#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_اول
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام خدمت همه اعضای گرامی کانال مادرانههای مشترک
عید نیمه شعبان را پیشاپیش خدمتتان تبریک عرض میکنم
از اینکه صوتها را از کانال خارج نمیکنید تشکر میکنم
➖در ادامه مبحث نیازها با توجه به مقدماتی که گفتهایم، می خواهیم بگوییم که نیازهای واقعی یک کودک چه چیزی است که والدین به خصوص مادر که ارتباطش با کودک بیشتر است، به آنها توجه کند.
➖ از نیازهای خیلی ساده شروع میشود مثلاً ما همه میدانیم که کودک به خوراک پوشاک و خواب نیاز دارد. امروز می خواهیم در مورد این سه نیاز صحبت کنیم.
➖خوراک، نیاز هر انسانی هست. ولی در چه حد باید این نیاز برآورده بشود؟!
یک حد متعادل در حدی که انسان گرسنه نماند. ولی اینکه چند مدل صبحانه بگذاریم که هر کدام میلش بود بخورد، اگر گفت این را نمیخورم، آن را میخورم، خلاصه اینکه اسراف و بریز بپاش و تنوع زیاد در خوراک، نه تنها لازم نیست، مضر هم هست. چون هر کدام از این نیازهای کودک باید در حد تعادل برآورده بشوند.
➖ یعنی مثلا وقتی از نیاز استقلال می گوییم، نیاز استقلال هم باید در حد تعادل باشد. از عزت نفس و اعتماد به نفس میگوییم، آنها هم باید در حد تعادل باشند.
➖نیاز به خوراک هم باید در حد تعادل باشد نه افراط و نه تفریط. چون وقتی که از حد تعادل خارج میشود نه تنها آن نیاز برآورده نمیشود آسیبهای دیگری را هم به وجود میآورد، نیازهای دیگری را هم زیر سوال میبرد. مثلاً وقتی فرزند ما عادت کرده است که چند مدل غذا باشد و هر چیزی که گفت آماده باشد، نه تنها در مورد نیاز خوراکش اختلال ایجاد میشود در نیازهای دیگری مثل نیاز به رنج،که بچهها به آن نیاز دارند، کلاً انسان به رنج کشیدن نیاز دارد، نیاز به سختی کشیدن دارد، که حالا در قسمت خودش مفصلاً آن را توضیح میدهم، به مشکل میخورد. اینکه بچه من فقط عادت کرده باشد که نان تُست می خورم و اگر یک روز نان سنگک بود و گفت من نمیخورم و من برم سریع آماده کنم چون بچه من سریع باید نیاز خوراکش برطرف بشود،آن تاب آوری و نیاز به رنج کشیدن، نیاز به یک سری سختی ها کشیدن فرزندم را ازبین میبرم، این یک مثال ساده بود، پس این نیازهای کودکان خیلی در هم تنیده است یعنی فقط اینطور نیست که اگر در ارضای یک نیازی اختلال ایجاد شد فقط آن نیاز به مشکل بخورد، خیلی موارد از نیازهای دیگر را تحت تاثیر قرار میدهد.
➖ نیاز خوراک جز اولین نیازهای بچههاست که باید در حد تعادل تامین بشود و بعد نیاز به پوشاک، طبیعی است که یک کودک وقتی به دنیا میآید نیاز به پوشاک دارد، ولی پوشاک در حد متعادل و عرف باشد و در شأن آن کودک باشد و اینکه بدن آن کودک را در حد آن چیزی که دین و عرف میگوید،در فصل مناسب با توجه به آب و هوای مناسب،بپوشاند. ولی بعضی وقتها ما از حد تعادل خارج میشویم،قرار نیست پوشاک بچه برای خودنمایی باشد، قرار نیست مثلاً مارک به خصوصی باشد، قرار نیست لباسها سِت باشد که مثلاً کفشش با لباسش ست باشد، نیاز بچه این نیست،بچه نیاز به یک پوشاکی دارد که حریمش را چه از لحاظ آب و هوا و چه از لحاظ حیا حفظ بکند. ولی به اینکه سِت باشد، فلان جنس باشد، فلان مارک باشد متنوع باشد،هر لباسی تعداد دفعات محدودی پوشیده باشد و... واقعا احتیاج ندارد. اینکه میگویم افراط در برآورده کردن یک نیاز اختلالهای دیگری را هم ایجاد میکند الان با یک مثال به خدمتتان میگویم.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_اول
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
👆چرا روی سفره ای که سبزی پاک میکنیم متر خیاطی چسبوندم؟!! 🤔
#تبدیل_کارهای_خانه_به_بازی
#بازیهای_خانگی
#قرینه_یابی
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
👆حین سبزی پاک کردن با پسر جان بازی قرینه یابی انجام میدادیم، من یک شکل را با سبزیها میذاشتم اون قرینه اش را درست میکرد.
بازی قرینه یابی مناسب برای سن ۴-۶ سال، جهت تقویت هوش تجسمی و فضایی کودکان
➖با چوب بستنی، یا کشیدن روی کاغذ، با قطعات لگو و ... میشه انجام داد.
➖ آیا لازم هست قرینه یابی را آموزش بدهیم ؟ نه اگر از حالت های ساده شروع کنیم و پیش بریم بچه ها خودشون کشف میکنند. من اوایل میگفتم این شکل تو آینه چه شکلی میشه ؟ بعدا کلمه ی قرینه را هم به کار بردم.
#تبدیل_کارهای_خانه_به_بازی
#بازیهای_خانگی
#قرینه_یابی
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
مادرانه های مشترک
به نام خدا سلام 👆 این درب بطریها را من جمع میکنم و بعد به خیریه ای تحویل میدم که برای خرید ویلچر
👆👆این درب بطریها را که در این بازی بود امروز هم استفاده کردیم
👆👆امروز هم چند تا قرینه یابی با درب های بطری انجام دادیم
#استفاده_از_بازیافتیها_برای_بازی
#بازیهای_خانگی
#قرینه_یابی
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
👆پسر بزرگ بعدازظهر شروع کرد با درب بطری ها، مسیر ماشین سواری ساختن، یک مسیر کوچک ساخت که دعوا شروع شد 😔
داداشش رفته بود ماشین آورده بود که اونم در این مسیر ،ماشین بازی کنه ، اجازه نمیداد میگفت اینو ساختم برای خودم
به پسر دوم گفتم چرا خودت یک مسیر نمیسازی این همه درب بطری
گفت: نمیتونم داداش خیلی ساخته
حس کردم که تصور میکنه که عقب هست و اگر بخواد از اول خودش یک مسیر بسازه خیلی طول میکشه و از ماشین بازی عقب میمونه، یه جورایی احساس ضعف میکرد.
دعوا داشت خیلی شدید میشد که من گفتم به نظرم بتونیم با کمک هم یه مسیر خیلی خیلی بزرگ بسازیم. من رفتم شروع کردم اونها هم دعوا یادشون رفت، دیگه خودشون ادامه دادن و یک مسیر بزرگ ساختن و بعد هم ماشین بازی در این مسیر
#استفاده_از_بازیافتیها_برای_بازی
#بازیهای_خانگی
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
راه رفتن توی مسیر را هم خودشون انجام دادن که نباید پاشون به درب ها میخورد.
حرکت دادن تیله در مسیر و حرکت دادن توپ با فوت کردن در نی، هم پیشنهاد من بود.
#استفاده_از_بازیافتیها_برای_بازی
#بازیهای_خانگی
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
بعد در حالی که پسر بزرگ داشت برنامه میریخت که این مسیر کمربندی یک شهر هست و میخواد با خانه سازیها وسطش یک شهر بسازه، پسر کوچک گفت اینجا یک استخره و از روی چهارپایه شیرجه زد تو استخر و 💥💥😂😂
و مجددا جنگ آغاز شد
و بعد از آتش بس، درب بطری ها را جمع کردند. این روزها پسر بزرگ همون بازیهایی را که برای جمع آوری اسباب بازیها با خودش انجام میدادیم برای به کار کشیدن داداشش به کار میبره.😉👌
#استفاده_از_بازیافتیها_برای_بازی
#جمع_آوری_اسباب_بازیها
#بازیهای_خانگی
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
الهی ، ما هر چه کنیم کم است و تو هر چه دهی بسیار؛ « یا من یُعْطی الکَثیرَ بالقَلیل!»
#الهی_نامه
#به_وقت_اذان_صبح
رشد.mp3
23.75M
🔸 حجةالاسلام والمسلمین فخریان
🔹 موضوع: سیر رشد و موانع آن
💠 مخاطب: دانشآموزان پایۀ چهارم تا نهم
🕌 قم، هیئت دانشآموزی لبیک
📅 چهارشنبه ۲۲ آذر
پ.ن: این صوت را حتماً بشنوید.
بارها بابت چگونگی گفتگوی علمی با نوجوان، چگونگی انتقال مفاهیم دینی عمیق، چگونگی انتقال معارف انقلاب، چگونگی کلاسداری، چگونگی مدیریت جلسه با نوجوانان و... به مدیر کانال پیام دادید، این صوت میتواند پاسخ اجمالی به تمام این سوالات باشد.
✍ مدیر کانال
@fakhrian_ir
مادرانه های مشترک
🔸 حجةالاسلام والمسلمین فخریان 🔹 موضوع: سیر رشد و موانع آن 💠 مخاطب: دانشآموزان پایۀ چهارم تا نهم
👆👆سلام ،وقت همگی بخیر
این صوت از استاد فخریان برای نوجوانان ۱۰-۱۵ ساله در مورد سیر رشد انسان بسیار عالی و شفاف هست. حتی برای بزرگترها هم عالیه. پیشنهاد میکنم ابتدا خودتون گوش کنید.
به نام خدا
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_دوم
➖مثلاً برای پوشاک یک مثال بزنم، پسر بزرگ من وقتی حدودا دو سال یا دو سال و نیمه بود، مدتی من وقتی میخواستیم به جایی برویم گریه میکرد و جیغ میزد، از آن لجبازیهای عجیب دو تا سه سالگی که حتماً باید لباسی را که میوپشد لباسی باشد که دقیقاً همان لحظه اتیکت لباس را جدا کنیم ، یعنی کاملا نو باشد و اگر لباسی را یک بار یا دو بار پوشیده بود میگفت دیگر آن را نمیپوشم !!
➖اینجا میشود چند مدل رفتار کرد، یک مدل اینکه من عصبانی بشوم و بگویم همین که هست، الان لباس نو نداریم و فکر کنم به اینکه این بچه دارد بد عادت میشود، اگر این عادت در او ماندگار شد من چه کار کنم!! سریع یک واکنش ضربتی انجام دهم که بفهمد اصلاً نمیتواند همچین رفتاری را انجام بدهد.
➖من آن موقع او درک احساس میکردم و میگفتم میدانم که دوست داری لباست نو باشد،ولی الان لباس نو نداریم. خوب او گریه میکرد من او را در آغوش میگرفتم درک احساس میکردم بالاخره گریهاش آرام میشد ولی دفعه بعد دوباره میخواستیم از خانه بیرون برویم همین اتفاق میافتاد، بعد من به این فکر کردم که چه چیزی شده است که توی ذهن بچه همچین چیزی رفته است؟!
➖ اینکه گفتم مباحث را تا آخر گوش کنید و بعد راجع به آنها تصمیم گیری کنید به خاطر این است که چون وقتی ما از همه نیازها مطلع باشیم، وقتی یک رفتارهایی در درون فرزندمان میبینیم میتوانیم راجع به آن فکر کنیم و به نتیجه برسیم. البته اینجور نیست که همیشه سریع باشد با سعی و خطاست و با فکر کردن و تمرین کردن است، که مثلاً چه اتفاقی افتاده است خیلی چیزها اتفاق افتاده قرار نیست سریع علت را بفهمیم.
➖من یک مدتی به رفتار خودمان و اطرافیانم دقت کردم،توی ذهنم بررسی میکردم که چه شده!! مثلاً دفعه قبل که لباس نو پوشید چه اتفاقی افتاد؟! چرا این موضوع برایش مهم شد ؟!
➖ دیدم چون بچه اول است همه ی لباسهایش نو هست و تازه خریداری شده، از طرف مادری نوه اول هم هست و نوه تک، وقتی یک لباس نو میپوشد،چه خود ما چه پدربزرگ ها و مادربزرگها، اطرافیان میگویند چه لباس قشنگی،چقدر خوشگل هست، چقدر به تو میآید همراه با ذوق و هیجان و این مدل رفتارها، حدس زدم ممکن است این بچه، واقعاً از این همه ذوق و هیجانی که اطرافیان از دیدن یک لباس نو و قشنگ بر تن این بچه میکنند، این مسئله برایش مهم شده است. چون وقتی لباس نو میپوشد، اطرافیان بیشتر ذوق میکنند و گفتم این را امتحان کنم، قبل از آن چیزهای دیگر را هم امتحان کرده بودم و این دفعه گفتم این را امتحان کنم،یک مدت من چند لباس نو تنش کنم و کسی ذوق لباس بچه را نکند و این را با اطرافیان و خودمان هماهنگ کردم مثلاً امروز بچه با لباس نو در جمع میآورم و شما هیچ چیزی در مورد لباس بچه نگویید و جالب اینجا بود که یکی دو ماه که گذشت و چند بار لباس نو پوشید و کسی ذوق لباسش را نکرد، این عادت که وقتی من میخواهم بیرون بروم گریه و زاری که من میخواهم لباسم نو باشد برطرف شد.
➖ یعنی هر کدام از این نیازها باید در حال تعادل باشند، مثلاً این نیاز پوشاک از حالت تعادل خودش بیرون رفته بود و منجر به لجبازی شده بود، در آن لحظه نباید فقط رفتار را ببینم و علت پشت رفتار و نیاز پشت رفتار را نبینم و بگویم: وای چه بچهی لجبازی هست و سر چیزهای الکی لجبازی میکند و گریه میکند. بعد میدانید چه میشود؟
من علت پشت این رفتار را نمیبینم به آن فکر نمیکنم، بچه آمده سر اینکه لباسش نو باشد،گریه میکند من یک برخورد خیلی بد میکنم باعث میشود که در موارد دیگر هم لجبازی نشان دهد. باعث میشود رابطه ما تخریب شود، و رفتارهای غلط دیگر هم نشان دهد. من هیچ وقت نمیفهمم به چه علت بود، چون این بچه دارد در مورد لباس پوشیدنش گریه و زاری میکند، در مورد غذا خوردنش همینطور،در مورد کفش پوشیدنش همینطور،در بازی اش همینطور است، چرا؟ چون من آمدهام یک رفتاری که از فرزندم دیدم، انقدر بد برخورد کردم، در نتیجه رفتار بد من، او دارد رفتارهای غلط را در تمامی حالاتش انجام میدهد و من دیگر متوجه نمیشوم که این ریشهاش کجا بود. خیلی کارم سختتر میشود پس خیلی خوب است که وقتی رفتارهای این چنینی از کودک میبینیم،( وقتی که میگوییم که صوتها را کامل گوش کنید،به خاطر این است که یک چیزهایی اقتضائات سنی هست) خیلی مهم هست که من این رفتار دارم از یک بچه چند ساله میبینم و خیلی مهم است که قبلاً خودم چطور رفتار کردهام،و بتوانیم راجع بهش تصمیم گیری کنیم.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_دوم
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
➖ در مورد نیاز پوشاک صحبت میکنیم. پوشاک فرزند من باید مناسب و متعادل باشد با اقتضائات سنی اش، مثلاً من فرزندم را میخواهم به عروسی ببرم یا مهمانی، برای دخترم یک لباس عروس خیلی گران قیمت خیلی قشنگ خریدم و یک کفشی که پاشنه دارد و او نمیتواند درست با آن راه برود خیلی هم هزینه کردم در مهمانی انتظار دارم که فرزندم بشیند تکان نخورد و لباسش را کثیف نکند، الان دارم در هم بودن این نیازها را میگویم، اینجا این لباس و این کفش، نیاز یک کودک زیر ۷ سال نیست. ولی من آمدهام علاوه بر اینکه هزینه کردهام و یک چیزی را برایش فراهم کردهام که نیازش نیست، این نیاز پوشاک که از حد تعادل خارج شده باعث میشود که نیازهای دیگرش هم دچار اختلال میشود، یعنی فرزند من در عروسی رفته است، دوست دارد بلند شود و بدو بدو کند، اصلاً دوست دارد به باغچه برود،بازی کند با بچه های دیگر دنبال هم بیفتند،راحت غذایش را بخورد ولی من این نیاز پوشاک را که از تعادل خارج کردهام، نیاز این بچه به حرکت را هم محدود کردم، بچه با این کفش اصلاً نمیتواند راه برود،نمیتواند بدود. با این لباس نمیتواند با بچههای دیگر در باغچه بازی کند، نمیتواند برود روی میز و صندلی بپرد پایین.
➖اینجا یک نیاز دیگرش را هم دچار اختلال کردهام، یک لباس گران قیمت یا خاص تن بچه کردهام حالا به بچه بگویم که تو خودت غذا نخور روی لباس میریزد و لکهاش پاک نمیشود من انقدر هزینه کردهام، نیاز پوشاک که دچار اختلال هست، استقلالش را هم دچار اختلال میکنم، پس این نیازها خیلی با هم همپوشانی دارند و در هم تنیده هستند، اینجوری نیست که من یکی از این نیازها را از حد تعادل خارج کردم بقیه نیازها دچار مشکل نشوند،ن یاز کودک من این است که در مهمانی و عروسی راحت باشد و بتواند با بچههای دیگر بدو بدو کند بازی کنند، حالا بر حسب شرایط هر بازی که میتواند انجام دهد، پس اینجا لباس مناسبش یک لباسی هست که بتواند حرکت هارا راحت انجام بدهد،مرتب باشد تمیز باشد اگر هم کثیف شد آن را تمیز میکنیم ولی اینطور نباشد که من به خاطر اینکه یک پوشاک خارج از نیاز کودکم برایش برآورده کردم،یک لباس برای عید برایش خریدهام که همهاش در مهمانی ها بگویم مواظب باش کثیف نشود،مثلاً خراب نشود بچه نمیتواند در آن تکان بخورد، نمیتواند بپر بپر کند، و نیازهایی مثل استقلال و تحرکش و...
➖ بر حسب اینکه مورد چه چیزی باشد نیازهای دیگر هم دچار اختلال می شود پس دقت کنید که،دو تا نیازی که تا حالا گفتیم خوراک و پوشاک،باید در حد متعادل باشند، افراط نه تفریط، آن چیزی که نیاز کودک هست،نه آن چیزی که مد شده است، نه آن چیزی که سِت باشد، میخواهم به آتلیه بروم و عکس بگیرم،از اینجور مسائلها.
➖ نیاز بعدی که حالا جز نیازهای امروز بگوییم نیاز خواب میباشد، بچهها نیاز به خواب دارند و خیلی از بدخلقیها و لجبازیهایی که انجام میدهند به خصوص زیر ۳ سال به خاطر نیاز به خواب است، به خاطر اینکه خصوص بچههای زیر ۳ سال اصلاً مستقیم نمیتوانند نیاز به خوراک و خوابشان را اعلام بکنند، حتی نیاز به پوشاک. مثلاً سردش هست میفهمد که اذیت میشود ولی نمیتواند بگوید سردم است و وقتی گرمش هست میفهمد که اذیت می شود ولی نمیتواند بگوید.
➖بعضی از بچهها از یک سنی به بعد میگویند و بعضی از بچهها نمیگویند مثلاً نیاز به خواب را زیر دو سال بچهها بیشتر با حالتهای رفتاری نشان میدهند، بعضیها بد خلق میشوند، گریه میکنند، چشم میمالند، به مادر میچسبند، جیغ میکشند،به خصوص زیر دو سال نمیتوانند بگویند، باز دو تا سه سال کم کم شروعش هست تا به تدریج بتواند بگوید گرسنه هستم تشنه هستم خوابم میاد و گاهی رفتارهایی که میکنند ناشی از همین نیازها است.
➖مثلاً باز یک مثال دیگر میزنم،پسر کوچک خودم زیر دو سال،وقتی خوابش میآمد یک لجبازیهای عجیب غریب از خودش نشان میداد مثلاً میگفت آب میخواهم،من لیوان آب را به دستش میدادم میگفت: نه نمیخواهم،
بدون اینکه من بگویم خودت گفتی میخواهم!!! لیوان آب را روی کابینت میگذاشتم،با گریه و جیغ شدید دوباره میگفت: میخوام،دوباره من لیوان را به او میدادم و دوباره میگفت: من نمیخوام بعد اگر همین را میخواستیم ادامه بدهیم، حدودا نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه بچه ضجه میزد و گریه میکرد: میخواهم نمیخوام😭
➖حالا موضوع چی بود؟ این موضوع بود که،وقتی خوابش میآمد این کار را انجام میداد جالب اینجا بود که اگر به او میگفتم خوابت میآید؟ میگفت: نه و مقاومت میکرد، من انقدر سعی و خطا کرده بودم چه کاری انجام دهم حواسش را پرت کنم،ببرمش بازی یک چیزی
بخوریم و... بعد به این نتیجه رسیدم که بچه وقتی خوابش میآید این کار را انجام میدهد.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_دوم
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
➖ بارها هم شده بود که بغلش میکردم،که بخوابانمش ولی بچه جیغ میزد که نمیخوام بخوابم،و با سعی و خطا و تجربه به این نتیجه رسیدم که باید بغلش کنم و شروع به لالایی خواندن و تکون دادن او، حدودا چند دقیقه دقیقه هم دست و پا میزد و جیغ شدید میزند و سپس خوابش میبرد . این را هیچکس به جز مادر نمیتواند بفهمد، جز مادری که شبانه روز با بچه است و میتواند رفتارش را تحلیل کند و سعی و خطا کند: خسته هست گرسنه که نیست،تشنه که نیست و... تقریباً وقت خوابش است،بازی هم کرده ایم و...،وقتی که همه نیازهای کودکش را در یک سن بشناسد میتواند بفهمد که این بچه خوابش میآید،و روشش این هست،حالا چه چیزی میشود اگر من علت پشت این رفتار را نفهمم؟! می گویم: چه بچه لجبازی! لیوان را روی زمین بگذارم اصلاً آب لیوان را خالی کنم،و بگویم اصلاً به تو آب نمیدهم،میخواهی بخواه نمیخواهی نخواه،همین که هست😔
➖بعد این بچه نه تنها نیازش که خواب است برطرف نشده است به خاطر رفتار غلط من،که بعد مفصلاً توضیح میدهم،در موقعیتهای دیگر هم،رفتارهای بد نشان میدهد،و این رفتارها زیاد میشود و خسته کننده میشود،مادر خسته و کلافه میشود،و میگوید که الان چه کار باید انجام دهم،با وجود اینکه بچه خوابش میآمده و توی این سن و سال نمیتواند بیان کند که خوابش میآید،یک بچه این مدلی هست که یک گوشه سرش را میگذارد و میخوابد یک بچه این مدل رفتار را دارد،یک مدل دیگری است.
➖این بچه شروع به لجبازی کردن میکند برای اینکه بیان کند که خوابش میآید مادر به این نیاز توجه نمیکند،تلاشی برای فهمیدن این نیاز نمیکند،که علت پشت این رفتار را متوجه شود،بعد یک حرکت ضربتی میکند:
همینی که هست میخواهی بخواه نمیخواهی نخواه دیوانهام کردی،یک ساعت من اینجا ایستادم ، میگوید آب میخوام آب نمیخوام.
➖بعد رفتار غلط این مادر باعث میشود که بچه یک ساعت بعد که میخواهد غذا بخورد، در غذا خوردن هم بدرفتاری و لجبازی کند،میخواهم بچه را بیرون ببرم دو ساعت دیگه میخوام لباس بپوشه،شروع به رفتارهای غلط میکند و همه اش باعث خستگی و کلافگی و سردرگمی مادر میشود با وجودی که آنجا اگر من بدانم،مطلب #خطوط_قرمز_تربیتی در کانال هست،من اینجا داد و بیداد کردن و رفتارهای غلط برایم خط قرمز باشند،پس می ایم فکر میکنم که چه کاری انجام بدهم،اگر این قسمت را راجع به هر سوال دارید حتماً هشتگ خطوط قرمز تربیتی را مطالعه فرمایید، امیدوارم برایتان مفید باشند.
#متن_صوت_نیازها
#متن_صوت_سه_نیازها_بخش_دوم
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
👆پیام یکی از مادران عزیز، متشکرم 💐💐
✅ لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
به نام خدا
سلام
یک تجربه از تغییرات تدریجی 😉
➖مدتی بود هر روز جز لیست کارها مینوشتم: هشتک های کانال، ولی هیچ روزی این مورد از لیست کارها خط نمیخورد 😔
➖
قضیه چی بود؟ اینکه مدت زیادی بود هشتک های جدید را به لیست مطالب اضافه نکرده بودم. ولی هیچ روزی فرصت نمیشد. تا اینکه چند هفته قبل تصمیم گرفتم از همراهان کانال کمک بخوام. پیش خودم حساب کردم که از راه اندازی کانال حدود ۴۰ ماه گذشته،از ۴۰ نفر درخواست کمک میکنم یک گروه تشکیل می دهم ، و به هر نفر یکماه تعلق بگیرد که بررسی کنند، اگر هشتک های مطالب آن ماه در لیست نشده یادداشت کنند.
➖مدتی ذهنم درگیر این کار بود، ولی هر وقت میخواستم شروع کنم اینکه بخوام پیامهای چهل نفر را برسی کنم کنترل کنم، روش کار را توجیه کنم و... باز هم خیلی زمان بر بود. و از طرف دیگر پذیرش به زحمت انداختن چندین نفر هم ساده نبود.
➖بعد از چند ماه تصمیم گرفتم تدریجی شروع کنم. با خودم گفتم هر شب مطالب ده روز را کنترل میکنم و هشتک های وارد نشده را در لیست وارد میکنم. مثل #هر_روز_یک_کمد👌 تدریجی پیش میرم ولی آهسته و پیوسته. چون حجم کار کم بود ترس از شروع نداشتم و هر روز این کار را خیلی سریع انجام میدادم. بعد دیدم ده روز خیلی کمه، یکماه یکماه پیش رفتم. هر روز مطالب یکماه را بررسی میکردم. ولی چون حجم کار زیاد نبود حین دیکته گفتن به پسرم، حین انجام بقیه کارها،این کار را هم پیش میبردم. وقتی کار روی غلتک افتاد، پیشرفت کار به انسان انگیزه و اشتیاق مضاعف میده، دیدم دارم هرشب مطالب دو سه ماه را بررسی میکنم. و کمتر از دو هفته کل کار تمام شد.کاری که بیشتر هشت ماه بود هر روز در لیست کار من بود و در ذهنم بزرگ شده بود. اما وقتی کار را شروع کردم و آهسته و پیوسته جلو رفتم، همین آهسته بودن و تدریجی بودن اتفاقا کار را روی غلتک انداخت و سرعت کار را بالا برد.
➖خیلی از کارهایی که همیشه انجام نشده باقی میمانند به خاطر این هست که ترس از تمام نشدن یا نتیجه نگرفتن یا ترس از بزرگی و سختی آن کار داریم.
ولی وقتی تدریجی کار را پیش ببریم، همین تدریجی بودن باعث سرعت گرفتن کار میشه.👌
#تغییر_قدم_به_قدم
#مداومت_و_صبوری
✅ نشر با نام و لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak
✅ #لیست_مطالب کانال مادرانه های مشترک:
👈👈👈 همراهان عزیز و گرامی کانال « مادرانه های مشترک» با استفاده از هشتک های زیر، میتوانید مطالب کانال را از ابتدا جستجو کنید👇
1⃣ لیست اول: مسائل کلی تربیت فرزند
#خانه_ایمن
#بازی_زندگی
#غذا_خوردن_بچه_ها
#احساس_مالکیت
#شخصیتهای_کارتنی
#شخصیتهای_مورد_علاقه_کودکان
#تقویت_اعتماد_بنفس
#ایجاد_انگیزه
#گاز_گرفتن
#منشاء_رفتار_کودک
#دفتر_برنامه_ریزی
#حس_امنیت_و_ارامش
#ورزش_مادر_با_فرزندان
#ترفند_های_مادری
#ورود_فرزند_جدید #تولد_فرزند_جدید
#استفاده_از_عکس_و_فیلم_فرزندان
#فرصتهای_در_کنار_هم_بودن
#دفتر_برنامه_ریزی_فرزند
#گفتگوی_مادر_فرزندی
#داد_و_فریاد_ممنوع
#تربیت_برای_آینده
#مقاومت_در_تعویض_پوشک_و_لباس
#رابطه_فرزندان
#مواجهه_با_خطای_فرزند
#کنترل_عصبانیت #کنترل_خشم
#تأمل_در_رفتار_فرزندان
#پیش_فرضهای_ذهنی
#اراده_خداوند
#جمع_آوری_اسباب_بازیها
#تفاوتهای_فردی_فرزندان
#لجبازی
#بکن_نکن_و_جملات_دستوری
#حمایت_زیادی
#استقلال_و_اعتماد_به_نفس
#بازی_با_غذا
#فرصت_تعامل_با_فرزندان
#مدیریت_کشمکش_های_بین_فرزندان
#فرصت_همراهی
#توضیح_مسئله
#مهارت_حل_مسئله
#قاطعیت_در_برخورد
#رفتار_آرام_و_قاطع
#عوامل_مؤثر_در_آرامش_مادر
#شناخت_و_آگاهی_کافی
#پیروی_از_سیره_معصومین_و_بزرگان
#دیدن_نیمه_پر_لیوان
#نگاه_از_زاویه_دید_فرزندان
#پرهیز_از_مقایسه #عدم_مقایسه
#داشتن_ارزش_برای_تربیت_فرزند
#رفع_عادتها_و_ذهنیتهای_غلط_فرزندان
#دعوای_بین_بچه_ها
#نیاز_به_همبازی
#ایران_جوان_بمان
#گفتگوهای_مؤثر_مادر_فرزندی
#احساس_امنیت #ترس #ناامنی
#فرصت_تجربه
#پرت_کردن #چنگ_زدن #مو_کشیدن
#پرهیز_از_پیش_داوری
#چشم_پوشی_از_خطاها_تقویت_خوبیها
#تهدید_و_تطمیع #اعتبار_والدین
#رقابت #برد_و_باخت
#کودکان_در_مکانهای_مذهبی
#سوالات_انتزاعی_کودکان
#برخورد_قاطع_و_آرام
#کشمکش_های_بین_کودکان
#خوب_دیدن #افعال_منفی
#تقلید
#همدلی #درک_احساس #همدلی_و_درک_احساس #توصیف_تواناییها
#از_شیر_گرفتن #از_شیر_گرفتن_اشتباه
#نیاز_پشت_رفتار
#کلام_و_گفتگوی_غنی
#در_مسیر_استقلال
#خطوط_قرمز_تربیتی #کنترل_خشم_و_عصبانیت
#به_اشتراک_گذاری
#ناکامی #طعم_شکست
#نقش_مادری #رابطه_مادر_فرزندی
#محیط_غنی
#سختیها_و_مشکلات
#انتقال_ارزشها
#کنترل_گری #کمال_گرایی
#تربیت_جنسیتی
#از_پوشک_گرفتن
#نظم_کودکان #نظم
#فرصت_صبحگاهی
#تقویت_مهارتها
#عناوین_اختصاصی
#ارتباط_مؤثر_کلامی
#وقت_اختصاصی_مادر_فرزندی
#اعتماد_بنفس #لذت_استقلال
#نصیحت_در_عمل
#مادر_شاد
#کیفیت_ارتباط
#تربیت_باغبانی_نهال_است
#تجربه_های_روزانه_
#شروع_مدرسه #تکالیف_مدرسه
#شروع_مدرسه_و_احساسات
#شروع_مدرسه_و_مسئولیت_پذیری #فراخوان_تجربیات_مدرسه #انتخاب_مدرسه
#اضطراب_جدایی
#جبران_خطا_و_اشتباه
#اخلاص
#تلویزیون_موبایل_تبلت
#استقلال #نیاز_استقلال
#نیازها #پیش_نیازها #ضد_نیاز
#شیر_خشک
#قاطعیت_مهربانی_آرامش
#رابطه_خوب_والد_فرزندی
#درک_فرآیند
#فرصت_خوب_دیدن
#عوامل_خشم_کودکان #ورودیهای_خشم
#خروجیهای_خشم
#دروغگویی_کودک #صداقت_و_راستگویی
#تغییر_آنی_و_مخرب #تغییر_قدم_به_قدم
#مداومت_و_صبوری
#جایگزین #اول_جایگزین_بعد_منع_کردن
#اثبات_شخصیت_مستقل
#حس_استقلال_طلبی
#تصمیم_گیری
#درد_و_دل
#درک_وفور
#توصیف_مسئله
#شرایط_تذکر_و_نصیحت #تأمل_تفکر_تعقل
#وسعت_افق_دید
#مقایسه #رشد #عذاب_وجدان
#تربیت_در_رنج #نیاز_رنج #انباشت_اطلاعات
#تنظیم_خواب #مقاومت_خواب #جدا_خوابی_کودکان #رابطه_والد_فرزندی
#نور_خورشید #سحر_خیزی #افزایش_رزق #افزایش_برکت #یکسالگی_کانال #دو_سالگی_کانال #سه_سالگی_کانال #محبت_کلامی
#سؤالات_متداول #سؤال #پاسخ_به_سؤال
#آموزش_مستقیم
#اسراف_آب
#عدم_ابراز_نیاز
#کارت_کیمدی #آموزش_مستقیم_ممنوع #انگشت_کردن_در_بینی
#خواسته_ها
#سؤالات_بچه_ها
#نیاز_همبازی #عدم_توانایی_دوستیابی #کم_بودن_تجربه_های_رشدی #علاقه_افراطی #جو_فوتبال #اختلاف_نظر_تربیتی_با_همسر #روابط_بین_فرزندان
#پرحرفی
#بستر_سازی
#الگو_گیری #الگو_پذیری
#اسباب_بازی
#خجالتی
#انگشت_مکیدن #جمع_بندی_نیازها #همراهی #تمرکز_حواس #زودرنجی #رنج #ایده_آل_گرایی
#دغدغه_های_مادرانه
#وابستگی #صبر
#نیاز_ارتباط #نیاز_توجه #نیاز_کنجکاوی #نیاز_یادگیری #نیاز_کشف #نیاز_خلاقیت #نیاز_نوآوری #نیاز_احترام #نیاز_محبت #نیاز_عزت_نفس #نیاز_اعتماد_بنفس #نیاز_شخصیت #نیاز_امنیت #نیاز_به_تعلق_و_دوست_داشته_شدن #نیاز_به_احساس_تعلق_و_دوست_داشته_شدن #نیاز_امنیت #نیاز_پوشاک #حق_انتخاب
#پذیرش #کمالگرایی #راهکارها #تعادل_در_نیازها #نحوه_تذکر_به_همسر_و_دیگران #تفاوت_رفتار_والدین
#باج_دادن
#حرف_دل_مادرانه #حرف_زشت #تجربه_های_بارداری #مستقل_شدن_در_طهارت #تفکر_و_شخصی_سازی #مواجهه_با_ترس_و_استرس #نصیحت_در_عمل #فرزندآوری #روز_ملی_جمعیت #روابط_فرزندان #نقش_مادر_در_تربیت_فرزند #صرفه_جویی
#راهنمای_استفاده_از_هشتگها
🌺لینک کانال مادرانه های مشترک👈
@madaranehayemoshtarak