eitaa logo
کتاب باز
344 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
41 فایل
وقت شما برای ما خیلی ارزشمنده ما باگنجینه‌ای از کتاب‌های خوب، و ارائه‌ی مطالب کاربردی در مورد بهبود روابط‌عاطفی با خانواده،بهت یادمیدیم که آرامش رو به خودت هدیه بدی و بهترین خودت باشی و 🤗خوشحال زندگی کنی ادمین: @ghnbrhdr حیدری روانشناس و مشاوره خانواده
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ اعتماد به نفس زمانی ساخته میشه که: • از یادگیری چیزای جدید استقبال می‌کنی • به قول‌هایی که روزانه به خودت میدی، عمل می‌کنی • با وجود ترس و تردید، دست به اقدام می‌زنی • توی اشتباه و شکستت دنبال درس می‌گردی • اطرافت رو با آدم‌های حامی و فعال پُر می‌کنی • وقتی چیزی طبق برنامه پیش نمیره، به‌جای سرزنش با خودت مهربونی • چالش‌هایی رو برعهده می‌گیری که به توانمندیت اضافه کنه • به‌جای مقایسه با دیگران، روی خودت تمرکز می‌کنی • به نظر خودت بیشتر اهمیت میدی تا دیگران • متوجه میشی که در چه کاری علاقه و مهارت داری • برای هر دستاورد کوچکی، به خودت پاداش میدی 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 معذرت‌خواهی مارک زاکربرگ به‌خاطر ‌آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی 🔹مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در جریان جلسه سنا، درباره حفظ ایمنی کودکان در شبکه‌های اجتماعی، از کاربران به‌خاطر آسیب‌هایی که شبکه‌های اجتماعی تحت مدیریتش به آن‌ها وارد کرده است‌‌، معذرت‌خواهی کرد. ⁉️ آیا شما مراقب فرزندانتان هستید؟! ⁉️ آیا با آسیب فضای مجازی آشنا هستید؟! ⁉️ آیا باید اجازه دهیم که این شبکه‌ها به فرزندمان آسیب بزنند، و بعد شکایت کنیم؟! وظیفه‌ی شما والدین در قبال امنیت فرزندتان چیست؟!🤔 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🖇️ هر کدوم از احساسات برای ما پیامی به همراه دارن، که باید به آنها توجه کرد: ⬅️ معمولاً پشت احساس غم؛ فکر از دست دادن، مثل از دست دادن رابطه، موقعیت، پول قرار داره. ⬅️ پشت احساس خشم؛ فکر ناکامی و ضایع شدن حق و حقوقه، ⬅️ یا هر فکری که در اون تهدیدی در آینده باشه، به احساس اضطراب منجر میشه! ⬅️ احساس حسادت نشون میده که چه چیزی رو برای خودتون میخواین، و کجا احساس کمتر بودن می‌کنید. ⬅️ احساس شرم، دعوتتون می‌کنه که خودتون رو قبول داشته باشید، و دوست داشتن خودتون رو تمرین کنید ⬅️ خستگی و فرسودگی روانی، شما رو دعوت می‌کنه که حدومرزهایی برای خودتون مشخص کنید بیش از حد از خودتون مایه نذارید فداکاری نکنید. ⬅️ احساس دست پاچگی، بهتون میگه اندکی مکث کنید، و کارهای که نیاز نیست انجام بدین رو رها کنید ⬅️ همینطور افسردگی، بهتون هشدار میده که روانتون نیاز به رسیدگی دوچندان داره و باید الساعه بهش رسیدگی کنید. 🌿 از طریق فهم معنای احساسات، ما راحت تر و سالم تر میتونیم اونها رو مدیریت کنیم و پشت سر بذاریم. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
💥 ۶ عادت وحشتناکی که خوشبختی شما را از بین میبرد ۱. مقایسه‌ی دائمی خود با دیگران ۲. گرفتار ترس یا نفرت شدن ۳. تمرکز روی مسائل غیر قابل کنترل ۴. احاطه شدن با افراد سمی ۵. ازبین رفتن آرزوها به واسطه‌ی تنبلی ۶. تمرکز محض روی گذشته یا آینده 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحنه‌ی تماشایی در کوه‌های ، بعد از بارش باران 🌧 🥰 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
راه‌های پیشگیری از آسیب‌های دوران بلوغ ⭕اگرچه دوران بلوغ از مهمترین دوران زندگی هر دختر و پسر نوجوان می‌باشد، با این حال بنابه مسائل فرهنگی و شرایط جامعه کمتر در مورد آن صحبت می‌شود. به همین علت اغلب افراد اطلاعات کمی درباره این دوران و مشکلات بلوغ دارند و حتی اغلب پدرها و مادرها از صحبت کردن در مورد دوران بلوغ با فرزندان خود واهمه دارند. در صورتی که نوجوان اطلاع جامعی درباره دوران بلوغ نداشته باشد، دچار و می‌گردد و نخواهد توانست خود را به خوبی با شرایط جدید تطبیق دهد و در نتیجه دچار آسیب خواهد شد. ⬅️ قدم اول: برای پیشگیری از عوارض دوران بلوغ  یا به عبارتی جلوگیری از عوارض بلوغ بهتر است والدین ابتدا اطلاعات خود را درباره دوران بلوغ و عوارض آن افزایش دهند. ⬅️ قدم دوم: قدم دوم برای پیشگیری از عوارض دوران بلوغ، ایجاد ارتباطی صمیمانه با نوجوان است. برای مثال در صورتی که احساس میکنید نوجوان از لحاظ روحی ناآرام است به صورت مستقیم و با لحنی تند مشکل را از وی نپرسید. بهتر است لحن حرف زدنتان آرام باشد و به گونه‌ای نباشد که نوجوان احساس کند قصد بازجویی از وی را دارید. همچنین دقت کنید هنگام صحبت کردن با نوجوان صدایتان را بالا نبرید تا استرس بیشتری به وی وارد گردد. ⬅️ قدم سوم: یکی از اشتباهات اکثر والدین در دوران بلوغ، تنها گذاشتن نوجوان است. اگرچه نوجوان در دوران بلوغ تمایل زیادی به مستقل شدن دارد، اما اگر دائما تنها باشد ممکن است دچار مشکلات روحی مثل گوشه گیری، افسردگی و ... شود. پس برای پیشگیری از عوارض دوران بلوغ بهتر است سعی کنید رفتار دوستانه‌ای با نوجوان داشته باشید و در حد توان سعی کنید لحظات شادی برای وی بیافرینید. ⬅️ قدم چهارم: یکی از اشتباهاتی که برخی والدین دچار می‌شوند مقایسه کردن نوجوان با دوران نوجوانی خودشان است. گچنین رفتارهایی تاثیر منفی روی روح و روان نوجوان دارد. همچنین برای پیشگیری از عوارض دوران بلوغ از سرزنش کردن نوجوان و تحمیل کردن نظرات خود بپرهیزید. علاوه بر این به جای کنترل مستقیم بهتر است به طور غیرمستقیم و نامحسوس حواستان به فرزند نوجوانتان باشد تا بتوانید فرزندی مستقل و در عین حال مسئولیت پذیر و عاقل تربیت کنید. در صورت بروز هر نوع مشکل در دوران بلوغ از مشورت با روانشناس غافل نشوید. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🔺وقتی حسِ همدلی در یک رابطه وجود داشته باشه، حتی اگر سخت‌ترین شرایط وجود داشته باشه، آدم‌ها راحت‌تر میتونن از اون شرایط عبور بکنن. وقتی تو میدونی قراره کنار یک آدمِ آروم باشی و باهاش احساس آرامش می‌کنی هرکاری میکنی تا بیشتر کنارش باشی‌. 🔺گاهی ما نمیخوایم این قضیه رو بپذیریم که سهمِ من در جذب کردنِ یک آدم، سهمِ وجودیِ من در اینکه چی رو به طرف مقابل القا می‌کنم چیه. خیلی‌ها دوست ندارن مسئولیتِ مشکلاتشون رو بپذیرن چون معتقدن این که مسئول مشکلاتِت باشی یعنی مقصر مشکلاتت‌ هم هستی! انگار در فرهنگ ما مسئولیت و تقصیر با هم میان. اما حقیقت اینه مشکلاتی هم هستن که تقصیر ما نبودن ولی با این وجود مسئولیت حلشون با ماست مثل روان زخم‌های کودکی ❤️‍🩹 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
💭 می‌گفت: ▪️بچه که بودم وقتی کار اشتباهی می‌کردم مادرم می‌گفت: "اشکال نداره، حالا چیکار کنیم تا درست بشه؟" اما مادر دوستم بهش می‌گفت: "خاک بر سرت یه کار درست نمی‌تونی انجام بدی!"... 🔹امروز هر دو بزرگسال و بالغیم؛ 🟢 وقتی اتفاق بدی میفته اولین فکری که به ذهنم میاد اینه که: "خب حالا چکار کنم؟" و سعی میکنم با کمترین تنش مشکل رو حل کنم. ⚫️ اما دوستم با مواجه شدن با اتفاقات بد عصبانی میشه و میگه: "خاک بر سر من که نمیتونم یه کار درست انجام بدم چرا من اینقدر بدبختم!" 🔹 خلاصه که: حرف‌های امروز ما و احساسی که به بچه‌هامون میدیم تبدیل به صدای درونی اونها خواهد شد. 💝مراقب باشیم چه پیامی برای همه عمر به بچه‌هامون هدیه میدیم. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📚📚📚 دکتر ویلیام گلاسر: هنگامی که نسخه اول کتاب ازدواج بدون شکست را در سال 1994 می‌نوشتم از اعضای موسسه خواستم هر کاری که به خشنودی ازدواجشان کمک کرده است را برایم بنویسند. یکی از پاسخ هایی که دریافت کردم، از جانب زوج خشنودی بود که بیش از 26 سال از ازدواج آنها می گذشت. حیفم آمد که در اینجا نیاورم. ما بر اساس تجربه‌مان موارد زیر را توصیه می‌کنیم: 1⃣ حضور یکدیگر را چندین بار در روز جشن بگیرید: احوالپرسی های پر هیجان، مکالمات تلفن پرشور، دوستت دارم های مکرر، خواندن آواز در وصف یکدیگر 2⃣ همیشه با هم قرار بیرون بگذارید حتی در سالهای بچه داری و در دوره مشغله‌های کاری 3⃣ از یکدیگر پشتیبانی کنید. به دنبال راه‌هایی باشید تا از یکدیگر به لحاظ جسمی و روحی حمایت کنید. به عنوان مثال غذای مورد علاقه همسرتان را بپزید، به هنگام هوای نامساعد یکدیگر را با ماشین به محل کار برسانید، درباره کار با یکدیگر مشورت کنید، هنگام تماشای تلویزیون با یکدیگر تماس جسمی داشته باشید. 4⃣ جسارت گرفتن خواسته هایتان را داشته باشید و بگویید که چه می خواهید و آنچه را که به نظرتان نادرست می آید، به زبان بیاورید. 5⃣ بدون قید و شرط به یکدیگر محبت کنید. در مورد میزان محبتی که به هم ابراز می کنید، انتظار و چشمداشت جبران نداشته باشید. عشق و محبت باید آزادانه نثار شود. 6⃣ به همسرتان آزادی بدهید تا خودش باشد. تفاوت‌ها را بپذیرید. به مرزهای موجود بین خودتان احترام بگذارید. 7⃣ به یکدیگر به چشم بهترین دوست نگاه کنید. هر روز با یکدیگر همانند دو رفیق رفتار کنید 8⃣ بدانید که چگونه با یکدیگر بخندید، شوخ باشید و شادی کنید، بدون آنکه از شرمندگی ترس داشته باشید. مثلا به زبانی ساختگی حرف بزنید، زمزمه کنید و یکدیگر را به ساختن آواز تشویق کنید. 9⃣ رابطه جنسی را زنده نگه دارید و همیشه اعمالی توافقی و مورد قبول هر دو طرف را تجربه کنید. 🔟 به همراه یکدیگر آرزوهایتان را ترسیم کنید و از آنها لذت ببرید. برای ما جالب بود که این زوج برای داشتن یک زندگی مشترک خشنود، تا چه حد فکر و تلاش کرده اند!! 📚  ازدواج بدون شکست 🖋  ويليام گلسر و کارلین گلسر 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📚 معرفی ۶ کتابی که خواندن آنها قبل از ازدواج به شما کمک می‌کند تا انتخاب بهتری داشته باشید و در مراحل آشنایی رفتار مناسب‌تری داشته باشید. 📕 آشنایی قبل از ازدواج ✍ اثر ریچل گرین والد   📔 ازدواج بدون شکست ✍ اثر ویلیام گلسر 📗 همسرگزینی امروزی ✍ اثر علی شمیسا   📘 ۲۱ روش عالی برای آشنایی و ازدواج با مرد دلخواهتان ✍ اثر برایان تریسی 📕 ۲۳ باور مخرب در ازدواج ✍ اثر آرنولد لازاروس 📙 ازدواج ‌ها ‌چرا ‌موفق می شوند و چرا شکست می خورند ✍ اثر جان گاتمن و نن سیلور 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
" اهل رشد که باشی، شرایط برایت بی‌معنی خواهد بود... چون خودتی که شرایط رو بوجود میاری" و ..... 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🚕 اتومبیل جلویی خیلی آهسته پیش می‌رفت و با اینکه مدام بوق می‌زدم، به من راه نمیداد 😤 داشتم خونسردی‌ام را از دست می‌دادم که، ناگهان چشمم به‌‌ نوشته کوچکی روی شیشه‌ عقبش افتاد: 🦻 راننده ناشنواست، لطفا صبور باشید! مشاهده این نوشته، همه چیز را تغییر داد! 😶 بلافاصله آرام گرفتم، سرعتم را کم کرده و چند دقیقه با تأخیر به خانه رسیدم، اما مشکلی نبود. 🤔 ناگهان با خودم زمزمه کردم: آیا اگر آن نوشته پشت شیشه نبود، من صبوری به‌ خرج‌ میدادم؟ راستی چرا برای بردباری در برابر مردم، به یک نوشته نیاز داریم!؟ اگر مردم، نوشته‌هایی به پیشانی خود بچسبانند، با آنها صبورتر و مهربان خواهیم بود؟ نوشته‌هایی همچون: " کارم را از دست داده‌ام " " در حال مبارزه با سرطان هستم " " عزیزی را از دست داده‌ام " " احساس بی‌ارزشی و حقارت می‌کنم " " در شرایط بد مالی و ورشکستگی قرار دارم " “ بعد از سال‌ها درس خواندن، هنوز بیکارم ” “ مریضی در خانه دارم ” و صدها نوشته دیگر شبیه اینها... ✍ همه آدما درگیر مشکلاتی هستند که ما از آن چیزی نمی‌دانیم. با مهربانی به یکدیگر، احترام بگذاریم؛ چون همه چیز را نمی‌شود فریاد زد.🤫 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
💭 فکر می‌کنید درونگراها دوست دارند بقیه در موردشان چه چیزی رو بدونن؟ 🔆 درد و دل‌های یک : ✅ دوست دارم همه بدونن ما هیچ تمایلی به تلفنی صحبت کردن نداریم، تازه وقتی خودمون زنگ می زنیم هم خوشحال میشیم طرف جواب نده. ✔ با پیام همه چی بهتره ✅ اگه پیشت پرحرف میشم و دلم می‌خواد باهات زیاد حرف بزنم، بدون انقدر دوسِت دارم که داری برونگراترین حالت یه درونگرا رو می‌بینی ✅ بیرون رفتن، مسافرت، مهمونی شلوغ، همشون قشنگه ✔ اما هیچ جا اتاق خودم نمیشه انگار اونجا باتری اجتماعی بودنم دوباره شارژ میشه ✅ اینکه دوست دارم کارهامو تنهایی انجام بدم، به این معنی نیست که ازت خوشم نمیاد، ✔ فقط تنهایی راحت‌ترم همین ✅ میشه وقتی دارم از تماشای بقیه لذت میبرم، با یه سوالِ " تو چرا انقدر ساکتی و چیزی نمی‌گی" کوفتم نکنی؟ ✅ ما درونگراها وقتی از کسی ناراحت میشیم، استاد جر و بحث کردن با بقیه توی ذهنمونیم ولی ممکنه شما هیچوقت نفهمید ✅ منطقه امنم که حالم رو خوب می‌کنه ✔ اتاقم، تختم، کتابهام هستن ✅ و در نهایت درونگرا بودن منزوی بودن نیست بلکه لذت بردن از تنهایی عمیقیه که هرکسی نمی‌تونه درکش کنه 💯 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📚📚📚 توانایی آرام ماندن از جمله مهارت‌های بسیار مهم زندگی است که بسیار نادیده گرفته شده است. بدترین تصمیمات را هنگامی می‌گیریم که آرامشمان را از دست داده‌ایم یا دچار اضطراب و آشفتگی شده‌ایم. ترس به‌طورِ کشنده‌ای می‌تواند توانایی ما را برای مقابله با مشکلات واقعی و زیربنایی از بین ببرد. آرام‌تر بودن اصلا به این معنا نیست که فکر کنیم همه چیز به خیر و خوشی تمام خواهد شد، بلکه صرفا بدین معناست که با وضعیت ذهنی بهتری با چالش‌های حقیقی زندگیِ‌مان روبه‌رو خواهیم شد. 📚 آرامش 🖋 آلن دو باتن 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساعت آبی هرسین، از توابع ، بازمانده از روزگار ساسانیان باور تاریخ‌دانان و باستان‌شناسان چنین است که کاربرد این حوض سنگی در گذشته ساعت بوده است. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
هیچوقت فرزندت رو به همسرت ترجیح نده... ✅ حواست باشه همسرت باید نفر اول زندگیت باشه. خیلی وقت‌ها شکاف‌های عاطفی، بعد از تولد بچه‌ها آغاز میشه... 👶 گاهی انقدر به فرزندمون می‌چسبیم، که یادمون میره، نفر اول زندگیمون همسرمونه 🧔👩‍🦰 🔔 دوست من ! برای همسرت وقت بزار، حتما یه وقت اختصاصی رو برای صحبت کردن و تعامل با همسرتون در نظر بگیرید.... 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
قبل از اینکه بخوای من و زندگیم و قضاوت کنی کفش‌هایی رو که من پوشیدم، بپوش و تو راهی که من قدم زدم، قدم بزن ! از خیابون و کوه و دشت‌هایی که من گذر کردم گذر کن ! دردها و خوشی‌هایی رو تجربه کن که من تجربه کردم ... سال‌هایی رو بگذرون که من گذروندم .. روی سنگهایی بلغز که من لغزیدم .. دوباره و دوباره بلند شو و توی همون راه سخت قدم بزن همونطوری که من انجامش دادم .. وقتی که تموم این کارهارو کردی حالا میتونی قضاوتم کنی ...! 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
یک امتحان ساده براى ارزیابى خودتون… 🕰 جاى ساعت دیوارى خونتون را عوض کنین میبینید که تا ناخودآگاه، ماه‌ها هنوز روى دیوار دنبالش میگردین!!! 🤔 ذهن شما براى قبول و پردازش تغییر یک ساعت ساده و بى‌احساس نیاز به چند ماه زمان داره پس انتظار نداشته باشید تغییرات بزرگتر را در زمان کوتاه و بدون مشکل قبول کند… هرگز . هرگز .. هرگز … نا امید نشیــــــــــد… 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🧠 عصب‌هايی در مغز ما وجود دارد كه به عصب‌های آينه‌وار یا آينه‌ای معروفند. وظیفه‌ این نورون‌ها اين است كه، تقلید ناخودآگاه از رفتار ديگران را انجام دهد! 🔹مطابق آزمايشاتی كه انجام شده، ديدن حركات ديگران باعث ميشود كه عين همان عمل در مغز ما انجام شود. 🔻 نتيجه‌:   👀 به شدت مراقب انتخاب گروه دوستان، اطرافيان و همكاران خود باشيد. اين نورون‌های مغز به صورت دقيق و كاملا ناخودآگاه، شما را مثل و مانند اطرافیانتان می‌کند. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدری ۲۰ سال به طور هفتگی از دخترش عکس گرفت و این ویدیو را از رشد و بالیدن دخترش ساخت. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 در این کلیپ آزمایشی را نشون می‌ده، که آموزش همراه با چه طور رشد کودک رو مختل می‌کنه! 🔹کودک در اثر خشونت سیستم دفاعیش فعال می‌شود، کاوش و یادگیری را متوقف می‌کند و گوش به زنگ علایم خطر می‌شود. 🔹این یک واکنش تکاملی برای بقا هست که در ما شکل گرفته، تا در مواقع خطر تمرکزمون روی تهدیدها و مخاطرات باشه! به این ترتیب تمام توجه کودک به سمت نشانه‌های خطر می‌رود و به حاشیه می‌‌رود. 🔹کودکی که مدام در معرض خشونت قرار گرفته باشه یا مربی خشن و عصبانی داشته باشه یادگیری آن به طور کامل مختل می‌شود و تمام توجه آن صرف علایم خطر می‌شود. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📣 🔻نیما ساریخانی، عکاس آماتور ایرانی-بریتانیایی برنده عکس سال حیات وحش شد 🔹تصویری خیره کننده از یک خرس قطبی کم سن و سال که روی کوه یخ به خواب رفته، توسط نیما ساریخانی عکاس آماتور ایرانی-بریتانیایی، برنده جایزه بهترین عکس سال حیات وحش شده است. 🔹نیما ساریخانی این تصویر را پس از سه روز جستجوی خرس‌های قطبی در میان مه غلیظ در مجمع الجزایر سوالبارد در شمالی ترین نقطه نروژ که در اقیانوس منجمد شمالی است، گرفته است. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
✅ ۴ جمله که باعث میشه در مورد سبک زندگی‌تون تجدید نظر کنید: ✔ خوشبختی نبود مشکلات نیست، بلکه توانایی کنار اومدن با اون‌هاست. ✔ اگه بعد از تصمیمی ناراحت بودی، به این معنا نیست که اشتباه تصمیم گرفتی! ✔ استرس داری، نه به‌خاطر اینکه زیاد کار می‌کنی، در واقع استرس داری چون کارهایی که بهت احساس سرزندگی میدن رو کم انجام میدی. ✔ درسی که باهاش چالش داری، انقدر تکرار میشه تا چیزی یاد بگیری! ‌ 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
✅ ۴ پادزهر برای اضطراب: ✔ از لغت‌هایی مثل «همیشه، هرگز» استفاده نکنید این لغات امید شما رو برای یه آینده بهتر کم و کمتر میکنن! در عوض میتونیم بگیم بعضی از آدما این مدلین، تا حالا اینطوری بوده .. ✔ در برخورد با مشکلات از لغات خیلی تند و تیز و شدید استفاده نکنید! خیلی وحشتناک خرابه! این افتضاحه! به جاش مشکلات رو به چشم چالش ببینید مثل یه چالش جدید برای قوی‌تر شدن ✔ از گفتن جملاتی مثل چرا من؟! چرا این اتفاق باید برای من بیفته؟! خودداری کنید و در عوض بگید: چطور من باید قوی‌تر شم؟! چطور من راهکار پیدا کنم؟! ✔ با جمله اگه نشد، چی؟! تمام امیدتون رو به ناامیدی تبدیل نکنید و اضطرابتون رو بالا نبرید! به‌جاش به این فکر کنید که همه این‌ها یه چالشه برای بهتر شدن، برای یه چیز بیشتر یاد گرفتن. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلبستگی ناایمن یک موضوع جدی است که می‌تواند بر توسعه و رفتار کودکان تأثیر بگذارد. دلبستگی ناایمن ممکن است به دلیل تجربه‌های منفی در روابط اولیه با والدین یا مراقبان ایجاد شود. این ممکن است به دلیل عدم پاسخگویی به نیازهای احساسی و فیزیکی کودکان، عدم توجه به گریه نوزادان مخصوصا تا ۲ سال اول زندگی انها،عدم پایداری در رابطه با آنها، یا حتی تجربه انواع سوء‌رفتارهای والدین باشد. دلبستگی ناایمن می‌تواند منجر به افزایش استرس و اضطراب در کودکان شود و به توسعه‌ی روابط اجتماعی و اعتماد به نفس آنها آسیب بزند. برخی از علایم دلبستگی ناایمن در کودکان عبارتند از: 1. اضطراب و استرس بیش از حد در حضور والدین یا مراقبانشان. 2. ناخودآگاهی یا ناپایداری در حالت اضطراب و ارتباطات آنها. 3. مشکلات در تعامل با همسالان و دیگران. 4. مشکلات در تنظیم احساسات مانند خشم، اضطراب یا افسردگی. 5. ناراحتی یا بی‌اعتمادی نسبت به روابط. برای مدیریت و بهبود دلبستگی ناایمن در کودکان، مشاوره از یک متخصص روان‌شناس می‌تواند کمک کننده باشد. همچنین، ایجاد محیطی امن و پایدار در خانه و توجه به نیازهای احساسی و فیزیکی کودکان از طریق ارتباط مثبت و حمایت والدین می‌تواند بهبود رابطه و دلبستگی آنها را تقویت کند. 📚 کتاب بخوانیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.