه 🥢 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 🥢 250 میلی لیتر آشپزی خامه جو 🥢 50 گرم پارمزان وگان 🥢 2 قاشق چایخوری نمک 🥢 آب نصف لیموترش 🥢 1 قاشق غذاخوری شربت آگاو 1. ماکارونی را بپزید 2. کلم بروکلی را بپزید تا نرم شود، سپس آن را با بقیه مواد مخلوط کنید تا سس خامه ای به دست آید. 3. سس را با پاستا مخلوط کرده و با مواد رویه میل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢 بستنی لیوانی ۱عدد 🥢 موز ۲عدد 🥢 شیر ۱لیوان 🥢 پودر کاکائو ۱ق غ 🥢 سس شکلات ۱ق غ 🥢 پودر نارگیل ۱ق غ 🥢 گردو ۳عدد 🥢 یخ خرد شده نصف لیوان بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢2 عدد نان کم کالری 🥢 پاستا 40 گرم 🥢 20 گرم رب گوجه فرنگی 🥢 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی 🥢 یک پیمانه شیرین کننده یا شکر 🥢 برش های فلفلی 30 گرم 🥢 30 گرم چدار کم چرب 🥢 40 گرم موزارلای کم چرب 🔹پاستا، پوره گوجه فرنگی، بیشتر پونه کوهی و کمی شیرین کننده یا شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. پپرونی را از 2 قطعه کامل جدا کنید. روی سس پیتزای خانگی خود از نان بریزید، سپس پنیرها را روی آن قرار دهید. یک تکه نان پپرونی ورقه ای کوچک را اضافه کنید، طرف دیگر 2 برش کامل پپرونی را روی آن قرار دهید. کل قسمت پپرونی را روی تکه نان دیگر قرار دهید. روی یک پیمانه پونه کوهی بپاشید. 2 خلال دندان را بین 2 برش فلفلی قرار دهید تا در سرخ کن هوا نریزد و روی 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید و لذت ببرید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۲لیوان ماکارونی شکل دار 🥢 ۱لیوان شیر 🥢 ۱لیوان آب 🥢 نمک ۱۰ دقیقه روی حرارت بزارین تا بجوشه و نرم شه. ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ق غ پنیر خامه ای مخلوط کنید تا پنیر ذوب شه. مک اند چیز جذاب و خوشمزمون حاضر شد در آخر با پودر پاپریکا تزیینش کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه و ران مرغ 1 کیلو 🥢 اب 1 عدد پیاز بزرگ 🥢 روغن زیتون نصف لیوان 🥢 رب 1 قاشق غ 🥢 سیر سه حبه 🥢 پولبیر 1 قاشق چ 🥢 فلفل قرمز نصف قاشق چ 🥢 فلفل سیاه نوک قاشق چ 🥢 نصف لیمو 🥢 ماست 1 قاشق غ 🥢 زیره سبز(اختیاری) نوک قاشق چ نمک نوک قاشق چ موقع سرخ کردن چک کنید.. کم بود اضاف بشه.. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۲۰ عدد خمیر باقلوا 🥢 ۱۰۰ گرم کره ذوب شده 🥢 ۳۰۰ گرم مخلوط آجیل که دوست دارید 🥢 ۱/۴ پیمانه شکر 🥢 ۲ قاشق عسل 🔹برای شربت 🥢 ۱ پیمانه شکر 🥢 ۱/۲ پیمانه آب 🥢 ۱ قاشق چایخوری آب لیمو 🥢 کمی پوست پرتقال رنده شده 🔹فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید. آجیل ها را خرد کنید، شکر و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یک برگ باقلوا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را کره ذوب شده بمالید .برگ را به نصف بچسبانید. لبه های دو طرف را تا کنید تا در مرکز به هم برسند. ۲ تا ۳ قاشق از مخلوط آجیل را روی خمیر قرار دهید. خمیر را به صورت آب نبات درآورید. انتهای آن را با نخ مناسب گره بزنید. در قالب قرار دهید برای بقیه خمیر باقلوا این کار را تکرار کنید. سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود. در این فاصله شربت را آماده کنید: شکر و آب را در قابلمه ای گرم کنید تا شکر آب شود. آب لیمو و پوست پرتقال را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید. شربت داغ را به محض بیرون آمدن سینی از فر روی باقلوا بریزید. ​بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 پیاز 🥢 هویج 🥢 سیب زمینی 🥢 گوشت چرخ‌کرده 🥢 جعفری 🥢 شوید 🥢 فلفل دلمه ای 🥢 سیر 🥢 ادویه (نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز) تخم مرغ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به امروز خوش آمدید از خدا می خواهیم بهترین لبخندها برصورت ماهتان نقش ببندد لبخند برای حال خوب لبخند موفقیت لبخند از آرامش و لبخند خدا به زندگیتون سلام صبحتون بخیر ♥️ ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 تخم مرغ ۵ عدد 🥢 کوکتل ۱ عدد 🥢 پیازچه ۵ عدد 🥢 زیتون ۲ عدد 🥢 گوجه گیلاسی ۵ عدد 🥢 پنیر موزارلا ۲ قاشق غذا خوری 🥢 نمک و فلفل سیاه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢برنج یک پیمانه پلوپزی 🥢 شکر دو پیمانه( پلوپزی) 🥢 آب دو لیوان 🥢 شیر ۱۰ لیوان ( بهتره از شیر محلی و پر چرب استفاده کنید) 🥢 گلاب نصف لیوان 🥢 زنجبیل و هل به مقدار لازم 🔹اول برنجتون و از ۷،۸ ساعت قبل با یک لیوان آب چند دونه هل و گلاب خیس کنید بعد برنج و بریزید تو قابلمه بهش دو لیوان آب و دو لیوان شیر اضافه کنید زیر گاز و زیاد کنید تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم کنید و در قابلمه رو نیم پیش بزارید بعد از یه ربع دیگه دو لیوان شیر اضافه کنید باز در قابلمه رو نیم پیش بزارید بعد از یه ربع دیگه سه لیوان تا زمانی که تمام شیر تموم بشه و مغز برنج بپزه و پخته بشه بعد شکر رو اضافه کنید بعد هل و زنجبیل و بعد گلاب بزارید یه نیم ساعت دیگه باشه بعد بریزید تو ظرف و تمام بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ارد قنادی ۲ لیوان 🥢 شکر ۱ ق چ 🥢 نمک ۱ ق چ 🥢 خمیر مایه ۱ ق غ 🥢 اب ۳/۴ لیوان 🥢 روغن ۵ ق غ 🥢 گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد 🥢 نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی اویشن 🥢 پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم 🔹مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍اندازه مواد: 🥢 چوب دارچین حدود دوسانت 🥢 هل ۵-۴ عدد 🥢 فلفل سیاه ۵-۴ عدد من از فلفل بهار استفاده کردم که عطر خیلی جذابی داره 🥢 جوزهندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری من از یه دونه غلاف جوز هندی استفاده کردم 🥢 میخک ۵-۴ عدد 🥢 زنجبیل خشک یه تیکه کوچیک یا اگه تازه بود حدود دوسانت 🥢 بادیان ستاره ای ۱ دونه یا بجاش نصف قاشق رازیانه بریزید 🥢 چای سیاه ۳-۲ قاشق 🥢 عسل یا شکر ۳-۲ قاشق 🥢 شیر حدود ۶۰۰ میل بهتره که پرچرب باشه ولی من کم چرب ریختم معمولا همه ادویه‌ها بهم اه چای آسیاب میشن و به مقدار کمی آبجوش اضافه میشن تا بجوشه و عطرشون آزاد بشه و بعدش شیر اضافه میشه ولی من کوبیدم و به شیر اضافه کردم و گذاشتم بجوشه ، بعد از جوشیدن‌بذاربد یه ربع بمونه تا عطر و رنگش به شیر منتقل بشه و بعدش میل کنید. چای کرک ادویه کمتری داره و معمولا هل و زنجبیل یا دارچین ، تو بعضی موارد زعفران هم اضافه میشه و اینکه بطور معمول با مواد خشک با آب بیشتری میجوشه و بعدش شیرعسلی یا شیر غلیظ شده و شکر بهش اضافه میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢فلفل دلمه رنگی 🥢 ژامبون گوشت یا مرغ 🥢 قارچ و ذرت 🥢 نان پیتا یا ترتیلا 🥢 پنیر خامه ای 🥢 پنیر پیتزا 🥢 نمک و فلفل سیاه 🥢 آویشن بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 آردسفید: ۲/۵ پیمانه یا ۳۰۰ گرم 🥢 خمیرمایه: یک و نیم ق چ 🥢 شکر: یک و نیم ق چ 🥢 آب ولرم: سه چهارم لیوان یا ۱۶۰ گرم 🥢 روغن مایع: ۳-۴ ق غ یا ۴۰ گرم 🥢 نمک: ۱ ق چ سرخالی 🥢 پنیرپیتزا 🥢 ژامبون یا سوسیس 🥢 فلفل دلمه 🥢 قارچ 🥢 زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال 🔹دمای فر: ۱۸۰ درجه مدت زمان: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بادمجان متوسط : ۳ عدد 🥢 گوجه متوسط : ۳ عدد 🥢 سیر : هر چی بیشتر بهتر 🥢 زردچوبه 🥢 نمک و‌ فلفل 🥢 تخم مرغ : ۲ عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢1 بسته خمیر هزارلا 🥢 2 عدد سیب 🥢 عسل 🥢 پودر پسته 🥢 خلال بادام ۱- سیبها را مطابق ویدئو برش بزنید. ۲- خمیر هزارلا را با کاتر گرد دالبر برش بزنید. ۳- روی سینی فر ۱ قاشق عسل بریزید. روی عسل یک قاشق پودر پسته و یک قاشق خلال بادام بریزید، دو حلقه سیب را روی آن قرار بدهید و خمیر هزارلای برش خورده را روی سیبها قرار بدهید. ۴- روی خمیر را رومال تخم مرغ بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بگذارید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢یک نان باگت 🥢 دو سر سیر درسته 🥢 روغن زیتون 🥢 رزماری یا برگ نعنا یا هر طعم دهنده ای که دوست دارید 🥢 پنیر گودا یا هر پنیری که می پسندی 🥢 برگ ریحان برای تزیین 🥢 یک چهارم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 🥢 پولبیبر و نمک 🔹سیر رو میتونی توی فر، مایکروفر، ایرفرایر و اجاق گاز بپزی، فقط باید خوب بپزه که نرم نرم شه، من توی ایرفرایر گذاشتم حدود یکساعت با دمای ۱۶۰ درجه باگت ها رو در پایان توی فر یا روی گاز بذارید حدود پنج دقیقه تا هم برشته شه هم پنیر آب شه برش بزنید و میل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c