eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سینه مرغ:۲ عدد 🥢 پیاز:۱ عدد بزرگ 🥢 زعفرون:مقداری 🔹 ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر 🥢 کره:۲۰ گرم 🥢 اسفناج 🥢پنیر پیتزا 🥢 زرشک بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢لیمو‌سبز ۴ عدد 🥢 برگ نعنا ۲ لیوان 🥢 اسلایس انبه 🥢شکر ۲ قاشق 🥢 آب گاز دار یا اسپرایت بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢خامه ترش نصف لیوان 🥢 شیر ۱ لیوان 🥢 شیر غلیظ شده ۳/۴ لیوان 🥢 عصاره وانیل ۲ قاشق چ خ 🥢 ژلاتین ۴۰ گرم 🥢 ژله قرمز (هر طعمی که دوست دارین) ۱ عدد 🥢 رنگ پودری ۲ قاشق چ خ 🔹 ابتدا ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب کنید... 🔷 خامه ترش و شیر و شیر غلیظ شده و عصاره وانیل و ژلاتین ذوب شده را رو در مخلوط کن بریزین و یک دقیقه مخلوطشون کنید سپس در قالب چرب شده بریزید و ۲ ساعت در یخچال قرار بدین. 🔷بعد از دوساعت ژله قرمز رو طبق دستوری که روی پاکتش داره درست کنید و دوقاشق رنگ پودری رو بهش اضاف کنید و مخلوط کنید سپس ژله رو از یخچال بیرون بیارین و ژله قرمز رو مطابق با فیلم دور ژله بریزین به طوری که ژله سفید روی ژله قرمز معلق بشه دوباره ۲ ساعت در یخچال قرار بدین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 شما كافيه مرغ رو كه به زردچوبه ونمك اغشته شده رو داخل روغن كاملا سرخش كنيد بعد كه سرخ شد ازروغن خارج كنيد اگر روغن شما قابل استفاده بود يك پياز بزرگ رو رنده كنيد واجازه بدين كه سرخ بشه بهش مقداري آلو البته به دلخواه اضافه كنيد وهمچنين نمك وفلفل ويك ق رب ويكي دوقاشق رب انار ،رب انار ممكنه دوباره اضافه بشه بستگي به خودتون داره بعد سبزي ياهمون دلال كه من اماده تهيه مي كنم روبهش اضافه كنيد اگرخواستين خودتون درست کنید (تره،گشنيز،ريحون،ترخون،وجعفري ،نعنا وسير تازه رو ريز خرد كنيد وبه موادتون اضافه كنيد واجازه بدين كه كاملا سرخ بشه ٦٠٠گرم سبزي براي يك مرغ كافيه) وبعدازسرخ شدن سبزي بهش گردو چرخ شده هم نصف پيمانه اضافه كنيد من چون ازدلال اماده استفاده كردم ديگه گردو وسير نريختم چون داخلش هست حالا موادتون رو داخل شكم مرغ بريزين ومرغ روداخل همون مواد بزارين به مقدار لازم اب اضافه كنيد واجازه بدين كه پخته بشه ودرنهايت به شكل سس دربياد ازآب نارج وآبغوره هم به عنوان چاشني مي تونيد استفاده كنيد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
پشت سرتو نگاه نکن تو خیلی چیزا برای نگاه کردن به جلو داری شروع که کنی تواناییت پیدا می شه باور کن که سزاوار رسیدن به آرزوهات هستى ... ‌🌹صبحتون بخیر 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍موادلازم: 🥢١ کیلو آرد سفید 🥢نیم کیلو خرما 🥢200 گرم شکر 🥢 300 گرم کره ودر صورت علاقه کمی روغن حیوانی 🥢1 لیوان آب 🥢 تخم گشنیز و بادیون، هل و گلاب مقداری 🥢مغز گردو در صورت علاقه. مغز پسته برای تزیین 🥣طرزتهیه: ابتدا آرد راروی حرارت گذاشته باشعله ملایم تفت میدهیم درحدی که رنگ آرد تغییر کرده وبوی خامی آرد گرفته شود آرد را داغ الک کرده تا گلوله های آن باز شود خرما رابین آرد داغ میگذاریم کره یا روغن قنادی را هم بین آرد ریخته وصبر میکنیم تاخرمانرم شود لیوان آب رابه شکرn اضافه کرده وهم میزنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم وهل را اضافه میکنیم فقط در حدی که شکر درآب حل شود و در اخر گلاب.خرما را باآرد وروغن بهم ورز میدهیم تا با هم مخلوط شود این مرحله کمی سخته باید از دست استفاده کنین وچون آرد داغه کمی مشکله وقتی روغن و خرما کامل باآرد مخلوط شد شربت راکم. کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تخم گشنیز و بادیون و در صورت علاقه مغز گردو را اضافه کرده ومواد راچنگ میزنیم تا خمیر کاملا یکدست شود خمیر رادرسینی پهن کرده با مغز پسته تزیین وبرش میزنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‌‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 ران و سینه مرغ بی استخوان 400 گرم 🥢 سیب زمینی آبپز 1 عدد 🥢 پیاز 1 عدد 🥢 سير 2 حبه 🥢 جعفری خورد شده 1 ق غ 🥢 آرد سوخاری 2 ق غ 🥢 نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پاپریکا، 🥢پودر پیاز 🥢 آرد سفید 🥢تخم مرغ 2 عدد 🥢 پودر سوخاری 🔷مرغ، پیاز، سیر، سیب زمینی آبپز، جعفری، آرد سوخاری و ادویه هارو توی غذا ساز میریزیم تا به شکل خمیر در بیان بعد میریزیم توی قیف و کف سینی آردمی پاشیم دوناتهارو با قیف روی آرد میزنیم روشون آرد می پاشیم و یه ساعت توی فریزر استراحت بدین. بعد دوناتهارو اردشو جدا کنین، بعد بزنین توی مخلوط تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه وبعد توی آرد سوخاری و توی روغن داغ با حرارت کم دو طرفشو سرخ کنید.دونات که از فریزر درآوردین سرعت عمل داشته باشین، یا طی دو مرحله از فریزردر بیارین که شکلش حفظ بشه. آرد دونات هارو قبل زدن توی تخم مرغ حتما جدا کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه 🥢مرغ تکه شده ۳۰۰ گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید 🥢لوبیا خرد شده ۲۰۰ گرم 🥢 برنج چهار پیمانه 🥢 پیاز یک عدد درشت 🥢 گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده 🥢 رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق 🥢 نمک و فلفل سیاه و قرمزو زردچوبه و دارچین و روغن 🥢 بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی برنج رو بشورید و خیس کنید لوبیا رو با یک استکان آب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 چند دونه سیب زمینی رو پوست بگیرید و بعد اونا رو به صورت ورقه های نازک برش بزنید سیب زمینی ها رو با آب شستشو بدین تا هم نشاسته حذف بشه و هم تیره نشن حالا اونا رو با کمک یه دستمال خشک کنید روشون نشاسته ذرت بپاشید و بعد یه لایه سیب زمینی روشون بزارید و دوباره نشاسته ذرت حالا اونا رو رول کنید و با کمک یه خلال چوبی فیکسشون کنید شما میتونید به این روش هم اونا رو رول کنید حالا بزاریدشون داخل روغن داخل و شناور وقتیکه سرخ و طلایی شدن اونا رو از تابه جدا کنید روشون کمی نمک و جعفری خورد شده بریزید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c