eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
برای شیرماهی سرخ شده اول تکه های ماهی رو شستم و آبکش کردم و داخل ظرفی گذاشتم و یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کردم و بمقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر زنجبیل و کمی زعفران و آب یک لیمو ترش تازه رو روی ماهی ها ریختم و مواد رو به ماهی ها مالیدم ومابین ماهی ها حلقه های پیاز گذاشتم و در ظرف رو محکم بستم و توی یخچال گذاشتم و بعد از ۱۲ ساعت پیاز رو جدا کردم و ماهی ها رو برداشتم و دوباره با نمکدان کمی نمک روش ریختم و داخل روغن سرخ کردم هر طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کردم تقریبا ۶،۷ دقیقه ای طول کشید تا هر طرف سرخ شد،مواظب باشید موقع برگردوندن ماهیها اونا رو خرد نکنید با استفاده از دوتا کفگیر ماهی ها رو برگردونین نکته❌ ماهی طبع سردی داره حتما با گرمیجات و مصلحش سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 👈تمیزکردن بدنه ظروف مسی با استفاده از سرکه و‌نمک. نوع سرکه فرقی نمیکنه خودم سرکه سفید اسپری کردم. نمیشه و نباید از سرکه برای تمیزکردن داخل ظروف مسی استفاده کرد،داخل ظروف تا زمانی که قرمز نشدن مشکلی نداره،اما وقتی داخل ظروف قرمز شدن دیگه خطرناکه و برای سلامتی مضر، باید بدین مسگری براتون قلع بزنن.استفاده از رب گوجه،سس کچاپ،دوغ،آبلیمو،قره قروت و خیلی روشهای دیگه هم عالیه،اما بنظرم این روش هم به صرفه است هم سریع و راحت تر هستش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
150 گرم بیسکوییت یا یک لیوان پودر بیسکوییت💕نصف لیوان شکر💕نصف لیوان اب💕زعفران دم کرده💕یک چهارم لیوان گلاب 💕روغن و کره به میزان لازم تقریبا نصف لیوان روغن 👈همونطور که دیدید ابتدا بیسکوییت ها رو ریختم داخل میکسر و پودرشون کردم و بعد هم الک کردم برای شهد اب و شکر و زعفران و گلاب رو گذاشتم روی شعله شکر گه حل بشه کافیه بیسکوییت الک شده کمی تفت دادم تا کمی رنگش تیره بشه و بوی بیسکوییت دربیاد بعد کره و روغن رو همیشه چشمی میریزم به اندازه ای که کل بیسکویی اغشته به روغن بشه بعد هم شهد رو در دو مرحله اضافه کردم و هم زدم تا حلوا خودشو بگیره بعد هم یه تزیین ساده کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو با تهدیگ مخصوص دستور تهیه : من هویج رو با طرف درشت رنده، رنده میکنم میتونید با رنده های بزرگتر هم رنده کنید.من گوشت سینه رو با پیاز و ادویه میپزم ریش ریش میکنم و با هویج تفت میدم نه خیلی چون هویج زود میسوزه و تغییر رنگ میده.باکره هم میشه تفت داد.بعد برنج رو ابکش میکنم.من برای ته دیگ بال مرغ استفاده کردم کمی میپزم همیشه.بعد بالها رو ته قابلمه چیدم و لایه لایه مطابق فیلم برنج و هویج و مرغ رو ریختم و روی هر لایه کمی زعفران دادم.بعد دم گذاشتم.من بعد پخت بهش زرشک و خلال پسته و خلال بادوم رو اضافه میکنم.بعضی ها زرشک و خلال ها رو با برنج دم میزارن.بعضی ها شکر میریزن من شیرین دوست ندارم.بعضی ها هم برای روش هویج جدا میریزن که من دوست دارم هویج باهاش پخته بشه تا طعمش جدا زیر دندون بیاد.دراخر روی برنج یکم کره میزارم.امیدوارم همه نکات رو گفته باشم.اگر سوالی بود درخدمتم.هویج پلو غذای شهر شیراز هست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گوشت نیم کیلو خرد شده سبزی قورمه یک کیلو پیاز یک عدد بزرگ لوبیا چشم بلبلی یک لیوان زردچوبه یک قاشق غذا خوری سر خالی * سبزی قورمه رو پاک میکنیم و ریز خرد و توی روغن کافی خوب سرخش میکنیم و کنار میذاریم... یادمون هست که آخرای سرخ شدن بهش یه کمی نمک و زردچوبه اضافه کنیم... *لوبیا چشم بلبلی باید چند ساعتی خیس بشه و توی این مدت چند بار هم آبش عوض بشه... بسته به جنس لوبیا زمان اضافه کردنش به خورش فرق میکنه... *گوشت و پیاز خلال شده رو توی قابلمه روی حرارت میزاریم و کمی نمک هم بهش میزنیم و در قابلمه رو میبندیم...چند باری همش میزنیم و آب پیاز که کشیده شد با یکی دو قاشق روغن تفتش میدیم... پیازها که رو به قهوه ای شدن رفت زردچوبه رو میریزیم روش و بازم یه تفت کوچولو میدیم و آبو بهش اضافه میکنیم و بعد جوش اومدن در قابلمه رو میبندیم و حرارت زیرشو کم میکنیم تا آروم آروم بپزه... * نیم ساعتی که از پخت گوشت گذشت سبزی سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم... اگر لوبیاها دیر پز هستن تقریبا هم زمان با سبزی به خورش اضافه میکنیم... ولی بیشتر مواقع لوبیا زودتر میپزه برای همین اواسط پخت اونو میریزیم توی خورش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه كباب ترش مواد لازم: فيله مرغ: ٥٠٠ گرم رب انار: نصف ليوان گردو آسياب شده: نصف ليوان روغن زيتون:يك چهارم ليوان پياز خلال شده : ٢ عدد نمك ، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم فيله هاي مرغ رو اول كمي زردچوبه، نمك و فلفل بزنيد و در مخلوط رب انار و مغزگردو آسياب شده بريزيد و هم بزنيد تا مواد به خورد فيله ها برود بعد لابه لا و روي آنها پياز خلال شده بريزيد و درب ظرف را بذاريد و يا سلفون بكشيد و ٢ ساعت در يخچال قرار دهيد ، سپس پياز ها رو برداريد و روغن زيتون بريزيد و كمي هم بزنيد و مجدداً يك ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد .در آخر به شكل دلخواه سيخ گرفته و دو طرف را در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد . براى تهیه ی سس موادی که مرغها داخلش بوده رو بریزید داخل یه ظرف نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و با شعله ی كم بذارید تا کمی غلیظ بشه و جا بیوفته. و در كنار كباب ترش نوش جان كنيد. 👈 بجای فیله مرغ می توانيد از سینه مرغ استفاده کنید به این شکل که ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را درون کیسه فریزر گذاشته و روی تخته گوشت و با استیک کوب یا ( گوشت کوب) به آرامی بکوبید تا له نشود ، در حد پهن شدن بعد با چاقو برش طولی دهید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه میوه های دلخواه رو نگینی میکنید بعد با رب انار و نمک و یکم جوزهندی میذاریم روی حرارت تا یکم به جوش بیفته...بعد خاموش میکنید و میذارید خنک بشه ..توی ظرف مورد نظر بریزد و بذارید چند مدت بمونه تا خوبه جا بیفته... از میوه های تابستونی تا هستن نهایت استفاده رو ببرید :ما چون به سرکه حساسیت داریم ازش استفاده نکردم. ولی شما عزیزان میتونید تمر هندی رو با سرکه رقیق کنید و به ترشی اضافه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
قبل از آب‌پز کردن تخم‌مرغ با کمک سوزن یک حفره ریز در پوسته‌ی آن ایجاد کنید تا پس از پخت پوست تخم‌مرغ راحت جدا شود 👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👌 👈تمیزکردن بدنه ظروف مسی با استفاده از سرکه و‌نمک. نوع سرکه فرقی نمیکنه خودم سرکه سفید اسپری کردم. نمیشه و نباید از سرکه برای تمیزکردن داخل ظروف مسی استفاده کرد،داخل ظروف تا زمانی که قرمز نشدن مشکلی نداره،اما وقتی داخل ظروف قرمز شدن دیگه خطرناکه و برای سلامتی مضر، باید بدین مسگری براتون قلع بزنن.استفاده از رب گوجه،سس کچاپ،دوغ،آبلیمو،قره قروت و خیلی روشهای دیگه هم عالیه،اما بنظرم این روش هم به صرفه است هم سریع و راحت تر هستش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کیک سبزیجات ۲ تخم مرغ ۱ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه روغن مایع نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر ۲ پیمانه آرد ۲ سیب زمینی خام خرد شده ۲ هویج رنده شده ۱۰۰ گرم پنیر کاشار رنده شده مقداری جعفری یا شوید خرد شده مقداری پیاز سرخ شده(اختیاری) - تخم مرغ ها ،ماست و روغن رو هم بزنین، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و اضافه کنین و مخلوط کنین، بقیه موادم اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین .داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روش کنجد بپاشین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا سرخ شه . نکته: سیب زمینی ها خام اضافه میشن ولی میتونین قبلش کمی تفت بدین. نکته: اگه اینجور کیکا با ذایقتون جور نیس، امتحان نکنین 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌯 🔸سينه مرغ را از شب قبل با سس سويا دارچين آويشن پودر سير و پاپريكا مزه دار كنيدگريل كنيد بعد با نون وكاهو بپيچيد كاملا رژيمى و سالم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ابتدا سینه مرغ و چرخ کنید ،بعد لپه و برنج و نیم پز کنید ،بعد تمام مواد و بریزید تو کاسه و ورز بدید وبعد با گوشکوب برقی یا سنتی خوب بکوبید تا مواد چسبنده بشه،بعد تو قابلمه سس و درست کنید ،ابتدا پیاز داغ کنید و بهش رب و نمک و زردچوبه اضافه کنید و دو لیوان آب بریزید و بعد اینکه قل زد،از مواد کوفته به اندازه دلخواه بردارید و تو دست گرد کنید و بذارید تو سس تا بپزه،میتونید از زرشک و آلو هم برای ترش شدن طعم سس هم استفاده کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔝 با یه خوشمزه درخدمتتون هستم ک ما ب زبان محلی بهش میگیم و همیشه اواخر اسفند و اوایل فروردین با سبزیهای کوهی می پزیمش سبزی این نان چریش هست که من در عکس دوم براتون میزارم تقریبا تره خود رو هست اگه در طرفهای شما هم باشه از این نون درست کنید ولذتشو ببرید. برای خمیر این نان سه قاشق چایخوری پودر مایه خمیرو با یک قاشق چایخوری شکر در یک پیمانه شیر ولرم ریخته در جای گرم بزارین پف کنه وعمل بیاد در یک کاسه یک عدد تخم مرغ ویک دوم قاشق چایخوری نمک وشش قاشق غذا خوری روغن مایع رو مخلوط و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه وحدود سه ونیم پیمانه ارد رو کم کم اضافه و ورز بدین حدود ده دقیقه ورز بدین تا خمیر نرم ولطیفی داشته باشین خمیر رو در کاسه چرب شده به مدت تقریبی یک تا یک ونیم ساعت در جای گرم استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه. در این فاصله فر رو با دویست درجه روشن کنید ویه ظرف کوچیک اب کفش بزارین. برای مواد میانی اگه سبزی محلی در دسترس بود از اون و اگه نبود میتونید از اسفناج استفاده کنید نیم کیلو سبزی محلی پاک شده و یا اسفناج پاک شده رو شسته درشت خرد کرده بخار پز کنید در یک ماهیتابه با کمی روغن یک عدد پیاز درشت رو خلالی کرده تفت بدین تا سبک بشه. اسفناج کاملا بخار پز شده رو به پیاز اضافه وتفت بدین تا کاملا ابش کشیده بشه وکمی نمک وفلفل بزنید وبزارین خنک بشه. خمیر عمل اومده رو پفش رو بگیرید روی سطح کار کمی ارد بپاشید وخمیر رو به نه چانه مساوی تقسیم کنید وچانه ها را با وردنه کمی باز کنید کمی از مواد میانی را در یک سمت پخش کرده طرف دیگر را روی مواد میانی برگردانده و دولبه را با فشار انگشت بچسبانید. در سینی فر که کمی ارد پاشیده اید با کمی فاصله بچینید وقتی تمام چانه ها رو با مواد مغزی پر کردید یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید وخمیرها رو رومال کنید و در فر گرم به مدت بیست دقیقه یا طلایی شدن زیرش بپزید وچند گریل رو روشن کنید تا روی نان هم سرخ بشه این نان با کره محلی عالی بسی خوشمزه وعالی است😊 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا هویج و کدوحلوایی و کلم_بروکلی و روغن_مایع را خوب مخلوط کرده داخل و خارج مرغ را آغشته به نمک و فلفل_سیاه و آویشن تازه می کنیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه یک ساعت می پزیم و با توجه به داشتن سبزیجات همراه مرغ یک غذا ی کامل داریم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام نیت کردن نذری برای غذای روزانه ی خونه اثرش فوق العاده بود عالی بود کاملا میشه تغییر رو تو خونه احساس کرد همسر ورد زبونش شده مرسی که تو زندگیمی😍☺️ انشالله که خدا فرجی کنه و فرزند به ما بده🙏🙏😢 انشالله که خدا مدد کنه🙏 @khanevade_baneshat11 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
✨🌸🍃🌼🌸🍃🌼🌸 عروس خودپسندی، آشپزی بلد نبود و نزد مادرشوهرش زندگی مي كرد. مادرشوهر پخت و پز را بعهده داشت. يک روز مادرشوهر مريض شد و از قضا آن روز مهمان داشتند. عروس می خواست پلو بپزد ولی بلد نبود ، پيش خودش فكر كرد اگر از كسی نپرسد پلويش خراب می شود و اگر از مادر شوهرش بپرسد آبرويش می رود و او را سرزنش می كند. پيش مادر شوهرش رفت و سعي كرد طوری سوال كند كه او متوجه نشود كه بلد نيست آشپزی كند. از مادرشوهر پرسيد: چند پيمانه برنج بپزم كه نه كم باشد، نه زياد؟ مادر شوهر جواب سوال را داد و پرسيد : پختن آن را بلدی؟ عروس گفت: اختيار داريد تا حالا‌ هزار بار پلو پخته ام. ولی اگر شما هم بفرمائيد بهتر است. مادرشوهر گفت: اول برنج را خوب بايد پاک كنی عروس گفت: ميدانم. مادرشوهر گفت : بعد دو بار آن را می شویی و می گذاری تا چند ساعت در آب بماند. عروس گفت : ميدانم. مادرشوهر گفت : برنجها را توی ديگ می ريزی و روی آن آب می ريزی و كمی نمک می ريزی و می گذاری روی اجاق تا بجوشد. عروس گفت : اينها را می دانم. مادرشوهر گفت : وقتی ديدی مغز برنج زير دندان خشک نيست، آن را در آبكش بريز تا آب زيادی آن برود . بعد دوباره آنرا روی ديگ بگذار و رويش را روغن بده. عروس گفت : اينها را می دانم. مادر شوهر از اينكه هی عروس می گفت خودم می دانم ناراحت شد و فكر كرد به او درسی بدهد تا اينقدر مغرور نباشد... برای همين گفت: يک خشت هم بر در ديگ بگذار و روی آنهم آتش بريز و بگذار تا يک ساعت بماند و برنج خوب دم بكشد. عروس گفت : متشكرم ولی اينها را می دانستم. عروس به تمام حرفها عمل كرد و آخر هم يک خشت خام بر در ديگ گذاشت. ولی بعد از چند دقيقه خشت بر اثر بخار ديگ وا رفت و توی برنجها ريخت. عروس كه رفت پلو را بكشد ديد پلو خراب شده و به شوهرش گله كرد. شوهرش پرسيد : چرا خشت روی آن گذاشتی؟ عروس گفت :‌ مادرت ياد داد. راست كه ميگن عروس و مادرشوهر با هم نمی سازند. مادر شوهر رسيد و خنده كنان گفت : دروغ من در جواب دروغهای تو بود، من اينكار را كردم تا خودپسندی را كنار بگذاری و تجربه ديگران را مسخره نكنی . عروس گفت : من ترسيدم شما مرا سرزنش كنيد. مادر شوهر گفت : سرزنش مال كسی است كه به دروغ می خواهد بگويد كه همه چيز را می دانم . هيچ كس از روز اول همه كارها را بلد نيست ولی اگر خودخواه نباشد بهتر ياد می گيرد . حالا هم ناراحت نباشيد ، من جداگانه برايتان پلو پخته ام و حاضر است برويد آنرا بياوريد و سر سفره ببريد. «یک خشت هم بگذار در دیگ» وقتی به كار ميرود كه كسی چيزی بپرسد و بعد از شنيدن جواب بگويد : خودم همين فكر را می كردم. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
شکلات تخته ای رو آب کنید بادکنک هارو توی شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بزارید .و صبر کنید خشک شه.بادکنک هارو بترکونید و از کاسه ها به عنوان بستنی خوری یا هر چیزی استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
💞خانمایی ک بلدنیستن وبابت حرف عصبی میشن بیان🌹 📌یادبگیر ✅ کی جواب بدی!؟ ✅ کی ساکتشی!؟ ✅ کی جمعوترک کنی!؟ ✅ کی بمونی ازحقت دفاع کنی!؟ 👌👌بیا جمکن😉👇 http://eitaa.com/joinchat/580976651C5942e7a384 ✔️بزرگترین اجتماع بانوان با کلاس🔝
🌱سویق غذایی آسمانی که با وحی نازل شده است.... 🏅اولین و معتبرترین کانال فروش سویق و مکمل های طبیعی کودک و بزرگسال در ایتا 👩‍🍳زیر نظر کارشناس طب اسلامی 🌾تهیه شده از مواد اولیه طبیعی، بدون هیچ گونه افزودنی شیمیایی آدرس کانال ⬅️ https://eitaa.com/joinchat/4226613280C06184ae301
# تزیین _کتلت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 ▫️500 گرم گوشت چرخ کرده ▫️1 پیمانه پودر نان بیات یا آرد سوخاری ▫️1 پیاز ▫️1 تخم مرغ ▫️زیره، نمک، فلفل سیاه براى سس ✏️✏️✏️ ▪️1 ق غ رب گوجه فرنگی ▪️2-3 گوجه فرنگی ▪️2 پیمانه آب گرم ▪️روغن مایع براى پوره ✏️✏️✏️ ▫️3 سیب زمینی پوست کنده و درشت خرد شده ▫️3/4 پیمانه شیر ▫️یک و نیم ق غ کره ▫️نمک طرز تهيه ✏️✏️✏️✏️ 🔸همه موادو ورز بدین، شکل بدین و در پیرکس که چرب کردین بچینین و در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن، بعد دربیارین و با ماسوره روشون پوره بدین و سس گوجه بریزین و پنیر پیتزا بریزین و دوباره بزارین فر تا کمی سرخ شه 🔸برای پوره سیب زمینی سیب زمینی هارو داخل قابلمه بریزین و روشون آب بریزین تا غرق شن داخل آب و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنین و بزارین بپزن و نرم شن. بعد آبشو بریزین و سریع کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید، بعد شیر رو اضافه کنین و اگه نیاز بود داخل مخلوط کن پوره کنید. 🔸برای سس گوجه رب رو در روغن تفت بدین، گوجه هارو اضافه کنین و وقتی جوشید، آب گرم و نمک اضافه کنین و یبار که جوشید از روی حرارت بردارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت دادم تا نرم بشه و کمی تغییر رنگ بده و بعد گوشت (200 تا 300 گرم) رو اضافه کردم و خوب تفت دادم فلفل دلمه ای نگینی خورد شده 1 عدد متوسط رو هم اضافه کردم و نمك و فلفل و اویشن و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه کردم. 300 گرم قارچ نگینی شده و در ظرفی جدا با کمی ابلیمو در روغن تفت دادم و به مخلوط گوشتي اضافه کردم و با حرارت ملایم خوب مخلوط کردم اگه دوست داشتین میتونید 1 ق رب گوجه هم بزنید و شعله رو خاموش کردم نان های مینی همبرگر را باز كردم خمير داخلش رو جدا کردم و با مواد گوشتي آنها را پر کردم و پنیر پیتزا رنده شده روي مواد گذاشتم و نان ها را چند دقيقه در ساندويچ ساز قرار دادم. مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد. ❌ پنیر پیتزا را به حداقل برسانیم📛 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami