eitaa logo
کتاب باز
336 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
1.1هزار ویدیو
29 فایل
وقت شما برای ما خیلی ارزشمنده ما باگنجینه‌ای از کتاب‌های خوب، و ارائه‌ی مطالب کاربردی در مورد بهبود روابط‌عاطفی با خانواده،بهت یادمیدیم که آرامش رو به خودت هدیه بدی و بهترین خودت باشی و 🤗خوشحال زندگی کنی ادمین: @ghnbrhdr حیدری روانشناس و مشاوره خانواده
مشاهده در ایتا
دانلود
📚📚📚 در اين عالم، آنقدر عشق موجود است كه به همه برسد. مردم فقط بايد دنبال آن بروند ! 📙 🖋 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه کتابهای خوب یک چیز مشترک دارند ✅ اما تو میتونی نویسنده‌ی کتاب خودت باشی. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
⁉️ والدین هلیکوپتری چه کسانی هستند؟ 🔸والدین هلی‌كوپتری در اصل به پدر و مادرانی گفته می‌شود كه به‌شدت خود را درگیر زندگی كودكان خود می‌كنند و اجازه انجام هیچ كاری را به آنها نمی‌دهند. 🔸در واقع این والدین درست مانند یك هلی‌كوپتر اطراف فرزند خود پرواز می‌كنند، همواره او را زیر نظر دارند و با بروز هر مشكلی سریعا خودشان را به محل حادثه می‌رسانند. 🔸از آنجایی كه این بچه‌ها در دوران كودكی اجازه امتحان كردن بسیاری از بازی‌ها و سرگرمی‌ها را نداشته‌اند، با رسیدن به دوره نوجوانی و جوانی شخصیتی عقده‌ای یا دست‌و پا چلفتی یا افراطی از خود نشان می‌دهند. 🔸تقریبا 20 درصد از كودكان دارای والدین هلی‌كوپتری هستند توجه بیش از اندازه والدین به دانش‌آموزان حس مسئولیت‌پذیری آنها را نابود می‌كند. ✔ در عوض این نتایج در كودكانی كه آزادی و استقلال بیشتری در خانه داشتند، كاملا برعكس بود و آنها امید بیشتری به زندگی آینده خود داشتند. چه بلایی سر این نوع مادران می‌آید؟ 🔹درصد زیادی از این زنان به افسردگی دچار شده‌اند. تقریبا یك‌چهارم مادران به‌شدت از وظیفه نگهداری از فرزندان خسته می‌شوند و این طور تصور می‌كنند كه آنها نمی‌توانند مادر خوبی باشند. 🔹این نوع مادران زندگی را فدای بچه میکنند و از مسافرت و تفریح با دوستانشان خودداری میکنند. و در اخر احساس اسیری به آنها دست میدهد 🔹استرس و نگرانی از خصوصیات اصلی مادران هلی‌كوپتری است، زیرا آنها همیشه باید خود را جای فرزندشان بگذارند و همه مسئولیت‌های او را انجام دهند. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این صحبت‌های رونالدو منو یاد جمله انداخت که وقتی ازش پرسیدن: چرا پسرت مثل خودت ندرخشید؟ ✔ پاسخ داد: چون من پسر یک کارگر بودم و او پسر یک میلیونر. من برای رسیدن به آرزوهایم چاره ای جز جنگیدن نداشتم و او دلیلی برای جنگیدن ندارد! 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
دوست عزیز من 📌تو دنیای واقعی زوج‌های خوشبخت داخل قصر زندگی نمی‌کنن 📌عروسی لاکچری نمی‌گیرن 📌چهره و هیکل زن و شوهر مثل مدل‌ها نیست 📌صبح تا شب همسرشون رو سوپرایز نمی‌کنن. 🔔 مراقب فانتزی‌هایی که در فضای مجازی به خوردمون میدن باشیم. 🤔 لطفا خودمون باشیم به اون چیزی که واقعا هستیم احترام بذاریم 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
⁉️ریشه‌ی بی‌قراری های انسان چیست؟ 🖋 اریک فروم، روانکاو آلمانی-آمریکایی در این باره می‌نویسد: به جای آنکه از لحظه‌ای که در آن هستیم لذت ببریم، سعی می‌کنیم با عکس گرفتن، آن لحظه و خاطره را تصاحب کنیم می‌خواهیم همه چیز را به بهترین حالت آن حفظ کنیم. دوست داریم همیشه جوان بمانیم و سالم. دوست داریم وسایلی که به ما مربوط است نو و سالم باقی بمانند  در همه اینها ما دنبال " ثبات" و " قرار" هستیم، و از این بابت متحمل اضطراب و رنج می‌شویم. 🤔 اگر جرات داشته باشیم این قانون را بپذیریم که دنیا بی‌ثبات است و هیچ چیز پایدار نیست، به آرامش بزرگی می‌رسیم.چنانچه مولانا بر این باور بود که: بی‌قراری‌ات از طلبِ قرار توست طالب بی‌قرار شو، تا که قرار آیدت می‌گوید: علت بی‌قراری‌های ما از ثبات طلبی‌های ما نشأت می‌گیرد اما اگر طالب بی‌قراری باشیم، و اذعان کنیم که همه چیز در معرض تغییر و تحول است، آن گاه به آرامش دست خواهیم یافت. "همه چیز گذرا و فانی است، فقط اوست که می‌ماند" ما برای آنکه " قرار" را حفظ کنیم، بی‌قرار می شویم. یکی از نتایج ملاقات شمس با مولانا آن بود که فهمید تنها اصل ثابت جهان، " تغییر" است. فقط بی‌ثباتی است که ثبات دارد و ما مدام در حال نقض این مهم‌ترین قانون جهان هستیم، مدام می‌خواهیم قرار و ثبات را حفظ کنیم در حالی که اصل جهان بر بی‌ثباتی و تغییر است.   از همین لحظه‌هایت لذت ببر. هیچ چیزی تا چند ثانیه‌ی دیگر مشخص نیست. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
من در تولد خود نقشی نداشتم. و در مرگ خود نیز نقشی ندارم. نقش من فقط در زندگی من است! 🖋 گوته 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😐 قرار نیست به تمام خواسته‌هات برسی 🤨 ولی نرسیدن به خواسته‌ها، دلیل خوبی نیست که دست از تلاش برداری. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📣 اولین تراشه مغزی نورالینک در مغز انسان کاشته شد ایلان ماسک هم‌زمان با اعلام خبر کاشت تراشه مغزی نورالینک روی مغز اولین انسان، اعلام کرد نام اولین محصول نورالینک «تله‌پاتی» است. به گفته ماسک، با این دستگاه می‌توانید کامپیوتر یا گوشی هوشمندتان را تنها از طریق فکرکردن کنترل کنید. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
⚠️ کتاب فقط دانش تو رو زیاد نمیکنه! ✔ کتاب طرز فکر تو رو عوض میکنه. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
‼️گاهی فرزندان ما رو تربیت می‌کنند! ✅ پس تربیت امری دوطرفه‌ست. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️ ، یادگار بزرگترین امپراطوری دنیا از سه دوره ایلامیان، هخامنشیان و ساسانیان. چهار مقبره صخره‌ای از شاهان هخامنشی داریوش اول، خشایارشا، اردشیر اول و داریوش دوم در دل کوه. همچنین بنای کعبه زرتشت که دقیقا روبروی آرامگاه داریوش دوم است  در مورد کاربرد این بنا تفسیرهای زیادی موجود است که هیچکدام قطعیت ندارند. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلیپ بالا ساعت به ساعت فعالیت مغز رو نشان می‌دهد حتما نگاه کنید تا از پتانسیل مغزتان در زمان صحیح استفاده کنید 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
مثل خدا باش … ✔ خوبی دیگران راچندین برابر جبران کن ! ✔ با مظلومان و درمانده‌گان دوستی کن … ✔ عیب و زشتی دیگران را فاش نکن … ✔ در رفتار با همه‌ی مردم عدالت را رعایت کن … ✔ بدون توقع و چشمداشت نیکی کن … ✔ بدی دیگران را با خوبی و محبت تلافی کن … ✔ با بزرگواری و بی نیازی از مردم زندگی کن … ✔ اشتباهات و بدی دیگران را نادیده بگیر و ببخش … ✔برای اطرافیانت دلسوزی کن … مثل خدا باش ، مهربان‌تر از همه ‌‎‌ 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
کودکانی که شاهد دعواها و کشمکشهای والدین خود هستند به اندازه کودکان طلاق آسیب می‌خورند.    در حقیقت  کودکان طلاق که با جدا شدن پدر و مادر در محیط آرام و به دور از جنجال رشد می‌کنند آسیب کمتری می‌بینند. 💥   با دعواها و کشمکشهای همیشگی حال و آینده فرزندتان را نابود نکنید. مشکلات و اختلافاتتان را پشت درهای بسته و در خلوت با همسرتان حل کنید. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🤐 قهر کردن، سمّ مهلکی‌ است که روابط همسران را به شدت سرد می‌کند. و توصیه می‌شود سریع پیش قدم شوید و نگذارید فضای زندگی مسموم شود. 🤔 یکی از سوالات زیاد زن و شوهرها  این است که " اگر همسرم قهر کرد چگونه پیش‌قدم شوم و با چه شیوه‌ای قهر او را تبدیل به آشتی کنم". 💠 فرمولهای زیادی برای این کار‌ وجود دارد، اما یکی‌ از راههای پیشنهادی این است که ⬅️ شما باید با یک رفتار یا گفتاری شیرین و جذاب که باب میل همسرتان است او را بخندانید. البته دقت کنید شرایط این کار وجود داشته باشد. 💠 در این کار حتما قلق همسرتان را در نظر بگیرید و با توجه به قلق او، کاری کنید که او بخندد حتی گاهی با قلقک دادن همسر می‌توانید او را بخندانید و فضای آشتی را برای او آماده کنید. ⏳ زمان را از دست ندهید چرا که در فضای قهر، حجم ناراحتی بیشتر شده، تبدیل به کینه می‌شود و راه برگشت را برای فرد سخت می‌کند. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
چهار اسب سرکش، که ویرانگر زندگی مشترک هستند 🔴 آقای روانشناسی که در زمینه‌ی زندگی زوجین تحقیقاتی داشت، دریافت که زن و شوهری که تمایل به طلاق دارند در رفتار عاطفی و تعامل زناشویی خود، منفی‌گرایی بیش‌تری نسبت به مثبت‌گرایی نشان می‌دهند. او به تعیین تعاملات منفی خاص ادامه داد، ⬅️ شکایت/انتقاد، تحقیر، حالت تدافعی، و دیوار سنگی شدن از عوامل بسیار مهم پیش‌بینی‌کننده‌ی فروپاشی ارتباط هستند. این واژه‌ها براساس دیدگاه کلاسیک به‌عنوان «چهار اسب سرکش» شناخته شده‌اند. ۱. شکایت/انتقاد شکایت، بیان عدم‌توافق یا خشم راجع به موضوعات خاص است که ممکن است با انتقاد همراه شود و به‌صورت قضاوتی، کلی و سرزنش‌آمیز بعد از تلاش برای حل مسائل بروز کند. ۲. تحقیر گفتاری احمقانه، توهین‌آمیز، نیش‌دار یا طعنه‌آمیز در مورد شخص دیگر که نشان‌دهنده‌ی بی‌کفایتی و پوچی است (مثل عدم‌تأیید، اهانت، قضاوت، طرد کردن و غیره). ۳. حالت تدافعی تلاش برای دفاع یا حمایت خود از مورد حمله واقع شدن. پاسخی که ممکن است حاکی از افکار یا مسئولیت‌پذیری و برای مشکل، حمله‌ی متقابل یا ناله و فغان باشد. ۴. دیوار سنگی شنونده نمی‌تواند راهکاری را به گوینده ارائه دهد و دیوار سنگی بین شنونده و گوینده حائل می‌شود. از لحاظ عاطفی گوینده، شنونده را گسلیده، کوته‌نظر، خصمانه، مخالف، خونسرد و غیرعلاقمند می‌پندارد. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🔹زوج جوانی به محل جدیدی نقل مکان کردند. 🔸صبح روز بعد، هنگامی که داشتند صبحانه می‌خوردند از پشت پنجره زن همسایه را دیدند كه لباس‌هایی را شسته و روی بند پهن می‌کند. ➖ زن گفت: ببین! لباس‌ها را خوب نشسته است. شاید نمی‌داند که چطور لباس بشوید یا اینکه پودر لباسشویی‌اش خوب نیست! 🔸شوهر ساکت ماند و چیزی نگفت. 🔹مدتی گذشت و هر بار که خانم همسایه لباس‌ها را پهن می‌کرد، این گفت‌وگوی تكراری اتفاق می‌افتاد و زن از بی‌سلیقه بودن زن همسایه می‌گفت. 🔸چند روز بعد، زن جوان از دیدن لباس‌های شسته‌شده همسایه که خیلی تمیز به نظر می‌رسید، شگفت‌زده شد. ➖ به شوهرش گفت: نگاه کن! بالاخره یاد گرفت چگونه لباس‌ها را بشوید. ➕ شوهر پاسخ داد: صبح زود بیدار شدم و پنجره‌های خانه‌مان را تمیز کردم! 💢 زندگی هم همین‌طور است. وقتی که رفتار دیگران را مشاهده می‌کنیم، آنچه می‌بینیم به درجه شفافیت پنجره‌ای که از آن مشغول نگاه‌کردن هستیم بستگی دارد. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
▫️ جملات سمی! حرف‌هایی که نباید به کودکان بزنید ۱.چند بار باید بهت بگم؟ این جمله خیلی متداوله. با این کار شما فقط نیاز به غر زدن خودتون رو برآورده کردید، که مسلما نتیجه مثبتی هم نداره. ۲.گریه نکن، خوب میشی وقتی به فرزندتون می‌گید، گریه نکن، باعث میشه اونا فکر کنن کار بدیه که احساساتشون رو نشون بدن. ۳.بچه بازی در نیار این یکی از بدترین جمله‌هایی که میشه به بچه‌ایی که ناراحته بگید. این جمله احساسات اونا رو بی‌ارزش می‌کنه و باعث میشه دیگه اونا رو با شما در میون نگذارند. ۴.کارت خوب بود، اما...! از هر انتقادی که با «اما» همراه باشه اجتناب کنید. به جاش موفقیت‌های کوچک رو جشن بگیرید. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
⁉️ چگونه خوب گوش کردن را در کودکان تقویت کنیم؟ ✅هنگام صحبت کردن، تن و ریتم صدای‌تان را تغییر دهید و یکنواخت صحبت نکنید. ✅خواسته‌ها و پیام‌های خویش را ساده و کوتاه بیان کنید. ✅ در یک زمان، فقط یک یا دو درخواست از کودک‌تان داشته باشید. ✅ سعی کنید خواسته‌هایتان را به صورت رسا و همراه با احترام و محبت بیان کنید. ✅ کودکان را عادت دهیم که از رادیو، یا ابزارهای صوتی بیشتر از تلویزیون استفاده کنند . ✅ خواندن یک کتاب داستان کوتاه، و درخواست خلاصه گویی یا بازگویی داستان، تاثیر زیادی در تقویت مهارت گوش دادن کودکان دارد.   ‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌      📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
‼️ گفتار و رفتار دوگانه شما؛ کودک را گیج و سردرگم می‌کند. مثلا یک شب به کودک بگوییم: 👈 باید دیگه در اتاق‌خواب خودت بخوابی. چند شب بعد بگوییم: 👈اشکالی نداره روی تخت ما بخوابی!! یا یک روز بگوییم: 👈 دیگه اجازه نداری بیشتر از یک ساعت با موبایل بازی کنی. و یک روز که کار داریم بگوییم: 👈 امروز هر چقدر خواستی بازی کن! به کودک بگوییم: 👈 نمیشه روی صندلی جلوی اتومبیل بشینی. یک روز که مجبوریم بگوییم: 👈 تو کوچکی بیا صندلی جلو تا عقب ماشین، جا تنگ نباشه!! 👈 یا اینجا پلیس نیست، بیا جلو بشین! 🔁 با این رفتار و گفتار چندگانه ما، کودک متوجه ما می‌شود. بچه گیج و سردرگم میشه. سبب فرزندمان میشه. زیرا نمی‌داند کدام حرف ما همیشگی است، و نمی‌تواند روی حرفهای ما حساب کند.   ‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌ 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🔴 امام جعفرصادق (ع): یاتی علی الناس زمان هرج لا یانسون فیه الا بکتبهم روزگار پر از فتنه‌ای بر مردم خواهد شد که جز به کتاب‌هایشان انس و آرامش نگیرند. اصول کافی، جلد1، صفحه52   ‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌ 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
این عکس فوق العاده‌اس 👌 وقتی تو کار و زندگی دیگران سرک میکشی یکی دیگه هم هست که تو زندگی تو سرک بکشه...! 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📚📚📚 باید این را بدانیم که اِعمال زور و اجبار به دیگران، در بلندمدت ممکن است به یک نقطه بی‌بازگشت تبدیل شود. شاید هرگز ما و آنها دوباره صمیمی نشویم. 🔹بعضی از بچه‌ها به خاطر این کمبود صمیمیت، از برقراری ارتباط صرف نظر می‌کنند و بقیه عمر خود را صرف خوش‌گذرانی‌های مخرب می‌کنند. 🔹برای دستیابی و حفظ روابط موردنیاز باید زورگویی، اجبار، تحميل، تنبیه، پاداش، فریب، ریاست، ترغیب، انتقاد، سرزنش، گلایه، نق زدن، اذیت کردن، رتبه‌بندی، درجه‌بندی و پس کشیدن را کنار بگذاریم. 📚 تئوری انتخاب 🖋 ویلیام گلسر 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📚📚📚 خنده شاید واکنشی به ناکامی ها باشد، درست مثل گریه خنده مشکلی را حل نمیکند همان طور که گریه! آدمی وقتی میخندد یا میگرید که کار دیگری ازدستش برنمی‌آید ...! 📚 گهواره گربه 🖋 کورت ونه گات 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.