eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 🍛 🔸فیله های مرغ رو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم .اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نمونه کیک تزیین شده با بادکنک ژلاتینی
تزیین کاپ کیک با بادکنک ژلاتینی
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
تزیین کاپ کیک با بادکنک ژلاتینی #با_رسپی_های_امتحان_شده
مواد اولیه : آب سرد 2ق س اکلیل یا رنگ خوراکی در صورت تمایل پودر ژلاتین 1ق س 1 -بادکنک ها رو در اندازه های مختلف باد کنید و با نخ محکم ببندید😍 نکته : سعی کنید ابعادشون متفاوت باشه تا قشنگ تر دیده بشن 2-برای اینکه کارتون راحت تر باشه از سیخ چوبی استفاده کرده و سر بادکنک ها رو با چسب نواری روی سیخ ها چسبونده و محکم کنید سیخ چوبی رو به انتهای بادکنک تکیه داده و با نوار چسب بهم وصل کنید . 3-حالا پودر ژلاتین رو روی سطح آب بپاشید و اجازه بدین اسفنجی بشه .بعد به روش بن ماری حلش کنید نکته:میتونید برای زیبا تر شدن بادکنکهاچند قطره رنگ اضافه کنید نکته:یا از اکلیل خوراکی استفاده کنید 4-بادکنک هارو ب ژلاتین آغشته کنید نکته : دمای ژلاتین خیلی مهمه اگه سرد باشه سریع می بنده و نمی تونید باهاش کار کنید و اگه داغ باشه بادکنک می ترکه پس یه حد وسطی انتخاب کنید اگه جدار ژلاتین کم بود می تونید دوبار اینکار انجام بدین تا ضخامت بادکن های ژله ای تون بیشتر بشه. برای اینکه سطح کارتون تمیز باشه تا جاییکه امکان داره حبابهای روی بادکنک رو از بین ببرید . 5-بعد سیخ هارو با یه چیزی ثابت بگذارید بمونه( به مدت 24 ساعت در دمای اتاق )تا خشک بشن 6-بعد با یه چاقوی تیز یا قیچی بادکنک رو بترکونید . نکته : برای اینکه کارتون تمیزتر باشه اول با نوک انگشت کمی از ژلاتین رو آزاد کنید بعد بترکونید . میتونید برای خشک شدن مثل تصویر زیر بادکنکهارو داخل لیوان بگذارید از این حبابهای زیبا میتونید برای تزیین کیک و کاپ کیک هاتون استفاده کنید و لذت ببرید ❤️😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جگر مرغ غنی از پروتئین، سرشار از ویتامین و مواد معدنی و مفید برای بینایی، کم خونی، کاهش استرس، سلامت پوست و ناخن و پیشگیری از آلزایمز پولی خوب کلسترول زیادی داره و برای افرادی که مشکل قلبی و چربی دارن خیلی مناسب نیست مواد لازم برای خوراک دل و جگر مرغ: یک بسته دل و جگر پیاز یک عدد (پیاز داغ) سیب زمینی یک عدد رب ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و زنجبیل . اول از همه دل و جگرها را خوب بشورید، بعد دل رو از وسط نصف کنید و مجدد بشورید تا خون داخلش شسته بشه . دل و جگر رو خرد کنید حواستون باشه که جگر و دل ها سالم باشند و بافت اضافه نداشته باشه . پیاز و سیب زمینی رو خوب ریز کنید و بزارید تا سرخ بشه . دل مرغ رو بزارید تا تفت بخوره بعد رب و پیاز داغ رو به همراه ادویه ها اضافه کنید به جز نمک، حالا نوبت به جگر مرغ میرسه و زمانیکه خوب تفت خورد و پخته شد سیب زمینی سرخ شده رو بریزید روش @mivhe71