eitaa logo
کتاب باز
353 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
1.7هزار ویدیو
44 فایل
وقت شما برای ما خیلی ارزشمنده ما باگنجینه‌ای از کتاب‌های خوب، و ارائه‌ی مطالب کاربردی در مورد بهبود روابط‌عاطفی با خانواده،بهت یادمیدیم که آرامش رو به خودت هدیه بدی و بهترین خودت باشی و 🤗خوشحال زندگی کنی ادمین: @ghnbrhdr حیدری روانشناس و مشاوره خانواده
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 کودک من خیلی حسادت داره و دائم با برادر و خواهرش دعوا می‌کنه و وسائل اونا رو خراب میکنه 🔹 حسادت یکی از شایعترین واکنش‌هایی است که در اغلب کودکان و نوجوانان دیده می شود. 🔹 حسادت زمانی بروز می کند که عامل و و هم چشمی و مطرح باشد. 🔹 حسادت علاوه بر ایجاد عصبانیت، تنفر و احساس خودکم‌بینی در بچه‌ها، باعث می شود در سنین بالاتر شخص تماس خود را با محیط و افراد اجتماع از دست بدهد و تنها بماند. 🔹 حسادت غالبا با درونی و همراه است. 🔹کودک حسود گمان می کند مظلوم واقع شده و کسی از او حمایت نمی کند پس او در صدد است و حسادت می‌ورزد. 🔹 ار نظر روان شناسی حدود یک‌ونیم‌‌سالگی حسادت در بچه ها ظاهر میشود، و در ۲ تا ۴ سالگی به اوج خود می‌رسد. ♨️ گاهی حسادت برای کودکی که فررند دیگری در خانه متولد می‌شود به صورت شب ادراری، خشم، اضطراب، افسردگی و بازگشت به رفتارهای دوران کودکی ظاهر می شود. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
راه های درمان حسادت👇 ۱- فرو نشاندن حسادت کودک از طریق فشار، اجبار یا تنبیه امکان پذیر نیست. ⛔ ۲- تفهیم و آگاهی به کودک گفته شود که ما تو را دوست داریم و اگر به کودک دیگر بیشتر توجه می‌شود به خاطر کوچکی و ناتوانی اوست. ۳- رعایت اعتدال در عین و به کودک کوچکتر بخشی از محبت خود را متوجه کودکان دیگر کنید و از آنها بپرهیزید. ۴- محبت در تنهایی کودک حسود را در کنار خود بگیرید، دست بر سر و رویش بکشید تا احساس کند مورد است. ۵- ایجاد زمینه اعتماد به او اطمینان بدهید که از داشتن چنین فرزندی، احساس لذت می کنید. ۶- ارجاع کار بعضی کارهای کودک دیگر را در صورت تمایل به کودک حسود واگذار کنید مثلاً اجازه دهید گاهی از او نگهداری کند اگر گریه کرد آرامش کند گاهی در لباس پوشاندن کمک کند و…. ۷- جرات دادن باید به کودک حسود گفت: « تو قوی و شجاع هستی، و می توانی کارهای خودت را انجام دهی.» ۸- عقده تکانی نگاه داشتن حسادت به زیان کودک است و لازم است آن را بیان کند و به پدر و مادر بگوید که کودک دیگر را دوست ندارد با حفظ خونسردی، به او اجازه دهید تا احساسش را بيان کند. ۱۰- جایگزین کردن گاه کودک حسود می‌خواهد برادر با خواهر خود را کتک بزند بهتر است یک عروسک بزرگ به او داد تا دق‌دلی را بر  آن خالی کند. ۱۱- سعی کنید نقاط مثبتی را در کودک حسود پیدا کنید، و او را بدان خاطر بستایید. ۱۲- با بازی درمانی و نقاشی اجازه دهید بچه ها احساس خود را بیان کنند و تخلیه روانی شوند. ۱۳- اعتماد به نفس را در او افزایش دهید. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حال و هوای این دوربین مخفی قشنگ بود 😀 🧐 به چهره‌ای افراد نگاه کنید 😳ابتدا متعجب و شاید ترسیدن 😁 ولی وقتی متوجه میشن که می‌خوان باهاشون عکس بگیرن نه تنها همراهی میکنن بلکه هم رو لبشون میاد 🤔 وقتی میتونیم به راحتی دیگران رو شاد کنیم، چرا هیچ اقدامی نمی‌کنیم. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاشق که فقط برای غذا خوردن نیست ♻️ با انجام کارهای ساده، خلاقیت رو در فرزندتان شکوفا کنید 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
25.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کمک کودکتون، تو خونه از این اسباب بازی‌ها بسازید هم سرگرم‌ کننده‌اس هم خلاقیت بچه‌ ها تقویت می شه 👌 هم کلی آموزش‌های متنوع به بچه‌ها میدید 👏 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ▫️همه مشکلات کودک را برایش حل نکنید‌‌‌‌.‌‌‌‌ به کودک فرصت بدهیم تا خودش به دنبال بگردد. به کودکان اجازه دهیم راه حل های متفاوتی را امتحان کنند. با این کار کودکان شیوه های را می آموزند و اعتماد به نفس بیشتری کسب می کنند. بنابراین زمانی که مشکل کوچکی برای کودک ایجاد می شود، با عجله برای حل مشکل اقدام نکنید. بلکه با حفظ آرامش اجازه دهید او بداند خودش توانایی برطرف کردن مشکلات زندگی را دارد و می تواند به تنهایی با آن مشکل مقابله کند. کودک را در جهت پیدا کردن راه حل هدایت کنید. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
▫️درباره رفتار با نوجوان بايد يك اصل مهم رو يادمون باشه 📌 ما با يك بزرگسال روبرو هستيم، نه يك کودک پس نبايد رفتارى كه تا حالا با فرزندمون داشتيم رو از اين به بعد هم باهاش داشته باشيم. براى اينكه بتونيم تو دوران و بعد از اون رابطه خوبى با فرزندمون داشته باشيم بايد با او مثل بزرگسالان رفتار كنيم تا ياد بگيرد مانند بزرگسالان رفتار كند. ما با بزرگسالان با رفتار ميكنيم، با آنها ميكنيم و تا جايى كه به كمك ما نياز ندارند اجازه ميدهيم گيرنده باشند. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.   ‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   
▫️عوامل مخرب ارتباطی با نوجوان دقت كنيد كدام علل و عوامل در سبک ارتباطی شما نهفته است؟ آن ها را شناسایی و برطرف كنيد؛ اين يك گام اساسی در بهبود روابط شما با نوجوانتان است: ۱.نصیحت تکراری ۲. تذکر مداوم ۳. سرزنش ۴. تحقیر کردن ۵. منت گذاشتن ۶. مقایسه کردن ۷. جرو بحث کردن ۸.برچسب منفی زدن ۹. پیش بینی منفی (نفوس بد) ۱۰.گله و شکایت مداوم ۱۱.اظهار نظر کردن قبل از اینکه از شما نظری خواسته باشند ۱۲.اظهار نظر در اموری که تخصص آن را نداریم 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🧐به‌نظرم بهترین آدم‌ها کسایی هستن که وقتی ازت دلخورن بجای اینکه رفتارشون رو باهات عوض کنن وقهر کنن، قشنگ میان دلیل دلخوریشون رو میگن و در موردش حرف میزنن و موضوع رو حل میکنن. 🤗 🤔اونیکه وقتی ازت ناراحت میشه میاد بهت دلیل ناراحتیشو میگه، هم از نظر عقلی ده، بیست سال از بقیه جلوتره هم میخواد تحت هر شرایطی تو رو تو زندگیش داشته باشه.💞 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
30.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷❤️ ❤️🇮🇷 ✅بالاخره یه کار تمیز و تاثیرگذار در مورد فرزندآوری تولید شد. خیلی قشنگ بود!🥰 دم همتون گرم😍 💚الحق و الانصاف اشک آدم در میاد هم از غصه هم از شوق 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥👂مراقب سلامتی گوش فرزندان‌تون باشید! ⭕️ این اتفاقیه که برای گوش شما می‌افته وقتی با هندزفری یا هدفون صدای بلندی رو گوش می‌دید. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.