eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ معـرفـی بهتـرین توسط امام صادق علیه السلام 🖋 آیت الله ضیایی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
صبحانه را با انواع نانها متنوع کنید حتی خودتان درست کنید نان بربری ، سنگک ، تافتون ، لواش ، شیرمال ، قندی ، تست ، جو ، نان سبزی شوید ، نان با سیاهدانه ، نان با زیره ، نان ساندویچی یا باگت ، نان ماشینی ، بوالنی )نان افغانی( ، نان جادویی ، نان سیمیت )ترکیه( ، نان قیفی ، نان کماج ، نان گردویی ، نان زنجبیلی ، نان کشمشی و . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅ بهترین صبحانه غذاهای باطبع گرم است تا مانع رخوت وسستی صبحگاهی شود 💠 ارده وعسل 💠 کره مربا 💠 حلوا ارده 💠 شیرعسل 💠 عدسی با گلپر 💠 فرنی بامربا 💠 نیمرو 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈دو عدد سیب زمینی متوسط و نگینی خرد کنید سرخ کنید و کنار بزارید یک عدد پیاز و ریز خرد کنید و سرخ کنید بعد دو عدد گوجه رو رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید وقتی آب گوجه کشیده و شد و کمی تو روغن تفت داده شد تن ماهی رو بعد از بیست دقیقه جوشاندن توی آب به مخلوط گوجه و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدین بعد سیب زمینی که از قبل سرخ کرده بودیم و بهش اضافه کنید و کنی برنج کته کنید و کنار برنج سرو کنید اگر دوست داشتین می تونید کمی قارچ و فلفل دلمه اضافه کنید و برنج و حذف کنید و با نون سرو کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 مواد لازم : انار : یک عدد دان کرده کلم قرمز : یک عدد کوچک هویج : یک عدد گردو : در صورت تمایل سس: سس مایونز : یک قاشق غذاخوری خامه : یک قاشق غذاخوری ماست چکیده : دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم ✏️✏️✏️✏️ کلم رو ریز خرد کنید و هویج رو رنده کنید گردو رو ریز خرد کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید مواد سس را با هم مخلوط کنید و بعد با سالاد مخلوط کنید نمک و فلفل بزنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار بدید تا جا بیافته از دستور سس مایونز سالم استفاده کنید که توی کانال موجوده✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
يك غذا خوشمزه و جديد👌🏻 🍗🍗🍘 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اسما الهی که برای غذاهای نذری تون میتونید استفاده کنید @khanevade_baneshat11 🍔🍧🍎🍰🍗🍆🍅🥑🥝🍍 @menoeslami
هدایت شده از کیک و شیرینی
نخود نصف لیوان لوبیا نصف لیوان عدس نصف لیوان آلو یک لیوان قیصی یک لیوان پیازداغ فراوان سیرداغ میزان دلخواه رشته آشی نصف بسته رب گوجه یک قاشق پر شکر و سرکه به مقدار ذائقتون نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید .آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه. بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته. تا میتونید فصول سرد سال از آش ها و سوپ ها استفاده کنید سودا زاست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
هدایت شده از کیک و شیرینی
سوپ پیاز 3 عدد پیاز بزرگ خرد شده 5-6 حبه سیر رنده شده 2-3 قاشق غذاخوری روغن کنجد 2-3 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد حدود 1 لیتر آب مرغ(میتونین نصف آب مرغ و نصف آب معمولی استفاده کنین) 100 میلی لیتر خامه یا شیر پنیر موزارلا حین سرو(اختیاری) پیاز و سیر رو در روغن کنجد تفت بدین،بعد کره رو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم تفت بدین، حالا آرد رو به پیاز کاراملیزه شده اضافه کنین و چند دقیقه تفت بدین و بعد آب مرغ رو اضافه کنین و بزارین بجوشه، بعد قبل از سرو کردن، خامه یا شیر یا هردو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اگه شیر میزنین میتونین بزارین بجوشه ولی اگه خامه زدین بهتره از روی حرارت بردارین و خامه رو در یک ملاقه از سوپ خوب مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین و نجوشونین تا نبره. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مشهدی طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی که برای مراسمات نذری پخت میشه👇👇
شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود مواد لازم: گوشت گوسفند : 500 گرم پیاز خرد شده : 2 عدد نخود نیم پیمانه : 90 گرم لوبیا سفید : نیم پیمانه ( 90 گرم ) لوبیا چیتی : نیم پیمانه ( 90 گرم ) بلغور گندم : 1 پیمانه ( 165 گرم ) برنج : نیم پیمانه ( 80 گرم ) ماش : نیم پیمانه ( 90 گرم ) عدس : نیم پیمانه ( 75 گرم ) فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم دارچین : یک قاشق چای خوری جوز هندی : نیم قاشق چای خوری زنجبیل : یک قاشق چای خوری دستور پخت آش شله مشهدی حبوبات را از 24 ساعت قبل و بلغور گندم را از 12 ساعت قبل در ظروفی جداگانه حاوی مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آبِ آن را عوض کنید.برنج را از سه ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.گوشت را به همراه پیاز، نخود، لوبیاسفید و لوبیا چیتی در قابلمه ای حاوی 10 پیمانه آب ریخته، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید، زمانی که جوش آمد، درِ قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کنید تا به مدت سه ساعت بپزد؛ پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید؛پس از یک ساعت، بلغور گندم، برنج، ماش، عدس، نمک، فلفل و گوشت (ریش ریش شده) را به قابلمه بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و له شوند (دقت کنید، آش ته نگیرد)، بگذارید آش به مدت 45 دقیقه دیگر بپزد (البته می توانید با گوشت کوب برقی کمی از مواد آش را له کرده تا آش زودتر جا بیفتد)؛زمانی که مواد آش کاملاً لِه و کش دار شدند، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را به آن اضافه کرده، در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با قیمه تزیین و سرو کنید. نکات مهم در درست کردن شله مشهدی 1. قابلمه آش باید کاملاً بزرگ و جادار باشد تا مواد، جای کافی برای پخت داشته باشند. 2. با توجه به متفاوت بودنِ زمانِ پختِ مواد آش، دقت لازم را در ترتیب افزودن مواد به آش انجام دهید. 3. در تمام مدت زمان پختِ شله، هم زدن مداوم آن از اهمیت زیادی برخوردار است، به خصوص بعد از زمان اضافه کردن بلغور، زیرا خیلی سریع ته می گیرد. 4. در تهیه آش شله مشهدی، هر چه مقدار گوشت (ریش ریش شده) بیشتر باشدو بیشتر هم بخورد، شله، خوشمزه تر و کش دارتر می شود. 5. توجه داشته باشید که در هنگام پخت، اگر شله احتیاج به آب اضافی داشت، حتماً آب جوشیده به آن اضافه کنید. 6. شله مشهدی را می توانید به همراه شکر یا نمک سرو کنید. 7-می توانید در تهیه شله از لوبیا قرمز به جای لوبیا چیتی استفاده کنید، توجه داشته باشید حتماً باید آن را جداگانه جوشانده و پس از پخت، آب قرمز آن دور ریخته شود تا رنگ شله تغییر نکند. 8- هنگام سرو شله میتوانید مقداری خورشت قیمه را روی آن تزیین کنید که بسیار خوشمزه تر خواهد شد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شله_مشهدی شله از خانواده آش هاست که در مشهد در مهمانی هاپخته میشود مواد لازم: گوشت گوسفند : 500 گرم
شوخی😂 ⁨شله مشهدی چیه؟ یکجور سبک زندگیه، آداب دِرِه،مُگُم خدمتتان: انواع حبوبات رِه باکلی ادویه وگوشت گوسفندی مثل حلیم هم شب تاصبح با کَمچه اِقَد چُمبه مِزَنن تا له بِرِه خیلی زور و بازو مِخه، بعدچندساعت که به دم بود،روش قیمه بدون گوشت مریزن بانوشابه نوش جان مُکُنَن همونجه پا سفره ولو مِرن😁 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوفته هویج 😍😍😍😍👇👇👇
مواد مورد نیاز ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳ قاشق غذاخوری آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم هویج مقدار کافی آلو خورشتی ۲ عدد پیاز ۲ لیوان آب ۲ عدد تخم مرغ  به میزان نیاز نمک و فلفل ۱ قاشق چایخوری دارچین طرز تهیه کوفته هویج با طعمی خارق العاده در ابتدا باید بگوییم برای تهیه این غذای ایرانی خوشمزه لبخند به لب داشته باشید، لبخند بهترین چاشنی است که هنگام تهیه غذا برای عزیزانتان می توانید بیافزایید که قطعا موجب می گردد این غذای بینظیر به گرمای صمیمانه تان افزوده و آنها این چاشنی را حس خواهند نمود. مرحله اول طرز تهیه کوفته هویج, گوشت چرخ کرده و هویج ها را دو بار با یکدیگر چرخ نمایید، در کاسه ای دیگر پیاز ها را رنده کنید( آب پیاز ها کشیده شود) و آرد نخودچی و تخم مرغ، با هم مخلوط کنید، این مخلوط را به هویج و گوشت چرخ شده اضافه کنید، و دارچین و نمک و فلفل را نیز بیافزایید. مایه کوفته شما به دست آمد، باید به خوبی ورز داده شود تا چسبندگی آن از بین برود و مواد مایه خوب یکسان شود، درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته بگذارید خوب داغ شود و پس از آن کوفته هایی کوچک به مقدار گردو جدا نموده و در ماهیتابه محتوی روغن داغ قرار دهید تا پخته شود. جهت آماده سازی سس کوفته پیازها را رنده نموده و در روغن تفت دهید تا سرخ شود، رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده تفت دهید، چند عدد آلوی خورشتی و ۲ لیوان آب و مقداری فلفل و نمک را افزده و ترکیب نمایید. پس از به جوش آمدن سس میزان حرارت را کم کنید و کوفته هایی را که طبخ نموده اید را درون سس می گذارید، با غلیظ شدن سس غذای خوش طعم آماده ی سرو است نباید در حال جوشیدن باشد. اگر متوجه شدید که مایه ی کوفته شما آبکی و شل است مقدار کمی دیگر آرد نخود چی به آن بیافزایید. در صورت تمایل به استفاده از گوشت مرغ می توانید مرغ ها را نیز مانند گوشت قرمز چرخ نموده و تمامی مراحل بیان شده را به همان روش انجام دهید. هنگام گذاشتن کوفته ها درون سس باید میزان آن زیاد نباشد، که کوفته ها داخل سس بروند. @ASSHPAZEE 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا بادمجون ها رو رنده کرده و نمک اضافه می کنیم نیم ساعت کنار می گذاریم حال گوشت چرخ_کرده گوساله رو با نمک و فلفل و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و بادمجون ها ده دقیقه کامل با دست ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگن داشته باشیم و در آخر به شکل کتلت درآورده و با شعله کم دو طرف را سرخ میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
پای درس لقمان حکیم 💠ادبِ خوردن‏ 🌸لقمان به پسرش گفت: «پاكيزه ‏ترين غذا را بخور و بر بستر گسترده بخواب». تنبيه الخواطر: ج 1 ص 48 . 🌹لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! وقتى سير هستى، از روى سيرى چيزى نخور، كه اگر آن را به سوى سگ بيندازى، برايت بهتر است». الدر المنثور: ج 6 ص 515 . 💐لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! وقتى كه معده پر شد، انديشه مى‏ خوابد و حكمت، گنگ مى ‏گردد و اعضا از عبادت، باز مى ‏مانند. تنبيه الخواطر: ج 1 ص 102 🌺لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! از سير خوردن بپرهيز؛ زيرا اين كار، شب، ضرر مى‏ رساند و روز، به لغزش و گناه مى‏ كشاند». يا اين كه گفت: «و روز، مذمّت‏ آور است». حلية الأولياء: ج 6 ص 82. 🌷لقمان گفت: «گرسنگى، بهترين خورش است». 📚البصائر و الذخائر: ج 2 ص 173 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
♦️کیک کشک بادمجان: 🔸طرز تهیه: ▫️بادمجان 5 عدد ▫️پیاز 2 عدد ▫️سیر 5 حبه ▫️نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری ▫️کشک 5 قاشق غذاخوری ▫️گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸طرز تهیه: بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید، سپس نمک بزنید و 15 دقیقه کناری بگذارید تا اب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید. پس از این مدت زمان بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید. بادمجان ها را پس از سرخ کردن با سیر رنده شده مخلوط و خوب له کنید. نعنای خشک را 10 دقیقه در اب خیس دهید. سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید. پیازها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید. نعنا داغ ، گردوهای خرد شده و بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا اب اضافی غذا کشیده شود. برای تزیین ظرفی رو انتخاب کنید و یک لایه نان تست را در ظرف بگذارید و روی آن را با کشک بادمجان بپوشانید , به ترتیپ این کار را ادامه میدهیم و در آخر دیواره و روی نان را با کشک بادمجان میپوشانیم و به دلخواه خود تزیین میکنید . من برای تزیین از پیاز داغ و گردو و برای پاپیون از پوسته بادمجان استفاده کردم 🔸نکات: میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید. استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد ( گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود ). این کشک بادمجان به نوعی مجلسی است و اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید. کشک بادمجان بعنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم بادمجان متوسط ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد جعفری خورد شده ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری سر پر نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن پیاز را رونده کرده و آبش رو دور می ریزیم و با گوشت مخلوط میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و جعفری خورد شده رو هم ریخته و با هم ورز میدهیم. بادمجان ها را با رنده درشت رنده کرده و آبش رو گرفته و با مواد مخلوط می کنیم. در انتها آرد سوخاری را اضافه کرده و مواد را خوب ورز میدهیم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا مواد کمی استراحت کند. روغن را در تابه ریخته و گرم میکنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و تو دستمون صاف کرده و داخل سینی می چینیم. شامی های آماده شده را درون تابه حاوی روغن گرم شده چیده و با حرارت خیلی ملایم سرخ میکنیم. زمانیکه یک طرف شامی سرخ شد طرف دیگر را برگردانده و سرخ میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مراحل رنگ کردن رو طبق عکس پیش برید میتونید یه سرویس آشپزخونه میوه ای با شیشه و بطری های دور ریختنی بسازید با رنگ اکرولیک رنگ کنید فقط فیکساتیو یادتون نره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕 برای انواع سالاد و دورچین بشقاب 🌹 فیلم آموزشی مرحله به مرحله 👇 🍕🌮🍔🌯 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍️مواد لازم: لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه سیب زمینی متوسط 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه تخم مرغ 4 عدد آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری سبوس گندم 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زرد چوبه هر کدام 1 قاشق چایخوری روغن کنجدبرای سرخ کردن 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1- ابتدا لوبیا را در آب بجوشانید و وقتی آب تیره شد آن را بیرون بریزید. روی لوبیا آب جوش بریزید و دوباره بگذارید تا بپزد. 2- وقتی لوبیا پخت آن را آبکش کنید و داخل مخلوط کن بریزید. سیب زمینی و سیر پیاز را هم خرد کنید و به آن اضافه کنید. پالس بزنید تا به خوبی پوره شوند. 3- حال، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و سبوس را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را هم بشکنید و به مواد اضافه کنید. 4- مایه را به خوبی هم بزنید و به صورت تکه تکه سرخ کنید. شامی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافی شان گرفته شود. 🔸نکته: میتوانید به جای میکس کردن پیاز و سیب زمینی آنها را رنده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍️مواد لازم: گوشت چرخکرده: 350گرم ، لپه: 400 گرم، پیاز: 2 عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم‌، سبزی معطر شامل ترخون و مرزه خشک: 2 قاشق غذاخوری ، روغن: به میزان لازم ، تخم‌مرغ: 2 عدد ♨️طرز تهیه: ابتدا لپه را بشویید و بپزید. آب آن را صاف و بعد دو تا سه بار چرخ کنید. پیاز را با رنده ریز، رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت چرخکرده را با لپه چرخکرده و نمک و فلفل، تخم‌مرغ و سبزی معطر مخلوط کنید و خوب ورز دهید. روغن را در تابه ریخته و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست صاف کنید و فرم دهید و در روغن سرخ کنید​. این شامی به دلیل مصرف کم روغن و مغذی بودن آن، غذای مناسبی برای افطار و سحر است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami