هدایت شده از دلگزیدهها
چرا احتمال قدر بودن شب بیستوسوم بیشتره؟
۱.اعمال مخصوصهاش با شبهای نوزدهم و بیستویکم قابل مقایسه نیست. از تلاوت هزار بار سوره قدر گرفته تا دعای سلامتی حضرت حجت به اندازه توان و نیز قرائت سورههای عنکبوت، دخان و روم و....
۲.سیره معصومان: بنا بر روایتی که در دعائم الاسلام نقل شده پیامبر(ص) شب بیستوسوم به صورت بچهها آب میپاشید تا خواب نروند.(قاضینعمان مغربی، دعائم الاسلام، ۱۳۸۵ق، ج۱، ص۲۸۲.)
حضرت فاطمه(س) نیز در این شب اجازه نمیداد بچهها بخوابن برای این کار به آنها غذای کمتر میداد و روز خوابشان میکرد.(قاضینعمان مغربی، دعائم الاسلام، ۱۳۸۵ق، ج۱، ص۲۸۲.)
امام صادق(ع) با اینکه در بستر بیماری بود در شب بیستوسوم درخواست کرد بسترش را به مسجد منتقل کنند. (شیخ طوسی، الامالی، ۱۴۱۴ق، ۶۷۶).
۳.تاریخ پایان نگارش بسیاری از کتابهای معروف شیعه مانند جواهر الکلام، تفسیر المیزان، شرح منظومه ملاهادی سبزواری و میزان الحکمه در شب ۲۳ رمضان ثبت شده است. (محمدی ریشهری، ماه خدا، ج۲، ص۸۱۵.)
۴.برخی از علمای ابتدای سال خمسی خود را در این شب قرارداده بودند.
دو مورد اخیر تاییدی بر این است که خیر من الف شهر منحصر نماز و دعا نیست و شامل اعمال دیگه هم میشود.
_______________
#شب_قدر
#ماه_رمضان
#محتوای_تولیدی
۲۳ رمضان ۱۴۴۵
@delgozideh
Shabe23.pdf
506.8K
📚 #اعمال شب بیست و سوم #ماه_رمضان
1. غسل، در ابتدا و انتهای شب
2. دو ركعت نماز؛ در هر ركعت بعد از حمد هفت مرتبه توحيد و بعد از نماز، هفتاد مرتبه «أسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أتُوبُ إِلَيْهِ» بخواند.
3. إحیاء و قرآن بر سر گرفتن و قسم دادن خداوند به اهلبیت «علیهم السلام»
4. زيارت امام حسين «علیه السلام»
5. خواندن صد ركعت نماز
6. قرائت دعای: «اللَّهُمَّ إنِّي أَمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً دَاخِراً ...»
7. قرائت دعاى جوشن کبیر
8. قرائت دعای: «يَا رَبَّ لَيْلَةِ الْقَدْرِ، وَ جَاعِلَهَا خَيْراً مِنْ ألْفِ شَهْرٍ وَ ...»
9. خواندن مکرر دعای فرج: «اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ ...»
10. خواندن مکرر دعای: «يَا مُدَبِّرَ الْأَمُورِ يَا بَاعِثَ مَنْ فِي الْقُبُورِ ...»
11. تلاوت هزار مرتبه سوره قدر و سورههای عنكبوت، روم و دخان و تلاوت آیات دیگر به اندازه توانایی.
12. خواندن نماز و دعا به اندازه توانایی، بهویژه دعای مکارم الاخلاق و دعای توبه.
13. قرائت دعای: «اللَّهُمَّ امْدُدْ لِي فِي عُمُرِي وَ أوْسِعْ لِي فِي رِزْقِي وَ ...»
14. قرائت دعای: «اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِيمَا تَقْضِي وَ فِيمَا تُقَدِّرُ...»
15. قرائت دعای: «يَا بَاطِناً فِي ظُهُورِهِ وَ يَا ظَاهِراً فِي بُطُونِهِ وَ ...»
16. مذاکره علمی
17. طلب آمرزش و دعا براى حوائج دنيا و آخرت.
18. طلب عافیت برای خود و دیگران
📣 توسل به امام زمان(ع)
🔸 رهبر انقلاب: امشب را که شب قدر است، قدر بدانید. مشکلات عمومی مسلمین، مشکلات کشور، مشکلات شخصیتان و مشکلات دوستان و برادرانتان را با خدای خودتان مطرح کنید. به ولیّعصر، ارواحنافداه، توجّه کنید؛ به در خانه خدا - مسجد - بروید و به برکت امام زمان از خدای متعال خواستههایتان را بگیرید. بنده هم از همه شما ملتمس دعا هستم.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
❣#سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَابْنَ عَلِيٍّ اَلْمُرْتَضَى...
🌱سلام بر تو ای یادگار امیرالمومنین .
سلام بر تو و بر روزی که زمین درد کشیده را، با عدالت علوی التیام خواهی داد.
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس
#اللهمعجللولیکالفرج
@khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز بیست و سوم #ماه_مبارک_رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمَّ اغْسِلْنی فیهِ مِنَ الذُّنوبِ
وَ طَهِّرْنی فیهِ مِنَ العُیوبِ
وَامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ
یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین
خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه
و پاكم نما در آن از عیبها
و آزمایش كن دلم را در آن به پرهیزكارى دلها
اى چشمپوش لغزشهاى گناهكاران.
#ماه_رمضان
@khanevadeherani
مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
برنج۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
هویج۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
نمک و فلفل و ادویهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهمقداری
زرشکنصف پیمانه
زرده تخم مرغ۱ عدد
ماست چکیده یا پرچرب۱ پیمانه
طرز تهیه ته چین مرغ ساده
مرحله اول
برای تهیه ته چین مرغ مجلسی در ابتدای کار، سینه مرغ را با ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
زمانی که آب جوش آمد، کمی صبر می کنیم تا کف های درون گوشت مرغ خارج شود، سپس آنها را از روی سطح آب جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود.
مرحله سوم
در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. وقتی که سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش یا بهصورت نگینی متوسط خرد می کنیم.
مرحله چهارم
پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم
مرحله پنجم
هویج را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و بپزد. نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله ششم
در آخر زعفران دم کرده و زرشک را اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد را یک تا دو دقیقه دیگر تفت دادیم، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
مرحله هفتم
سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.نیم پز که شد آن را آبکش می کنیم. داخل یک کاسه، زرده تخم مرغ و ماست چکیده یا ماست پرچرب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
نصف برنج را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.در این مرحله یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه می ریزیم و آن را خوب صاف می کنیم. سپس از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن می ریزیم و صاف می کنیم.
مرحله نهم
لایه آخر برنج ساده را می ریزیم و روی آن را خوب صاف می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم. دم کنی روی قابلمه گذاشته و صبر می کنیم تا ته چین پخته و طلایی شود. سپس به صورت قالبی بر می گردانیم و سرو می کنیم
23.mp3
4.11M
🔸باصدای استاد معتز آقایی
✅جزء بیست_و_سوم
#تلاوت_نور
💠تلاوت جزء ۲۳
قرآن کریم
🔷ثواب تلاوت امروز
را تقدیم می کنیم به
ارواح پاک و طیبه ی
🥀شهدای دفاع مقدس
🥀شهدای مدافع حرم،
🥀شهدای مدافع سلامت،
🥀شهدای مدافع وطن،
🥀شهدای مدافع امنیت،
🥀شهدای خدمت،
🥀شهدای هسته ای،
🥀شهدای ترور،
🥀شهدای جبهه مقاومت.
🥀شهدای جهان اسلام
🥀شهدای..
و جمیع مومنین و مومنات
مسلمین و مسلمات..
#قرآن
#جزء_خوانی
#شب_قدر
🌸✨سـلام ؛ به ۲۳ رمضان
⚪️✨خوش آمدید
🌸✨از خـدا میخواهیم
⚪️✨هر آنچه آرزو داریـد
🌸✨بی دلیل نصیبتان شود
⚪️✨عشق و آرامش
🌸✨در کنارتان
⚪️✨عزت و خوشبختی
🌸✨همراهتان
⚪️✨سلامتی و تندرستی
🌸✨همیشہ در وجودتان باشـــد
⚪️✨و اِن شاءَاللّٰه دعاهاتون به
🌸✨آسمــان اجابت رسیده باشه...
⚪️✨روزتون زیبا و پر برکت
خدایا به حـــرمت
این ایام عـــــزیز
نور ایمان، روزی حلال
عاقبت بخیری و زندگی
سراسر خیر و بـــرکت
نصیبمان بگردان.
الهی آمین
🌷طاعات و عباداتتون قبول
🌷امروزتون پر از استجابت دعا
#ماه_رمضان
@khanevadeherani 🌸🍃
طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان خوراک گوجه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که در بین ایرانیان بسیار پرطرفدار می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان در ادامه با ما در کانال خانواده ایرانی همراه باشید. #آشپزی @khanevadeherani
مواد لازم برای طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان
بادمجان ۸ عدد
گوجه فرنگی ۹ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ای ½ فلفل دلمه ای
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی
روغن مایع به میزان کافی
#طرز_تهیه #خوراک_گوجه_بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خوراک گوجه بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس آنها را به صورت دلخواه خرد کرده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون کاسه حاوی آب و نمک بمانند.
مرحله دوم
قرار دادن برش های بادمجان درون آب و نمک باعث می شود تلخی احتمالی آنها از بین برود. پس از گذشت این زمان بادمجان ها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان گرفته شود، سپس روی دستمال می چینیم تا خشک شوند.
مرحله سوم
در ادامه سفیده تخم مرغ را از زرده ی آن جدا کرده و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. حالا سفیده تخم مرغ را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود، سپس سطح بادمجان ها را به سفیده تخم مرغ آغشته می کنیم.
مرحله چهارم
لازم به ذکر است بدانید آغشته کردن برش های بادمجان به سفیده تخم مرغ باعث می شود بادمجان ها روغن کمتری به خود جذب کنند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ورقه های بادمجان را درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه بادمجان های سرخ شده روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن درون همان تابه که بادمجان ها را سرخ کرده ایم می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی و کاراملی شود. در این فاصله گوجه فرنگی و سیر را به صورت ریز رنده می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه سیر را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر آن آزاد شود، سپس گوجه فرنگی را به همراه فلفل دلمه ای می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم. زمانی که آب اضافی گوجه فرنگی کشیده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.
مرحله نهم
در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس به تابه می افزاییم و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا اجازه می دهیم خوراک به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد و مزه ها ترکیب شوند.
مرحله دهم
پس از گذشت این مدت، زمانی که خوراک گوجه بادمجان کاملا جا افتاد، تابه را از روی حرارت برداشته و خوراک را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه با ریحان یا نعنا تازه تزیین کرده و به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان @khanevadeherani
💠فطریه امسال از سوی رهبر انقلاب اعلام شد
🔹️دفتر رهبر انقلاب میزان فطریه سال 1445 را به شرح زیر اعلام کرده است.
🔹️میزان فطریه قیمت گندم برای هر نفر 65 هزار تومان (شصت و پنج هزار تومان) و قیمت برنج برای هر نفر 180 هزار تومان (یکصد و هشتاد هزار تومان) است.
🔹️همچنین لیست وجوهات شرعی که از سوی دفتر ایشان اعلام شده، به این شرح است:
یک سال نماز قضا: هشت میلیون تومان
یک ماه روزه: چهار میلیون تومان
کفاره یک روز روزه عمد: 960 هزار تومان (نهصد و شصت هزار تومان)
کفاره یک روز روزه عذر: 16 هزار تومان (شانزده هزار تومان)
حداقل فطریه هر نفر: 65 هزار تومان (گندم)
کفاره عهد برای هر مورد (اطعام 60 فقیر): 960 هزار تومان (نهصد و شصت هزار تومان)
کفاره قسم یا نذر برای هر مورد (اطعام 10 فقیر): 160 هزار تومان (یکصد و شصت هزار تومان)
یک دوره ختم قرآن: یک میلیون تومان
قربانی: نه میلیون تومان
عقیقه: نه میلیون تومان
@khanevadeherani
@shohadaes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@khanevadeherani
🌙دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
✍اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ فِيهِ مَا يُرْضِيكَ، وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ، وَ أَسْأَلُكَ التَّوْفِيقَ فِيهِ لِأَنْ أُطِيعَكَ وَ لا أَعْصِيَكَ، يَا جَوَادَ السَّائِلِينَ.
خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود می کند از تو درخواست می کنم، و از آنچه تو را ناخشنود می کند به تو پناه می آورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانی ات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
#ماه_رمضان
#شهید_حسین_میرگنجانی
"وصیت من آنست که تقوی و پرهیزگاری پیشه کنید تا به سعادت حقیقی برسید.
برادران و خواهران مسلمان و انقلابی ، امروز که انقلاب ما آماج حملات همه جانبه ی دشمن قرارگرفته است و تهاجم فرهنگی غرب در دل بعضی نفوذ کرده، باید هوشیار باشیم و علی زمان را در راه خنثی سازی توطئه و اهداف دشمنان یاری نماییم .
ما باید تا آخرین قطره ی خون دنباله رو ولایت و رهبری باشیم، چرا که چراغ هدایت در دستان ولایت می باشد.
عزیزان!
دشمن در ابعاد وسیعی به صحنه آمده است و اگر ما به هوش نباشیم ، ضربات جبران ناپذیری خواهیم خورد. پس توصیه می کنم همیشه به یاد خدا باشیم که یاد خدا آرام بخش دل ها است.
@khanevadeherani
با توکل به خدا و پیروی از ولایت فقیه ان شاءالله بر تمامی دشمنان پیروز خواهیم شد.
خانه هایی که در آن قرآن تلاوت شود برای اهل آسمان چنان می درخشد که ستارگان برای مردم زمین ...
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم
@khanevadeherani
لقبهایی که والدین به کودک میدهند در عمق وجود وی به شخصیت تبدیل میشود و در اغلب موارد جهتگیری ذهنی و فکری کودک را ترتیب میدهند.
@khanevadeherani
#پوست_میوه
🥒➕🍊 پوست میوه ها
فوایدی دارد که کمتر کسی
به آنها توجه میکند↯↯
🍎 سیب ↫ چربیسوز
خیار ↫ ضد چروک
کیوی ↫ آنتی باکتریال
پرتقال ↫ ضدسرطان پوست
بادمجان ↫ ضد گرفتگی عضلات
@khanevadeherani
❤️✨❤️
#همسرداری
#خانم های عزیز
💞خانهداری از جمله مسائلی است که بر عهده خانم خانه میباشد.
💞خانمهای باید طوری خانهداری کنند که،
💞شوهرشان با علاقه با خانه برگردد.
💞یعنی، نوع رفتار، عشق و محبت شما در خانه، نوع رسیدگی شما به کارهای خانه باعث شود،
💞شوهر با انگیزه و علاقه وارد خانه شود. نه اینکه به زور به خانه بیاید.
@khanevadeherani
خیار🌹
آن را در لفافه های پلاستیکی ( سلفون ) محکم بپیچید و در قسمت انتهای یخچال قرار دهید. مطمئن باشید تا یک هفته خیارها تازه میماند.
@khanevadeherani
#خورش_قیمه
#مواد_لازم برای ۴ نفر
لپه ۲۵۰ g
پیاز متوسط ۲ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
سیب زمینی درشت ۲ عدد
گوشت خورشتی ۴۰۰ g
زعفران دم کرده ۱ ق غ
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
@khanevadeherani
#طرز_تهیه
1_ آماده سازی لپه
برای تهیه خورش قیمه مجلسی بهتر است حدود ۲ ساعت قبل از شروع, لپه ها را در یک کاسه آب بخیسانید و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب شان را تعویض کنید و برای اینکه بوی بد لپه از بین برود بهتر است لپه ها را داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و چندتا جوش که خورد کف روی آن را بگیرد و آبکش کنید.
2_برای شروع آشپزی پیازها را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از شستشو به صورت قیمه ای خرد کنید. 3_در این مرحله گوشت را به قابلمه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن لپه ها را اضافه کنید و با دیگر مواد تفت دهید. در این مرحله تفت دادن مواد را تا زمانی که گوشت و لپه سرخ شوند باید ادامه دهید.
4_ زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد رب را به همراه مقداری فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رب سرخ شود. این کار علاوه بر اینکه بوی خامی رب را می گیرد باعث می شود خورش رنگ بهتری در پایان پخت داشته باشد.
۵_پس از اینکه رب را به خوبی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه به طور کامل بپزند. در این مرحله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱ ساعت در یک لیوان آب قرار دهید. 6_این کار باعث می شود تلخی لیمو گرفته شود و طعم خورش را تلخ نکند یا می توانید لیموعمانی ها را وسط به دو نیم کرده و هسته لیمو را جدا کنید . پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختن لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری نمک و فلفل سیاه هم به خورش اضافه نمایید
7_حالا باید خورش را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا به آرامی جا بیفتد. پس از اینکه خورش تقریبا آماده شد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید کمی دارچین هم به خورش اضافه کنید. دارچین باعث می شود طعم خورش شبیه به طعم خورش های نذری شود.
پس از اضافه کردن زعفران خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در مرحله پایانی باید سیب زمینی را آماده کنید. برای این منظور سیب زمینی ها را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها پاک شود.
8_در این مرحله سیب زمینی ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. اجازه دهید روغن به حد کافی داغ شود سپس سیب زمینی ها را درون روغن سرخ کنید.
پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردید آنها را کنار بگذارید تا خورش کاملا آماده شود. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید. در پایان خورش قیمه را با برنج سرو کنید.
@khanevadeherani
#نکات پخت خورش قیمه
@khanevadeherani
برای اینکه طعم خورش قیمه شبیه به خورش های نذری شود باید در مراحل پایانی پخت کمی دارچین ( برای ۴ نفر نصف قاشق مرباخوری دارچین یا یک چوب دارچین ) به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر پودر دارچین را در مراحل ابتدایی پخت خورش به آن اضافه کنید باعث کدر شدن رنگ خورش می شود.
البته اگر می خواهید در مراحل اولیه پخت خورش قیمه دارچین را اضافه کنید می توانید از چوب دارچین استفاده کنید. با انجام این کار طعم دارچین کاملا وارد خورش می شود و روی رنگ خورش نیز تاثیر منفی نمی گذارد.
همانطور که می دانید تلخ شدن خورش قیمه تنها یک دلیل دارد و آن هم لیمو عمانی است. به هیچ وجه لیمو عمانی را در اوایل پخت به خورش اضافه نکنید. ضمن اینکه با ترفند در آب قرار دادن لیمو عمانی می توانید تلخی لیموعمانی ها را تا حد زیادی بگیرید.
در صورتی که خورش قیمه شما تلخ شده است می توانید با اضافه کردن سیب زمینی تلخی آنرا تا حد زیادی بگیرید. برای این منظور نسبت به اندازه خورش خود سیب زمینی آبپز کنید و سپس سیب زمینی آبپز شده را کاملا له کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید.
مراحل پخت خورش با گوشت قرمز و مرغ تفاوتی ندارد.
خورش قیمه با گوشت مرغ هم طعم بسیار خوبی دارد.
رنگ دهنده های خورش قیمه رب گوجه فرنگی و زعفران هستند. هر چه بیشتر در خورش خود زعفران استفاده کنید خورش خوشرنگ تر می شود. در خورش های نذری مقداری زیادی زعفران استفاده می شود و به همین دلیل خیلی خوشرنگ می شوند.
نکته دیگر در مورد رنگ خورش قیمه ، تفت دادن رب گوجه فرنگی است ، در صورتی که رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید هم روی طعم خورش تاثیر مثبت می گذارد ، هم باعث خوشرنگ تر شدن رنگ خورش می شود.
بهتر از لیموعمانی استفاده کنید استفاده مستقیم از لیموترش باعث می شود رنگ خورش را از بین ببرد.
بهترین ظرف برای پخت خورش های سنتی مسی و روحی می باشد.
از نکات مهم تهیه خورش جا افتاده پخت آرام با شعله ملایم است.
افزودن کمی گلاب طعم و مزه بسیار خوبی به قیمه می دهد.
تفت دادن لپه با گوشت باعث می شود در هنگام پختن له نشود.
بهتر است از گوشت سردست گوسفند استفاده کنید اما بعضی ها طبق ذائقه از گوشت گوساله نیز استفاده می کنند.
@khanevadeherani
24_237594863510487205.mp3
7.83M
#تلاوت_نور
💠تلاوت جزء۲۴ قرآن کریم
#تلاوت_نور
💠ثواب تلاوت را تلاوت روز ۲۴ ام رمضان
تقدیم می کنیم به ارواح
پاک و طیبه ی:
🌷شهدای دفاع مقدس
🌷شهدای مدافع حرم،
🌷شهدای مدافع سلامت،
🌷شهدای مدافع وطن،
🌷شهدای مدافع امنیت،
🌷شهدای خدمت،
🌷شهدای هسته ای،
🌷شهدای ترور،مخصوصا
شهدای حادثه تروریستی
کرمان
🌷شهدای جبهه مقاومت.
🌷شهدای جهان اسلام
🌷شهدای... از صدر اسلام
تا کنون... و...
پدران و مادران شهدایی
که آسمانی شدند...
اسرایی که در اردوگاههای
بعثی ها، جام شهادت را
نوشیدند...
جانبازانی که بعد از سالها
تحمل درد، به خیل شهدا
پیوستند...
مخصوصا جانباز شهید
بازعلی شمس الدینی
که دیروز در گلزار شهدای کرمان تشییع شد.
🌷ومخصوصاشهدای مظلوم
ایرانی که دوشنبه درحمله
جنایتکارانه رژیم اسرائیل به
کنسولگری ایران در سوریه
به شهادت رسیدند...
🔷و ارواح جمیع مومنین
و مومنات ...
مسلمین و
مسلمات...
مخصوصا پدران و
مادرانی که ما را حسینی
بار آوردند...
@shohadaes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه حلوا مجلسی
تمام فوت و فن حلوا رو گفته. فقط یک نکته. گاهی بعضی از آردها بیشتر روغن جذب می کنن. پس اگه دیدین روغن که زدین به آرد خیلی غلیظ شد میتونین چند قاشق دیگه روغن اضافه کنین. کره هم دوست داشتین میتونین بزنین.
@khanevadeherani