#چاپلی_کباب «کتلت مرغ»
مواد لازم
۵۰۰ گرم سینه مرغ چرخ شده
۱ عدد پیاز
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری نعنا
۱ قاشق غذاخوری گشنیز
۱ ق چ فلفل سیاه و قرمز
۱ ق م پودر گشنیز و زیره
۲ ق غ آرد ذرت
۱ ق غ نمک
مراحل
ابتدا پیاز و گوجه فرنگی ها را نگینی ریز خرد میکنیم و به سینه مرغ اضافه کرده
یک عدد تخم مرغ را با چنگال هم زده و نعنا و گشنیز و پودر فلفل و گشنیز و زیره را اضافه کرده
به سینه مرغ اضافه میکنیم آرد ذرت و نمک را افزوده و خوب مخلوط میکنیم
روغن را داغ میکنیم و مایه کتلت را با دست فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی با چهار طعم مختلف
دسر مخصوص #ماه_رمضان
شکلاتی ، زعفرونی ، نارگیلی ، پسته ای
موادلازم :
شیر : ۵ پیمانه
آرد برنج : ۶ قغ
شکر : ۵ قغ
گلاب : ۵ قغ
وانیل : ۱.۲ قچ ( قابل حذف )
پودر کاکائو ، زعفران دم شده ، پودر نارگیل ، پودر بسته : ۱ قغ سرپر
نکات
🔸به ازای هر یک لیوان شیر یک قغ شکر و گلاب و دو قغ آرد برنج باید اضافه کنید ؛مقدار آرد برنج اینجوریه که مثلا اگر ۲ لیوان شیر دارید باید ۳ قاشق آرد برنج باشه یعنی از تعداد لیوان شیر یک قاشق بیشتر مقدار شکر و گلاب هم باهم برابره
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شله_زرد
براتون دستور یه شله زرد عالی آوردیم الان هم که #ماه_رمضان هست میتونید به راحتی با این دستور شله زرد درست کنید 😍😊
بریم برای دستورش 😍😋
✅مواد لازم: 👇
✨برنج نیمدونه معطر ۲ لیوان
✨شکر ۴ لیوان
✨آب ۱۶ لیوان
✨ کره ۵۰ گرم
✨ زعفران دم کرده غلیظ نصف لیوان
✨ خلال بادام نصف لیوان
✨ عصاره هل یا عرق هل به مقدار دلخواه
✨نمـک یک قاشق چـ
✨ دارچین و خلال پسته برای تزیین
❌ این مقدارمواد به طور متوسط برای ۱۰ نفر مناسبه
✅اصولاً برای شله زرد مجلسی باید مقدار شکر دو برابر برنج باشه و همچنین به ازای هر یک لیوان برنج ۸ لیوان آب لازمه .
✅ تا وقتی برنج کاملاً شکفته و شفته نشده شکر اضافه نکنید.
✅ حتماً زعفران قبل از شکر به برنج اضافه بشه.
✅حتماً آخر پخت حـدود ۲۰ دقیقه با شعله ی کم دم بزارید اینطوری دیگه شله زردتون آب نمیـندازه .
✅اون یه کوچولو نمک بـرای تقویت مزهها لازمه.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوله کباب آذربایجان
مواد لازم:
گوشت گوساله 🥩۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند🍖 ۳۰۰ گرم (کر کدوم از گوشت ها چربی نرمالی داشته باشه زیاد چرب نباشه)
پیاز 🧅۲ عدد
فلفل دلمه قرمز🫑 ۱ عدد
جعفری خورد شده☘️ ۱ مشت
آرد سوخاری🍘 ۱ ق غ خ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز یا پول بیبر
سیخ چوبی یا فلزی پهن برای به سیخ کشیدن کباب ها(حتما پهن باشه که گوشت سنگینی نکنه و خودشو بگیره).
مواد لازم برای تهیه سالاد پیاز کنار کباب:
۱ عدد پیاز بنفش که خلالی خورد بشه
سماق و کمی نمک برای مزه دار کردنش
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
رولت پنیری برای سفره افطار
پنیر صبحانه و پنیر خامه ای رو ریز رنده کنین و بعد با همزن بزنین تا نرم و یکدست بشه.
فویل رو خیلی کم چرب یا مرطوب کنین و پنیر نرم شده رو به ضخامت نیم سانت یا کمی بیشتر روش یکدست باز کنین و به همین حالت بذارین یکی دو ساعت توی یخچال بمونه.
در این فاصله سبزیجات معطر رو ریز خرد کنین. در صورت تمایل بهش گوجه فرنگی خشک شده خرد شده یا تربچه ریز خرد شده اضافه کنین. گردو هم فراموش نشه.
این مواد رو یکدست روی پنیر پخش کنین و و به دقت رول کنین. داخل فویل بذارین توی یخچال یکساعت دیگه هم بمونه و بد آروم قلش بدین توی ظرف سرو! و با برگ سبزیجات ، تربچه های گل شده و ... تزئین کنید
#ماه_رمضان
#افطار
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ تام و جری🍗
مواد لازم:
ران مرغ ۴ عدد
نمک، زردچوبه و به میزان لازم آب جوش برای پخت مرغ
سیبزمینی متوسط ۳ عدد (نگینی خورد شده)که با کمی نمک و آب میذاریم بپزه
پنیر پیتزای رنده شده یا پنیر موزارلای رنده شده ۱ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
آرد معمولی ۱ پیمانه
تخم مرغ زده شده ۲ عدد
در آخر که توی روغن سرخ میکنیم اول اینکه باید روغن خیلی داغ باشه و دوم اینکه با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا زمانی که سطحش طلایی بشه و کرسپی.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای راحت ، جذاب و مخصوص #ماه_رمضان هست، اما من چون کلا از هرگونه حالت خمیر و بوی خمیر بیزارم، بهش پیاز رنده درشت و سبزی خرد شده ( مال من یخزده بود) اضافه کردم و خیلی بیشتر دوستش داشتم.
میتونید این غذا رو برای #افطار تهیه کنید و هر کدوم از لقمههای کرپ برای یکنفر کافیه. این میزان مواد برای چهار تا پنج نفر کافیه.
مواد لازم برای کرپ: نصف لیوان ارد، یک لیوان شیر، دو تخم مرغ، نصف ق م نمک، کمی فلفل و یک قم ادویه ( شامل آویشن، پودر سیر، پاپریکا، زنجبیل)، یک پیاز متوسط( با رنده تیز، رنده کنید تا آب نندازه، اگر آب انداخت، آب اضافه رو بگیرید) دو قاشق جعفری و گشنیز خرد شده.
میتونید بجای پیاز از پیازچه استفاده کنید. اما من از نظر ظاهری خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم 😆 و در نهایت با اون مایه گوشتی خیلی همخوانی داشت، انگار لای ساندویچت پیازجعفری گذاشتی دیگه 😁
برای درست کردن مایه گوشتی:
دویستگرم گوشت، یک پیاز درشت، دو عدد هویج متوسط، یک لیوان قارچ، نمک و فلفل و زردچوبه و مخلوط ادویه و کمی پنیر موزارلا
یکتکه کره و چند قاشق روغن هم برای تفت دادن لازمه.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ گوجه فرنگی کبابی
#سوپ_فوری پیشنهاد مناسب برای #ماه_رمضان
مواد لازم : گوجه فرنگي گيلاسي ، سير ، پياز ، آويشن ، نمك ، فلفل ، روغن زيتون ، سركه بالزاميك ، آب سبزيجات ، رب گوجه ، خامه
پنير موزارلا ، آرد ، تخم مرغ ، آرد سوخاري
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌با این قلق ساده کوکو سبزی وا نمیره❌
ترکیب و نسبت ۱ کیلوگرم سبزی
تره ۵۰۰ گرم
گشنیز ۳۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
شوید چند شاخه
سیر تازه دو بوته به سبزی فروش بگید کوکو سبزی میخوام خودش نسبت رو میدونه نگران نباش😉
مواد لازم
سبزی کوکو دو لیوان خرد شده
تخم مرغ ۲ عدد
نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم
زرشک دو قاشق غداخوری
گردو خرد شده ۳ عدد
پیاز رنده شده یک عدد
سیر ۱قاشق چایخوری
(اگر داخل سبزی سیر بود این سیر رو میتونید حذف کنید)
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#آش_ترخون
#افطار #ماه_رمضان #رمضان
🔷مواد لازم برای ۴ نفر
🔹برنج نیم کوب یک پیمانه
🔹بلغور نصف پیمانه
🔹تره خرد شده ۲ پیمانه
🔹ترخون خشک ۲ قاشق غذاخوری
🔹لوبیا سفید یک پیمانه
🔹عدس، نخود، لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
🔹پیاز خرد شده ۲ عدد
🔹نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری به میزان لازم
🔹زنجبیل به میزان لازم
🔹روغن به میزان لازم
🔹کنجد به میزان لازم
♨️طرز تهیه
حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم و سپس می کوبیم.
عدس، نخود، لوبیا چشم بلبلی، بلغور گندم و برنج را با سبزی، نمک، فلفل، زردچوبه وزنجبیل با هم مخلوط کرده و می پزیم.
پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت داده و به مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته شود.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#دسر_میوه
ژله رنگ های همرنگ میوه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد بریزید.
چند سانت از ژله رو کف قالب بریزید و بذارید تا نیم بند بشه، حالا میوه ها رو روش بذارید و با قاشق اطراف میوه ها رو ژله بریزید، اون قدر بریزید که میوه ها شناور نشن، بذارید یخچال تا میوه ها فیکس بشن، بعد ثابت شدن میوه ها در ژله، اطراف میوه ها رو تا جایی که دوست داشتید از ژله های رنگی پر کنید.
میوه ها، انگور، کیوی و پرتغال هستن، کیوی و پرتقال رو از قبل یه مقدار کم بجوشانید یا بخار پز کنید تا ژله ببنده.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم بوقلمون برای #ماه_رمضان
مواد لازم:
بلغور گندم:🌾 ۵۰۰ گرم
سینه بوقلمون🍗: ۲۵۰ گرم
شیر: 🥛۲ لیوان
کره🧈
اول از همه سینه بوقلمون رو ۳ دقیقه با دارچین و نمک سرخ کنید، بعد آبجوش بریزید تا حدود ۹۰ دقیقه بپزه.
به صورت همزمان بلغور گندم رو با آب سرد خوب بشورید بعد اون رو با یکم نمک و روغن به مدت ۱۰۰ دقیقه بپزید و بعد خوب اون رو با گوشتکوب برقی صاف کنید (اگه گوشت کوب ندارید اصلن اشکال نداره، ۱ ساعت بیشتر اجازه بدید تا بپزه)
سینه بوقلمون رو ریش کنید و بعد از اینکه بلغور رو پوره کردید، اضافه کنید.
نیم ساعت بعد، ۲ لیوان شیر رو اضافه کنید، ۱۵ دقیقه بعد حدود ۷۰ گرم کره آب شده رو اضافه کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#ژیگو 🥓🍖
یک غذای فرانسوی فوق العاده خوشمزه و مجلسی 😋
📌طرز تهیه :
برای تهیه این غذا شما میتونید از مغزران گوساله یا ران گوسفند استفاده کنید
و البته اگر برای مهمانی رسمی تر میخواین یک دست یا ران کامل گوسفند رو درنظر بگیرین چربیهای وپوست نازک رو گوشت رو کامل پاک کنید و قسمتهای مختلف گوشت رو با چاقو سوراخ کنید
و تو سوراخها کمی کره وحبه سیر وارد کنید بعد با نخ نسوز دور گوشت رو ببندید که بعد پخت شکل قشنگی بدست بیارین
تو ظرفی پیاز یک دسته بزرگ جعفری و تلخون که دورشو با نخ بستین چند ساقه کرفس و هویج برزین وکمی آب گوشت رو تو ظرف قرار بدین و ودر فر 200 درجه قرار بدین
نکته خوشمزه شدن این غذا اینه که درحال پختن مدام آبش خشک بشه و رست بشه و شما هربار 1 لیوان آب اضافه کنید بسته به سایز و نوع گوشتتون از 2.5 ساعت تا 4 ساعت زمان پخت طول میکشه هر 15 دقیقه 1 ملاقه از آب دور گوشت رو گوشت بریزن تا خیلی خشک نشه مدام زیرو روش کنید.امیدوارم لذت ببرید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گوشفیل #ماه_رمضان
آرد قنادي ٢ليوان
تخم مرغ ١عدد
وانيل ١/٤ق چ
روغن مايع ٢ق غ
بگينك پودر٢ق چ
ماست نصف ليوان
شربت بار ١ ق غ
📌اصل گوشفيل بايد با دوغ سرو بشه🥛
📌خمير گوشفيل ٢ساعت استراحت بدين.
📌روغن داغ باشه گوشفيل ها داخل روغن داغ بندازيد بعد شعله كم كنيد كه حسابي مغز پخت بشه.
📌شربت بار سرد باشه گوشفيل ها هم سرد كه اضافه ميكنيد
📍شربات بار:يك ليوان شكر نصف ليوان آب دوتا هل يكم زعفرون ميزارم رو گاز تا غليظ بشه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔