فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️ایمان و مقاومتِ این ملّت مرا به شگفت واداشته است...
@Maktabkhaaneh
هدایت شده از نظم مقاومت|م.ص.صاد
#عقل_تبیین در گیر و دار امیال!
➖تخلیه شهرکهای مرزی با لبنان در حد فاصل ۴ کیلومتر در مناطق اشغالی #الجلیل، به نوعی مقدمه چینی نظامی برای عملیات در جنوب #فلسطین یعنی #غزه است. برخی شهرکهای اطراف غزه نیز تخلیه شده است. ظاهرا حماقت سران صهیونیستی آنها را وادار به حمله زمینی خواهد کرد. جهنمی در جنوب و شمال بروی رژیم اشغالگر باز خواهد شد. یاران مقاومت در تمنای آزادی قدس شریف و ازاله رژیم کودککش لحظهشماری میکنند. جنگی سخت و طولانی و پر هزینه در انتظارمان خواهد بود! آمادهایم؟
➖معادلات فراوان و احتمالات زیادی در میانه ماجرا وجود دارد که محاسبه آنها نیازمند برنامه ریزی های دقیق است.
. سویه نظامی محور مقاومت کاملا هدفمند و منسجم و همگرا عمل میکند و خواهد کرد.
. #سویه_رسانهای_تبلیغی جنگ تاکنون آشفته و پر ابهام و واگرا عمل کرده است. گویا #قرارگاه رسانهای و مغز متفکری در میان نیست! هر کسی به هرجایی وصل است برای خود برنامه و تجمع و جلسه میگذارد و ظاهرا قرار نیست بر معضلات خود فائق آییم و یکدیگر را کنار هم ببینیم! هنوز امیال بر ما حاکم است.
➖قرارگاه به معنای حاکمیتی کردن و نفی نیروهای مردمی و فعالان خودجوش و موثر نیست. بلکه به معنای همسوسازی و همگرایی و هم افزایی به منظور بهینه سازی و کارآمدی همه تلاشهای ما است. مردم درون محور مقاومت نیازمند آمادهگی روحی و روانیاند. و دستگاه تبلیغی دشمن بیکار نخواهد نشست. مسائل داخلی چه مثبت و چه منفی ضرب رسانهای در محور مقاومت خواهند داشت و آنها را قوی یا ضعیف خواهد کرد. آمادهایم؟
برخی نیروهای فکری و تبلیغی سوالشان این است ماجرا چیست و چه میخواهیم انجام دهیم؟ با چه زاویه و ملاحظاتی سخن بگوییم و تبیین کنیم؟
لطفا از شوک بیرون بیایید و خود را آماده نبردی بزرگ و احتمالا طولانی کنید و متناسب با آن برنامه و نیرو بگذارید.
م.ص.صادقی|۲۸مهر۱۴۰۲ روز ۱۴ام جنگ
#نظممقاومت
#طوفان_الاقصى
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
هدایت شده از کانال سید مقدام حیدری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گویا کودکی فلسطینی است که به خاطر نبود امکانات بدون بیحسی عملش میکنند.
و تو ببین جنگ چقدر قوی و قدرتمندشان کرده است. ببین قرآن چه کاراییهایی برایشان دارد!
https://eitaa.com/sayedmeqdam
هدایت شده از رادیو رَزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔹 اگر شخصی شهید شود به ازای آن هزار شهید متولد میشود و اگر زنی شهید شود یک میلیون زن دیگر فرزندآوری خواهند کرد تا زمانیکه زن فلسطین زاینده است. او (زنفلسطینی) مادر استقامت است، او یک مبارز است.
🔹 و اما دربارهٔ «رَزان». او حاضرِ غایب است. او فرشتهٔ مهربانی است. رَزان در کنار هر شهیدی است، در کنار هر مجروحی است و مطمئنم روح او هم اکنون حضور دارد.
🔹 صابرین، مادر شهیده «رَزان نجار»، چندشب پیش، در گفتگو با رادیو رَزان از شرایط فعلی فلسطین صحبت کرد. او از پیکرهای تکهتکهٔ شهدا و ایمان و قلب مطمئن مردم مظلوم سخن گفت. از اینکه تا زندهاند و نفس میکشند برای نجات فلسطین مبارزه خواهند کرد. لطفا همانطور که خودشان درخواست کردند صدای او را بهحقخواهان برسانید.
✍🏻 مترجم: زهرا پاکزاد
📝 ویراستار: نعیمه موحدی
💻 گرافیست: زهرا پناهی
🎞 ساخت کلیپ: اعظم مؤمنیان
@razan_radio 🎧
مکتبخانه
. 🔹 اگر شخصی شهید شود به ازای آن هزار شهید متولد میشود و اگر زنی شهید شود یک میلیون زن دیگر فرزندآ
‼️ سبحانالله از این رنج و اللهاکبر از این مقاومتِ حیرتانگیز!
♨️ هرچه شدّت رنج و مصیبت بیشتر میشود، به شکوه و عظمتِ مقاومت و ایستادگی و صبر افزوده میشود!
💯 چه چیزی این ملّت را چنین بزرگمنش و مقاوم کرده است؟ کدام عنصر ایمانی، روح این انسانها را چنین پولادین ساخته است؟
علوم انسانی جدید از روانشناسی و جامعهشناسی و رفتارشناسی و مردمشناسی و... تا وقتیکه نتوانند پاسخ روشنی برای توصیف این پدیده داشته باشند، هیچ ادّعایی در علمبودگی نمیتوانند داشته باشند...
@Maktabkhaaneh
هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
نشست تبیین مبانی فقهی مقاومت اسلامی در فلسطین از نگاه امامین انقلاب.mp3
25.3M
🎙صوت #نشست_علمی «مبانی فقهی مقاومت اسلامی در فلسطین از دیدگاه امامین انقلاب »
استاد: #آیت_الله_کعبی
02:40 رویکردهای متفاوت در بررسی مبانی فقهی مقاومت اسلامی
03:53 ضرورت موضوع شناسی در مسأله مقاومت اسلامی
08:30 اتفاق نظر علمای شیعه و سنی بر وجوب آزادسازی قدس
09:14 ذکر برخی از فتاوای پویای علمای شیعه
12:12 پاسخ به شبهه فروش زمین به یهودیان توسط فلسطینیان
19:54 توضیح چرایی عدم ضمانت اجرایی این فتاوا
29:01 تفاوت فتاوای مراجع گذشته و مراجع حال حاضر در ضمانت اجرایی
29:30 ضرورت شناخت تاریخ فلسطین و تاریخ انقلاب اسلامی در موضوع شناسی مقاومت اسلامی
40:00 ویژگی های انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب تمدن ساز
46:03 یکی از مؤلفه های مهم تمدن ساز
48:22 سناریوی اول در عملیات طوفان الاقصی
50:12 سناریوی دوم در عملیات طوفان الاقصی
52:12 سناریوی سوم در عملیات طوفان الاقصی
54:24 سناریوی چهارم در عملیات طوفان الاقصی
55:00 مقایسه عملیات طوفان الاقصی و عملیات طریق القدس در دفاع مقدس
57:18 عقبه فقهی مقاومت اسلامی
@qom_khamenei_ir
🔰 فلسطین و مسئلهی تشیّع!
✍️ علیرضا ملااحمدی
❓آیا شهدای فلسطینی در مبارزه با #اسرائیل حقیقتاً «شهید» هستند؟
🔺 این یکی از پرسشهای این روزهای ما شیعیان است. از منظر برخی دغدغهمندان مسئلهی فلسطین این سؤال چندان جای طرح نداشته باشد. امّا واقعیّت اینست که بخصوص برای ما شیعیان ایرانی که همواره دوگانهی سنّی – شیعه برایمان برجسته بوده و حتّی بسیاری از جریانهای فرهنگی و علمیِ تمدّن اسلامیمان را هم با همین معیار سنجیدهایم (که به نظرم چندان معیار دقیقی نیست. بگذریم.)
▪️ امروز هم از طرفی عواطف انساندوستانه ما را وامیدارد به اینکه در موضع حمایت تمامقد از «فلسطین» برآییم و از دیگرسو با این خطکش، نمیدانیم این حمایت و ایستادگی را دقیقاً چگونه با معارف دینی تطبیق دهیم؟
🔹 بخاطر همین یا تلاش میکنیم مسئله را از موضعی «فرادینی» مطرح کنیم و مردم فلسطین را از آنجهت که «انسان» هستند مطرح کنیم، یا مسئله را با «قدس شریف» و «قبلۀ اوّل مسلمین» گره میزنیم و موضوع اصلی را بیش از مردمان فلسطین با مکان مقدّسی که محل زندگیشان گره میزنیم و از آن به «جنگ اسلام و یهود» تعبیر میکنیم! یا اینکه سعی میکنیم آنها را یکجور «ارادتمند به اهلبیت علیهمالسلام» و حتی بعضاً «شیعۀ اهل تقیّه» معرّفی کنیم!
📍امّا به نظر میرسد هیچیک از اینها -گرچه مفید، امّا- راهگشا نیستند. برای پاسخ به این مسئله، از دو منظر میتوان موضوع را پی گرفت:
☑️ یک: تقابل تمدّنیِ شیعه
این یک حقیقت غیرقابلانکار است که امروز فلسطین نقطۀ مرزی و خطّمقدّمِ تقابل تمدّنیِ انقلاب اسلامی با تمدّن غرب است. از روز آغازین #طوفان_الاقصی ، هم مقامات اسرائیل و سیاستمداران غربی اوّلین انگشت اتهام را به سمت جمهوری اسلامی نشانه رفتند و هم نگاهِ افکار عمومی جهان اسلام به رهبر شیعۀ ما (بخصوص آخرین سخنرانی ایشان) معطوف شد.
🔺 این یعنی مردم #فلسطین و #حماس -خواسته یا ناخواسته- در حال ایفای نقش در جبهۀ تمدّنیِ انقلاب اسلامی بهمثابه یک انقلابِ کاملاً شیعی است. بنابراین نبرد فلسطین در نهایت به نفع حاکمیّت و امّت شیعه تمام خواهدشد.
📌 از این منظر، شهدای فلسطینی در واقع شهدای گفتمان تمدّنیِ انقلاب اسلامیاند و لذا «مجاهد فی سبیل الله» هستند و بالتبع مرگشان نیز حقیقتاً «شهادت» است و جمهوری اسلامی هم باید از آنان تمامقد حمایت کند.
⛔️ البته جمهوری اسلامی در گفتمان تمدّنیاش هیچگاه تأکید بر «تشیّع» ندارد و هوشمندیاش اینست که همواره سعی کرده بر اساس معارف ناب قرآنی سخن بگوید تا گفتمانش -که برآمده از معارف ناب قرآنی است- گسترش یابد. لذا لزومی ندارد در مواجهه با اهلسنّت بر این بُعدِ ماجرا تأکید و تصریح شود تا حسّاسیت ایشان را برانگیزد. امّا بالأخره واقعیّتی است که دیگر خود تحلیلگران اهلسنّت هم انکارش نمیکنند.
📝 منظرگاهِ دوّم که قدری عمیقتر است را انشاءالله در یادداشتی جداگانه توضیح میدهم.
@Maktabkhaaneh
27.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👊 «یوم الإنتقام»
💯 نماهنگ و سرود پرشور و حماسی جدید #ابوذر_روحی
[ ای قدس به تو از جان سلام
الیوم یومُ الإنتقام ]
@Maktabkhaaneh
هدایت شده از نردبان فقاهت
✔️ تاریخ دقیقی از ولادت و وفات {یا شهادت} حضرت معصومه (سلام الله علیها) وجود ندارد
🔹 آیت الله شبیری زنجانی در جرعهای از دریا ج2 ص516 و 517 در مورد شخصی که این روزها را به این عنوان مطرح کرده، سخنی دارند که متن آن را ارسال کردیم ⬆️
🔹 لذا برخی از دوستداران اهلبیت (علیهمالسلام) از بابِ #بزرگداشت حضرت معصومه (سلام الله علیها) این روز را به عزاداری میپردازند.
@Nardebane_feghahat
هدایت شده از شوقرویش🌱
4_5841725825497434872.mp3
1.2M
🎙 انتقاد حضرت آیت الله شب زندهدار از اعتناء به تاریخ جعلی ولادت و وفات حضرت معصومه (سلام الله علیها)
| این صوت تاره بدستم رسید .|
@maharatha313
هدایت شده از حکمت عقلانی وحیانی🇵🇸🖤
🟦تفکر شیعی : هوش فرهنگی در مدیریت تعارض
✍حجت الاسلام ابوالحسن حسنی
۱) حماس و مردم غزه نه تنها وهابی نیستند، بلکه از جهاتی به عقاید شیعه نزدیکاند و به همین دلیل نسبت به سازمان فتح و یاسر عرفات و محمود عباس، هم خیلی راحت کمکهای شیعه را میپذیرند و هم به راحتی ارتباط برقرار میکنند. برای نمونه، در بین سنیها این عقیده پذیرفته شده که اجداد رسول الله (صلی الله علیه و آله) موحد نبوده و مشرکاند، در حالی که مردم غزه برای هاشم از اجداد رسول الله (صلی الله علیه و آله) حرم ساخته و به زیارت او میروند. این زیارتگاه هم از قدیم بوده. اینکه به زیارت قبر میروند، یعنی وهابی نیستند و این که به زیارت قبر جد رسول الله میروند، یعنی به شیعه خیلی نزدیکاند، زیرا شیعه همهی اجداد ایشان را موحد میداند. از این نکته میگذرم که بسیاری از شهدای جنگ جمل، صفین و نهروان، و بلکه برخی از شهدای کربلا، اصلا به معنای امروزی شیعه نبودند، با این حال قطعا عند الله از شهدایند.
۲) معیار جاری شدن احکام اسلام، شهادتین است. یعنی اگر کسی شهادتین را گفت، سنی باشد یا شیعه، میشود با او ازدواج کرد، ذبیحهاش را خورد، اگر درگذشت، کفن و دفن او واجب است و ... ؛ مگر این که دلیلی وجود داشته باشد که او مسلمان نیست. بنابر این، کشتههای غزه، اگر در معرکه شهید شدند، با همان احکام شهید دفن میشوند و اگر در غیر معرکه شهید شوند، حکم شهید در غیر معرکه دارند و نماز بر آنها واجب است (در وضعیت فعلی غزه، احتمالا همهی شهداء حکم شهید در معرکه دارند).
۳) فرض میکنم که اهالی غزه ناصبیاند که قطعا فرض نادرستی است. اما در همین فرض هم دفاع از آنها واجب شرعی است. شیخ حسن کاشف الغطاء، از علمای عصر زندیه و اوایل قاجار است و کتاب فقهی او به نام انوار الفقاهة از کتابهای مورد توجه است. وی در این کتاب مینویسد: قاعدهی نفی سبیل که مفادش رفع سلطهی کافر بر مسلمان است، حتی شامل منتحلین به اسلام میشود، یعنی اگر کفار بخواهند بر منتحلین به اسلام سلطه پیدا کنند، باید از آنها دفاع کرد و کفار را عقب راند. منتحلین به اسلام به کسانی میگویند که آنها خودشان را مسلمان میدانند، ولی ما به دلایلی آنها را جزء مسلمانان به شمار نمیآوریم، مثل غلاة یا خوارج یا ناصبیها.
۴) دفاع از سرزمین اسلامی مورد توجه همهی فقیهان شیعه بوده است. برای نمونه، سید یزدی، صاحب عروة، که از فقیهان بسیار مهم دورهی مشروطه است، دفاع جدی از قیام عمرمختار کرده و علیه ایتالیا حکم جهاد میدهد. فقیهان نجف و قم از ابتدای فتنهی فلسطین، به صورت جدی از قیام فلسطینیان حمایت کردهاند، بدون توجه به مذهب آنها. حمایت کسانی چون آیات عظام خویی، شهید سید محمد باقر صدر، شهید شیخ محمدتقی جواهری، شهید سید نصرالله مستنبط و حضرت آیتالله سیستانی از حوزهی نجف، و آیات عظام بروجردی، گلپایگانی و مرعشی نجفی و البته بالاتر از همه امام خمینی، از فلسطین از نکات روشن است.
۵) وقتی مسئلهی دفاع از سرزمین اسلام در برابر هجوم کفار مطرح است، مطرح کردن اختلافات درونی مسلمانان قطعا خلاف روش اهل بیت علیهم السلام است، بلکه فتنهای است که فرموده اند بالاتر از کفر و قتل است.
✨https://eitaa.com/haqnegar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 اقدام جالب طلاب ایرانی و غیرایرانی جامعةالزهراء (سلاماللهعلیها) در حمایت از انتفاضۀ فلسطین
📍ما چقدر توانستهایم سهم خودمان را در این ماجرا بشناسیم و اقدام کنیم؟
@Maktabkhaaneh
هدایت شده از اطراف|م.ص.صاد
استاد پای ارائه شاگرد
درس حکمت عملی| استاد یزدانپناه| اینجا قم| ۱۰ آبان ۱۴۰۲
https://eitaa.com/atraf_man
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
دین جدید.mp3
12.64M
💯🔊 #بشنوید
🔸 صوت کامل نشست علمی بررسی و تحلیل عرضه دین جدید با ظهور حضرت مهدی(عج)
🎙 با حضور:
➖ حسین عشاقی(عضو شورای علمی گروه فلسفه پژوهشگاه)
✍️ دبیر علمی: #قاسم_بابایی
📅 شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۲
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#صوت
#نشست
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ علم به مثابهِ متنجّس!
▪️«علوم انسانی غربی» چنین بلایی به سر انسان میآورند!
با عقلانیتِ حاکم بر این دستگاه محاسباتی، انسان مجبور است حتّی از نجسی مثل اسرائیل دفاع کند و اساساً نمیتواند طور دیگری فکر کند!
🔸 یکی از بارزترین مصادیقش هم «علوم سیاسی» هستند؛ به خصوص آنچه در گرایش «روابط بینالملل» به دانشجویان و اساتید دیکته میشود.
(دقیقاً شبیه استدلال این آقا را از کسانیکه مدافع سرسخت #برجام بودند و حتّی تصوّر نمیکردند که آمریکا از آن خارج شود هم شنیده بودم)
🔻 در این دستگاه محاسباتی، تصمیمات «نظام بینالملل» (که همان #نظام_سلطه است) تبدیل میشود به «وحیِ منزَل» و شما با تصمیم خودت، عقلت را در برابرش تعطیل میکنی! اصلاً انگار نه انگار که اساسِ تشکیل اسرائیل بر پایۀ اشغال و ظلم بوده و اصلِ این رژیم یک موجودِ حرامزاده است!
🚫 یعنی اگر یک روزی آن «نظام بینالملل» به هر دلیلی تصمیم گرفت که نهتنها سرزمینهای ۱۹۶۷ بلکه همین غزّه را هم برای اسرائیلیها به رسمیّت بشناسد، تمام مردم جهان باید خفهخون بگیرند و فلسطینیها هم باید بروند بمیرند تا دیگر یهودیان بیایند اینجا زندگی کنند!
✍️ علیرضا ملااحمدی
🔗
در همین رابطه:«نظام بینالملل» یا نظام «سلطه»؟ @Maktabkhaaneh
مکتبخانه
♨️ علم به مثابهِ متنجّس! ▪️«علوم انسانی غربی» چنین بلایی به سر انسان میآورند! با عقلانیتِ حاکم بر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍آن چیزیکه آقایان علومسیاسی خوانده، بهش میگن «نظام بینالملل» در قاموس سیاسیِ ما اسمش #نظام_سلطه است. با ویژگیهایی که معمولاً در علوم سیاسی، سعی میشه سربسته و مکتوم بمانند!
▪️«روز نکبت» یعنی روز تأسیس رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین در سال ۱۹۴۸. منطقهای که این رژیم نجس در آن تأسیس شد، از طرف سازمان ملل (که بازوی سیاسیِ نظام سلطه برای رسمیتبخشیدن به سلطهگریِ غربیها بود) برای رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته شد.
❗️حالا استادِ «روابط بینالملل» ما میگوید که چون بزرگانِ نظام سلطه به رسمیت شناختهاند، پس ما هم باید بگیم چشم!
@Maktabkhaaneh
📍زنی بر بلندای تاریخ
👈 نگاهی به عبارت تاریخیِ «والله لَنتَمحوا ذِکرَنا»
✍️ علیرضا ملااحمدی
🔹 «لَن» برای «نفیِ ابدی» استفاده میشود؛ تقریباً معادلِ «هرگز تا ابد». تعبیر عجیبیست، زینب کبری (سلامخدابراو) هماوردیِ عجیبی میکند و ادّعایی مطرح میکند به وسعتِ کلّ تاریخ و همسنگِ ادّعای قرآن!
✔️ مثل سیمرغی که در بلندترین قلّهی تاریخ ایستاده باشد و بر تمام قوانین هستی و تاریخ اشراف داشته باشد و حالا در عجیبترین موقعیّت، در مجلس یزید، که درواقع مجلس پیروزیِ او بهمناسبت محوکردنِ هر نشانه و اثری از حسینبنعلی (علیهماصلواةالله) است، یکی از آن قوانینِ هستی را به صحنه فرامیخواند: «بهخداقسم که هرگز تا ابد نخواهی توانست #ذکر ما را مَحو کنی»!
🔹 از تمام حسین و اهل و اصحاب و اولادش، فقط زنان حرمش باقی ماندهاند (بإستثناء امام سجّاد علیهالسلام) که -از نگاه یزیدیان- اصلاً اینها باید بمانند تا عبرتِ دیگران شوند و نشانهای بر -خاکبردهانم- ذلّت حسین باشند؛ امّا حالا سروَرِ همین زنان، چونان مردی رزمجو در میدان جنگ، رجَز میخواند و در ضعیفترین و -باز خاکبردهانم- ذلیلانهترین موقعیّت ظاهری، چنین ادّعای بزرگ و شگرفی را مطرح میکند!
🔸 اصلاً از ابتدا قرار بود هیچ نشانه و اثری از حسینبنعلی نماند و حالا هم در ظاهر به هدفش رسیده و حتی طفل ششماهه را هم از میدان بهدَر کرده و حتیتر بدنِ حسین را هم با خاک مخلوط کرده و دیگر هیچ جای نگرانی نیست. اما دقیقاً در همین موقعیّت، این زن چنین میگوید!! که خیال نکن تو زنده میمانی؛ #حیات از آنِ ماست و این ما هستیم که زندگیِ انسانِ آینده سرشار از شعاع وجود ما میشود.
🔻اینکه امروز بعد از ۱۴ قرن بگوییم یزید برخلاف همهی قواعد دنیایی نتوانست نور حسین را خاموش کند هنر نیست؛ شگفتانگیز وقتیست که در چنان موقعیّت مردافکنی بخصوص در چنان مجلسی، یک #زن چنین عزّتمندانه و از موضع قدرت و با #حرّیت تمام، چنین رجز بخواند و کلّ تاریخ را انگشتبهدهان بگذارد!
🔹 به تعبیر آن حکیم، این #زن دیگر ضعیفه نیست؛ بلکه او «زنِ تاریخ» است. زنی چنان درخشان بر تارُک تاریخِ عزّت و قدرتمندی و بلندنظری و حیات، که هر مردی در برابرش به زانو میافتد.
پ.ن ۱ : منظورم از #حکیم ، "حکیمِ انقلاب" است.
پ.ن۲ : این جماعت میخواهند به ما درس "زن زندگی آزادی" بدهند! :)
@Maktabkhaaneh
📙 نظر رهبر انقلاب (مدّظلّهالعالی) دربارۀ کتاب «عبقریّة الإمام علی» از «عبّاس محمود عقّاد»
@Maktabkhaaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 به فرزندانتان خیانت کردهاید
اگر از خیانتِ ابرقهرمانهای هالیوودی
به کودکانِ فلسطینی
چیزی به آنها نگویید.
@Maktabkhaaneh
هدایت شده از جامعه متعادل | مهدی تکلّو
مهمترین مولفهی شخصیتی صدیقهی طاهره سلام الله علیها مجاهده بود. جهاد نه بخشی از زندگی و عمر بلکه روح حاکم بر تکتک ساحتها و قلمروهای زندگی است و فاطمه زهرا حق جهاد را به جا آورد. برای مجاهد بودن باید صاحب اراده بود، باید صاحب تشخیص بود، باید براستقلال خود پافشاری کرد و برای جهاد باید به منبع عزم و اراده متصل گردید. هنگامی که انسان مونث اینگونه به جریان جهاد و مبارزه میپیوندد زنانه جهاد میکند و جهاد زنانهی او حرکت میآفریند. زنانه مجاهد بودن تمام چیزی است که پروژهی الگوی سوم از زن میخواهد و زن را اینگونه باور کردن و به رسمیت شناختن تمام چیزی است که پروژهی الگوی سوم از مرد میخواهد. پای اراده و استقلال زنان بایستید و آنان را نه ترحم بلکه به عنوان یک انسان مجاهد باور و تکریم کنید. این چکیدهی فشردهی الگوی سوم است. اما کار را کسانی خراب کردند که فکر کردند باید برای تکتک لحظات و قلمروهای زن باید و نباید تدوین کنند. باید آوار مزخرفاتی که روی دوش زن مسلمان (ایرانی) گذاشتیم برداریم.
پ.ن: انشاءالله که ربط این مقدمات به چالش حلنشدهی حجاب و جمعیت روشن باشد!
@Mahdi_Takallou
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
این تصویر یک تمبر متعلق به یک شرکت دارویی فرانسوی در سال 1929 هست که جابربن حیان شیمیدان ایرانی رو به تصویر کشیده!
نکته جالب اینه که از امام صادق(ع) به عنوان دانشمندی که استادِ جابر بوده در پایین تصویر یاد کرده:)/ محمد هولمز
@BisimchiMedia
هدایت شده از مجله خردورزی
🔻 رفاه عمومی، لازمۀ عدالت اجتماعی
‼️ راهبرد اقتصادی جمهوری اسلامی ایران از منظر رهبر معظم انقلاب
▫️رفاه مادی، به معنای ترویج روحیۀ مصرفگرایی نیست -که خود، یکی از سوغاتهای شوم فرهنگ غرب است- بلکه بدین معنی است که کشور از نظر آبادی و عمران، استخراج معادن و استفاده از منابع طبیعی، تأمین سلامت و بهداشت جامعه، رونق اقتصادی و رواج تولید و تجارت، باتکیهبر استعدادهای ذاتی نیروهای انسانی خودی، به حد قابلقبول برسد و علم، فرهنگ، تحقیق و تجربۀ همگانی شود و نشانههای فقر و عقبافتادگی رختبربندد.
▫️مخاطب رهبر انقلاب در فراخوانی به سمت «زهد و سادهزیستی»، اولاً مسئولان و کارگزاران کشور بودند و ثانیاً عموم مردم. بیشترین آسیب در کمینِ مسئولان نظام «اشرافیگری» بود و وقتی این پدیده از مسئولان به عموم مردم سرریز شد، «تجملگرایی» در میان مردم رواج یافت. به همین دلیل، طی سالیان متمادی، رهبر معظم انقلاب نسبت به احتراز از این دو آسیبِ ویرانگر، بسیار تذکر و هشدار داده است. این هشدارها، گاه مستقیم خطاب به مسئولان و گاه خطاب به عموم مردم بوده است.
▫️مطمئناً حرکت به سمت گشودن گرههای مردم و بازکردن راه به سمت یک زندگی مرفه، سالم و خوب که مردم از فراوانی و ارزانی و دیگر امکانات استفاده کنند، یک وظیفۀ اسلامی است که... قطعاً جزو آرمانهای امام عزیزمان است.
📝 علیرضا ملااحمدی، پژوهشگر انقلاب اسلامی
➕ جهت خرید شماره سوم خردورزی با ارسال رایگان، به ادمین پیام دهید:
@ErfanKhalilifar
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ «تحوّلخواهی» رکنِ شخصیّت امام خمینی (ره)
حضرت آیتالله خامنهای:
✔️ «روحیّۀ تحوّلخواهی» یکی از برجستهترین و مهمترین خصوصیات امام بزرگوار است.
🔹 این چیزی نبود که در آغاز نهضت یعنی سال ۴۱ در ایشان به وجود آمده باشد. ایشان از دوران جوانی یک انسانِ تحوّلخواه بودند و نشانهاش همان یادداشتی است که در دهۀ ۳۰ عمرشان در دفتر مرحوم وزیری نوشتند و آیۀ شریفۀ «قُل إنّما أعظُکم بواحدةٍ أن تقوموا للّه مَثنی و فُرادی» را در طلیعۀ آن ذکر کردند.
🔺 ایشان [فقط در حیطۀ فکر متوقّف نشدند و] این روحیه را إعمال هم کردند و بطور میدانی و عمَلی هم وارد عرصۀ «تحوّلآفرینی» شدند. از تحوّلآفرینیِ روحی در یک مجموعهای از طلاب جوان در قم گرفته تا تحوّلخواهیِ وسیع در عموم ملّت ایران.
📌 پ.ن: خیلی فرق است بین اینکه شخصیّت و تفکّر حضرت امام خمینی (قدّسسرّه) را بر اساس یکی دو نقلقولی که معلوم نیست چقدر دقیق و منطبق با قرائن کلامی و غیرکلامی است بشناسیم؛ یا اینکه آن را بر اساس محکماتِ فکری و شخصیّتی و مَنشیِ ایشان در طول سالیان دراز فهم کنیم.
@Maktabkhaaneh